De Telegraaf bevestigt terugkeer Riechedly Bazoer naar Eredivisie

Donderdag, 11 juli 2019 om

Riechedly Bazoer is op weg naar Vitesse, zo meldt De Telegraaf donderdagavond. Kicker wist eerder op de donderdag al te melden dat de middenvelder van VfL Wolfsburg op weg was naar de Eredivisie, maar de Duitse krant noemde toen geen club. Volgens De Telegraaf gaat de middenvelder, na een verhuurperiode bij FC Utrecht, wederom in Nederland spelen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede aanwinst voor Vitesse?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door kohaku)

Prima aanwinst voor Vitesse. Vraag me af wat Vitesse nog gaat doe allemaal het is vrij stil

Waar is het misgegaan voor deze jongen bij Ajax? Het was onder Bosz voor zover ik weet, maar volgens mij had hij ook disciplinaire problemen of zoiets.

11 juli 2019 om 22:28

De mentaliteit. Toen hij op de bank werd gezet, wilde hij niet vechten voor zijn plaats. Hij vond zichzelf te goed voor de bank.

11 juli 2019 om 22:42

En bij Utrecht gezeur (rood) en verder ook gefaald. Sterkte Vitesse

11 juli 2019 om 22:51

@kyle66

Bosz had aangegeven dat Bazoer voor zijn kans mocht vechten maar dat hij het niet in hem zag zitten dus dat de kans op speeltijd extreem klein zou zijn, al zou hij zijn best doen. hij paste volgens Bosz niet in het type voetbal dat hij voor ogen had. toen heeft Bazoer eieren voor zijn geld gekozen en dat vond ik wel logisch op dat moment

11 juli 2019 om 23:12

Was het geen leuke speler voor Feyenoord geweest i.p.v. Fer en-of Kelly?

Na dat rode kaart incident viel hij toch ook in positieve zin op bij Utrecht en is pas 22...

11 juli 2019 om 23:25

Kunnen/willen ze niet betalen in Rotterdam, geloof dat er flink wat Russische olie richting Wolfsburg moet. Ze wilden een Marktconform bedrag voor hem, dat is ook direct de reden dat hij niet langer in Utrecht is gebleven.

11 juli 2019 om 23:44

@Japie, dat kan ik me niet herinneren. Ik dacht dat Bosz in eerste instantie met hem begon, maar toen dat niet werkte eruit heeft gehaald. Maar desondanks vind ik dat als hij een betere mentaliteit had gehad, hij had kunnen zeggen: "[email protected]*# you. Ik ga je tonen dat ik beter ben dan jij denkt". Maar hij ging weg.

12 juli 2019 om 00:08

@kyle66

ik weet het niet. zover ik weet had Bosz geen persoonlijke problemen met hem en Bazoer ook niet met Bosz. dat gaf Bazoer iig zelf een keer aan. hij paste simpelweg niet in het systeem dus Bosz had hem verteld dat hij wel mocht vechten voor zijn kans maar dat hij het verstandiger vond als Bazoer verder zou gaan kijken omdat de kans op speeltijd voor hem extreem klein zou zijn

dan zeg ik niet gelijk dat Bazoer zijn mentaliteit goed of slecht is geweest bij andere clubs want dat weet ik verder niet, maar dat hij destijds koos voor een vertrek bij Ajax na dit gesprek met Bosz vind ik prima te billijken

Prima aanwinst als het maar geen huur is tenminste.

11 juli 2019 om 22:29

Ik begrijp dat hij volledig is overgenomen. Geen huur dus.

Dat is zijn niveau. Prima club voor hem. Ik denk dat Justin Kluivert ook nog wel bij Vitesse gaat belanden. Gevalletje te snel naar buitenland willen.

11 juli 2019 om 22:40

Hoe kan het je nogsteeds zeer doen? Heeft voldoende minuten gemaakt en heeft laten zien dat hij potentie heeft. Aankomend seizoen zal hij zichzelf wel in de basis spelen als as roma geen nieuwe vleugelaanvaller haalt van niveau.

11 juli 2019 om 23:06

@zuidenaar

ik hoop echt dat die Kluivert daar aankomend seizoen de sterren van de hemel speelt en er een stuk of 18 in schiet. niet dat ik verder iets met hem heb ofzo maar alleen al om te zien wat al die criticasters van hem dan te zeggen hebben. hij wekt nu al constant irritaties op bij mensen, laat staan als hij straks ook nog eens de pannen van het dak gaat spelen in Italie

11 juli 2019 om 23:31

Maar Japie, even heel eerlijk. Hoe vond jij dat Kluivert zijn vertrek bij Ajax heeft aangepakt? Ik zit er niet meer mee en ik ben Ajacied, maar echt netjes was het natuurlijk niet. Daarnaast heb ik hem nooit een talent voor de wereldtop gevonden. Laat hij ze er overigens maar inknallen, lekker voor Oranje!

11 juli 2019 om 23:54

@fcb_catalunya

het was misschien niet netjes maar ik bekijk zaken altijd van twee kanten.

Ajax was ook niet loyaal aan hun jeugdspelers toen El Ghazi, Bazoer, Riedewald en Tete toen passant Bosz die er net een paar weken zat vrijspel kreeg om deze gasten zo snel mogelijk te lozen na wat mindere prestaties.

dat is natuurlijk het goedrecht van Ajax omdat elke club in eerste instantie ook denkt aan hun eigen belang, maar waarom zou een jeugdspeler als Justin Kluivert dan ook niet aan zijn eigen belang mogen denken? wie weet was hij wel de volgende geweest

12 juli 2019 om 00:49

Onzin dat je Kluivert erbij haalt. Heeft het naar behoren gedaan in een competitie waar je doorgaans op je 22e/23e nog een talent bent. Concurrent El Shaarawy is vertrokken en een coach die met buitenspelers speelt is gekomen. Zie het hem nog wel waar maken.

11 juli 2019 om 22:50

Laat Justin maar komen, hoor! Prima speler! Maar die jongen doet het prima bij Roma dus die zie ik niet de route-van-te-vroeg-vertrokken-talent afleggen.

11 juli 2019 om 23:25

Kluivert heeft uiteindelijk toch gewoon 35 wedstrijden gespeeld in zijn eerste seizoen daar (zij het niet veel 90 minuten). Het zou me helemaal niet verbazen als hij komend seizoen echt door breekt. Je kan iin ieder geval op basis van het afgelopen seizoen niet zeggen dat hij mislukt is. Hooguit dat het voor Ajax goed uit pakte want anders was Tadic misschien wel niet gekomen (en als dat wel het geval was geweest had Kluivert zo meer eens op de bank kunnen belanden het hele seizoen).

Er zijn meer manieren om de top te halen, dat kan ook door vroeg de stap naar het buitenland te maken. Volgens mij heeft er niemand cijfers over wat er beter is. Voor elk voorbeeld van spelers die mislukt zijn kun je er ook genoeg vinden (waaronder een aantal spelers in de absolute top) voor wie het goed uitpakte en een heleboel spelers die wel bleven voor wie het slecht uit pakte.

12 juli 2019 om 08:34

inderdaad het seizoen dat kluivert vaak in de basis stond bij ajax was gewoon een minder seizoen. van mij mag hij goed gaan doen bij roma, bewijst toch wel dat de ajax opleiding de beste van de wereld is

12 juli 2019 om 09:12

Als dat maar goed gaat met de Ligt, die gaat ook al zo jong naar het buitenland.

Wil ik het transferbedrag wel is weten. Wolfsburg maakt hoe dan ook een groot verlies, kochten hem paar jaar geleden 12 miljoen van Ajax.

Waar haalt Vitesse het geld vandaan, nog geen maand gelden werd er nog geroepen dat de broekriem aangetrokken moest worden. Als zou Bazoer gratis komen dat zit je toch nog met een salaris die boven gemiddeld is.

11 juli 2019 om 23:22

Het voetbal budget zou overeind blijven, maar in de rest van de organisatie wordt er bezuinigd.

11 juli 2019 om 23:27

Nee, er is gezegd dat het Spelersbudget hetzelfde blijft. Vorig jaar is er met Gong en Bero ook wel wat miljoenen uirgegeven. Daarnaast wordt er Maandag 15 Juli een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Verwacht nog wel een paar aankopen. Voor Hajek is 400.000 uitgegeven, maar maakt een prima indruk. Obispo gaat gewoon banken zoals het er nu naar uitziet. Je hoort een beetje geluiden dat er nog een Linksback komt, en van Chelsea zijn er geluiden dat ene Gilmour zou komen, familia Castillia(zoiets) zou zomaar kunnen als Linksback. Verwacht ook nog steeds het vertrek van Linssen, Bruns, Beerens, Ali, Kara,en mischien wel Matavz. Dat gaat ons ook wel wat opleveren(vooral Kara en Zenith worden met elkaar in verband gebracht)zoals het er nu naar uitziet, met de verwachte transfers, Pasveer; Lelieveld, Doekhi, Hajek, Clark/aankoop; Serero, Bazoer, Bero; Musonda, Matavz/Buitink, Gong. Niet slecht denk ik.

12 juli 2019 om 07:08

Mwa. Keeper, CV, CM, LB, LV nog nodig. Gong is nog maanden geblesseerd. Linssen, Serero en Kara vertrekken nog wel verwacht ik. Vooral achterin moet er nog wat bij en Pasveer heb ik nog steeds geen vertrouwen in eerlijk gezegd. Wel blij met deze aankoop. Eindelijk geen huur

12 juli 2019 om 10:03

We hebben 4 CV's, 2 voor de linker en 2 voor de rechterkant. Linksback moet er zeker bij, maar Ging traint al volledig mee met de selectie. Tuurlijk moet er een keeper bij,maar zolang Houwen er nog zit, gaan ze niks doen verwacht ik. Je kan ieder geval niet met een Houwen de .com in.

Hele mooie aankoop van Vitesse. Ik denk echt dat hij het in zich heeft om daar weer op te bloeien en een deel van zijn potentie in te lossen. Denk dat een hoop andere subtopclubs hier hebben zitten slapen indien ze geen interesse hebben getoond. Ik zie hem op den duur de stap misschien nog wel eens maken naar een Nederlandse topclub!

Mooie aankoop hoor voor Vitesse. Utrecht en Vitesse laten hun ambities zien deze transferperiode, Feyenoord gaat het nog zwaar krijgen in de strijd om de derde plek.

11 juli 2019 om 23:18

Sorry maar dit is de 1ste versterking met meerwaarde bij Vitesse. Utrecht daar in tegen is lekker bezig. Hoop dat Vitesse nog even door pakt!

11 juli 2019 om 23:22

Als Feyenoord het lastig gaat krijgen, komt dat door AZ en in mindere mate dor Utrecht, hoewel Utrecht goed bezig is op de transfermarkt. Als fan van Vitesse kan ik alleen maar zeggen dat ze nog een tandje bij moeten zetten als ze hoger dan de vijfde plek willen halen.

11 juli 2019 om 23:26

Er is toch ook nog geen belangrijke speler vertrokken, of heb ik wat gemist? Zou kunnen hoor, einde van een huurperiode oid? Feyenoord is van Persie en Vilhena kwijt, waren vorig jaar behoorlijk belangrijk. AZ heeft nog weinig gedaan op de transfermarkt, maar denk zeker dat zij met die anderen ook voor de 3e plek kunnen gaan.

11 juli 2019 om 23:29

PS ik vind de aankoop van Bazoer wel van ambitie getuigen hoor, Wolfsburg heeft er dacht ik 12 miljoen voor neergelegd, zullen daar wat van terug willen zien (staat geen transfersom bij?). Denk dat hij met vertrouwen en speeltijd onder een ervaren coach als Slutsky wel op kan bloeien en echt een topper kan zijn voor Vitesse.

12 juli 2019 om 07:39

Oh ja, Odegaard!

12 juli 2019 om 05:15

Nou Bazoer gaat denk ik niet echt het verschil maken hoor. Prima versterking maar ik geloof niet dat ze met deze aankoop aansluiten bij Feyenoord, AZ en Utrecht. Feyenoord is 2 belangrijke spelers kwijt, maar heeft met Kelly en Narsing misschien geen toppers in huis gehaald, maar zeker die Kelly deed het niet verkeerd in zn eerste wedstrijd. Utrecht heeft zich zeer goed versterkt en AZ blijft tot nu toe grotendeels intact, waardoor ik denk dat tot nu toe de concurrentie juist uitloopt. Maar bij Vitesse is het natuurlijk nog wel afwachten wat er vanaf Chelsea komt

12 juli 2019 om 10:06

Je weet dat het met AZ maar 5 punten scheelde afgelopen jaar, en dat we boven Utrecjt zijn geëindigd? Als belangrijke speler is alleen Odegaard vertrokken, Bazoer en Hajek zijn goede aanwinsten, en je kan een Musonda en Gong ook wel als nieuwelingen zien. Dat zijn 4 echte versterkingen.

Had hem graag bij Feyenoord gezien. Vind het toch wel jammer dat Feyenoord nooit oud spelers van rivalen lijkt te willen/durven contracteren. Dit lijkt een goedkope gok en hij barst van de potentie.

11 juli 2019 om 23:29

Mooi om te zien dat het om bazoer gaat en dat het in een paar minuten omgedraaid word in een gesprek over Kluivert en Ajax...moeilijk om het bij een speler te houden die van wolfsburg naar Vitesse gaat en het daar over te hebben in plaats van alles naar de grote 3 om te draaien en een totaal andere speler.

11 juli 2019 om 23:29

Dat was ook mijn eerste reactie toen ik dit las. Waarom niet naar Feyenoord.
Jonge speler nog. Liet in die paar wedstrijden bij Utrecht op die domme rode kaart na toch ook leuke dingen zien.

Uitstekende speler voor Vitesse en ik gun Bazoer ook het beste. Ik verbaas me er wel over dat Vitesse die transfersom kan ophoesten, maar blijkbaar is Wolfsburg flink onder het bedrag gaan zitten waarvoor ze hem zelf over hebben genomen dan.

12 juli 2019 om 00:13

Hoogst waarschijnlijk dan clausules in de transfer. Misschien terugkoop of percentage bij verkoop.

Hij had nooit weg moeten gaan bij Ajax. Hij is nu pas 22 jaar dus had hij zich prima door kunnen ontwikkelen. Misschien dat hij dan dit jaar een vaste waarde had geweest en klaar voor de Europese top. Te snel naar het buitenland gegaan

Je halve jeugdopleiding wegsaneren om Bazoer te kunnen betalen. Verstandig langetermijnbeleid in Arnhem.

Probleem van deze jongen zijn niet zijn voetbal kwaliteiten. Zit een verkeerde kop op. Hoorde dat hij in de selectie van Utrecht ook niet lekker viel


Zooooo... daar heeft Overmars een smak geld voor gekregen.
Nu geen 2 miljoen meer waard.
Mark ... top

Ik wil me niet verlagen tot leedvermaak, maar als er nu nog ongeduldige jeugdspelers zijn bij PSV die eraan denken om een vertrek te forceren, dan kan PSV ze inmiddels een aardig lijstje laten zien als waarschuwing. Bakkali, Labyad, Aissati, Bazoer, ik gok dat ze allemaal vroeg of laat wel een keer flink spijt hebben gekregen van hun vertrek bij Psv.

12 juli 2019 om 09:18

Die spelers missen de juiste mentaliteit, ook als ze bij PSV gebleven waren zou het niets geworden zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Vitesse4110
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. LetschUnknown
J. HouwenKeeper
M. ClarkVerdediger
E. DasaVerdediger
D. DoekhiVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Vitesse.

102 fans
Middenvelder, 23 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 6 augustus
Pierre-Emile Höjbjerg verkiest Tottenham Hotspur definitief boven Everton. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren