Braziliaans model dat Neymar beschuldigde nu zelf in strafbankje

Woensdag, 11 september 2019 om 10:28Rian Rosendaal • Laatste update: 10:43

Najila Trindade, de Braziliaanse vrouw die Neymar in mei beschuldigde van seksueel misbruik in een hotelkamer in Parijs, is dinsdag door de politie in São Paulo aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, laster en afpersing. Haar partner Estivens Alves wordt aangeklaagd voor het feit dat hij erotisch materiaal, afkomstig van Trindade, heeft doorgespeeld aan een Braziliaanse journalist.

Trindade had enige tijd via WhatsApp contact met Neymar en de berichtjes leidden tot een afspraak in Parijs op 15 mei, daar de aanvaller bij Paris Saint-Germain onder contract staat. Trindade zei in gesprek met SBT Brasil dat ze twee dagen na het vermeende incident op de hotelkamer in de Franse hoofdstad terugkeerde richting Brazilië, maar dat de aangifte vanwege de emotionele stress pas op 31 mei plaatsvond. Neymar liet vervolgens via Instagram weten dat de beschuldigingen onderdeel waren van een plan om hem af te persen.

De politie in São Paulo onderzocht de aangifte van Trindade grondig, maar vond geen bewijzen om Neymar aan te klagen. Ook de openbaar aanklager kwam al snel tot de conclusie dat de beschuldigingen van het Braziliaanse model ongegrond waren, mede door het feit dat Trindade niet voldoende medewerking verleende tijdens het onderzoek. Zo zou de 26-jarige vrouw onder meer haar mobiele telefoon niet hebben willen afgeven, ondanks het feit dat de aanranding van Neymar daarop te zien zou zijn. Het onderzoek werd onlangs definitief stopgezet.

Neymar was niet alleen vanwege de vermeende verkrachtingszaak veelvuldig in het nieuws deze zomer, ook de geruchten rondom een terugkeer bij Barcelona hielden de gemoederen lange tijd bezig. Een topdelegatie van de Spaanse kampioen sprak in Parijs met vertegenwoordigers van PSG over een transfer van de aanvaller, maar een definitieve deal werd in de slotdagen van de transfermarkt niet gesloten.Gerelateerd

Meer sportnieuws

20 reacties (laatste reactie door isco24)

Heerlijk. Hoop dat deze mevrouw flink wordt aangepakt. Komt tegenwoordig te vaak voor dat dergelijke oplichters voetballers proberen te pakken..

11 september 2019 om 10:59

Helaas is de wereld zo fuckedup dat iedere 'ster' of beroemdheid er wel mee te maken krijgt/heeft gehad. (er zijn er ook genoeg schuldig aan machtsmisbruik etc, maar het grotere deel doet/deed niks fout maar wordt wel slachtoffer van deze golddiggers of hoe je 't wil noemen)

11 september 2019 om 12:17

Wel gek dat we nu wel mogen reageren over dit onderwerp van Neymar en andere keren niet, pure willekeur...jammer! Het is wel erg dat je als man zijnde (helemaal als celeb) al schuldig bent voor dat er ook maar enig bewijs wordt geleverd. Dom dom dom wijf, ze benadeelt ook de echte slachtoffers van misbruik hiermee. Hoop dat ze haar verdiende loon krijgt en door het stof gaat.

Toch erg jammer dat Neymar nu een stempel heeft, ongeacht of het terecht is. Zoiets blijft je achtervolgen en hij is ogenschijnlijk voor niets door het stof gegaan. Hoe zo'n vrouw er voldoening uit haalt is me al helemaal een raadsel

11 september 2019 om 10:55

Geld? Lijkt me duidelijk.

11 september 2019 om 10:59

Zeker geld, maar hoe je voldoening haalt uit geld dat je zo verkrijgt, dat is me een raadsel

11 september 2019 om 10:56

Voldoening had ze pas gehad als haar plan was gelukt, en dus een grote som geld had ontvangen wegens de 'verkrachting'

11 september 2019 om 10:58

Gaat allemaal om geld denk ik. Zulke valse beschuldigingen verdienen een flinke celstraf als je mij vraagt. Vaak komen zij er nog vrij makkelijk vanaf jammer genoeg.

Dit is maar weer eens het bewijs dat de wereld niet vol zit met onschuldige “me-too” vrouwen, maar ook genoeg vrouwen die juist dit aangrijpen om zichzelf te verrijken. Eigenlijk extra pijnlijk dat deze vrouwen de serieuze gevallen hiermee ook in een kwaad daglicht zet. Hoop dat ze deze loeder dan ook hard aanpakken daar door het OM.

Even voor de duidelijkheid. Er is nog lange na niet bewezen dat de vrouw de beschuldigingen heeft verzonnen. Ze wordt ervan verdacht.

11 september 2019 om 11:25

Klopt, wel is bewezen dat Neymar niet gedaan heeft waarvan deze vrouw hem beschuldigde. Dus de kans dat ze de beschuldigingen verzonnen heeft, is wel heel erg groot.

11 september 2019 om 11:26

Maar het is ook uiterst verdacht dat de vrouw weinig tot geen medewerking verleent. Zoals dat ze bijvoorbeeld haar telefoon niet wil afstaan. Ik hoop dat de waarheid zo snel mogelijk boven tafel komt en ga er vanuit dat Neymar onschuldig is, die wel volledige medewerking verleent.

Een koekje van eigen deeg. Tegenwoordig moet je goed oppassen met wie je omgaat, kan je zomaar een stempel en reputatie bezorgen die je nooit kwijt raakt

Ik kan zo kwaad worden om dat soorten wijven. Ze kunnen iemands carrière gewoon helemaal naar de klote helpen, alleen maar om de eigen zakken te vullen. Van Persie kreeg in zijn jonge jaren ook te maken met zo’n vals kreng. En een hele andere situatie, maar tekenend hoe vrouwen in elkaar kunnen zitten: de situatie Fernando Ricksen die tijdens zijn MS-aftakelingsproces kaal werd geplukt door zijn geldbeluste ex die een boekje open deed en zelfs nog een podium op tv kreeg. Ricksen was een rokkenjager, maar dit soort heksen zijn echt in en in vals.

Weet iemand ook hoe het zit met bijvoorbeeld de opgelopen imagoschade? kan dhr. Neymar Jr. hier nog een claim voor indienen of heeft hij daar geen recht op? Het lijkt me dat dit nooit goed kan zijn voor je reputatie. Zo zijn afleveringen met hem in zijn favoriete serie La Casa bijvoorbeeld pas 2 maanden later toegevoegd aan de serie en ik kan me inbeelden dat er meer commerciële campagnes niet zijn opgestart of stop zijn gezet wegens het imago van het bedrijf. maar goed, fijn om te lezen dat deze vrouw nu wordt aangepakt door de rechtbank. Toen ik het filmpje zag welke opdook op het internet had ik al direct mijn twijfels over de echtheid van de aanklacht.

11 september 2019 om 11:58

De moeite die Neymar deed voor haar vond ik toch wanhopig overkomen. Vliegtickets en hotel boeken voor zo’n vrouw, alsof er in Parijs geen vrouwen zijn. Desnoods boek je een luxe-escort en is er achteraf geen discussie mogelijk. Maar denk niet dat Neymar enige schadeclaim kan voeren, ze is straatarm. Enige wat hij heeft is dat ze aantonen dat hij onschuldig is

11 september 2019 om 12:41

Voor ons lijkt dat veel moeite, voor zo'n voetballer is dat waarschijnlijk uit verveling. Een paar duizend euro is werkelijk niets voor een speler als Neymar. Verder zijn voetballers als Neymar nou niet bepaald de slimste paarden van het stal en zijn nogal ver verwijderd van hoe de wereld echt werkt.

11 september 2019 om 12:59

Wat je nu doet is een aanname en totaal niet relevant voor je mening betreffende Neymar.misschien is zijn IQ en EQ wel vele malen hoger dan die van jou? Daar kan je geen uitspraak over doen als hier nooit een onderzoek naar is geweest.verder staat hij natuurlijk ook ver van hoe de wereld echt werkt he, of denk je dat hij even naar een club kan om daar een meisje op te pikken zonder dat hij eerst door 10 journalisten bevraagd wordt wat ie aan het doen is, zijn zaakwaarnemer gebeld wordt en misschien wel de club dat ie weggaat met een vrouw.. Juist jouw opmerking lijkt ver verwijderd van hoe de wereld echt werkt.als jij oprecht denkt dat Neymar in de luwte kan opereren als het gaat om 'one-night stands'..

Haar partner? Dus ze wordt gepimpt door hem?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Lille OSC5930
4.AS Monaco5519
5.Metz417
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
K. MbappéAanvaller2318
Ander HerreraMiddenvelder221
I. GueyeMiddenvelder212
Pablo SarabiaMiddenvelder204
Á. Di MaríaMiddenvelder193
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

1288 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Paris Saint-Germain 11 6 4 1
2019/2020 Paris Saint-Germain 15 13 3 1
2018/2019 Paris Saint-Germain 17 15 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
Laatste voetbalnieuws

Ajax jaagt op smaakmaker die vroeger vaak werd vergeleken met Neymar

Ajax wil na David Neres en Antony opnieuw een aanvallend ingestelde Braziliaan naar de Johan Cruijff ArenA halen. Claudinho, een 24-jarige aanvallende middenvelder van Red Bull Bragantino, maakt vooral dit seizoen...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 1 maart
Bayern München heeft een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Kalidou Koulibaly. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren