‘Gecharmeerde technisch directeur breekt lans voor komst Bergwijn’

Dinsdag, 16 juli 2019 om

Steven Bergwijn werd in de afgelopen maanden in verband gebracht met een aantal clubs en de aanvaller van PSV lijkt nu in het vizier van een nieuwe gegadigde te zijn verschenen. Volgens berichten uit Italië zou AS Roma in de Oranje-international namelijk een geschikte opvolger zien van de naar China vertrokken Stephan El Shaarawy.

La Gazzetta dello Sport en TeleRadioStereo melden dinsdag dat Bergwijn nadrukkelijk op de radar staat bij Roma, dat met technisch directeur Gianluca Petrachi een groot fan van de aanvaller in de gelederen heeft. Laatstgenoemd medium voegt zelfs toe dat de 21-jarige aanvaller een verhuizing naar Rome wel ziet zitten. Hoewel Roma volgend seizoen geen Champions League-voetbal speelt, zou Bergwijn het gevoel hebben dat het spel van de club goed bij zijn kwaliteiten past.

Roma dacht eveneens aan de komst van de 25-jarige Suso, maar de aanvaller van AC Milan wordt met zijn prijskaartje van veertig miljoen euro beschouwd als een riskantere investering dan Bergwijn. I Giallorossi, die met Justin Kluivert en Rick Karsdorp al twee Nederlanders onder contract hebben staan, zijn overigens niet de enige Italianen die aan Bergwijn worden gelinkt. De aanvaller werd in het verleden ook genoemd bij AC Milan en Internazionale, al lijkt hij daar op dit moment niet concreet in beeld.

De afgelopen weken werd de naam van Bergwijn wel in verband gebracht met clubs als Bayern München, Manchester United en Ajax. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, liet zich dinsdagochtend nog uit over de eventuele komst van Bergwijn: “Voorin hebben we de zaken goed voor elkaar. We zitten ruim in de spelers. Ik ben voorstander van aanvallend voetbal, maar om nou met zes aanvallers, drie middenvelders en één verdediger te gaan spelen. Er zal dus eerst een speler moeten vertrekken. Dat is tegelijkertijd het moeilijke aan die lange transferperiode. Transfers staan los van elkaar, maar hangen wel nauw met elkaar samen”, vertelde hij aan het Algemeen Dagblad.


Poll

Zou jij AS Roma een goede club vinden voor Steven Bergwijn?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door sequence)

Is Suso met zijn prijskaartje van 40 miljoen duurder dan Bergwijn? Mag toch hopen van niet

16 juli 2019 om 11:04

Ze hadden het over een "Depay-achtige" prijs toch? dus dat zou zo rond de 35 miljoen liggen.

16 juli 2019 om 12:01

Zou een prima prijs zijn, maar dan kom je natuurlijk al aardig bij die 40 van Suso in de buurt. Kan me niet voorstellen dat dat het argument is geweest.

16 juli 2019 om 12:02

Snap ook niet dat een Suso maar 40 miljoen waard is , hij heeft het meerdere jaren laten zien in de Serie A. Daarnaast aan concurrenten zou ik 100 miljoen vragen

16 juli 2019 om 12:21

Suso heeft naar verluid een release clause van 40 miljoen. Daarnaast speelt Milan niet ech met vleugelspelers, dus als Suso blijft zal hij vooral als nummer 10 of schaduwspits spelen wat niet zn beste positie is. Daarom denk ik dat Milan hem liever wil verkopen en andere posities wil versterken.

Mooie club, helemaal als ze volgend jaar op de omschakeling/counter spelen. Als ik Bergwijn was zou ik kiezen voor een team dat een dergelijke tactiek hanteert, past beter bij zijn spel. Mag aannemen dat PSV toch wel 35mil vraagt?

16 juli 2019 om 11:11

Ik vind Bergwijn anders ook een speler voor teams die dominant voetbal spelen, technisch genoeg bagage. Ik vind juist dat Lozano countervoetbal moet spelen want die vind ik in de kleine ruimtes veel matiger.

16 juli 2019 om 12:18

Wat bedoel je met dominant? Op de helft van de tegenstander of op je eigen 16 een bus parkeren zoals PSV al het héle seizoen doet?

Daarnaast heeft Lozano in mijn ogen een SNELLERE bal behandeling dan Bergwijn in de kleine ruimtes.

En enige reden waarom Bergwijn wordt genoemd is omdat hij Nederlands is.

16 juli 2019 om 12:29

Beste Postduif. U weet dat de competitie nog moet gaan beginnen? Dus je moet je nog even inhouden met het bashen op PSV. Komt een beetje dom over nu ze nog geen wedstrijd gespeeld hebben in de competitie... Haha, je wilt zo graag dat je je niet meer in kon houden.

Ik zou als ik John de Jong was doodleuk 70 miljoen vragen. Onrealistisch? Misschien, maar wat is onrealistisch in de huidige markt. Als je hem voor de hoofdprijs kan verkopen is het fantastisch, anders Bergwijn verleiden bij te tekenenen voor 1 of 2 jaar met een topsalaris.

16 juli 2019 om 13:01

Wat heb je eraan om 70.000.000 te vragen als hij zelf een vervolgstap wil maken? Ongelukkige speler in je selectie wil je niet en bijtekenen zal hij niet(ervan uitgaande zijn opmerkingen in de media). Realistisch, vraag 40 miljoen en trek er maximaal uit

16 juli 2019 om 13:40

Je kan ook gewoon gelijk 140 miljoen vragen, het enige is dat je dan als TD niet serieus genomen meer wordt. Het is heel simpel, of je bent bereid mee te werken aan een transfer als club en gaat hoog in de boom zitten. Dat kan in het geval van Bergwijn ook. Of je zegt : we willen hem absoluut niet kwijt en zegt dat er niet te onhdernandelen valt.

We moeten wel realistisch blijven, Bergwijn is een uitstekend talent en een prima speler maar behoort niet tot de buitencategorie zoals De Ligt of De Jong die deze zomer vertrekken. Die vallen in een andere prijscategorie, zo eerlijk moet je gewoon zijn.

Mag toch hopen dat PSV meer vraagt voor Bergwijn. Hij is jong, Nl international en heeft genoeg potentie

16 juli 2019 om 11:21

35 zou toch wel de max zijn. Heeft zich nog niet echt laten zien in (internationale) topwedstrijden. Puur voor hemzelf zou een tussenstap bij bijv. Ajax het beste zijn.

16 juli 2019 om 11:25

In deze markt is het maar net wat een gek er voor geeft. Een tussenstap is een goed idee maar wel in een sterkere competitie zodat hij zich beter kan ontwikkelen

16 juli 2019 om 11:25

In deze markt is het maar net wat een gek er voor geeft. Een tussenstap is een goed idee maar wel in een sterkere competitie zodat hij zich beter kan ontwikkelen

16 juli 2019 om 11:27

Tussenstap bij Ajax? Om daar op de bank te belanden achter tadic en promes? En 35 miljoen is zeker niet de max, heb je alle ploegen gelezen alleen in dit artikel al die interesse hebben? De halve sub top en top van Europa zit achter bergwijn aan en dan is zeker 35 miljoen niet de max. Er zal zeker een bedrag van 50 miljoen op tafel moeten komen en anders is het voor de PSV fans smullen geblazen volgend jaar met een aanval van bruma-malen-lozano met daarachter Bergwijn. PSV hoeft niet te verkopen gezien ze al goed geld binnen hebben gekregen met de jong en angelino + champions League.

16 juli 2019 om 11:28

Hier moet ik toch even op reageren. Een tussenstap bij Ajax? Ajax heeft afgelopen jaar geweldig voetbal laten zien maar om te stellen dat een tussenstap bij Ajax beter voor zijn ontwikkeling zou zijn vind ik onzin. Dat is een stap opzij.

16 juli 2019 om 11:35

Ajax is geen tussenstap. Is gewoon een stap opzei. Doe even normaal man. Wat is dat nou weer? We pakken 1 x de dubbel en doen het goed in de CL en we zijn meteen een tussen stap tussen PSV en het buitenland?

16 juli 2019 om 11:39

35 miljoen voor de beste speler van PSV vind ik wel te weinig voor deze prachtige speler. Als hij daadwerkelijk voor dit bedrag weg gaat hoop ik wel op een flink doorverkooppercentage.

16 juli 2019 om 11:56

Maar welke ploegen zijn echt geïnteresseerd en ook bereid hoge bedragen te betalen voor Bergwijn?

16 juli 2019 om 12:07

@kilum ja dit vind ik ook zo irritant omdat een paar ajacieden weer arrogant gaan doen worden wij weer als arrogant neergezet.

16 juli 2019 om 12:15

@robinho Ik vind een beetje arrogantie prima, hoort immers bij de club. Banter (is daar een Nederlands woord voor?) is ook prima. Hoort bij de sport en rivaliteit. Dat kan ik ook waarderen als het andersom gebeurd.
Maar dit soort opmerkingen zijn geen van beide. Dit is gewoon compleet idioot en respectloos.

16 juli 2019 om 12:24

Ik waardeer het juist dat er hier nog normaal en vaak objectief gediscussieerd kan worden in tegenstelling tot voetbalprimeur of Facebook. Zulke reacties horen niet thuis in een normale discussie. Enig wederzijds respect en objectiviteit mag men toch verwachten.

16 juli 2019 om 12:31

Gelukkig, ze zijn er nog wel! Klasse reactie jonge, ik zou me ook kapot schamen als mede suoporters zo zouden praten.

16 juli 2019 om 13:32

Ik stoor me ook vaak genoeg aan mijn medesupporters, maar Ajax is op dit moment wel echt een stap omhoog. Een ministap, dat zeker, die ik Bergwijn ook niet zou aanraden, maar als je bijvoorbeeld naar aankomend seizoen kijkt, wordt er (in mijn ogen terecht) over het algemeen meer van Ajax verwacht dan van PSV. Stel Ajax draait komend seizoen voor geen meter, is dit weer allemaal anders. Maar op dit moment schat ik Ajax wel hoger in dan PSV. En dat bedoel ik met alle respect.

16 juli 2019 om 13:42

Laten we eerst maar eens zorgen dat we dominant zijn ala Celtic in Schotland. Dan kun je daarvan spreken. Voor die tijd is PSV gewoon een gelijkwaardige concurrent. Het verschil was ook maar 3 punten vorig seizoen waardoor we officieel pas op de laatste speeldag kampioen werden. Dan kun je niet spreken van dominantie en dus ook niet van een stap omhoog.

16 juli 2019 om 14:02

Deze post is echt niet serieus te nemen. Een tussenstap bij Ajax? Kan die net zo goed bij psv blijven. Ajax is misschien financieel alleen een vooruitgang.. sommige mensen is het naar vorig seizoen naar t hoofd gestegen

17 juli 2019 om 01:28

Misschien is tussenstap niet het goede woord, maar ik denk dat spelers van Ajax op dit moment beter in de etalage worden gezet dan bij PSV. Naar mijn mening komt dat vooral door speelstijl en Europese prestaties (niet alleen dit jaar). Ik weet zeker dat als Neres bij PSV had gespeeld hij bij lange na geen 40miljoen+ waard zou zijn. Ik ben zelf PSV’er en vind dat wij niet veel van Ajax onderdoen en schat de kansen op een kampioenschap goed in, maar als ik een toptalent zou zijn zou ik wel weten bij welke club de kans groter is dat ik me snel doorontwikkel.

30 miljoen is al een mooi bedrag. Heeft buiten zijn salaris niks gekost. En een bloemetje naar Amsterdam

16 juli 2019 om 11:28

Waarom een bloemetje naar Ajax? PSV moet gewoon hoog in de boom gaan zitten er is voldoende interesse. Ajax heeft hem gelukkig nier nodig. Laat maar buitenlands geld de ED binnenkomen.

16 juli 2019 om 11:42

"waarom een bloemetje naar Ajax?"

Omdat PSV hem zomaar op kon pikken nadat hij uit de jeugd van Ajax gezet was.

16 juli 2019 om 12:20

Nou ja, in de huidige markt vind ik 30 miljoen eerder een schijntje. Depay ging 4 jaar geleden voor nagenoeg voor het zelfde bedrag, tijden zijn veranderd. Zeker als je kijkt naar wat voor ploegen interesse in hem hebben. PSV moet niet zo bescheiden zijn en gewoon hoog in de boom gaan zitten. Niet verkopen is ook geen straf, zeker als je Lozano kan behouden, waar nog niet veel concrete interesse voor lijkt te zijn.

16 juli 2019 om 12:44

Depay was verder en belangrijker dan Bergwijn vind je niet..

16 juli 2019 om 15:24

Depay had flink wat meer doelpunten en assists op zijn naam staan toentertijd. Hij was echt een dragende speler van PSV en drukte vrijwel iedere wedstrijd zijn stempel. Dat kun he van Bergwijn nog niet zeggen. Bergwijn is soms goed, maar soms ook niet. Dat wil niet zeggen dat hij in het buitenland het niet goed zou doen. Misschien verkast hij wel naar Roma en groeit hij daar uit tot de ster van het elftal terwijl Depay bij United werd binnengehaald en er vervolgens niks van bakte. Uiteindelijk weet je nooit hoe iemand zich verder ontwikkeld want naast talent komt er ook karakter bij kijken. Maar Vast staat dat Bergwijn wel minder ver is dan Depay in zijn tijd bij PSV en daarom denk ik niet dat hij meer dan 35 miljoen waard is.

Snel handelen, de door schakelen naar die CV

Logisch dat ze geen 40 miljoen willen betalen voor een 25-jarige, want die moet je afschrijven. Dan kun je beter een goedkopere 21-jarige aantrekken in de hoop dat hij stappen maakt en meer waard wordt.

16 juli 2019 om 12:01

Suso is 100 keer beter dan Bergwijn

Als het geld er is dan zou ik de komst van Bergwijn zeker wel toejuichen maar als Mancini, Alderweireld en Veretout gehaald worden dan vraag ik mij af of er nog geld over is.
Petrachi heeft laten weten dat Zaniolo niet mag vertrekken en dat heeft hij hem zelf ook duidelijk gemaakt dus ik zie verder geen sterkhouders meer gaan.

Dan hoop ik dat Nzonzi nog verkocht kan gaan worden en Gonalons en dan proberen of je Olsen kan slijten zeker omdat het EK er aan komt en hij niet een heel seizoen op de bank kan en wilt gaan zitten.

Als Zaniolo blijft, Mancini kan worden aangetrokken voor centraal achterin en ook Alderweireld daar nog bij komt dan ziet het er goed uit, met Bergwijn zou je nog meer opties krijgen en dan kan het seizoen helemaal beginnen.

bizar de waan van de dag. Voor Neres wordt aangegeven dat 45 mil te weinig is en voor Bergwijn moet er max 35 mil betaald worden. Is Neres zoveel beter dan Bergwijn. Zoals we hebben gezien bij Copa heeft hij ook geen potten kunnen breken. En daarnaast heeft hij vorig jaar tot aan de winterstop nauwelijks basis gestaan. Ik zou gewoon voor de dik vijftig mil gaan.

16 juli 2019 om 11:40

Zo denk ik er ook over. Wat mij betreft doet Bergwijn niks onder aan Neres. Vaak wordt dan de prestaties in de CL erbij gehaald maar Neres kon meeliften op het succes van Ajax.

16 juli 2019 om 12:46

En Bergwijn kon meeliften met de rest van psv eerste seizoenshelft.. daarna was hij net als de rest t spoor bijster.

16 juli 2019 om 12:47

Puur kijkend naar de cijfers van goals en assists de laatste 2 seizoenen doen Neres en Bergwijn weinig voor elkaar onder. Daarnaast zijn ze even oud.

Puur op basis van talent, goals, assists en leeftijd kan je ze een vergelijkbare waarde meegeven.

Wat Neres juist als onderscheidend vermogen heeft, t.o.v. Bergwijn, zijn de prestaties in de CL. Daarnaast kan Ajax in mijn ogen ook gewoon meer vragen, omdat Ajax financieel geen noodzaak heeft (PSV wellicht wat meer) en omdat Ajax Neres echt niet wil laten gaan, omdat er dan een vervanger gehaald moet worden, waar PSV die Bruma al heeft gehaald.

16 juli 2019 om 12:48

Ik ben benieuwd of Bergwijn ook zo koel was gebleven in Bernabeu alleen voor de keeper, Neres is toch een klasse beter

16 juli 2019 om 13:27

Ben ik met je eens. Bergwijn is niets minder dan Neres, hoewel tegenover Neres' magere optreden in de Copa America ook gezegd mag worden dat Bergwijn ook geen klap presteert in Oranje. Ajax heeft gewoon de naam mee, zo eerlijk moeten we zijn. Laatst zagen we dat Ianis Hagi aan Ajax gelinkt werd, maar dit door zijn management was verzonnen om de waarde van de speler op te schroeven in onderhandeling met andere clubs.

Naar mijn idee moet PSV hier zelf verandering in brengen. Kies op het veld niet langer voor dertien-uit-een-dozijn-voetballers als Hendrix en Sadilek, maar kies voor het voetbal. Zoals Ajax met De Jong en Schone deed op dezelfde posities. Wees daarnaast ook niet zo zuinig wanneer het gaat om je verdediging. Hoe denk je dat clubs na Manolev, Dereijck, Marcelo, Isimat, Schwaab, Viergever, Sainsbury en Luckassen aan het idee komen dat je voor PSV-spelers niet te veel moet betalen? Dat de club nu opnieuw in een oefenwedstrijd een ‘versterking’ scout, getuigt niet alleen van kortzichtigheid en gebrek aan creativiteit, maar kennelijk heeft PSV vergelijkbare impulsaankopen als Bojlevic en Vukovic niet heel vers meer in het achterhoofd.

16 juli 2019 om 13:48

Kijk de statistieken van de afgelopen 2 seizoen en je ziet dat ze vergelijkbaar zijn, ik denk ook dat dat wel redelijk klopt. Allebei dik 60 wedstrijden met 22 goals en 19 assists in de nederlandse competitie.

Feit is alleen dat Ajax beter in de slappe was zit en makkelijker nee kan zeggen tegen een bod van 40 miljoen terwijl PSV dat geld best goed kan gebruiken. Daarmee bedoel ik niet dat ze het hard nodig hebben, maar ze kunnen het beter gebruiken dan in Amsterdam waar het geld inmiddels tegen de plinten aanklotst.

16 juli 2019 om 14:15

@arnavut1

" bizar de waan van de dag. Voor Neres wordt aangegeven dat 45 mil te weinig is en voor Bergwijn moet er max 35 mil betaald worden. Is Neres zoveel beter dan Bergwijn. "

Heeft niets met de waan van de dag te maken, maar met marktmechanismen. Op Bergwijn is helemaal nog niet geboden, zover ik weet, terwijl er op Neres al biedingen van 40 miljoen (atletico) en rond de 50 miljoen (china) zijn gedaan. Ook heeft Neres zich in de kijker kunnen spelen in de CL en daar succes geboekt. Daardoor zijn alle spelers van Ajax in waarde gestegen. Heel veel mensen maken de fout door de transferwaarde van een speler af te meten aan zijn skills, maar zo werkt de transfermarkt dus niet. Daar spelen ook andere factoren een rol zoals de mate van belangstelling en zaken als vraag en aanbod.

16 juli 2019 om 15:14

Naar mijn idee is de naam Ajax groter dan Psv. Ik denk dat de beide spelers op basis van kwaliteit niet veel verschillen het zijn goede spelers. Ik denk ook op basis wat Ajax heeft gepresteerd het afgelopen seizoen dat de transfersommen omhoog gaan.

En wat heeft nu Bergwijn uiteindelijk gepresteerd bij Oranje? Inderdaad nog niks.

16 juli 2019 om 15:52

Neres heeft het op Europees niveau tot aan het einde van dit jaar laten zien en was in de champions league ook een paar keer beslissend. Bijvoorbeeld zijn 1-1 tegen Juventus. O.a. die goals gaat Europa door. Bergwijn is niet verder gekomen dan contributie in de eredivisie.

In de tweede seizoenshelft was zijn contributie met slechts 5 goals is natuurlijk erg mager op eredivisie-niveau. Ook in het Nederlands elftal is hij geen vaste waarde.

Dit maakt dat hij marketingtechnisch een stuk minder waard is dan Neres.over kwaliteiten kan je discussiëren, wie van de twee beter is. Bergwijn heeft niet het verschil gemaakt dit jaar, in mijn ogen heeft Neres dat wel.

Mijn stem gaat daarop gebasseerd dan ook o.a. de 8 doelpunten voor Neres in de tweede seizoenshelft naar Neres.

Hoop overigens dat Bergwijn bij PSV blijft, anders kan de schaal alvast naar Amsterdam dit jaar.

16 juli 2019 om 16:10

Over het algemeen trekken topclubs in Europa eerder aan spelers van Ajax dan PSV. Dat krikt de prijs ook behoorlijk op . Kijk eens in de media, aan welke echte absolute topploegen is Bergwijn tot dusverre gelinked in de media? Vrij weinig tot geen. Een Neres bijvoorbeeld wel.

PSV moet gewoon 70mil vragen, met deze markt kan je van alles verwachten. Hopen dat ze Bergwijn wel voor minimaal 45 miljoen verkopen, want je kan prima de hoofdprijs vragen.

Suso riscant ? Heerlijke voetballer is dat zeg , zo een geweldige dribbelaar , heeft een mooie trap techniek en kan als links buiten rechtsbuiten en op het middelveld spelen. Daarnaast heeft hij het meerdere jaren laten zien in de Serie A. Bergwijn heeft maar een handvol goede wedstrijden gespeeld.

Zonde dat een talent die Bergwijn is vertrekt naar 1 van de meest overschatte competities van alle z.g. toplanden. Voor de neutrale kijker is deze competitie bijna niet meer te pruimen met Juve die zo goed als zeker weer kampioen wordt en de rest mogen de kruimels oppakken.

Gaat toch niet door. AS Roma is nooit bereid om echt serieuze bedragen neer te tellen voor spelers en PSV vraagt wel een serieus bedrag van rond de 40 miljoen voor Bergwijn. Zou een trendbreuk zijn als AS Roma dat nu plotseling wel gaat betalen. Of PSV moet plotseling akkoord gaan met een lager bedrag.

Bergwijn moet lekker nog een jaartje in Eindhoven blijven.. Wij hebben hem niet nodig in Amsterdam, nu Promes is aangetrokken en Neres blijft en Ziyech ook nog steeds onder contract staat. Maar ik neem aan dat hij waarschijnlijk toch nog gaat vertrekken.. En Noa Lang in opkomst is. Tadić die blijft ook 100% en ook hij kan op de flanken fungeren. Dus dan zou Bergwijn overbodig worden. Ajax heeft behoefte aan een nieuwe spits. En ik blijf zeggen dat ze Josef Martínez moeten halen van het Atlanta van Frank de Boer.

Heb voor de grap eens gekeken hoe transfermarkt zijn waarde taxeerde, die kwamen uit op 35 miljoen en ik moet zeggen dat ik daar wel aardig in mee kan gaan. Dat betekend niet dat je direct genoegen moet nemen met 35 miljoen, maar het wel een aardige indicatie kan zijn wat een speler ongeveer gaat opbrengen. Ik zelf gok als het tot een transfer komt dat het 35-40 miljoen zal worden, wordt het 30-35 miljoen dan hebben ze het wat minder in de onderhandelingen gedaan.

Alle vergelijkingen met Ajax spelers zijn voor deze transfer niet zo relevant. Het is niet zo dat Roma zal zeggen van ''omdat er een Chinese club bereid was 45-50 miljoen voor Neres te betalen gaan wij voor een vergelijkbare speler van de concurrent hetzelfde betalen''. Je kan als PSV vragen wat je wilt, maar je zult er ook rekening mee moeten houden dat er maar weinig clubs zijn die transfers van 40 miljoen kunnen (en willen) afronden.

Ik vind Stevie een prima kerel en een leuke speler die al best wat heeft laten zien, maar ik mis een soort van hoge ondergrens.
Naar mijn mening is hij niet constant genoeg.
Ondanks dat is het niet onmogelijk om hem voor 40 te verkopen in de huidige transfermarkt.
PSV moet ook gewoon of de hoofdprijs krijgen of Stevie nog een jaar proberen te behouden.
Maar als ik moet kiezen heb ik liever Chuckie nog een jaartje bij de Onzen dan Stevie.

Minimaal 75 miljoen dan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Roma

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus5119
3.Lazio4628
4.AS Roma3915
5.Atalanta3829
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
J. KluivertAanvaller143
D. PerottiAanvaller123
M. CardinaliKeeper00
Pau LópezKeeper200
A. MiranteKeeper10
R. CalafioriVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina AS Roma.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AS Roma.

46 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Tottenham Hotspur 0 0 0 0
2019/2020 PSV 16 5 4 0
2018/2019 PSV 33 14 4 0
2017/2018 PSV 32 8 5 0
2016/2017 PSV 25 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Van Leeuwen wijst naar Bergwijn en Tadic in moeizame zoektocht Twente

FC Twente heeft deze transferperiode Noa Lang en Giovanni Troupée op huurbasis binnengehaald, maar desondanks heerst er onvrede bij de fans over het transferbeleid. Technisch directeur Ted van Leeuwen verwijst naar...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 29 januari
Manchester United heeft het oog laten vallen op Ivan Rakitic. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren