‘Punt van zorg doemt op bij transfer Van de Beek naar Real Madrid’

Vrijdag, 9 augustus 2019 om

Donny van de Beek krijgt voorlopig nog geen duidelijkheid over een transfer naar Real Madrid, zo verzekert AS. De krant meldt dat de middenvelder van Ajax zeker wel in beeld is bij de Koninklijke, maar mogelijk gooit een deal inzake Neymar roet in het eten. Real onderzoekt momenteel de mogelijkheid om de aanvaller te strikken en dit kan gevolgen hebben voor Van de Beek.

AS meldde al dat Paul Pogba geen optie meer is voor Real nu de deadline in Engeland voor inkomende transfers is verstreken. Real en Manchester United zaten de afgelopen weken om de tafel, maar een overgang bleef uit. Zodoende richt Real zich, aangaande het middenveld, nu op Van de Beek, die 50 tot 55 miljoen euro moet kosten. Trainer Zinédine Zidane had liever gezien dat Pogba zou komen, maar stelt zich nu tevreden met Van de Beek.

De middenvelder wacht echter nog wel op een signaal van Real, zo klinkt het. Volgens AS wacht Real met het aangaan van een deal met Van de Beek, aangezien men nu bezig is met Neymar. De aanvaller van Paris Saint-Germain is momenteel het topdoelwit van Real. De Braziliaan moet een megabedrag kosten, waarbij mogelijk ook enkele spelers van de Koninklijke naar PSG trekken.

Volgens AS is de mogelijke komst van Neymar naar Real nog een punt van zorg inzake de transfer van Van de Beek. 'Het financiële plaatje van de deal (vijftig miljoen, een som dat Real Madrid als een juist bedrag beschouwt) en het salaris van Van de Beek zijn echter onverenigbaar met de Neymar-deal die men momenteel onderzoekt', zo klinkt het. Volgens de krant is het sluiten van beide deals niet mogelijk.


Poll

Verwacht jij dat Donny van de Beek deze zomer alsnog vertrekt naar Real Madrid?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

129 reacties (laatste reactie door holland8)

Lekker bij Ajax blijven en volgend nar met Ziyech naar een Duitse club. Dit is toch veel beter of wat vinden jullie?

9 augustus 2019 om 07:51

Waarom specifiek een Duitse club? Welke Duitse club?

9 augustus 2019 om 08:01

Borussia Dortmund lijkt me een fantastische club voor beiden. en dan samen eindelijk Bayern van de troon stoten en heel de CL slopen tot ze eruit geknikkerd wordende Ajax natuurlijk.

9 augustus 2019 om 08:50

Het eerste waar ik aan dacht was ook dat hij niet naar Real zou moeten gaan maar eerst een team een stapje eronder zoals bijv een Dortmund.

9 augustus 2019 om 09:04

Dortmund lijkt me wel een betere stap dan in een keer naar Real te gaan om de bank waarschijnlijk warm te gaan houden.

9 augustus 2019 om 09:52

Dortmund heeft met Brandt, Thorgan, Sancho, Reus, Götze en Alcacer al genoeg opties voor de aanval/aanvallend middenveld.

9 augustus 2019 om 09:57

Ook Dortmund zit niet op Donny te wachten. Die zoeken een heel ander niveau. Een hoger niveau. Donny is niet goed genoeg voor de top. Sterker nog, voor zijn positie heeft Ajax nu al (veel) betere spelers in de selectie.

9 augustus 2019 om 10:14

Noem ze eens op

9 augustus 2019 om 10:26

Waarom zegt iedereen ineens Dortmund? Puur andere na zeggen of die mannen van VI. zelfs een Dortmund is te hoog voor hem.

9 augustus 2019 om 11:43

Dream on als al je sterkhouders zijn vertrokken komt ajax niet eens de voorrondes door

9 augustus 2019 om 11:53

Donny is geen sterkhouder. Donny is gemakkelijk vervangbaar. In de huidige selectie zitten al veel betere spelers voor de positie van Donny.

9 augustus 2019 om 12:39

Op de nummer 10 positie moet een speler met bijzondere kwaliteiten staan. Een speler die creatief is, een of twee man kan passeren, snel is, technisch is, een venijnig schot heeft, een steekpass heeft, kansen kan creeeren voor zichzelf en zijn medespelers. Spelers als Bergkamp, Kluivert, Kanu, Sneijder, Van der Vaart. Dat soort spelers horen op die positie. Niet een beperkte speler als Donny van de Beek, die geen man kan passeren, niet creatief is, geen steekpass heeft, geen schot heeft en zo kan ik nog even doorgaan. Hou op met dat gehype van een gewone voetballer. Wie goed genoeg zouden zijn op 10 bij Ajax zijn Ziyech, Tadic, Neres, Malen, Berghuis en Bergwijn. Ook een Noa Lang is een veel betere voetballer dan van de Beek maar die moet wel de kans krijgen. En Promes is ook veel beter dan Van de Beek als die met wat meer vertrouwen gaat spelen.

9 augustus 2019 om 16:26

Volgens mij snap jij het systeem van het huidige Ajax niet helemaal...

9 augustus 2019 om 08:46

Als hij op Ziyech moet wachten gaat vd Beek nooit meer weg bij Ajax.

9 augustus 2019 om 09:59

Nou Van de Beek zal met zijn eigen kwaliteiten nooit bij een buitenlandse topclub spelen. Er zit geen buitenlandse topclub op Van de Beek te wachten. daar heeft hij veel te veel tekortkomingen voor. Hij is niet in de categorie van Frenky en De Ligt. Niet in de categorie van Neres. Niet in de categorie van Tadic, Ziyech, Berghuis, Malen, Bergwijn. Zelfs onder de categorie Mazraoui die als middenvelder veel meer kwaliteiten heeft waar ze op internationaal niveau behoefte aan hebben. Een club als Standard Luik of Club Brugge misschien. Vrees dat hij daar zelfs zomaar op de bank terecht kan komen omdat in het buitenland de gunfactor niet telt. Helaas zit er niet meer in.

9 augustus 2019 om 10:23

Veel clubs willen wel een speler die de vuile meters maakt een middenvelder die er in een seizoen 15 in kan leggen en die ook nog eens vaak goed gepositioneerd staat in de 16.

9 augustus 2019 om 12:30

@rvt212 Heb je het over Davy Klaassen? Zo een speler?

9 augustus 2019 om 12:54

Noem eens een tekortkoming van Donny vd beek. Want je ben wel erg stellig. Dat het niet een typische nummer 10 is ben ik met je eens. Maar dat die jongen heel veel talent heeft kan je niet ontkennen. Momenteel op zijn positie 1 van de 10 beste ben ik heilig van overtuigd.

9 augustus 2019 om 14:49

Kuyt? Heeft toch niet slecht geboerd?

Dit moet je als vd beek toch niet meer willen

9 augustus 2019 om 07:52

Als alles wat er op deze site geschreven wordt waar is, ben ik het roerend met je eens, niet meer aan beginnen. Of het volle vertrouwen krijgen, of niet. Zeker bij een club als Real, anders begin je al met een achterstand en die gaat hij niet meer goedmaken ( ook al gun ik deze jonge alles ) moeten we zo reã«el zijn dat Real misschien net een stap te hoog is, waarom niet een tussenstap naar een club als Dortmund waar dat ze totaal ander voetbal spelen en je als type Van de Beek razendsnel een publiekslieveling kan worden. Altijd bezig voor de ploeg, goede diepgang en zelden laat die zijn koppie hangen.

Wat moet Real Madrid trouwens met Neymar? Ik zie niet in waarom je hem zo nodig moet halen.

9 augustus 2019 om 16:44

@voetbalvolger9 Jij vraagt je af waarom niet eerst een tussenstap bij Dortmund? nou om de simpele reden dat Dortmund van de Beek ook niet goed genoeg vindt.

9 augustus 2019 om 07:54

Waarom niet? Lijkt me dat je graag wilt spelen voor één van de grootste clubs ter wereld.

9 augustus 2019 om 08:09

Spelen ja toch niet op de bank zitten en wetende dat je coach je helemaal niet wil.

9 augustus 2019 om 08:43

Real kan duizenden voetballers kopen, als jij de nummer twee op de verlanglijst bent is dat toch prima?

9 augustus 2019 om 10:16

Pogba = 1 Neymar = 2 Welke galactico is 3? Donny? Of gaan ze eerst nog pogingen doen bij andere toppers.

9 augustus 2019 om 11:49

@hangover96 Donny nummer 2? Voor Real is Donny nummer 200. Hoezo wil Real Donny hebben terwijl er geen enkele andere club geinteresseerd is in Donny? Real koopt alleen creme de la creme, spelers die door elke club worden begeerd en tot die categorie behoort Donny helaas niet. Nep nieuws dus.

9 augustus 2019 om 12:32

Wedge21: Dat nummer achter je naam staat hopelijk niet voor je leeftijd, want je gedraagt je er totaal niet naar. Als je ouder bent, is het helemaal te triest voor woorden om hier zo op te reageren. Waar wacht een troll op als hij zijn bericht plaatst? Juist, reacties..

9 augustus 2019 om 08:12

Mbt / nee jij moet het zo te zien niet meer willen. Probeer niet alles van uit jouw minder zonnige leventje te bekijken maar verplaats je is in Donny. De wereldtop klopt bij hem aan, deze trein komt maar 1 keer voorbij. Uiteindelijk komt het echt wel rond, want de Neymar geruchten geloof ik voor geen meter.

9 augustus 2019 om 08:37

Als die trein maar 1 keer voorbij zou komen, dan heeft hij het niveau voor de wereldtop toch ook niet. Hij zal er een mooi salaris krijgen, maar dat krijgt hij bij een club waar de kans op een basisplaats veel.groter is, ook wel.

9 augustus 2019 om 08:36

Nee inderdaad, liever bij Ajax blijven dan. Waarom zou je bij een van de grootste clubs ter wereld willen spelen als je niet hun nummer 1 keuze bent? Ja je verdient bakken met geld, speelt met de beste spelers ter wereld, grote kans op CL winst. Maar daarentegen mis je de leuke tripjes naar RKC en Heracles uit. En niet te vergeten een grote kans om de prestigieuze knvb beker nog een keer te winnen.

9 augustus 2019 om 10:17

Zou jij naar een andere werkgever gaan wetende dat je alleen nog maar koffie mag brengen naar de baas?

9 augustus 2019 om 10:30

Als je beroep baristo is wel ja. In alle andere gevallen slaat je bericht nergens op.

9 augustus 2019 om 11:16

Als mijn salaris minimaal verdrievoudigd wordt heb ik daar geen enkel probleem mee.

9 augustus 2019 om 11:57

Zou jij naar een andere werkgever gaan wetende dat je alleen nog maar koffie mag brengen naar de baas?

Veel beter betaald krijgen en haast niets moeten doen? Win-win.

9 augustus 2019 om 16:26

Wat een vertrouwen heb je in zijn kwaliteiten. Ze gaan echt geen tientallen miljoen betalen om hem weg te laten rotten op de bank. Pogba had de voorkeur van Zidane, maar die is er niet. Vd Beek moet de concurrentie op het middenveld aangaan met de spelers die wel in de selectie van Real zitten.

9 augustus 2019 om 09:03

Ja mensen die het niet willen zijn ras-ajaxied, als men Feyenoorder was geweest of zelf in zo een situatie hadden gezeten, dan had je het eerder klote gevonden, omdat je concurrent intact is gebleven of omdat je financieel niet vooruit bent gegaan. Ja met twee maten meten, elk verhaal heeft twee kanten.

9 augustus 2019 om 10:28

Joh. Die media maken er maar wat van. Ze moeten nu zichzelf weer verklaren met de berichten dat het allemaal al bijna rond was en een kwestie van uren... Niet om de club real of z’n supporters maar ik vind de houding van deze Spaanse media die bijna doet of t een voorrecht is voor Ajax is om aan real te mogen verkopen stuitend...

Van de Beek lekker houden nu maar vrees het ergste...vertrek in de laatste week voor de deadline

9 augustus 2019 om 07:53

Ik dacht dat Ajax een deadline had gesteld aan de spelers die wellicht weg zouden gaan zoals Van de Beek, Neres en Ziyech. Er was sprake van een deadline in het midden van Augustus. Als dat waar is dan heeft Donny nog één week en wordt hij daarna aan zijn contract gehouden.

9 augustus 2019 om 07:59

volgens mij nog eerder 1 Augustus moest de selectie compleet zijn, niemand er meer bij of weg.

9 augustus 2019 om 07:59

Ja en dan meldt Real zich alsnog. Dan zijn er mijns inziens twee mogelijkheden. Van de Beek verkast naar Real of is een periode ernstig gedemotiveerd omdat een overgang gedwarsboomd wordt. Ik geloof zelf niet zo in het stellen van een dergelijke deadline

9 augustus 2019 om 08:10

Ik geloof niet zo in dat hij dan gedemotiveerd zou zijn. Supporters geneuzel

9 augustus 2019 om 08:13

Flareon / supporter geneuzel? Je denkt dat VdBeek nog steeds blij zal zijn als een transfer naar de top van de wereld geblokkeerd wordt? Think again...

9 augustus 2019 om 08:26

@insidereqlmadrid ja hoor want hij speelt al hij de top van de wereld. Volgend jaar komen er weeer genoeg clubs met interessse , waarschijnlijk mooiere clubs dan Real .

9 augustus 2019 om 08:34

Het realisme is weer ver te zoeken pprins! Hij speelt bij de top van Nederland, niet de top van de wereld... Ajax heeft een topseizoen gedraaid maar dat maakt nog niet dat je bij de top van de wereld speelt...

9 augustus 2019 om 08:52

@friets305: laat Ajax momenteel een tweeluik tegen real spelen en ze winnen gewoon weer. Dus waar is die sportieve vooruitgang dan. Ajax is momenteel niet slechter dan real . Helaas zal dat niet lang meer duren ; maar op de korte termijn is real geen vooruitgang

9 augustus 2019 om 09:03

Ja want Ajax haal promes😂 en real Hazard. Real heeft maar voor 300 miljoen ingekocht. Nu beste prins een 2luik win je momenteel niet. Win eerst maar eens van Paok, dat is lastig zat momenteel.

9 augustus 2019 om 09:05

Dat tweeluik ben ik zeer benieuwd naar, beetje waan van de dag... Als Donny, Ziyech en Neres vertrekken wil ik het tweeluik weleens zien!

9 augustus 2019 om 09:06

Insiderealmadrid : ja hoor, en er zijn zeker op dit moment talloze clubs mooier dan real, Dont fill in for others what you cant know

9 augustus 2019 om 09:09

@friets305 dat is inderdaad zo. Daarom zeg ik ook dat het helaas niet lang zal duren . Maar op dit moment met deze selecties is Ajax gewoon beter dan real. Denk overigens dat er van die 3 maar maximaal 1’vertrekt en ik hoop 0 .

9 augustus 2019 om 10:39

De place not to be... zou daar toch liever zijn dan bij Ajax. Elke keer weer! Real komt er altijd bovenop, ze hebben al jaren prijzen gepakt waar je u tegen zegt en nu gaat het minder. Ajax zou op dit moment niet van Real winnen, die spelen zelf bagger.

9 augustus 2019 om 11:20

De eerste paar weekjes niet misschien maar als hij ooit nog een transfer wil maken naar de absolute top kan hij zixh daar dan maar beter overheen zetten en echt niet een jaar gaan janken. Dan gooit hij zijn eigen glazen in. Dan wil niemand hem meer door zijn vervelende mentaliteit en nare houding. Think again....

9 augustus 2019 om 12:39

Ajax gooit dan ook haar eigen glazen in. Die zullen dan nooit meer het bedrag vangen wat ze nu konden vangen en andere spelers gaan ook wel even nadenken over de gang van zaken. De transfermarkt sluit simpelweg 1 september in de meeste landen en ik snap dat je als club het liefst niemand meer ziet vertrekken in augustus, maar als je je zo opstelt zoals jullie hier schetsen, is dat alles behalve goed voor je reputatie en aanzien als club. Think again...

Als ik ajax was zou ik iedere dag 5 miljoen er op de prijs bij doen, kijken hoe lang het dan nog duurt. Blijf het een rare club vinden dat real, hoe die met spelers omgaan... 🤔

9 augustus 2019 om 08:23

Dat lijkt me wel logisch... hoe langer dit gaat duren, hoemeer je gaat vragen. Hoop niet dat dit echt nog weken gaat duren.

9 augustus 2019 om 08:34

Ajax wil sowieso dat ie nog mee doet tegen paok dus dat komt goed uit

9 augustus 2019 om 09:40

Hoe die met spelers omgaan? En dat baseer je op berichten die iedere dag in de roddel sportkranten staat 😂

Ik blijf het maar apart vinden van beide kanten. Waarom heeft Real Madrid interesse in Van de Beek? Ik ben een Ajacied en ben groot fan van Donny, maar ik zie in hem nog geen speler voor Real Madrid. Ik snap ook niet dat Donny nu al naar Madrid wilt gaan. De kans dat je op de bank of tribune beland bij zo'n club is natuurlijk enorm. Een De Jong of De Ligt staken er echt bovenuit, dat heb ik nou niet per se met Van de Beek.

Ik zou het 't best vinden als hij nog één jaar bij Ajax blijft om een heel seizoen te knallen. Hij heeft vorig seizoen maar een half jaar echt goed gespeeld. Als hij nog even blijft dan heeft hij ook kans om zich in de basis te knokken voor het Nederlands elftal. Dit lijkt mij makkelijker vanuit de basis van Ajax dan vanaf de bank/tribune van Madrid.

Kortom; ik wil hem nog niet kwijt.

9 augustus 2019 om 08:03

Ik wil 'm ook absoluut niet kwijt en hoewel ik hem dan juist wel naast De Jong en De Ligt een blikvanger vond vind ik Real bij uitstek de club die niet bij hem past. Niet als type voetbal en helemaal al niet als persoonlijkheid. Tel daarbij op dat de coach dus blijkbaar niet op je zit te wachten en dan concludeer je toch dat je het beter niet kunt doen. Met zijn kwaliteiten komt er heus wel een andere mooie club voorbij, al dan niet volgend jaar. Dan zet je ook een eventuele EK deelname niet op de tocht.

9 augustus 2019 om 08:34

Als Kroos weer een baggerseizoen speelt dan zie ik Donny wel snel in de basis verschijnen. Hij zou in het begin natuurlijk geen basis zijn maar denk dat ze met hem wel weer jaren vooruit kunnen. Ik vind het namelijk een ondergewaardeerde speler. En het lijkt me een speler die bij elk team zijn steentje zou bijdragen en nooit het slechtste van het veld zou zijn, maar ook nooit de absolute ster zou zijn.

Ik snap de gok van Real echt wel met Donny, vooral als Kroos niet zijn vorm van 2 jaar geleden pakt.

9 augustus 2019 om 10:07

Kroos is meer een controlerende speler en Donny niet. Donny is niet een speler die het spel moet maken maar meer profiteren. Zinedine gaat sws met Casemiro spelen voor meer versterking voor de verdediging. dus donny moet in de rol van Modric of Isco spelen. en het is nog onduidelijk hoe Real gaat spelen komend seizoen.

VDB gaat niet naar real zei het vanaf het begin al. Wordt gewoon gebruikt in het transfer spel van Madrid. Ik ben groot Ajax fan volg Donny al vanaf de jeugd. Maar weet ook niet of ik Madrid met al de politieke spelletjes een goede club voor hem vind. Buiten dat is het wel een van de grootste en mooiste clubs in de wereld.

9 augustus 2019 om 08:16

Wouter/ politieke spelletjes nog wel, het wordt steeds mooier wat mensen hier op VZ over Real Madrid weten te vertellen terwijl ze nog nooit in de stad geweest zijn of de club intensief volgen. Ik heb dit al een paar keer gezegd en doe het nog 1 keer : er is geen enkele middenvelder bij Real die makkelijk een goal kan maken en je mist een scherpe middenvelder in en rond de 16 net achter Benzema die goed kan afwerken. Match made in heaven VdB en LosBlancos

9 augustus 2019 om 09:44

Ten eerste heeft Real jaren lang veel prijzen gepakt zonder scorende middenvelders. Veel top clubs moeten het hebben van hen aanvallers ipv middenvelders. En wat als Hazard en Benz of Bale ineens veel gaan scoren? Dan heb je niks aan vd Beek. En vergeet niet dat real speelstijl anders is dan Ajax. En ik vraag me als af waar en voor wie gaat/moet hij gaan spelen? Mocht t basis worden

9 augustus 2019 om 12:45

Albert: Ten eerste deed men dat met Ronaldo, iemand die er altijd 50+ over een heel seizoen in schoot. Ten tweede is diezelfde Ronaldo dit jaar pas vervangen en ook nog eens door Hazard, een fenomenale speler maar niet iemand die bekend staat om het maken van 50 goals. Ten derde wil men nog steeds van Bale af en zal hij onder Zidane nooit niet spelen. Ik gok erop dat Rodrygo zijn kans gaat grijpen op rechts. Dan kan je het scorend vermogen van Donny achter Benzema prima gebruiken; zeker omdat Benzema iemand is die ruimte trekt voor anderen (deed dit altijd voor Ronaldo), dus waarom zou het niet kunnen? Ja, hij zal moeten groeien als speler, maar ik denk juist dat hij in dat systeem prima tot zijn recht komt.

9 augustus 2019 om 11:10

Het is toch wel duidelijk, van de Beek is bij Real het goedkopere plan B. Maar op dit moment is men ook nog bezig met een veel duurder plan A. Gaat plan A door, dan geen plan B.

Het is toch ook een vreselijk wereldje he, dat topvoetbal. Clubs kopen spelers om een aantal ego's nog wat verder op te blazen. Nu is Neymar het topdoelwit geworden, daar kunnen ze nog wat meer mee pronken. Dit is helaas hoe het topvoetbal verworden is. Dan geniet ik toch meer van een sporadisch succesje van mn eigen club Feyenoord zoals gisteren (ook al zou Feyenoord hetzelfde doen als ze de middelen hadden ).

9 augustus 2019 om 08:19

Xav/ niet alles geloven wat je leest, AS is niet zo credible als Marca bijv. Neymar is mijlenver van Real vandaan, en zal echt niet naar ons toe komen. VdBeek is de laatste transfer. Volgend seizoen kan Real dan proberen om Pogba en Mbappe te halen, daar lijken Perez en Zidane het wel over eens te zijn maar ook van Donny is Zidane een groot fan! En de Madridistas op VZ verdienen weer een Nederlander in de voetbal hoofdstad!

9 augustus 2019 om 08:47

Bedankt voor je aanvulling, InsideRMadrid. Gebaseerd op wat ik de laatste jaren ervaar op transfergebied, kan ik helaas geen andere conclusie trekken dan dat deze mechanismen wel degelijk werkzaam zijn (net zo goed bij andere topclubs). Het lijkt sterker en sterker die kant op te gaan door clubeigenaren en/of -voorzitters die elkaar de loef proberen af te steken door de meest aansprekende namen aan zich te binden.

9 augustus 2019 om 15:18

Daar is de enorme real madrid kenner die natuurlijk bij onderhandelingen zit en elke krant praat onzin natuurlijk, je zet jezelf ontieglijk voor schut, ik woon al jaren in madrid, en neymar is geen gerucht meer, iets meer dan dat

9 augustus 2019 om 10:13

Wat moet Real met Neymar als je al Hazard, Benzema, Bale, Jovic, Rodrygo, Vinicius, Vasquez, Mariano Diaz en Brahim Diaz hebt lopen voor 3 posities? Voor elke positie hebben ze gewoon 3 spelers staan! Dan is Neymar kopen terwijl je middenvelders te kort komt overdreven hé?

9 augustus 2019 om 15:18

Neymar als CAM

De Engelse voetbalmarkt is dicht dus Pogba komt in ieder geval (deze zomer) niet. Nu is vd Beek een ander type, maar blijkbaar zien ze bij RM toch een alternatief in hem.
Nu echter weer de interesse in Neymar die een kapitaal moet kosten. Het klinkt niet of ze hem en kosten van alles willen hebben.

9 augustus 2019 om 09:16

De (inkomende) transfermarkt in Engeland is inderdaad gesloten, maar de uitgaande nog niet.
Dus een Paul Pogba kan nog steeds gewoon naar Real Madrid.

9 augustus 2019 om 09:18

Realy ?
Tot wanneer is de uitgaande markt daar dan nog open?

9 augustus 2019 om 09:23

Na 8 augustus kunnen Premier Leauge-clubs geen spelers meer aantrekken. Clubs hebben nog steeds de mogelijkheid om spelers te verhuren of verkopen aan andere competities waar de transfermarkt na 8 augustus nog wel open is.

9 augustus 2019 om 12:49

Jij denkt serieus dat men Real / Pogba nog kans maken? Dan snap je er niet heel veel van. Technisch gezien heb je gelijk, maar Man Utd kan geen vervanger meer halen, dus zullen sowieso inzetten op een transfersom van 200+ miljoen dan, aangezien ze het vertrek van hun beste speler dan niet kunnen opvangen. Real vond de eerder gevraagde 150 miljoen al te gortig, dus nee; die transfer komt er deze maand niet meer.

9 augustus 2019 om 13:33

Hoor je mij zeggen dat Pogba alsnog naar Real gaat?

Ik reageer op het feit dat de transfermarkt in Engeland (uitgaand) nog niet gesloten is, dus technisch gezien kan het nog.

Maar nee, ook ik verwacht niet dat Pogba nog naar Real gaat!

Ik hoop alleen nog maar op een paar dingen en dat is dat Donny en Ziyech blijven en dat we CL halen en het zal het zeker niet overtreffen maar op weer een heerlijk jaar

Dus Pogba gaat niet door en dan koop je Neymar . Jaja , logisch . Dat real koopt maar wat. Er zit totaal geen beleid en visie achter. Het elftal zit dan ook als los zand in elkaar. Ik zou hier als ik van de beek was momenteel voor geen goud naar toe gaan .

Dit kun je de real fans toch ook niet aandoen om iemand als donny vd beek aan te trekken met alle respect. Totaal geen flair of uitzonderlijke techniek, en dat willen ze daar. Geen werkpaardje met ijzeren longen.

Laten we hopen dat Neymar roet in het eten gooit en Donny lekker bij ons blijft!!!

En is Eriksen, is die nog in beeld bij Real ? Nu Tottenham zo gekocht heeft, lijkt mij een vertrek uit London dichtbij.

9 augustus 2019 om 08:45

Ik zie Eriksen idd als een veel logischer stap, zeker nu Spurs met Lo Celso al een vervanger heeft aangetrokken.

9 augustus 2019 om 10:42

@hangover96

"ik zie Eriksen idd als een veel logischer stap, zeker nu Spurs met Lo Celso al een vervanger heeft aangetrokken."

Dat komt omdat jij puur naar de individuele speler kijkt in plaats naar wat Real nodig heeft. Ik vind Eriksen een geweldige speler, maar als ik kijk in hoeverre hij complementair is aan de middenvelders die Real al onder contract heeft, dan vraag ik me af wat hij aan Real zal gaan toevoegen.

Het geeft maar weer eens aan dat de Spaanse media net zo betrouwbaar zijn als Joran van der Sloot en geruchten de media in slingeren als ware het feiten. Er was al volgens dit zelfde medium al overeenstemming tussen Real en Ajax en Real en Van de Beek, maar nu blijkt wat eigenlijk al lang duidelijk was, dat er noch een bod is gedaan noch is onderhandeld over een contract. Net als bij de transfer van De Ligt en De Jong toen ook al net werd gedaan alsof alles in kruiken was, terwijl de realiteit was dat daar bij De Ligt helemaal geen sprake van was en het bij De Jong bijna ook die kant op was gegaan. In het bericht staat dat Real 50 miljoen als een juist bedrag beschouwd, maar dat is natuurlijk van nul en generlei waarde als Ajax dat niet doet. Dan gaat het feest niet door. En aangezien Ajax Van der Beek koste wat het kost wil behouden, zou het zomaar die kant op kunnen gaan. Uit het gedoe rondom Van de Beek spreekt weinig vertrouwen, eerst was hij derde keus achter Pogba en Bruno Fernandes en nu krijgt Neymar weer de voorkeur boven hem. Van de uitspraak dat " trainer Zinedine Zidane liever gezien dat Pogba zou komen, maar zich nu tevreden stelt met Van de Beek ", zou ik ook niet al te vrolijk worden als ik Van de Beek was. Dat belooft nl. niet veel goeds. Een speler als Van de Beek heeft hetzelfde vertrouwen nodig dat Pep voortdurend uitspreekt in Phil Foden en Klopp in Ki Jana Hoever. Bij Real wordt men echter vooral blij van galaticos en als Van der Beek, die niet in een riante villa, maar in het tuinhuisje van zijn ouders woont, iets niet is dan is het een galactico. Ik hoop van harte dat Van de Beek nog een jaartje bij Ajax blijft, maar als hij dan toch weg gaat, dan hoop ik dat zijn bestemming niet Real wordt, ik heb nl. het idee dat hij daar niet gelukkig gaat worden. Ik denk niet dat Real en Van de Beek voor elkaar gemaakt zijn. Clubs als Arsenal en Dortmund zouden veel beter bij hem passen. Arsenal gaat het niet worden omdat de Engelse markt inmiddels op slot is en Dortmund zal waarschijnlijk niet het bedrag op tafel willen leggen dat Ajax wenst te ontvangen. Daarom zou ik Donny van de Beek aanbevelen om lekker bij Ajax te blijven en te wachten tot zich een club meldt die wel het volste vertrouwen in hem uitspreekt en wel bij hem past. Bij Real is het veel te veel eenrichtingsverkeer.

Als ik vd Beek was, zou ik zeggen..... Weet je wat, kom volgende periode maar weer terug. Nu mogen jullie op mij wachten en zo niet ook prima

Sowieso ben ik geen Real fan. Vd Beek moet doorhebben dat hij als tweede garnituur gehaald wordt. Kun je beter kiezen voor een andere club.

Waar ik ervan overtuigd was donny kwijt te zijn, krijg ik steeds meer het idee dat het wellicht niet doorgaat. Donny verdiend beter dan 3e keuze te zijn achter pogba en neymar. Lekker blijven en nog 1 seizoen vlammen en dan als grote meneer binnenkomen bij een top club. Dit word niets als ie nu gaat, hoeveel signalen wil.je hebben?

Dat Donny zich zo als speelbal kaat gebruiken ... lkkr bank zitten tussen al die patsers en een trainer die je als tweede keus ziet

Wat moet Real met zowel Neymar als vd Beek? Ze hebben een middenvelder met kwaliteit nodig, niet iemand dat het leuk doet in de Eredivisie? Real gaat een zwaar seizoen krijgen als er niet wat bijkomt. Valverde misbruiken als CVM is een lachertje maar niemand kopen om te concurreren met Kroos en Modric is helemaal lachwekkend. Real gaat een zwaar seizoen krijgen op deze manier. Llorente weg, Ceballos weg en er is helemaal niets voor terug gekomen?

9 augustus 2019 om 10:35

Sergioramoshm

"wat moet Real met zowel Neymar als vd Beek? Ze hebben een middenvelder met kwaliteit nodig, niet iemand dat het leuk doet in de Eredivisie?"

Je maakt de zelfde fout als velen door spelers als individu te beoordelen, terwijl voetbal een teamsport is. Real heeft met Isco, James en Modric fantastische middenvelders onder contract, maar als linie functioneert het middenveld niet naar behoren. Net als dat bij Oranje zo was voor de komst van Frenkie de Jong, terwijl een speler als Wijnaldum die daarvoor nauwelijks nog op een goede wedstrijd viel te betrappen, ineens helemaal opbloeide toen hij naast Frenkie kwam te staan. Als Real ook in staat zou zijn een speler aan de selectie toe te voegen die anderen beter laat functioneren, gaat het middenveld er als geheel op vooruit zonder dat er ingrijpende wijzigingen hoeven plaats te vinden. Ik zeg niet dat Donny van de Beek daarvoor de oplossing is, maar hij is wel een speler die anderen beter laat functioneren ook al is hij geen galactico.

9 augustus 2019 om 12:28

Isco? De man dat lacht bij een tegen doelpunt terwijl het zijn man is dat scoort? De man dat liever leuke acties maakt dan iemand voor het goal te zetten? Isco staat symbool voor het seizoen van Real zonder veel goals en veel tegen doelpunten. James is te aanvallend en is er geen plek voor.

Het blijven verhalen uit de media maar waar rook is daar is vuur. Hoe duidelijk wil Donny het hebben? Prima als hij wil vertrekken (voor het juiste bedrag) maar ga dan naar een club waar ze je echt willen en waarderen. Ik zou het onbegrijpelijk vinden mocht hij naar Real Madrid gaan. In de winter halen ze dan alsnog Pogba en kan je banken en vertrekken.

Wat van de Beek al zei: "niet alles wat er in de media staat moet je als waarheid aanzien." Wij weten maar 1 ding en dat is dat real zich gemeld heeft bij de zaakwaarnemer en Ajax. En dat veel mensen denken al te weten hoe het ervoor staat en doen alsof ze ajaxwatcher zijn begint irritant te worden. Hou het eens bij de feiten.

Ik begrijp best dat als je een kans krijgt bij Real Madrid dat je die wilt aangrijpen. Maar zoals het nu gaat zou ik als ik Marc Overmars was volop in de aanval gaan richting vd Beek. Hem eerst duidelijk maken dat hij ondertussen derde keus is, dat Zidane voor andere spelers gaat en dat Real na 1 seizoen ongetwijfeld weer op Pogba terug gaat komen. En dan is vd Beek net als bijvoorbeeld Sneyder en Huntelaar de volgende Nederlander die de bank mag warm houden. Vervolgens zou ik vd Beek eenzelfde behandeling als Neres voorleggen. Contractverlenging en salarisverhoging. Met de afspraak volgend jaar weer verder te kijken.
Het zou een ideaalplaatje zijn.....

Lekker volgend jaar naar Barcelona toe

Als hij daar niet een "real Madrid behandeling" zou krijgen zou Barca kunnen. Er zijn zoveel clubs waar hij goed genoeg voor is. Maar hoe gaan ze met hem om, wat is zijn perspectief, daar gaat het om. Geld krijgt hij toch wel voldoende. Ook van de Engelse of Italiaans top.

Ik hoop niet Donny Ajax gaat verlaten.. En ook Ziyech niet.. Zoveel mogelijk het elftal bij elkaar houden. En proberen het ondenkbare weer te presenteren net als vorig seizoen. Ajax moet alleen nog een rechtsback en een spits halen en dan is de selectie volledig compleet. Want Mazraoui komt te kort voor de rechtsback en dat is ook niet gek omdat hij van nature middenvelder is. En Veltman komt ook te kort voor die positie. Dus moet er een nieuwe komen. En voor de spits kunnen we niet alleen afhankelijk zijn van Huntelaar. Dolberg is niet goed genoeg en hoop dat ze hem zo snel als mogelijk kunnen verkopen. En dus zal er ook een nieuwe gehaald moeten worden. Overmars zal dus nog voor twee posities met de portemonnee moeten zwaaien.

Dit lijkt me een mooi moment voor Marc om hem nog eens een verbeterd contract onder de neus te duwen, en te benadrukken dat hij tot de hoogste salarisschaal kan gaan behoren, een van de belangrijkste spelers van Ajax, terwijl Madrid je een beetje aan het lijntje houdt. Die kopen v/d Beek gewoon omdat Ajax vorig jaar Real vernederd heeft.

@hoogindeconcen Dat laatste lijkt mij zakelijk gezien te dom voor woorden. Een zakenman als Perezgaat niet uit nijd 50 miljoen of nog wat meer over de balk gooien. Maar het is wel zo dat vd Beek door Real aan het lijntje wordt gehouden. Als Perez en Zidane het met elkaar eens waren geworden dan had Pogba nu naar Real gegaan en dan was vd Beek bedankt voor zijn belangstelling. Nu is Pogba niet meer haalbaar en nu kan het alsnog gebeuren dat ze vd Beek halen. Als dat gaat gebeuren ben ik toch wel benieuwd welke vraagprijs Overmars daar aan gaat hangen. Iedereen roept maar iets over rond de 50/55 miljoen, maar ik heb het Overmars nog niet horen zeggen.

Vindt Vd Beek echt een geweldige speler, als deze speler je geen kippenvel bezorgde afgelopen seizoen... Veel druk op hem, wisselvalligheid, veel gewisseld. Veel belangrijke kansen gemist in groepsfase. Hij heeft natuurlijk ook een geweldige klap gehad door 1 van zijn jeugdmaatjes te verliezen. Hij zat echt wel in een moeilijke fase. Hoe hij zich herpakte en zijn ballen liet zien tweede seizoenshelft dat was zo goud. Speelde zo geweldig die CL duels en ging ook belangrijke goals maken, die in Turijn bijvoorbeeld. Hier zag je gewoon zijn weerbaarheid er van af spatten, geweldig om te zien. Ik hoop dat deze jongen gewoon door kan stomen in zijn ontwikkeling en gewoon een steeds betere speler wordt. Als Real dan langskomt... Wauw, ik hoop dan ook mocht hij gaan, hij ook de kansen krijgt van Zidane om door te zetten wat hij deed met Spurs, met Juve, en ook met Real.

Het zou een grote fout voor zijn carriere zijn om naar Real te gaan nu...
Donny komt dan echt niet aan spelen toe. Ik voorzie een Vdvaart, Sneijder, Drenthe achtig scenario. Gewoon blijven!

Dat is dan lekker binnenkomen als tweede keus. Even niet naar behoren presteren en je staat er naast. Real heeft al vaker aangetoond geen genade te hebben en gelijk door te schakelen. Vdv, Sneijder en Robben kunnen daar over meepraten.

Ik zou lekker nog een jaar bij Ajax blijven en volgend jaar een klapper maken naar een club die me echt wil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4240 fans
Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Zondag 18 augustus
Franck Ribéry heeft, ook na het afwijzen van PSV, over belangstelling weinig te klagen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren