Nieuws slaat in als een bom: ‘Ze noemen de namen van Barcelona-spelers op’

Maandag, 15 april 2019 om

Ludovit Reis speelde zondag tegen sc Heerenveen (1-1) wellicht de laatste noorderlijke derby uit zijn loopbaan. De achttienjarige middenvelder draagt over enkele maanden mogelijk het tenue van Barcelona om de schouders. De Spaanse topclub hervat deze week de gesprekken met FC Groningen over een eventuele transfer van de jeugdinternational naar het Camp Nou.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

In feite gaat het om interesse van Barca B. Zo bijzonder is dat niet.

15 april 2019 om 07:25

Ik denk dat zowel jij als ik, en menig ander, ook daar alleen maar van kunnen dromen? Was het laatst niet zo dat het 1e elftal met menig B speler aantrad in een competitie duel? Zie jij dat maar 's te proberen, zowel in het 1e of het 2e Ik ken je niet, maar ik denk dat het maximale waar jij terecht zou kunnen komen - - > op de tribune in Camp Nou 😉

15 april 2019 om 10:24

Als dat een criteria zou zijn om te mogen reageren hier, kan voetbalzone wel opgedoekt worden. ENOHbas heeft gewoon een goed punt. Iedereen heeft het over interesse van Barcelona, maar het gaat hier om deel uit te maken van Barcelona B. Sportief gezien een achteruitgang tov Groningen lijkt me, financieel zal het misschien wel beter zijn.

15 april 2019 om 08:59

Idd niet zo bijzonder. Maarre... ik ben even kwijt welke jeugdspelers vanuit de ED die stap ook allemaal hebben gemaakt. Help me even als je wilt...

Volgens mij speelt Barcelona B niet in het Camp Nou... Maar dit lijkt me wel een enorm mooie stap van Groningen naar Barcelona toe!

15 april 2019 om 07:31

Komt wel in het talentontwikkelingsprogramma, met spelers als Alena, Puig enz

De namen van Barcelona noemen... de (voetbal)humor ontgaat me... :S

15 april 2019 om 08:57

Cruijff, Ronaldinho, Xavi, Messi, Reis... Iets in die trant denk ik.. best grappig

15 april 2019 om 19:18

Dolkomisch inderdaad.

Deze jongen moet helemaal niet naar Barça gaan joh.. Als hij van de zomer nou een transfer maakt naar bijvoorbeeld AZ of Feyenoord dan zou dat beter zijn voor zijn ontwikkeling. Of gewoon lekker in Groningen blijven spelen. En dan wachten tot Ajax of PSV langskomen voor hem.

15 april 2019 om 10:28

Ja maar AZ heeft nu juist de 6 positie heel sterk bezet. Maher is de beste speler van dat team en speelt op 6. Koopmeiners is dit jaar naar achter gegaan en wil volgend jaar op 6 spelen of anders zou hij wel eens AZ kunnen verlaten en die speelt ook in Jong Oranje meen ik. In een hoger team dan deze Reis. Feyenoord heeft Clasie en Ayoub. Ik vind de 6 postie niet slecht bezet bij Feyenoord.

Ajax en PSV vind ik logischer. Ik ben nog niet zeker over hoe sterk Reis aan de bal is echter. Je zou zeggen dat als Barca potentie in deze jongen ziet zitten, dat dit wel in orde zal zijn, maar ik ben persoonlijk nog niet overtuigd. Heb gister Heerenveen tegen Groningen gekeken en speciaal op hem zitten letten. Hij tackled veel maar het is bepaald geen Prirlo. Hij is ook zeker nog niet waterdicht als verdedigende middenvelder. Een aanvaller die voor zijn neus vrij kwam dekte hij niet af. Liet iemand gewoon voorzetten van de linkerkant. Hij is ook niet echt snel. Het is echter wel duidelijk iemand die omhoog kan en waar potentie in zit.

Ik vind het meer een van Bommel speler eerljk gezegd. Er zit gif in Reis en hij tackled wat af. PSV speelt met 2 controleurs. Als van Bommel nog wat jaren in de Eredivisie blijft en niet naar Bayern gaat, dan zou ik hem daar wel willen zien. Ik vind bij Ajax nog iets meer voetbal op 6 passen. Bovendien heeft Ajax een type die veel tackled al bij de Graafschap spelen: Azor Matusiwa. Doet het het daar heel prima.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Actuele wedstrijden

1 fan
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 23 oktober
Christian Eriksen moet ervoor vrezen dat zijn droomtransfer naar Real Madrid niet doorgaat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren