De Telegraaf: PSV gaat tweede zomeraanwinst morgen presenteren

Dinsdag, 25 juni 2019 om

Robbin Ruiter zet zijn loopbaan voort bij PSV, zo meldt De Telegraaf dinsdagavond. De 32-jarige doelman wordt vandaag medisch gekeurd en zal vervolgens woensdag een contract voor twee seizoenen tekenen in het Philips Stadion. Ruiter is na Ibrahim Afellay de tweede zomeraanwinst van PSV.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door grapsv)

Voor twee seizoenen ook nog. Ik vind dit redelijk overbodig, tenzij Zoet nog vertrekt deze zomer. Afijn. Hopen op echte versterkingen asap.

25 juni 2019 om 22:22

Van osch en Unnerstall geblesseerd en Room zal vertrekken. Hou je alleen Zoet nog over en van de Meulenhof voor begin van het seizoen. Met 2 jarig contract hou je er volgend jaar nog wat aan over.

25 juni 2019 om 22:29

Koopmans bestaat ook toch, en het verhuren van Jurjus kun je uitstellen tot half augustus. Ben wel bang dat dit betekend dat Unnerstal meer dan licht geblesseerd is. Ach ja, het zal wel een goedkope optie zijn.

25 juni 2019 om 22:34

Maar dat ziet Jurjus dan weer niet zitten, die wil weg en begrijpelijk. Koopmans schijnt ook op weg naar de uitgang te zijn. Dan wordt het gewoon heel erg dun bij de keepers.

Rik Elfrink meldde net dat Unnerstall nog onzeker is voor de wedstrijden tegen Basel dus dat zal niet heel erg lang meer duren vermoed ik. Maar nog niet direct fit daarna natuurlijk.

25 juni 2019 om 22:45

Als Koopmans vertrekt is het goed te begrijpen dat er een vervanger komt natuurlijk. Daar was ik niet van op de hoogte.

25 juni 2019 om 22:22

Hoop dat Unnerstall de eerste keeper wordt. Zoet heeft zijn langste tijd al gehad bij PSV.

25 juni 2019 om 22:30

Ik ook, als Zoet voor een mooo bedrag verkocht kan worden. Ik vind ze beiden te goed als tweede keeper.

26 juni 2019 om 00:35

Zoet wouden ze vorig jaar ook verkopen, is ze ook niet gelukt. Ik ben bang dat we Zoet gewoon niet kunnen verkopen omdat het gewoon helemaal niet zo'n goeie keeper is. Ben echt bang dat we dit seizoen weer gewoon met Zoet onder de lat staan en Unnerstall als 2e keeper en dan die overbodige "luxe" met Ruiter als 3e keeper.

Wat heeft Unnerstall trouwens en voor hoe lang is hij uitgeschakeld?

Begrijp hier werkelijk niks van. Een matige 3e keeper terwijl je Yannick van Osch. Wetende dat er op elke linie nog mininaal 1 topper moet komen. Wordt er een matige keeper van 33 gepresenteerd met een handvol wedstrijden in 2 jaar..

25 juni 2019 om 22:22

Van osch is zwaar geblesseerd

25 juni 2019 om 22:22

Van Osch is zwaae geblesseerd....

25 juni 2019 om 22:24

Tsja, je moet wat.. PSV kan natuurlijk niet achter blijven bij het geweld uit de hoofdstad. Verder zie ik ze Babel nog wel halen. Gezien zijn tweet over zijn toekomst zie ik die zomaar bij PSV of Feyenoord liggen, want dat zijn de laatste clubs waar ik hem verwacht..

25 juni 2019 om 22:27

Je provoceert onnodig. Ik denk overigens dat Babel eerder naar Feyenoord dan PSV gaat gezien de timing van zijn tweet. Toen lag PSV nog op pole position voor Bruma en wachtte het nog op antwoord van Robben. Lijkt mij sterk dat je dan al concreet bij Babel aanklop. Het zou ook een andere club uit Istanbul kunnen zijn dan Besiktas.

25 juni 2019 om 22:31

Babel zou niet eens verkeerd zijn voor psv. Liever robben maar goed. Steek het geld maar snel in de verdediging

25 juni 2019 om 22:34

Provoceren? Als dit als provocerend overkomt, mag niemand meer wat zeggen... Verder leek de interesse in Bruma mij sowieso niet concreet en kan je ook niet op Robben rekenen (tevens speelt die vanaf de andere kant).. Daarbij vertrekken Lozano, Bergwijn en De Jong mogelijk alle 3.. Babel is voor elke Eredivisie ploeg een uitstekende aanwinst en transfervrij, dus kan me wel voorstellen dat PSV dat binnen korte tijd Champions League voorrondes moet spelen en niet slecht voor de dag wil komen een poging bij hem waagt. Heb je hem erbij, dan doe je super zaken en zou je in Europa een vertrek van een buitenspeler of spits direct al op kunnen vangen en de inkomsten lekker gebruiken voor andere spelers.

25 juni 2019 om 22:34

Hij zou voor iedere Eredivisieclub een aanwinst zijn. Zou geweldig zijn als Feyenoord hem binnenhaalt.

25 juni 2019 om 22:42

a. Ja, dit is provoceren. De retoriek van 'dan mag je niks meer zeggen' is ook onzin. Sowieso is het onnodig om Ajax hierbij te betrekken. Het gaat om het aantrekken van een tweede/derde keeper, heeft helemaal niks te maken met Ajax. Maar goed, sommigen op deze website willen Ajax werkelijk overal bij betrekken. b. PSV is weldegelijk conceet geweest voor Bruma, dat is bevestigd door zijn zaakwaarnemer en Rik Elfrink. Als je dat niet genoeg bewijs vindt, besef je dan dat je zelf op basis van een tweet zwaar aan het speculeren bent.

25 juni 2019 om 23:00

@De Toekomst relateren aan Ajax draagt niks bij enkel provocatie dus. Ja Ajax doet het goed heel vroeg in de transfer window maar dat zegt ook niks. Na de slotdag kunnen we de balans pas opmaken lijkt mij ... het steeds maar koppelen aan Ajax snap ik niet. PSV en Ajax hebben verschillende prioriteiten qua aanvulling. Deze De Ruiter zou je in principe moeten vergelijken met de komst van Varela, als je al vergelijken wil. Je redeneert alsof De Ruiter de langverwachte top aankoop is. Dat is gewoon provoceren terwijl je echt wel beter weet. Je vergelijkt aankopen van Feyenoord, Utrecht of een Twente toch ook niet met Ajax. Puur selectief dus!

25 juni 2019 om 23:00

@De Toekomst relateren aan Ajax draagt niks bij enkel provocatie dus. Ja Ajax doet het goed heel vroeg in de transfer window maar dat zegt ook niks. Na de slotdag kunnen we de balans pas opmaken lijkt mij ... het steeds maar koppelen aan Ajax snap ik niet. PSV en Ajax hebben verschillende prioriteiten qua aanvulling. Deze De Ruiter zou je in principe moeten vergelijken met de komst van Varela, als je al vergelijken wil. Je redeneert alsof De Ruiter de langverwachte top aankoop is. Dat is gewoon provoceren terwijl je echt wel beter weet. Je vergelijkt aankopen van Feyenoord, Utrecht of een Twente toch ook niet met Ajax. Puur selectief dus!

25 juni 2019 om 22:38

Lestienne, het binnenhalen van Ruiter betekent natuurlijk niet dat ze niet met andere linies bezig zijn. Er zijn wat blessures en ze achten de komst van Ruiter nodig. Of dat nodig is kun je betwisten, maar John de Jong zit heus niet stil

Ik wil verdedigers zien!

Dit zijn niet de versterkingen waar de fans op zitten te wachten.... PSV zal toch echt met vuurwerk moeten komen, anders is denk ik het seizoen bij voorbaat op papier al kansloos is...

26 juni 2019 om 00:00

De huidige selectie is voor de ED goed genoeg. Voor europa is misschien een ander verhaal, maar je kunt hiermee gewoon voor het kampioenschap spelen.

Daar zit je dan achter je computer op werk en dan zie je plotseling '' PSV gaat tweede zomeraanwinst morgen presenteren''. Zou het Bruma zijn? Alvarez? Lyanco? Klik je er op blijkt het te gaan om de 32 jarige Robin de Ruiter. Bedankt voetbalzone!

25 juni 2019 om 22:30

Hahah precies dit ja, blij maken met een dode mus dit..

25 juni 2019 om 22:32

Check... Grote trol actie weer helaas :-(

25 juni 2019 om 22:32

Als derde aankoop Depay dan? Om het goed te maken.

Kan hij misschien ook als centrale verdediger spelen? John de Jong is lekker bezig. Wat heb je aan Zoet, Unnerstall en De Ruiter? Hoop dat Unnerstall eerste keeper wordt.

25 juni 2019 om 22:25

Unnerstall is geblesseerd, net als van Osch. Begin van het seizoen heb je net zo goed een betrouwbare 2e keeper nodig. Room zal ook vertrekken.

Ik helemaal blij na deze melding van VZ op mijn mobiel. Dacht yess nieuwe LB/CV?!! Neehoor ruiter..... meteen een ruit in me scherm geslagen

Weet iemand iets over huidige geruchten bij Psv? Het is opvallend stil terwijl er toch flink versterkt moet worden. De eerste wedstrijd komt er alweer aan.

25 juni 2019 om 23:10

Snap de PSV fan paniek niet zo ... destijds bij Brands was het ook altijd muisstil en opeens stond hij met een topper en bubbels in de hand. Waarom moet het meteen ook zoals bij Ajax gaan, 100 topics op VZ of speler komt of gaat (Promes, De Ligt) of uiteindelijk niet komt (Odegaard, Lainez). Ik denk dat ze daar heus wwl snappen dat de nood hoog is met Basel voor de deur. Men redeneert alsof ze op 1 bord schaken, gewoon afwachten en op de slotdag de balans opmaken. De markt is amper open en daarbij zal er ook een viertal vertrekken bij Ajax. (Neres, Ziyech, De Ligt en vd Beek) denk ik zo ... daar anticipeert Ajax nu gewoon daadkrachtig op. Erg knap! Maar om nou meteen butthurted te doen als PSV fan vind ik wel overdreven, als er een club snel handelen moet is het Feyenoord wel. Huidige team was al ondermaats dus een grote schoonmaak is gewenst tot nu toe nog niks gebeurd zowel in als uit. Kijk, dat is pas eng!

Sjonge wat matig... Kan dit niet ongedaan gemaakt worden a.u.b.? Al moet ik Ruiter persoonlijk te paard terug naar Wonderland brengen...sjeempie!!

Ik mag hopen dat PSV nog wat slagvaardiger is op de markt dan enkel Ruiter en Ibi. Als Ajacied wil ik wel wat echte concurentie aankomen seizoen 😉

Lachwekkend. Lekker signaal naar de jeugd ook. Een keeper halen die vorig seizoen 14 minuten heeft mogen spelen op het 3e niveau van Engeland. Waar zijn we mee bezig

25 juni 2019 om 22:35

De jeugd is van osch en die ligt er tot de kerst uit. Daar achter van de Meulenhof en die gaat in Jong PSV keepen. Niet echt relevant dus dat dit een signaal naar de jeugd zou zijn.

25 juni 2019 om 22:41

Van de Meulenhof is een klasse beter dan Ruiter. En iedere willekeurige keeper uit Jong PSV / PSV A1 zal niet veel slechter zijn. We hebben het over hier over een reservekeeper op het 3e niveau in Engeland, een hele matige keeper die nog nooit ergens heeft uitgeblonken.

25 juni 2019 om 22:45

Dat is niet waar. Ruiter was bij Utrecht een heel aardige keeper. En de keeper van Jong psv kan niet als back up fungeren tijdens de voorrondes van de CL. Als het dan fout gaat zou de Jong ook de volle lading krijgen.

25 juni 2019 om 22:52

Dat zal nu alleen nog maar meer zijn. Ik zie liever een jeugdspeler blunderen dan Ruiter, en schat de kans dat het gebeurt in beide gevallen evengroot. Als je dan echt zo nodig een extra keeper moet halen, haal dan wat fatsoenlijks. Je kunt nog beter Gomes een part time contractje aanbieden zodat hij het kan combineren met zijn nieuwe job als priester

Manmanman je zou het hier maar mee doen... tja misschien wel leuk als 2de doelman, maar hier word je niet vrolijk van

Terwijl hij bij Sparta eerste keeper had kunnen zijn, in de Eredivisie. Natuurlijk, PSV is een mooie club. Maar een rol als derde keeper boven Sparta verkiezen vind ik toch apart

En dan lees je straks 3e versterking is binnen, Erik Pieters! Man man, even serieus. Kan PSV dan écht niet creatiever te werk gaan? Deze Ruiter voegt niets toe. Hoop dat de 'echte' versterkingen nog gaan komen...

Wat een gezeur hier zeg. Dit was gewoon een openstaande vacature die gevuld moest worden en dat heeft de Jong gedaan. De rest van de keepers zijn of geblesseerd of staan op het punt om verhuurd/verkocht te worden. Dus zou Zoet de enige keeper zijn tijdens de voorrondes tegen Basel, als Room daarvoor wordt verkocht.

Ja het is nog wachten op de grote spelers maar dat wil niet zeggen dat de rest maar kan blijven liggen. De Jong kan nu al niks goeds meer doen, zelfs als ie wel iets doet.

25 juni 2019 om 22:54

Maar kan je dan niet beter Jurjus voor 2-3 potten op de bank zetten? Of is Unnerstall langer geblesseerd? Alternatief kan ook zijn om Ruiter vanaf eind augustus weer uit te lenen?

25 juni 2019 om 23:00

Jurjus wordt verhuurd of verkocht. Unnerstall gaat Basel waarschijnlijk niet redden. Room wordt verkocht. Van osch ligt er tot de kerst uit. Dus een ervaren reserve keeper voor die wedstrijden was gewoon nodig.

25 juni 2019 om 23:05

Maar Jurjus hoef je toch niet volgende week te verhuren? Die kan je ook mid augustus laten vertrekken.

edit: En Room is toch gewoon al transfervrij weg? (dus daar kan je inderdaad niet op rekenen)

Ik snap bij sommige psv'ers hun paniek niet over hun selectie. Ja Schwaab, en Agelino zijn vertrokken dus er moet verdedigende versterkkingen komen, maar buitenom dat blijft jullie selectie toch echt gewoon intact tot nu toe. en met die selectie won je bijna alles in de eerste seizoenshelft.

25 juni 2019 om 22:45

De paniek zit 'm ook voor een deel in het feit dat veel nog intact is gebleven. Nog een jaar Hendrix en Rosario kan ik niet aan, dan moet ik echt pep gaan kopen om niet in slaap te vallen bij wedstrijden van PSV

26 juni 2019 om 00:40

Moet wel zeggen dat ik van Ibi wel blij werd toen ik het las maar alsjeblieft zeg, niet weer met dat 2-mans blok. Ik ben heel m'n leven supporter van PSV geweest en heb zeker 99% van de wedstrijden van PSV gezien maar afgelopen seizoen had ik dan toch voor het eerst 2 wedstrijdjes geskipt omdat het gewoon jammer van de tijd was.

Hendrix, Zoet, Lozano en Pereiro zijn toch al spelers wie ze allang verkocht hadden moeten hebben? Met dit geld hebben ze alleen een rechtsvoor nodig, 2 centrum verdedigers en een linksback, dan zijn ze helemaal klaar voor het volgende seizoen. Moet kunnen lijkt me toch?

Is er gewoon niks beschikbaars of maakt de Jong zich al op voor de EL?

Het duurt onderhand wel erg lang bij PSV totdat er echte versterkingen worden aangetrokken.misschien hebben ze dan toch eerst geld uit transfers nodig? Dat zou namelijk wel gunstig voor Ajax kunnen zijn, omdat ze daardoor een opening hebben om Bergwijn binnen te halen.

Ik hoop gewoon dat PSV ook een representatieve selectie neer kan zetten met een waardige verdediging en middenveld, want dat zijn momenteel wel de zorgenkindjes van Psv. Voorin is er momenteel genoeg keuze en talent aanwezig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller163
D. MalenAanvaller1311
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

38 fans
Keeper, 32 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 10 december
De zaakwaarnemers van Lautaro Martínez gaan komende week om de tafel met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren