Driessen: ‘Hij kan niet accepteren dat spelers zo met zijn ballen spelen’

Maandag, 15 april 2019 om

Giovanni van Bronckhorst wordt bij Feyenoord in de steek gelaten na vier prachtige jaren, zo oordeelt Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf is van mening dat de commissarissen en Feyenoord-vrienden zich daar eerst schuldig aan hebben gemaakt. Nu vindt hij dat de spelers zijn autoriteit sinds de aankondiging van zijn zomerse vertrek uit De Kuip bewust of onbewust betwisten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Goedemorgen redactie, Weten jullie zeker dat Valentijn Driessen dit heeft geschreven? Ik ben het namelijk 100% met hem eens, dus of ik droom nog of er staat een verkeerde naam bij..

15 april 2019 om 07:57

Zelfs een kapotte klok heeft 2x per dag gelijk.

15 april 2019 om 08:21

Of je moet iets aan je mindset veranderen. Een artikel ingaan met het idee dat het door iemand is geschreven waar je het nooit mee eens bent, zorgt voor negatief effect. Je gaat namelijk gekleurd een artikel lezen en bij alles wat ook maar een klein beetje niet in je straatje past dik je meteen aan en vind je de rest van het artikel niet meer boeiend of zet je het neer als onzin. Uiteindelijk kom je in een bepaalde bubble terecht waar je moeilijk uit kan komen.

15 april 2019 om 10:35

nou Gio heeft nooit spelers beter gemaakt, dat ene kampioensjaar heeft er helaas voor gezorgd dat hij als slappe coach mocht bleven zitten. Veel spelers op verkeerde posities gezet, met veel spelers steeds gedoe, geen resultaten, ligt dat dan niet onderhand aan Gio?

Een typisch voorbeeld van te lang blijven zitten .Er is geen enkele leiding ,discipline en respect meer.Iedereen doet maar wat.Ze hebben geluk dat AZ het zelf verkloot,anders was derde plaats allang weg....

15 april 2019 om 08:02

Ongeacht hoe lang of kort een trainer voor een groep staat. Respectloos is het en dat past niet in het voetbal.

15 april 2019 om 09:01

Ach, zo heeft Ajax geluk dat PSV het verkloot, heeft Psv geluk dat Feyenoord het dit seizoen gigantisch verkloot, heeft AZ geluk dat Utrecht het verkloot, etc. Etc. Uiteindelijk sta je waar je hoort te staan, dat is waarschijnlijk gewoon op de 3e plek. Precies waar we helaas thuis horen, boven de subtop maar ruim onder Ajax en Psv.

Sterker nog, stel Feyenoord wint de helft van de resterende wedstrijden, zou het op 62 punten komen. In slechts 1 van de afgelopen 5 seizoenen zou dat geen 3e plek opgeleverd hebben.

Ironisch dat zoiets er voor nodig is om dat middenveld eens om te gooien.

15 april 2019 om 10:36

dat had Gio al lang moeten doen, hij werkt zelf in de hand dat die spelersgroep hem niet meer moet.

15 april 2019 om 12:05

Waarom werkt hij het zelf in de hand? Om heel eerlijk te zijn heb ik echt respect voor Gio, ziet er echt uit als een hele respectvolle trainer, overigens maakt hij Feyenoord kampioen na 18 jaar!! Ik hoop dat dat besef niet weg is bij de spelers/fans, en hij heeft natuurlijk meerdere bekers gewonnen. Al met al verdient hij niet om zo’n respectloos afscheidsjaar te krijgen.

15 april 2019 om 19:08

Denk toch echt meer dat Kuyt de hoofdreden is. Ik kan al jaren geen lijn in het spel van Feyenoord vinden. Geen drive. En niemand wordt beter.

15 april 2019 om 19:17

Ik kan na zoveel jaar Giovanni van Bronckhorst nog steeds niet zien of zeggen welk soort voetbal hij voor staat, wat zijn visie is en of hij spelers beter maakt. Die troostprijzen en de titel ten spijt, maar in dit geval maakt een succesvolle trainer niet altijd een toptrainer. Is bijvoorbeeld Erwin van de Looi een toptrainer omdat hij het presteerde om met FC Groningen de enige prijs in de clubgeschiedenis te halen? Ik zou ook niet weten welke volgende club blij wordt van Van Bronckhorst als trainer. Hij glorieert in een zoutloos, saai voorkomen zoals met Cocu ook het geval was, maar voor de rest is het middelmaat ten top naar mijn idee.

Niets aan toe te voegen, helemaal mee eens. Van Bronkhorst is een gentleman. Feyenoord zou dankbaar moeten zijn voor de afgelopen jaren. Als Ajacied heb ik de afgelopen jaren veel respect voor hem gekregen.

Voor Jorgensen was het volgens mij de frustratie van een heel seizoen met blessures en pech. De Jorgensen van een jaar geleden had dat duel gewonnen. Nu is ie geen schim meer van die speler. Maar dat maakt de overtreding er niet beter op. Wel respect dat Clasie zich nog durft te verantwoorden voor de camera. Jammer dat het laatste seizoen van zowel Gio als Robin zo eindigt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Feyenoord141
12.FC Twente12-2
Voor de complete stand: Eredivisie

516 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 oktober
Mauricio Pochettino maakt zich zorgen over Jan Vertonghens vormdip en denkt dat de verdediger zijn snelheid begint te verliezen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren