David Ornstein: Unai Emery zet streep door komst Hakim Ziyech

Vrijdag, 12 juli 2019 om

Hakim Ziyech gaat deze zomer niet naar Arsenal verkassen, zo verzekert journalist David Ornstein van de BBC. De middenvelder van Ajax werd de voorbije maanden aan diverse clubs gelinkt, waaronder the Gunners. Ornstein meldt bij de podcast van Arseblog dat Arsenal andere spelers in het vizier heeft.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Hakim Ziyech deze zomer vertrekt bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

135 reacties (laatste reactie door arsenallz)

Tja. Arsenal is tegenwoordig ook nauwelijks een 'ander kaliber' te noemen dan Sevilla. Beide subtop in hun (top)competitie, beide ieder jaar een groot kanshebber op de Europa League, maar niet echt andere prijzen.

12 juli 2019 om 13:54

Ziyech mag in z'n handjes knijpen met Arsenal hoor als die komen. Real of Mancity zitten echt niet op Ziyech te wachten, die mikken 2 klasses hoger.

12 juli 2019 om 14:01

Inderdaad! Ziyech doet het goed hoor bij Ajax en hij kan misschien een stapje hoger. Maar ik denk dan juist aan Sevilla Valencia Tottenham Dortmund etc. De topclubs daarboven zijn te hoog gegrepen. Maar wat een team heeft Ajax als Ziyech blijft. Neres-Tadic-Promes Marin-Ziyech-Donny Tagliafico-Blind-Magallan/Alvarez-Mazra Onana

12 juli 2019 om 14:02

Oh, ben ik ook helemaal met je eens. Ik zeg alleen dat er niet echt reden is om Sevilla af te wijzen als je wel naar Arsenal wilt, mijn inziens. Qua sportieve ambities zit je bij Arsenal dichter bij Sevilla dan bij City.

Dat gezegd hebbende denk ik dat Ziyech blij zou moeten zijn met Sevilla of Arsenal.

12 juli 2019 om 14:15

Door het eenmalige succes van Ajax in de CL schalen ajacieden zich momenteel ook in op het niveau Real Madrid en Barcelona. Een stap naar Sevilla/arsenal is opeens geen stap meer vooruit, terwijl op Frenkie en de Ligt na elke speler in de selectie van Ajax heel blij en trots mogen zijn als een club als Sevilla/valecia/arsenal zich melden.

12 juli 2019 om 14:30

Als je iets vaardiger was geweest in begrijpend lezen dan is het vrij duidelijk waarop ik reageer.

12 juli 2019 om 14:31

Zo duidelijk dat je er niet in slaagt het uit te leggen, na 3 inhoudsloze reacties?

Vooruit dan. Ga er eens vanuit dat ik heel slecht kan lezen. Leg het me eens uit.

12 juli 2019 om 14:35

Jjvh91, scroll anders nog wat naar beneden. Ajacieden is het CL 'succes' zeker naar het hoofd gestegen. Als ze het niet duidelijk maken door transfersommen van 100+ miljoen te vragen voor bepaalde spelers, dan doen ze dat in de comments beneden wel door te stellen dat Ajax groter is dan Arsenal. lol

12 juli 2019 om 14:41

Hoe bedoel je scheer alles over 1 kam.
Zijn we ook trots op dat is ons recht, net zo veel recht dat je heb om een andere mening er op na te houden .

12 juli 2019 om 14:42

Oké, ik zeg toch ook niet dat @FR-RKC geen feitelijk juiste dingen zegt? De plek waar hij dit verkondigt slaat alleen nergens op, hij vindt het alleen blijkbaar interessant om in te haken op de eerste comment.

12 juli 2019 om 14:45

@jjvh91

Er zijn natuurlijk nog genoeg andere redenen om Arsenal te verkiezen boven Sevilla naast sportieve ambities.

Je moet namelijk ook kiezen tussen wonen in Londen of wonen in Seville. Je moet kiezen of je wilt spelen in de Premier League of de Primera Division. Ga zo maar door. Persoonlijk zou ik ook veel eerder voor Arsenal gaan, omdat ik liever in Engeland zou wonen dan in Spanje. Daarnaast lijkt mij de Premier League ook veel leuker dan de Primera Division.

12 juli 2019 om 14:50

@miccoli,
Dat klopt weliswaar, maar de leefomgeving is niet waar ik aan denk als wordt gezegd dat hij Sevilla afwijst omdat het niet het juiste 'kaliber' is. Als we de media moeten geloven, uiteraard.

12 juli 2019 om 14:55

Ziyech kan echt wel mee met teams als Real of Man City, bij Real kan hij zelfs voor veel creativiteit vanuit een momenteel statisch middenveld zorgen. De reden dat een city hem niet haalt is omdat ze voldoende middenvelders hebben.

Lekker bij Ajax blijven. Met Ziyech en Tadic er nog bij komend seizoen gaan we weer kampioen worden en komen we als het een beetje meezit misschien nog wel verder in de CL dan afgelopen seizoen.

12 juli 2019 om 14:56

Hou toch op echt niet. Ziyech is echt niet goed genoeg voor die ploegen hoor.

12 juli 2019 om 16:06

Ziyech heeft echt niks te zoeken bij real madrid.als creatieve spelers als isco,acensio al moeite hebben zich in de basis te spelen dan heeft ziyech er echt niks te zoeken die is minstens een klasse minder als beide.op de vleugels heeft hij al helemaal geen kans.Ziyech overschat zichzelf door teams als Arsenal en Sevilla af te zeggen geweldige grote teams in de topcompetities.lijkt wel of hij de laatste stappen niet wilt maken en het wel best vind bij ajax.

12 juli 2019 om 21:46

Jaa tuurlijk en dat hij Madrid , Bayern en Juve en Tottenham samen met die andere geweldenaar op het middenveld zoek speelde zegt niks . Nee toen zat je hier zeker ook op het Forum te verkondigen hoe geweldig hij wel niet was en dat hij klaar is voor de absolute top. Het verschil tussen een Ziyech en een Isco bijv. is dat Isco voetballend beter dan Ziyech is. Alleen is Ziyech naast zijn creatieviteit en passing ook een motor en werkt keihard wat hem heel interessant maakt voor top ploegen.

12 juli 2019 om 14:13

Klopt, maar Arsenal heeft wel nog altijd meer aanzien. Wordt nu wel tijd dat ze de weg naar boven weer gaan vinden, anders wordt Arsenal dadelijk door alles en iedereen gezien als subtop.

12 juli 2019 om 14:26

Ik zie Arsenal al wel een paar jaar als Engelse subtop. Je kan ze niet tot de Engelse top rekenen, aangezien ze al jaren niet meer meedoen om de titel en ook Europees al meer dan 25 jaar niets hebben gewonnen. Ze zitten dan wel weer een stukje boven subtoppers als Everton, Leicester en West Ham, maar ik zie dat verschil eerder kleiner worden dan het verschil met de Engelse top.

12 juli 2019 om 14:45

@Hoogindeconcern, is United dan ook geen Engelse top? Die doen ook al jaren niet meer mee om de titel op 1 jaar na waarin ze 2de werden. Leuk feitje Arsenal werd ook 2de in 2016. Ook niet al te lang geleden toch? In een slecht seizoen eindigen ze nog 15 punten boven Everton of Leicester en dat je West Ham noemt is al helemaal lachwekkend. Die eindigen al jaren niet in de top 10 op 1 uitschieter na. Staan wel 2 jaar achter elkaar in de halve en finale van een Europees toernooi. Daarvoor In de CL altijd zeker van de knock-out geweest. Is Tottenham wel Europese top die 1 schamel puntje boven Arsenal eindigen?

12 juli 2019 om 15:09

Man United heeft inderdaad meer recent dan Arsenal nog meegedaan om de titel in Engeland ja, en pas nog de Europa League gewonnen. En als je dus kijkt naar het andere punt wat ik noem, Europese prijzen over de laatste 20 jaar, dan zitten daar ook nog twee CL’s bij. Dus Man United, ik zou zeggen dat ze een topclub zijn die de laatste jaren in zwaar weer zitten, waarvan ik verwacht dat ze er snel bovenop gaan komen en weer om de titel zullen strijden. Tottenham is de laatste jaren Engelse top, maar dat is recent, ik zou zeggen dat ze een topclub in wording zijn en in de lift zitten. Arsenal zou ik van zeggen dat het subtop is die in de periode onder Wenger een paar mooie jaren heeft gehad met goed voetbal, maar ook steeds net geen prijzen pakt en bovendien in verval is door slecht beleid, en bezig om af te zakken naar de Engelse subtop. Dat van die 15 punten klopt niet helemaal, het gat met een club buiten de top 6 was vorig jaar 13 punten, het jaar daarvoor 9. Ik denk dat we komend seizoen onder de 9 gaan uitkomen, en dat Arsenal weer 6e wordt, wat denk jij, meedoen om de titel als een echte topclub?

12 juli 2019 om 15:39

Ik denk dat we op meerdere punten elkaar wel kunnen vinden. Als Arsenal supporter doet het mij natuurlijk het meeste pijn om te zien wat er met onze club aan de hand is. Ik moet zeggen dat als we op dit moment zo door blijven gaan dat het niet lang duurt voordat we echt aansluiting verliezen. Kroenke is gewoon de meest gierige eigenaar die er is en ook onze directeuren hebben er weinig van begrepen. Het verschil met clubs als Chelsea, Tottenham en United was dit jaar zeer miniem en dus vind ik het wel voorbarig om te zeggen dat die clubs wel top zijn en Arsenal niet. Ik maak me erg veel zorgen over de toekomst van onze club want het het beleid wat gevoerd wordt, is om te janken. Het zure van alles is dat ze de CL gewoon zelf hebben weggegeven op een hele amateuristische manier. Een puntje meer was al genoeg geweest. Wij Arsenal fans lijden hier natuurlijk het meest onder en het doet nog meer pijn om te zien hoe dramatisch ze deze zomer weer te werk gaan. Om even op dit bericht te reageren, ik had Ziyech graag bij Arsenal gezien en ik denk dat Ziyech zelf ook best naar Arsenal zou willen komen. Maar als je nog Mkihy en Ozil hebt die je niet kwijt kan raken dan is het natuurlijk lastig om een zelfde soort speler te halen. Op dit moment heb ik weinig vertrouwen in komend seizoen en in de toekomst van de club maar tegen beter weten in hoop je toch altijd op het beste. Voor de blessures van Bellerin en Holding speelde Arsenal echt goed voetbal en ook in de EL hebben ze hele goede overwinningen geboekt op bijvoorbeeld Napoli en Valencia. Helaas is het seizoen dan zo geëindigd..

12 juli 2019 om 16:22

United werd overigens 6de afgelopen seizoen..

12 juli 2019 om 19:08

Het grootste verschil is dat je bij United duidelijk kan zien dat de selectie individueel heel veel kwaliteit heeft, maar de boel er afgelopen jaar volledig collectief in de soep liep.

Bij Arsenal wordt er heel behoorlijk gevoetbald onder Emery, maar je ziet ook dat de kwaliteit in de selectie (en vooral de breedte) echt een fors niveau lager zit inmiddels, het gat is veel groter dan vijf jaar geleden, laat staan tien.

Niks is gegarandeerd, maar gezien de spelers die er nu rondlopen denk ik dat de kans dat United weer omhoog stuitert naar top 3 een stuk hoger is dan dat Arsenal daar eindigt, ook al is Emery echt een 3x betere trainer dan Solskjaer.

12 juli 2019 om 14:23

Arsenal is nog steeds zichtbaar beter dan Sevilla. Hebben ze ook gedemonstreerd tegen Valencia, een team dat nota bene boven Sevilla eindigde (het zij met maar een paar punten meer). Het klopt wel dat je bij Arsenal niet hoeft te rekenen op prijzen.

12 juli 2019 om 14:25

Arsenal zou toch in zijn handen mogen knijpen met een speler als Ziyech?? Dat middelveld verdient echt een speler als Ziyech.

12 juli 2019 om 14:54

Nou. Ik heb mijn twijfels (evenals de scouts van heeeeel veel clubs). Ziyech wordt de hemel ingeprezen maar tot de dag van vandaag is alleen Sevilla concreet geweest. Het team dat ook de Jong kocht.

Ziyech is een-benig. Balverlies is de normaalste zaak bij hem, dat al in de Eredivisie. Heeft totaal geen rendement in zijn schot en schiet te vaak. Heeft het bij Marokko ook niet goed gedaan.

Er is een reden dat geen enkele club concreet wordt. Ik denk dat veel mensen na afgelopen jaar een onrealistisch beeld van hem hebben gekregen.

12 juli 2019 om 21:51

Balverlies word daar zo moe van. Enkele maanden geleden werden wij hiermee ook dood gegooid op het Forum omdat hij in een dip zat en het wat slechter ging met Ajax. Vervolgens een in de eindfase van de het voetbalseizoen nam hij de ploeg op sleeptouw en legde hij exact hetzelfde risico in zijn spel als voorheen alleen doordat een Donny vaak wel op de juiste plek stond door zijn diepgang of Neres door zijn snelheid kwamen de passes aan en ook de afronding was beter. Iedere pass die Hakim geeft en niet word gescoord word ook gezien als balverlies zelfs als het een 100% kans is die gemist word . Wat betreft de schoten daar ben ik het mee eens, maar Hakim is zonder twijfel van uitzonderlijke klasse en het creatieve brein van het Ajax dat zo geweldig speelde en ons heeft doen genieten. Zonder Hakim is het spel meteen een stuk saaier en voorspelbaar.

12 juli 2019 om 21:58

@El salvador86

"iedere pass die Hakim geeft en niet word gescoord word ook gezien als balverlies zelfs als het een 100% kans is die gemist word"

Dat zou alleen zo zijn als ze compleet over de bal heen trappen. Als hij bijvoorbeeld Dolberg 1 op 1 zet en Dolberg raakt de bal is het geen balverlies. Dat wordt statistisch gemeten. Realiteit kan vermoeiend zijn.

12 juli 2019 om 22:10

Nee helemaal niet Arsenallz. Bedoel ermee te zeggen dat heel vaak word er vooral op Dolberg en Klaas jan een geweldige bal.gegeven waar niet op gereageerd word of te laat waardoor er gemist word. Of zoals jij het in jouw termen wil zeggen dan compleet over de ballen trappen of net niet aankomen door kwaliteit tekort. Realiteit is niet vermoeiend maar de onzin die verkondigd word wel. Hakim is een creatieve speler en moet het niet hebben van zijn balletje terug of breed . Vaak word er een geniale pass gegeven die niet word begrepen of te laat op word gereageerd. Vandaar dus mijn voorbeeld van Donny want toen begon het te draaien.

12 juli 2019 om 22:10

Magoed jullie hebben Xakha en Guendouzi dat is het mooie middenveld en de huidige status van het ooit werkelijk prachtige Arsenal.

12 juli 2019 om 22:11

@El salvador86

Dat is wel heel makkelijk hè. Dan moet Ziyech die bal niet spelen. De mislukte passing op de spitsen schuiven. Zo kan je alles wat krom is recht lullen.

12 juli 2019 om 22:45

Je kan ook zeggen dat het met voetbal intelligentie heeft te maken. Iets wat Donny en Tadic wel hebben waardoor zij samen met Hakim tijdens de CL campagne menig verdedeging hebben kapot gespeeld zie die goal van Donny tegen Tottenham thuis om maar een vb te noemen. Hakim ziet de ruimte en geeft de bal, Donny weet waar hij moet bewegen en hoe hij moet lopen. Met je krom lullen wat recht is. Je komt telkens met die onzin argumenten 26, linksbenig ga toch weg man.

12 juli 2019 om 14:24

@jjvh91

Eens, wel met het verschil dat Sevilla de Europa League in de laatste 20 jaar 5x heeft gewonnen, en Arsenal in diezelfde periode 0 keer.

12 juli 2019 om 14:29

Dat is wel een vertekend beeld natuurlijk, aangezien Arsenal sinds 2000 alleen de afgelopen twee jaar aan de EL heeft meegedaan, en in elk jaar dat ze CL speelde minimaal de tweede ronde hebben gehaald.

12 juli 2019 om 14:35

Tja ik zeg het er maar even bij, aangezien jij zegt dat ze elk jaar kanshebber op de EL zijn. Arsenal heeft niet bepaald een imposante track-record als het gaat om het winnen van Europese prijzen. Dat is ze maar eenmaal in de hele clubgeschiedenis gelukt, een Europa Cup II, en dat is inmiddels meer dan 25 jaar geleden.

12 juli 2019 om 14:47

Ze zijn kanshebber ALS ze Europa League spelen ja. Ze hebben dit jaar nota bene in de finale gestaan. Je kunt het ze moeilijk verwijten dat ze daarvoor 14 (?) jaar onafgebroken de tweede ronde (of verder) van de CL hebben bereikt.

In diezelfde periode heeft Sevilla 10 keer in de EL gespeeld. Als je Arsenal 10 jaar europa league laat spelen winnen ze ook wel een keertje hoor.

Niets ten nadele van Sevilla verder, heel knap wat ze gewonnen hebben.

12 juli 2019 om 15:01

Ik weet niet of Arsenal dan een keertje wint, daar is historisch gezien nog geen bewijs voor aangezien ze hem nog nooit hebben gewonnen, net als dat ze de CL nog nooit hebben gewonnen. Feit blijft gewoon dat Sevilla veel succesvoller is geweest dan Arsenal in de laatste 20 jaar als je kijkt naar prijzen. En waar moet je anders naar kijken?

12 juli 2019 om 15:21

"feit blijft gewoon dat Sevilla veel succesvoller is geweest dan Arsenal in de laatste 20 jaar als je kijkt naar prijzen" Nogmaals, dat is een vergelijking die nergens op slaat. Je vergelijkt twee teams die hoofdzakelijk in verschillende competities zijn uitgekomen.

En het is m'n punt ook helemaal niet. Arsenal is een kanshebber om de EL te winnen als ze meedoen, of ze 'm nou gewonnen hebben of niet. Daar is een finale en een lange reeks van Champions League campagnes voldoende bewijs voor.

12 juli 2019 om 14:38

Arsenal is echt in alles groter en beter dan Sevilla. Vreemd dat mensen dat hier niet begrijpen. 1 puntje hoger eindigen en ze waren al boven Tottenham. Dan had iedereen zeker heel anders gepraat want Tottenham is wel helemaal geweldig. Sevilla haalt Luuk de Jong, worden 6de in Spanje en worden kansloos uitgeschakeld in de EL..

12 juli 2019 om 14:40

Ik snap dat het een grotere club is, maar als je het over sportieve ambities hebt dan heeft Arsenal op dit moment toch nauwelijks meer te bieden dan Sevilla? Beide strijden in principe om de 4e plek in hun competitie, en beide maken normaliter niet echt een serieuze kans in de champions league.

12 juli 2019 om 15:13

@tilburg Als, als, Arsenal! Dat ge-als vind ik typisch voor Arsenal fans. Net niet. Arsenal is dus niet in alles groter dan Sevilla. In sommige opzichten wel, maar in andere niet. In het opzicht van prijzen bijvoorbeeld is Sevilla de laatste decennia beter dan Arsenal.

Helemaal prima! Blijf maar bij ons hoor Hakim!

Grappig dat de meeste het toch niet in hem zien zitten.
Zou hem nu wel eens willen zien bij een buitenlandse club.
Kijken wie gelijk heeft.

Ziyech wilt volgens mij ook alleen de top en die gaat niet komen denk ik.

Mooi, goed nieuws voor Ajax!

Laat Overmars Ziyech maar weer overtuigen om een jaartje langer bij Ajax te blijven. De verwachte exodus lijkt aan Ajax zijn neus voorbij te gaan.

De exodus lijkt eerder plaats te gaan vinden in Eindhoven. Waardoor Ajax de torenhoge topfavoriet zal zijn voor de titel aankomend seizoen.

Bij Psv zijn Luuk De Jong, Schwaab, Angelino, Room, Isimat, Romero al vertrokken. Mauro jr. en Laursen zijn verhuurd. En de kans is aannemelijk dat ook Zoet, Pereiro, Lozano en Bergwijn ook nog een transfer gaan maken. En er zullen ook vast wel clubs zijn die interesse zullen hebben in Dumfries.
Psv zou dus zomaar de helft van zijn selectie kunnen verliezen.

12 juli 2019 om 13:59

Ik zou niet te vroeg juichen als ik jou was. De transfermarkt is nog lang, heel lang, open.

12 juli 2019 om 14:09

Dat is waar maar voorlopig heeft Overmars al top zaken gedaan voor Ajax met de toezeggingen dat Onana, Tagliafico, Neres en Tadic sowieso zullen blijven. Ook Mazraoui, Blind, Schone, Huntelaar blijven sowieso. Als hij dat ook nog voor elkaar kan krijgen met Vd.Beek en Ziyech zal Ajax de torenhoge topfavoriet zijn voor de titel aankomend seizoen.

Terwijl bij Psv de kans aannemelijk is dat er nog een aantal spelers zullen vertrekken.

12 juli 2019 om 14:22

De kans dat Ziyech, Van de Beek en Neres weggaan lijkt me niet kleiner dan de kans dat er bij PSV nog 3 weggaan.

12 juli 2019 om 15:09

Neres blijft sowieso nog een jaartje. Nu aan Overmars de taak om ook Vd.Beek en Ziyech nog een jaartje binnenboord te houden.

12 juli 2019 om 14:20

Makkelijk scoren dit. De kans is groot dat Zoet, Pereiro, Lozano en Bergwijn ook nog een transfer maken? Buiten wat geruchtjes is voor geen van deze spelers nog een club concreet geweest dus waar jij vandaan haalt dat de kans groot is? Daarnaast noem je twee spelers op die nog geen 5 wedstrijden voor PSV hebben gespeeld en een speler die al een half jaar weg is. Je mist dus De Jong (matige spits die alleen maar zeikt als ik ajax-fans vorig seizoen hoorde) en twee verdedigers. Daarvoor terug hebben ze Lato, Affelay, Bruma en Lammers, wat op het oog prima versterkingen zijn.

Wat ik ook opmerkelijk vindt is dat iedereen bij Ajax hoopt dat er buiten Frenkie niemand vertrekt. Je moet er rekening mee houden dat deze spelers volgend jaar dan die stap gaan maken, waardoor je in plaats van nu 3 spelers verkopen 3 vervangen, er volgend jaar veel meer kwijt raakt. Zo'n gat opvullen lijkt me een stuk lastiger.

12 juli 2019 om 15:14

De Ligt gaat ook wel 90% zeker. Veltman en Dolberg misschien ook maar die zijn redelijk makkelijk intern op te vangen. Wat er volgend seizoen zal gebeuren zullen we dan wel weer zien. In ieder geval heeft Ajax goede financiële mogelijkheden om goede vervangers te kunnen halen.

Zou prachtig zijn als Hakim blijft. Hoop op deze opstelling, Promes - Tadic - Neres middenveld met Ziyech op 10 Donny op 8 en Marin op 6 en dan verdediging Nico - Blind - Alvarez - Nous en op doel natuurlijk Onana. Dan heb je toch wel weer een prachtig team staan. Enigste waar je dan op moet letten is dat je genoeg vervangers hebt voor volgend seizoen want dan vertrekken er een boel spelers. Maar daar voor genoeg vertrouwen in Overmars.

12 juli 2019 om 14:28

Ten Hag zei eerder dat hij de sleutel naar de successen had gevonden toen hij de "de dubbele 6" bedacht met frenkie en schone naast elkaar. Ik denk niet dat hij daar veel aan gaat sleutelen, dus marin komt waarschijnlijk naast schone te staan of een zelfde type speler. In jouw opstelling heb je Alvarez op cv en vdbeek en ziyech op het middenveld, waardoor nog meer dingen veranderen ten opzichte van vorig seizoen. Daarom denk ik dat Ten Hag dit niet gaat doen, maar ik snap je idee wel.

12 juli 2019 om 14:45

Donny zou ook naast Marin kunnen spelen en dat Donny tegen mindere tegenstanders dan meer de aanval zoekt dan Marin.

Heeft heel Nederland en Marokko nou de ballen verstand van of ontgaat ons iets? Waar vindt je voor die prijs een speler met zo’n fluwelen linker, zoveel creativiteit en zo’n arbeidsethos? En kom niet met het percentage balverlies, want geloof niet dat werkelijk elke club erop afhaakt. Durf nog altijd niet te hopen dat hij nog een jaar blijft, maar opvallend is het wel - dat er niet gewoon een moooe club komt en deze topper vastlegt.

12 juli 2019 om 13:51

Het mooie aan Ziyech is niet alleen het feit dat hij technisch gewoon een aanwinst is voor elke club buiten misschien de absolute top, maar men vergeet dat Ziyech zich gewoon te pletter werkt. Dat is iets wat niet echt een eigenschap is van een aanvallende middenvelder, oftewel een 10. Arsenal moet hem aankopen of James, ik heb liever Ziyech die altijd zit te lopen en nauwelijks moe wordt...

12 juli 2019 om 14:25

Dat komt omdat de scouts dingen (vaak) beter kunnen inschatten. Ze zien blijkbaar iets in het spel van Ziyech wat ze niet kunnen waarderen. Er zijn ook genoeg kritische kanttekeningen te plaatsen bij Hakim namelijk. Hij schiet bijvoorbeeld veel te vaak met nauwelijks rendement, strak linksbenig (een groot probleem) en ja, toch veel balverlies.

12 juli 2019 om 15:30

Als je creativiteit wil toevoegen aan je team kan Ziyech overal voetballen. Maar je moet wel je team daaraan aanpassen. En dat is wat veel clubs niet kunnen/ willen/ durven

12 juli 2019 om 17:10

Ik zou mijn team ook niet aanpassen aan een speler als Hakim. Heeft daarvoor teveel gebreken en ik zie hem ook niet veel beter meer worden, is toch al zo'n 26 jaar.

12 juli 2019 om 22:17

Jaa toch al 26 zijn beste jaren moeten nog komen en hij heeft bij iedere stap tot nu toe bewezen mee te kunnen en beter te worden. Ook is Hakim iemand die niet voor geld kiest en heel bewust een keuze maakt op basis van het voetbal en plan dat de club met hem heeft. Wat dat betreft begrijp ik dat hij niet naar Arsenal wil gaan want dat kan dit seizoen zomaar weer 7e of 8e gaan worden. Als Bayern waar nu heel nauw contact mee is niet doorgaat dan blijft Hakim maar al te graag bij Ajax zijn familie is dichtbij, geniet van het leven bij ons in Amsterdam en speelt bij een geweldige club.

12 juli 2019 om 22:47

Waar heeft Ajax zich dan aangepast?? Ziyech heeft zich toch juist aangepast aan het systeem van Ajax en komt vanuit rechtsbuiten het centrum in voetballen of ben ik nou gek.

12 juli 2019 om 14:32

@manodedios

Ben het wel met je eens, ik vind het ook opvallend dat er geen grote clubs voor hem komen.
AS Roma en Sevilla hebben dus wel pogingen gedaan, maar in de categorie daar boven is er blijkbaar geen belangstelling. Misschien toch vanwege zijn balverlies hoor. Maar goed, ik vind het allemaal prima, zou het heerlijk vinden als hij volgend seizoen weer bij ons gaat vlammen!

12 juli 2019 om 17:11

Niet alleen het balverlies. Denk alleen al aan het strak linksbenig zijn. Zijn rechterbeen is veel te matig. Daarbij zijn rendement met afstandsschoten (dat doet hij ook veel te vaak namelijk). Combineer dat met het balverlies en zijn matige prestaties bij Marokko. Wat heb je dan? Een creatieve jongen met een goede linker die inmiddels al 26 jaar. Dan lijkt me dat Roma en Sevilla prima is.

12 juli 2019 om 17:45

Denk dat dat wel meevalt. Echt tweebenige voetballers zijn buitengewoon zeldzaam. Linkspoten zijn gewoon meer gewild dan rechtspoten. Geloof niet dat clubs erop afhaken als je met je chocoladebeen weinig kan. Dat hebben zoveel topspelers.

12 juli 2019 om 21:55

@manodios Dat maakt denk ik ook weinig uit. En bij Arsenal zou alles om Ziyech draaien, hij is echt veel beter dan Ozil, Mkhitaryan, Iwobi etc.

12 juli 2019 om 22:00

@hoog

Dat je iets tegen Arsenal hebt, dat moge duidelijk zijn. Ziyech bestempelen als echt veel beter dan Özil. Ziyech mag nog niet eens zijn veters strikken. Ziyech heeft een paar CL potjes leuk gespeeld en goed gespeeld in de Eredivisie. Je bent al zo vaak ongeloofwaardig en vandaag lukt het je weer.

12 juli 2019 om 22:01

@manodedios

Ik denk het wel. Noem mij eens 'zoveel' topspelers die zo waardeloos zijn met hun chocolade been zoals Ziyech is met zijn rechter.

12 juli 2019 om 22:21

Hij speelde 1,5 wedstrijd onder zijn niveau doordat hij vorig jaar het WK speelde direct daarna mee deed met de voorronde CL en een superlang seizoen heeft gedraaid . Tijdens die laatste wedstrijden op de Africa cup zat hij er helemaal doorheen en daarnaast zat het volgens vele artikelen niet helemaal lekker in de ploeg tussen hem en enkele spelers. Ozil is ook stijflinks, Di maria idem dito naast Sneijder zijn er weinig spelers die goed 2 benig zijn. Naast een creatieveling is hij ook een aanjager en verzaakt nooit en prettig mens om mee te werken als je iedereen bij Ajax mag geloven.

12 juli 2019 om 22:25

Ik denk eerder dat jij iets tegen Hakim hebt je hebt al bijna 10 teksten geschreven waarom je Hakim zo slecht vind🤣🤣. Het mooie van alles is nog wel dat hij stijflinks is wat jik steeds benoemd net zoals Ozil dat is . Dat hij veel balverlies heeft en dat hij Al 26 is ( wat voor een voetballer nog jong is). Heb je nog iets nieuws ?

13 juli 2019 om 14:41

@salvador Echt he, deze kerel denkt dat Arsenal Europese top is en heeft niet door dat Ozil al jaren niet meer presteert. Ziyech heeft vorig jaar in de CL aan de hele wereld laten zien wat voor een geweldenaar hij is, met en zonder bal, maar hij heeft blijkbaar niet gekeken. Ziyech is echt veel en veel beter dan Ozil de afgelopen twee jaar en dat verschil gaat alleen maar groeien want terwijl Ziyech ‘al’ 26 is, wordt Mesut Ozil in oktober 31, haha.

Ziyech is een veel betere optie dan slappe hap Özil die al jaren niets meer laat zien. Waarom proberen ze niet James aan te trekken als Napoli geen geld op tafel wilt leggen? Ik heb echt te doen met Arsenal fans die door dit afschuwelijk bestuur moeten lijden. Waar je vroeger als speler trots mocht zijn als Arsenal interesse toonde, is het nu andersom.

Ik hoop van harte dat die bestuursleden iets overkomt in de zin van financiën. Mensen zullen me nu wel aanvallen maar ik schiet meteen terug met de vraag: waar zijn al die miljoenen jaarlijks die fans moeten uitgeven, waarvan ze niet eens 1/20ste op het veld te zien krijgen qua prestaties? Waar zijn alle miljoenen die de Gunners moeten opofferen of de tickets, hotelkosten,... die ze jaarlijks neerleggen voor hun prachtige club? Nee, mij hoor je niet rouwen moest heel dat ganse bestuur gewoon failliet zijn en zitten bedelen ergens in London. Bah, zo'n prachtige club op die manier zien zinken doet pijn.

12 juli 2019 om 13:57

Zolang Kroenke aanblijft, zullen wij nooit en dan ook nooit meer een ware gooi naar de titel kunnen doen. Eeuwige subtop, staat en blijft in het vooruitzicht. Heel triest ja, maar achja... het blijft toch je cluppie hé. Je kunt niks anders dan blijven supporten.

12 juli 2019 om 14:02

Ajax is natuurlijk een veel grotere club dan Arsenal. Op het budget na dan.

12 juli 2019 om 14:06

Dat mag jij vinden

12 juli 2019 om 14:07

AFCA

Dat zeg je na de hocus-pocus van vorig seizoen in de CL. Algemeen is Arsenal een (veel?)grotere club dan Ajax. De aanhang, inkomsten, fanbase speelt daarin de grootste rol en niet de historie. Historisch gezien heeft Ajax natuurlijk een grotere prijzenkast, maar qua prestaties in Europa de laatste 25 jaar -want daar moet je Ajax op baseren aangezien de eredivisie verre van een graadmeter is- heeft Arsenal zeker en vast de 'upperhand'. Arsenal zou namelijk, zelfs op het niveau dat ze nu zitten, die Nederlandse titels keer op keer winnen.

Dus je uitspraak klopt verre van. Ajax is geen grotere club op dit moment en al zeker niet de laatste 20 jaar. Misschien als ze binnen nu en 10 jaar 2-3 Europese titels aaneenrijgen zou het kloofje kunnen dichten, maar dat zie ik niet zo heel snel gebeuren... Oh ja, zie je al een Lacazette, Ozil, Sanchez en Aubameyang verkassen naar Ajax?
We mogen zeker een mening hebben maar hierover bestaat geen twijfel. Arsenal is een grotere club, wereldwijd.

12 juli 2019 om 14:10

Hoe krijg je het voor elkaar om Ajax een grotere club te noemen. Blijft hilarisch.

12 juli 2019 om 14:12

Na een top seizoen in de CL, stijgt het vertrouwen blijkbaar weer een beetje teveel hehe

12 juli 2019 om 14:29

@veroordeeld
En hoeveel Europese prijzen heeft Arsenal gewonnen in de laatste 20 jaar? Of in de hele clubgeschiedenis? Juist...
Ik zie Özil trouwens liever niet naar Ajax komen.

12 juli 2019 om 14:40

Rode ster heeft ook meer dan Arsenal, ook een grotere club?

12 juli 2019 om 14:46

Haha Ajax doet weer eens een seizoentje mee, krijgen we dit...

12 juli 2019 om 22:29

Als we het zo gaan bekijken dan zijn PSG en bijv Man city dus ook grotere clubs dan Arsenal??? Dat een Lacazette,Ozil,en Sanchez niet naar Ajax verkassen heeft vooral.te maken met de eredivisie en de absurde salarissen in Engeland . Maar Aubameyang was toch een tijd geleden ook bijna naar China vertrokken betekent dat dan ook direct dat Chineze clubs groter zijn. Historie speelt wel degelijk een rol. AJAX is een merk een brand name en een prachtige club!!!

Zo belachelijk, voor 30/35 miljoen zo'n topper kunnen ophalen. Maar nee wij gaan weer een seizoen vlammen met Iwobi, Özil en Mkhi hoppakee, lekker bezig hoor!!!!!! Dan mag ik hopen dat er wel een goed alternatief komt..... jeez

12 juli 2019 om 14:02

Topper? Heb je hem gezien op de Afrika cup?

12 juli 2019 om 14:04

Omringd door 6-7 Botola spelers ja, dan is het niet gemakkelijk om een super toernooi te spelen...

12 juli 2019 om 14:05

Want een toernooi aan het einde van een seizoen is meteen een afspiegeling?

12 juli 2019 om 14:05

Omringd door 6-7 Botola spelers ja, dan is het niet gemakkelijk om een super toernooi te spelen...

12 juli 2019 om 14:11

Je kan dan wel zien of een speler ook goed draait in een ander minder team. Nu liep bij Ajax alles goed en dan kun je goed zien of het ook in een ander team goed draait.

12 juli 2019 om 14:27

Nee maar wel het afgelopen seizoen in de Champions League.

12 juli 2019 om 14:30

Ook niet elke wedstrijd hoor. Schone deed het ook goed in de CL en Veltman ook. Dat maakt je nog geen topper.

12 juli 2019 om 14:37

Raad ik je toch aan om onder andere Bayern - Ajax en Real-Ajax nog eens op je gemakkie terug te kijken.

12 juli 2019 om 22:31

Hij heeft een WK gespeeld en een lang seizoen met daarna direct de voorbereiding op de Afrika cup . De 1e wedstrijd was hij gewoon goed daarna werd het minder . Daarnaast was er sprake van veel onrust binnen de groep. Zo dramatisch was hij niet zelfs Van Basten miste een belangrijke penalty op een Ek

12 juli 2019 om 14:16

Word er vooral schijtziek van dat er niks wordt verkocht. Kos, Mustafi, Xhaka en Mhiki moet je allemaal verkopen. Dan heb je nog 3/4 spelers die gratis vertrekken en je hebt ruimte.

12 juli 2019 om 14:19

Tjaa proberen een Mustafi of Mkhi maar te verkopen, welke gek wilt zich daar nog aan branden...

Een opmerkelijk besluit mocht dit kloppen, Arsenal staat de laatste jaren toch niet bekend om absolute voltreffers betreffende transfers, en ik dan ook erg benieuwd welke zelfde soort speler ze denken te kunnen aantrekken die beter is dan Ziyech.

Ook schijnt Arsenal amper geld te hebben besteden, en Ziyech kost 30 miljoen dacht ik vanwege een afgesproken transferclausule met Ajax. Lijkt me in de huidige markt zeker de gok waard.

Ik ben verder ook wel benieuwd of een Arsenal-fan hier kan uitleggen wat de reden is dat Arsenal zo weinig te besteden heeft, een promovendus als Aston Villa kan zich makkelijker met tientallen miljoenen versterken, maar Arsenal niet? Dat lijkt een wat een vreemd scenario.

12 juli 2019 om 13:58

Dat transferbudget is gewoon fake news die in tabloids gepushed werd en overal overgenomen werd.

12 juli 2019 om 14:06

https://twitter.com/swiss ramble/status/1088795525472755717 (haal de spatie in het midden weg)

De hoofdredenen van het kleine transferbudget: tegenvallende inkomsten na twee (plus volgend) jaar Europa League op rij, stijgende salariskosten door de recente aankopen en nieuwe contracten van oa Ozil, Lacazette, Aubameyang en Mkhitaryan, en nauwelijks groeiende commerciele (sponsor) inkomsten, plus dat de flinke transferuitgaven van de afgelopen jaren nog blijven drukken.

Dat betekent vrijwel geen ruimte voor extra transfers, tenzij je forse inkomsten hebt uit spelers verkoop - maar er zijn maar weinig spelers in de selectie die goed in de markt liggen en veel opbrengen.

12 juli 2019 om 14:09

Hoge salarissen, mislopen van Champions League-voetbal, begroting dat niet groeit en daardoor stagnatie in een voetbalwereld met stijgende prijzen, weinig inkomsten uit het verkopen van spelers, commercieel gezien hele slechte deals gesloten, veel geld uitgegeven aan miskopen, het stadion is nog steeds niet afbetaald en omdat de inkomsten laag zijn, komt dat harder aan bij Arsenal dan bij andere topclubs, flinke ontslagpremie meegegeven aan Wenger en zijn staf, Gazidis die te veel verdiende voor een directeur en een eigenaar in Kroenke die geen cent in de club investeert.

12 juli 2019 om 14:34

Wat gaat er niet mis bij Arsenal..

Ten eerste vallen de prestaties tegen. Hierdoor genereert de club minder inkomsten dan verwacht.
Ten tweede staan er veel spelers onder contract die best veel verdienen. Hierdoor is de salarisdruk bijzonder hoog. In combinatie met gebrekkige prestaties resulteert dit in nog minder beschikbaar geld voor andere zaken. Het gaat hier niet alleen om grootverdieners, die soms niet presteren, zoals Özil of Mkhi, maar ook om spelers die al lichtjaren onder contract staan zonder dat ze ooit wat toevoegen. Denk hierbij aan Carl Jenkinson, Callum Chambers, Mohammed Elneny en Danny Welbeck. Dat is dood hout wat toch weegt op de club. Die jongens moeten ten eerste allemaal vertrekken. Daarmee komen we aan bij het derde probleem
Ten derde weet Arsenal niet hoe ze spelers moeten verkopen. Alles, maar dan ook echt alles wordt voor een dubbeltje verkocht. Een paar voorbeelden van spelers waar je veel, veel meer uit had kunnen halen:

2019/20: David Ospina. Verkocht voor 3.15 miljoen pond, terwijl hij basiskeeper is bij Napoli. Daar kan en moet je meer uit halen. Daarnaast het gratis vertrek van Ramsey. Loop je ook zo'n 50 miljoen mis (of meer)

2018/19: Joel Campbell voor 1.35 miljoen pond naar Frosinone. Ten eerste had je Campbell veel eerder moeten verkopen en zelfs voor Joel is 1.35 een triest bedrag. Wederom slecht gehandeld. Idem dito bij Lucas Perez. Aangekocht voor 20 miljoen. Geen kans gekregen en twee jaar later verkocht voor een triest bedrag van 4 miljoen pond. Voor Perez had je makkelijk in de huidige markt zo'n 8 miljoen + voor kunnen vangen.

2017/18: Szczesny voor 11 miljoen pond verkopen aan Juventus terwijl je zelf met een te oude keeper speelt om vervolgens het jaar erop een andere keeper te kopen voor 26 miljoen van een lager niveau. Chapeau.

Zo gaat de lijst nog door. Het verkoopbeleid is triest, ouderwets en achterhaald

Ten vierde heb je een eigenaar die de club gebruikt als winstproject. Usmanov heeft zich in 2018 teruggetrokken en heeft zijn 30% van de aandelen verkocht aan Kroenke. Usmanov wilde graag meer dan 50% en investeren in de club. Kroenke was niet bereid om ook maar iets te verkopen. Nu heeft Kroenke nagenoeg alles in bezit. Kroenke is idioot rijk, maar investeert alleen in de Nba. .

12 juli 2019 om 18:01

Walcott was op de top van zn hype zeker 50-60m pond waard. Niks mee gedaan. Idem met Ox, Ramsey, Alexis Sanchez en Bellerin. Allemaal binnenboord gehouden, waardoor ze ofwel (bijna) transfervrij wegliepen, ofwel de hype langzaam wegdoofde omdat ze niet bleken te kunnen voetballen.

12 juli 2019 om 18:50

Walcott op zijn top was nuttig bij Arsenal. Toen hij weg ging is er nog zo'n 30 miljoen voor betaald. Dat is niet heel misselijk perse. Waarom zou je een Walcott in zijn piek verkopen? Het klopt wel dat ze hem te lang aan boord hebben gehouden - maar dat doen ze Letterlijk met elke speler. Het is gewoon idioot. Campbell had al 4 seizoenen geen minuten meer gemaakt bijvoorbeeld. Die had je meteen moeten verkopen voor wat geld.

Ramsey en Sanchez is slecht gehandeld. Ramsey is gewoon heel naïef gedaan met het idee: Hij tekent wel bij... Niet dus. Sanchez had je gewoon voor veel geld moeten verkopen en niet zo'n idioot als Mkhi ophalen, wat is die man slecht.

Ox mocht van mij weg. Te vaak geblesseerd. Dat gaat niet veranderen.

12 juli 2019 om 18:56

Bedenk maar zo, het had nog erger kunnen zijn, Sanchez had ook zijn contract kunnen verlengen

Wat zo steekt is dat destijds het verhaal telkens weer was bij de club en de supporters: in tegenstelling tot die clubs als Chelsea waar je na 1 (half) slecht seizoen al eruit gegooid wordt, hebben wij vertrouwen in onze spelers en trainer en geven ze de tijd, lange termijn project etc. En dan valt het doek ineens en alles is weg. Het was een soort poppenkast waar iedereen zichzelf voor de gek hield.

12 juli 2019 om 21:36

Ja, het woord door-selecteren was onbekend. Daarom hoop ik nu dat Arsenal de knoop doorhakt en spelers definitief laat vertrekken. Niet verhuren, maar weg ermee. De volgende spelers mogen en moeten misschien wel weg. Tenminste, als je iets wil bereiken met de club:

Welbeck - Al jaren een blok aan het been
Mkhitaryan - Heeft niks gebracht. Echt helemaal niks. Hoog salaris
Elneny - Heeft nooit een goede pot gespeeld
Mustafi - Kan niet verdedigen.
Jenkinson - Waarom hij nog onder contract staat..
Macey - Derde keeper, 24 jaar en nooit een minuut gemaakt.
Calum Chambers - Te licht bevonden, daar moet je mee cashen, want Homegrown.
Xhaka - Alleen weg doen als je kan vervangen!

Als je deze rommel weg doet en Malcolm, Saliba en Weigl haalt ben je al weer een klein beetje verder.

Het zou echt geweldig zijn als Hakim blijft. Het maakt niet uit dat hij soms een beetje onder zijn kunnen blijft. Samen met Tadic en van de Beek was hij de gouden driehoek van onze CL campagne. ALs Donny nu ook nog blijft gaan we mooie tijden tegenmoet. In aanvallen opzicht iig.

12 juli 2019 om 22:34

Exact dat roep ik dus ook en die kans is echt wel aanwezig hoor. Hakim verkast alleen als de juiste club komt met het juiste plan voor hem en anders blijft hij. Hij geniet in Amsterdam met zijn familie en vrienden en speelt het voetbal dat bij hem past bij een geweldige club!!

Dit wist iedereen eigenlijk al. Zolang Özil op zijn plek zit, zou Ziyech nooit komen, gewoon geen behoefte aan. Dat Özil tegenwoordig een blok aan het been is, verandert daar niets aan. Heel jammer ook.

12 juli 2019 om 14:07

Je zou dan idd in elk geval 1 van de twee Ozil en Mkhitaryan moeten verpatsen.

12 juli 2019 om 14:10

Het liefst allebei, maar vind maar een club die dat salaris van die twee clowns willen overnemen. Gaat niet gebeuren en zelf hebben ze geen problemen met een bijrol, zolang ze maar betaald krijgen.

12 juli 2019 om 14:34

China zou een optie zijn, maar het blijft helaas stil.

Als hij voor Nederland uitkwam,dan speelde hij nu voor barcelona....

De perfecte club momenteel voor Ziyech, is de club waar hij nu onder contract staat.

Hij wilt zelf naar de absolute top gaan. Begrijpelijk. Daaronder versta ik Man City, Juve, Barcelona, Real Madrid, Bayern, Psg, Liverpool. Maar is Ziyech nodig bij de één van die clubs? Gaat hij echt zijn stempel drukken als basisspeler?

Absoluut niet, dus moet hij mikken op clubs zoals Zenit, Benfica, Sevilla, Napoli, Dortmund, Arsenal, Tottenham, Lyon, maar die clubs passen niet in zijn ambities. Dan moet Ajax maar Ziyech een verbeterd contract aanbieden, want dit is een goed huwelijk. Hij is een onbetwiste basisspeler, speelt voor de prijzen én Champions League, tegen een miljoenensalaris.

Tenzij hij zijn eisen bijschroeft, zie ik hem deze zomer Amsterdam niet verlaten.

12 juli 2019 om 14:36

Het zou getuigen van 0 ambitie als hij bij Ajax zou blijven. Lekker achterover leunen, wetende dat je geen concurrentie hebt, in plaats van strijden voor je plek.

12 juli 2019 om 15:31

@thejurgenklopp
Het heeft niks met ambitie te maken. Die heeft ie namelijk. Hij mikt op de crème de la crème. Ik geef alleen aan dat die zich niet aandient en de clubs die wel mogelijk geïnteresseerd in hem zijn, vindt hij te min.

Daarom zeg ik, blijven bij Ajax voorlopig.

12 juli 2019 om 15:44

Ik mik ook op de creme de la creme, ik wacht nog steeds tot Bartomeu mijn kantoor binnen komt wandelen met een dik contract.wil niet zeggen dat het gaat gebeuren, oftewel dat hij 1 stapje daaronder al uitsluit is dan meer een gebrek aan realisme en zelfkennis.
En 1 jaar knallen bij Sevilla, speel je de pannen van het dak, sta je evt seizoen daarna wel op de gewenste plek. Maar met de Eredivisie zullen er altijd twijfels blijven.

12 juli 2019 om 14:52

Er zit nogal een verschil tussen Zenit en Tottenham

12 juli 2019 om 17:13

Hij benoemt eigenlijk twee categorieã«n.

A: Zenit - Benfica - Sevilla - Lyon

B: Napoli - Dortmund - Arsenal - Spurs

De laatst genoemde clubs hebben geen interesse in hem. Zenit en Benfica zijn niet perse beter dan Ajax en ook Sevilla en Lyon gaan je heel weinig brengen.

12 juli 2019 om 22:37

Wijnaldum heeft zich bij Liverpool ook aangepast en ontwikkeld. Hakim heeft dezelfde werkethiek en veel meer voetballend vermogen ik denk van al die clubs dat Liverpool Hakim het best zou kunnen gebruiken. Een speler met een dergelijke basistechniek, inzicht en motor kan natuurlijk ieder niveau aan en dat heeft hij al bewezen.

Als Ziyech Ajax als top 16 van Europa ziet, dan is een stap naar de top 8 voor hem echt een stap vooruit. Dat zijn 4/5 team uit de PL, Barca, Real, Bayern, Juventus of Psg.

Zelf denk ik dat hij qua competitie en salaris ook al een flinke stap kan zetten bij een Everton, Dortmund of Sevilla.

Tja, waarom zou je voor Ziyech gaan als je Iwobi en Mkhitaryan al heb?

Heb dit seizoen een paar wedstrijden meegepikt van Arsenal waar ik onder Le Proffeseur wekelijks aan de buis gekluisterd zat... het was afgelopen seizoen niet om aan te gluren.. Unai Emery is daar verantwoordelijk aangezien de spellers super gedemotiveerd over kwamen.. Als ik ziyech was zou ik het echt niet erg vinden... maakt de keus voor Bayern een stuk makkelijker.. wat ook een minder seizoen heeft gedraaid maar tenminste ze ziel niet is verboten zoals arsenal afgelopen jaren

12 juli 2019 om 19:13

Arsenal heeft afgelopen seizoen ook regelmatig geweldig voetbal laten zien onder Emery, het is vrij wisselvallig maar tactisch staat het goed. Probleem is vooral de kwaliteit, zeker in de breedte.

12 juli 2019 om 21:55

Geweldig voetbal in de UEFA league.. Als feyenoord naar de Jupiter league gaan zijn ze ook geweldig..

12 juli 2019 om 22:03

Lezen is niet voor iedereen weggelegd. Hangover96 zegt niet alleen in de 'uefa league'. Ook in de competitie is het bij vlagen heel goed geweest.

De vergelijking slaat natuurlijk nergens op. Net zoals de rest van je reactie eigenlijk.

Vind Arsenal wel een club die bij Ziyech past. Willen graag mooi voetballen en zoeken niet alleen maar mannetjesputters. Ook niet direct de absolute top waar hij als je het mij vraagt misschien net iets te kort voor komt.

Heb graag dat hij blíjft. Meest creatieve speler die in elk team nuttig is.

Jammer dat ajax nog niet af kan van ziyech en jammer voor ziyech dat er geen topclub geintresseerd is

Het zou natuurlijk een droom die uitkomt zijn als Ziyech nog een jaartje blijft bij ons. We krijgen wel een luxe probleem dan nu Promes is binnen gehaald en Neres ook blijft. En waarschijnlijk ook Donny die blijft. Tadić die bijgetekend heeft. We krijgen dan een sterke selectie die weer voor een verrassing kan zorgen net als vorig seizoen. Maar toch vind het ook klein beetje jammer dat Arsenal hem heeft afgeschreven. Ik ben in Engeland namelijk fan van the gunners. En had Ziyech daar prima van waarde gezien. Ziyech en van de Beek zijn twee spelers uit de huidige selectie die prima zouden passen bij Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Arsenal19-2
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
P. AubameyangAanvaller1510
B. LenoKeeper150
N. PépéAanvaller131
L. TorreiraMiddenvelder121
J. WillockMiddenvelder120
G. XhakaMiddenvelder110
A. LacazetteAanvaller105
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

269 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 15 5 0 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Hiddink: ‘Ik had wel plannen om iets met Ziyech te doen’

Hakim Ziyech liet Oranje links liggen voor een interlandloopbaan bij Marokko. Het had echter niet veel gescheeld of de Ajax-middenvelder annex buitenspeler had international van het Nederlands elftal geweest. Onder bondscoach...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren