Heracles Almelo bevestigt gesprekken: ‘Zover ik weet, is het nog niet rond’

Woensdag, 20 februari 2019 om

Mark-Jan Fledderus is in gesprek FC Groningen, zo bevestigt Heracles Almelo via de officiële kanalen. De 36-jarige oud-middenvelder, die in Almelo als technisch manager werkt, is bij de Trots van het Noorden in beeld om technisch directeur te worden. Rob Toussaint, algemeen directeur bij Heracles, benadrukt in gesprek met RTV Oost dat een vertrek van Fledderus nog niet rond is.

“Mark-Jan heeft mij deze week verteld dat ze in gesprek zijn. Maar zover ik weet, is het nog niet rond. Hij heeft hier in ieder geval nog geen afscheid genomen. Ik hoop dat hij blijft”, zo laat Toussaint weten aan de regionale omroep. Het Dagblad van het Noorden wist woensdagochtend te melden dat de overstap van Fledderus naar Groningen al in kannen en kruiken is. De oud-middenvelder zou voor 1 maart al gepresenteerd moeten worden in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

“Heracles Almelo wacht de verdere ontwikkelingen rondom Fledderus af en richt zich volledig op de wedstrijd van komende vrijdag tegen VVV-Venlo”, zo schrijft Heracles op de website. Indien Fledderus inderdaad naar FC Groningen vertrekt, betekent het dat de Almeloërs na een jaar alweer op zoek moeten naar een nieuwe technisch manager. De geboren Drent volgde per 1 maart 2018 Nico-Jan Hoogma op, die bij de KNVB aan de slag ging als sportief directeur.

Bij FC Groningen moet Fledderus de opvolger worden van Ron Jans, die in december aankondigde dat hij zijn tot 30 juni 2019 lopende contract niet zou gaan verlengen. Fledderus is geen onbekende in Groningen, want hij speelde tussen 2004 en 2008 in het shirt van de Trots van het Noorden. Indien hij daadwerkelijk bij FC Groningen aan de slag gaat als technisch directeur, gaat hij een tandem vormen met Wouter Gudde. Hij komt over van Excelsior en wordt als algemeen directeur de opvolger van Hans Nijland.


Poll

Denk jij dat Mark-Jan Fledderus aan de slag gaat bij FC Groningen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door palko)

Een echte voetbalman die Fledderus. (Ik hoor het Jan Boskamp zeggen😂) Daarnaast vond ik het een prachtige emotionele speler. Hield echt van hwt spelletje, en soms teveel met die rode kaarten. Om zijn vrijetrappen niet te vergeten

20 februari 2019 om 10:22

Vooral die 2 tegen Sparta in de playoffs

20 februari 2019 om 10:27

die had ik mij ook meteen voor de geest. en het verdriet van degradatie. hele oprechte gozer ook. heerlijk

Snap ik niet. Hij zit pas net bij Heracles en dan alweer promotie. Of probeer zelf iemand door te schuiven of zoek iemand die zich echt al bewezen heeft..

20 februari 2019 om 12:36

Groningen gaat voor een schone lei, met frisse namen. Dan snap ik dit wel. Het is toch wel het einde van het Nijland-tijdperk en in mindere mate, het einde van het Jans-tijdperk. Dan is het ook wel logisch om niet iemand van binnen omhoog te schuiven, aangezien die toch gehaald zijn door die twee.

20 februari 2019 om 13:54

Wat is de promotie?

Waar rook is, is vuur. Ik ga er derhalve van uit dat er wat de aanstelling van een nieuwe TD betreft, op zeer korte termijn groen-witte rook gaat kringelen uit de schoorsteen van de bestuurskamer van FC Groningen.
Ik vraag me overigens wel af of een groot deel van de aanhang van Heracles Almelo nog steeds blij is met het nakende vertrek van Mark-Jan Fledderus. Gezien de aanzwellende kritiek die ze de afgelopen maanden hadden op het aankoop- en aanstellingsbeleid van met name Fledderus. Waarbij de pijlen van de Almelose supporters zich met name richten op het aantrekken van diverse kwaliteitsarme spelers. En, niet te vergeten, op het aanstellen van trainer Frank Wormuth .

20 februari 2019 om 13:55

Wormuth is equivalent voor geen kansen voor jeugd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Actuele wedstrijden

Nederland
21 fans
Middenvelder, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Toni Kroos wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Manchester United en de Engelsen krijgen in januari mogelijk hun zin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren