Ramos weer in opspraak: ‘Het was niet mijn intentie om je te blesseren’

Donderdag, 8 november 2018 om

Real Madrid wist woensdagavond met speels gemak te winnen van Viktoria Plzen (0-5), maar na afloop van het Champions League-duel ging het vooral over een opmerkelijke actie van Sergio Ramos. De verdediger vloerde Milan Havel met een elleboog en nadien volgde een storm van kritiek op sociale media.

De aanvoerder van de Koninklijke is in de afgelopen jaren vaker betrokken geweest bij dubieuze acties jegens tegenstanders en dit keer vloerde hij Havel, die in de eerste helft nog van de kant werd gehaald. Op het veld speelde Ramos de vermoorde onschuld. Op Twitter laat de Spaanse routinier weten te hopen dat het goed gaat met de Tsjech.

“Dit was een overwinning waar we verder op kunnen bouwen”, aldus Ramos, die vervolgens ingaat op het incident met Havel. “Voetbal leert je altijd bepaalde dingen en vanavond had ik niet op een dergelijke manier een duel moeten aangaan. Milan, het was niet mijn intentie om je te blesseren. Word snel beter”, besluit de stopper.

De overtuigende overwinning van Real in Tsjechië is alweer derde wedstrijd onder leiding van interim-trainer Santiago Solari die in een zege is omgezet. Door de riante winst staat de Spaanse grootmacht samen met AS Roma met negen punten aan kop in Groep G. CSKA Moskou en Viktoria Plzen hebben respectievelijk vier en één punt uit vier duels.


Poll

Verwacht jij dat Real Madrid dit seizoen wederom de Champions League gaat winnen?


Gerelateerd

50 reacties (laatste reactie door sergioramoshm)

Ik vind Ramos wel echt een fenomeen. Babyface, maar in staat om iemand te vermoorden op het veld, puur voor de winst.

Materazzi lijkt op moeder Theresa, vergeleken met Ramos.

8 november 2018 om 09:46

Geen idee hoe jij babies faces ziet ma dat heeft ie absoluut niet Haha dit was smerig van hem, mag best intern gezegd worden.

8 november 2018 om 09:46

Hmmmmm oke. Dus als ik wil winnen dan mag ik iedereen schoppen, elleboog etc geven op het veld. Nieuwe regel dus. Thanks

8 november 2018 om 11:44

Alles wat ramo foet word opgeblazen. Heb je costa gexien in de Competitie die spuugt geeft ellebogen. En op social media zag ik er niks van.

8 november 2018 om 12:34

Dus als ik op straat iemand verkracht ben ik onschuldig omdat er ook iemand in Nederland is die een moord pleegt? Zo werkt het niet kerel.

Dat je kan beweren dat dit wordt opgeblazen is lachwekkend. Je eigen club verdedigen is prima, maar oogkleppen opdoen is triest.

De VAR kan niet snel genoeg ingevoerd worden met extra verantwoordelijkheden, oals doorgeven aan de scheids dat dit gewoon rood is. Dan is Ramos ineens een stuk minder goed aangezien je veel vaker met 10 man staat (geld niet alleen voor hem).

Hahahaha.
Deze man is totaal niet geloofwaardig...
Maar hij weet dat de UEFA hem in bescherming neemt.
Als het iemand anders waar zij een hekel aan hebben dan hadden ze hem al lang geschorst....

Ramos heeft niet voor niets de meeste rode kaarten gekregen.
Zelfs de UEFA als Perez balen van de VAR die zij onder druk van de anderen moeten onvoeren in de CL volgende jaar.

Daar gaan hun lievelings clubs die zij graag in het toernooi willen houden.

8 november 2018 om 09:48

Ook een hele goede morgen.. Ramos heeft anders in de competitie met de var tot nu toe geen rode kaart gehad. Leuk jouw complot theorieën maar de UEFA ziet alle grote clubs met geld als favorietjes. Probeer aub geen zieltjes re winnen

8 november 2018 om 10:05

Real fans zijn op hun teentjes getrapt. Denk aan je bloed druk Ramos heeft dit soort dingen sinds VAR in Spanje niet meer gedaan. Want hij weet dat hij er niet aan zal ontkomen. Je zal zien dat hij volgende jaar zo iets niet meer in CL gaat doen. Bovendien je mag tegenwoordig niet meer reageren op een topuc van Real als je geen slijmend reactie achter laat. Als je niet tegen de waarheid kan scrol dan verder naar beneden. Fijne dag.

8 november 2018 om 11:01

Bloed druk, ironisch... ik denk dat jij daar meer last van heb wanneer er een real post tevoorschijn komt. Iedereen mag reageren logisch, maar jij bent wel een geval apart.

8 november 2018 om 11:19

Hij heeft gewoon gelijk, als je dat nog ontkend en niet wil inzien moet je toch eens achter de oren krabben.
Dit is normaal gesproken een schorsing van minimaal 6 wedstrijden.
Een bloedneus en een gebroken neus lijkt me toch genoeg bewijs maar de Uefa wil er niks van weten, schandalig!

8 november 2018 om 11:28

@VCF-LosChe-VCF

Heeft helemaal niks met omkoping te maken. Ze kunnen gewoon niet achteraf schorsen volgens mij, zoals in Spanje ook niet kan. In Engeland weer wel, maar dat zijn nou eenmaal de regels bij de Uefa. Ik ben ook voorstander van achteraf schorsen, maar dat kan gewoonweg niet. Moeten ze eerst de regels aanpassen.

8 november 2018 om 12:13

Een var vindt dit ook niet meer als geel, zelfs als je dat 4 keer doet. Vraag maar aan Idrissi.

8 november 2018 om 13:31

Bij F1 krijg je strafpunten, bij NBA zijn een opstapelen van flagrant fouls en technical fouls een reden tot schorsing. Zelfs in de NFL heb je unnesseciary roughness. Wat heeft UEFA?.. Een gedoogbeleid bij o.a. Ramos. Dat dit niet in de wedstrijd wordt afgehandeld snap ik volledig, maar na de CL finale, Salah en de keeper, de interland tegen Engeland en nu dit moet een organisatie wel even evalueren. Zeker als je zo iemand op een voetstuk plaatst als voorbeeld bij voetbalverkiezingen. Laat me gelijk de partijdigheid wegnemen door ook een Neymar, Suarez en andere spelbedervers erbij te betrekken.

8 november 2018 om 14:27

Elcapitan4, het is bekend dat VCF-LosChe-VCF er vrijwel altijd naast zit, en ik waardeer dat je het probeert uit te leggen aan hem/haar, maar ik ben bang dat dat geen zin heeft.

8 november 2018 om 22:29

Deed de FIFA wel met Suarez na dat bijtincident. Dit vind ik een gelijkwaardige overtreding, voor hetzelfde geld raakt hij de onderkant van zijn neus en kan het slachtoffer het in dit geval niet navertellen.

8 november 2018 om 09:50

Word jij niet moe van jezelf? De hele dag zoeken naar berichten over Real om te provoceren, dan heb je gewoon echt geen leven. Ramos is geen heilige speler, zeker niet, maar jouw complottheorieën slaan echt helemaal nergens op.

Houd je eens bezig met je eigen club, zal je leven echt een stuk beter maken. Denk aan je hart kerel.

8 november 2018 om 13:49

Ik ben het niet altijd eens met zijn negativiteit naar Real en zijn manier van formuleren maar hij heeft hier toch gewoon een punt? Ramos is een recidivist, eentje van het ergste soort! Pakt niet voor niets de meeste rode kaarten ooit en er zijn wat vieze verdedigers geweest in de afgelopen jaren! En dan elke keer die vermoorde onschuld spelen terwijl hij dondersgoed weet dat het een bewussie was, gister ook weer. Was gewoon geen natuurlijke actie.

8 november 2018 om 14:08

Je kan ook een punt maken door niet op zo'n manier te provoceren. De manier waarop hij dit formuleert laat zien dat hij zwaar geobsedeerd is door alles wat met Real te maken heeft en dat begint een beetje irritant te worden.

Je mag natuurlijk een mening hebben en als hij zoiets over Ramos zegt is prima. Maar door direct weer over de Uefa te beginnen en Perez, laat zien dat hij echt wel provoceert.

8 november 2018 om 16:22

Hoezo beschermd de Uefa hem? De Uefa schorst spelers (bijna) nooit achteraf?

In dit geval geloof ik Ramos op zijn bruine ogen het is een beetje ongelukkig. Zijn ogen zijn op de bal gericht, hij kijkt niet eens naar zijn tegenstander.

8 november 2018 om 10:39

Ook al is dat zo dan maak je nog niet zo'n slaande beweging, het wordt eens tijd dat iemand deze viezerik een flinke schorsing geeft van wel minstens 2-3 maanden of dat iemand hem eens te grazen neemt en dan leert hij het hopelijk een keer af want hij heeft ondanks het feit dat hij een heel grote emmer vol kaarten heeft iedere keer weer het geluk mee dat hij niet langere schorsingen gekregen heeft dan hij normaal hoort te krijgen deze dorpsgek!

8 november 2018 om 12:25

Diego Costa had hem goed te grazen genomen, hopelijk volgen er meer zijn voorbeeld

8 november 2018 om 12:14

Ik zie hier ook geen moet wil in...zijn arm gaat mee met de beweging die hij maakt op snelheid..die tjech loopt er idd gewoon tegen aan...als hij op deze snelheid een elleboog stoot had gegeven had hij niet enkel een bloedneus gehad, maar had zijn neus bij zijn oor gestaan
Maar juist omdat dit Ramos is...is iedere real hater weer bij de partij..

Dit is een van de grootste schooiers die er op de velden rondloopt hij doet dit bewust , dit moet alsnog via beelden worden bestraft met een wedstrijd of 5/6 ze noemen het de beste verdediger in de wereld onbegrijpelijk hij kan in zijn huis alle kamer behangen met gele en rode kaarten , ik zit echt eens te hopen dat hij zelf een keer een rotschop krijgt en dan lees dat dit weer een ongelukkige samenloop van omstandigheden kijk de beelden is zou ik zeggen dit kun je toch niet ongestraft doen . Uefa grijp gewoon eens in aub .

Hoe vaker je dit soort dingen ziet hoe eerder ik keer verwacht dat iemand keer zijn neus zo hard breekt dat die voor altijd scheef staat. Wat een misselijke speler.. Hier kan ik geen fan van zijn

Pepe is een engeltje vergeleken met deze randdebiel. Is heel veel kritiek ontlopen door het feit dat Pepe die kreeg maar deze gozer pakte niet voor niets al in die tijd meer rode en gele kaarten. De grap is dat hij ook nog eens amper bestraft wordt voor wat hij doet maar gelukkig sinds het Salah moment (wat ik niks speciaals vond) heeft de wereld zijn ogen geopend

8 november 2018 om 11:22

Dat Salah moment kun je eeuwig over discussieren maar het was wel weer toevallig Ramos die het slachtoffer maakt.
Ik vond het moment met Karius veel erger, dat was een 100% rode kaart, ook heel toevallig weer Ramos.

Volgens mij liegt ie zo vaak over zijn acties in het veld, dat ie zichzelf nog is gaan geloven. Om te huilen dit. Ook niet echt goed voor de koninklijke uitstraling van Madrid, maar ja....dat boeit ze blijkbaar niet, want dit gaat al jaren zo

8 november 2018 om 13:16

Deze man liegt zo vaak dat als hij voor iedere leugen een van zijn vingers eraf laat hakken hij nu geen een van zijn vingers meer eraan had over gehouden en iedere keer komt hij er weer mee weg, hopelijk houd dat is op en ziet de Uefa dat ook eens een keer in!

Zou is tijd worden dat iemand zn poten door tweeen schopt. Je bent verdediger en mag best hard optreden maar dit sloeg weer helemaal nergens op. Daarna dat gezicht van m. Vuile viezerik is het.

Ik hoop dat Ramos eens een keer zijn gelijke gaat tegen komen in het veld, zodat hij eens voelt hoe het is om op een vieze en smerige manier bespeeld te worden. Ik weet dan wel 1 ding zeker, hij zal het niet als een man nemen, maar zal gaan huilen, want als je Ramos een aai over zijn bol geeft dan ligt hij te rollen. Er zijn mensen die dit als winnaarsmentaliteit betitelen, ik ben een persoon die Ramos als een gezwel in het voetbal ziet. Je zou toch nog weleens wensen dat Gaza, Keane, Stam of de Jong (nigel) nog eens tegenover Ramos zouden staan.

Ach, laten we reëel zijn. Zonder z'n smerige overtredingen blijft er weinig over naast z'n kopkracht wat 'm goed maakt. Volgend jaar met de intrede van de Var is deze man per direct over z'n top heen. Redt 't niet zonder z'n smerigheden.

Prima verdediger, als aanvaller wil je hier toch niet 90 minuten lang tegen staan. Alleen voetballend moet die het houden bij een tikje naar modric/casemiro/kroos.

In dit geval geloof ik hem ook wel....ik geloof ook dat hij veel dingen niet met opzet doet. Waarom zou hij dit expres doen in een wedstrijd die ze toch wel winnen. Het is wel zo dat hij best een keer een schorsing mag krijgen voor een vergrijp als dit, puur zodat hij er van leert om duels anders in te gaan. Blijft overeind dat hij een palmares heeft dat zijn weerga niet kent en dat elk team in de wereld hem IN het team wil....en niet tegen hem wil voetballen. Dat maakt hem uniek, geliefd en gehaat.

8 november 2018 om 12:05

Ik ken ook ene Paolo Malidini die heeft ook een palmares die zijn weerga niet kent met een klein verschil , tientallen gele en rode kaarten minder en een sieraad voor het voetbal , toch ook een verdediger die het voetballend veel beter kon en geen smerige overtredingen ala Ramos nodig had .

8 november 2018 om 12:40

Ja uit de tijd met maximaal 1 praatprogramma, geen internet en 5 camera's. Doe niet zo naief, Theo Laseroms moet je eens opzoeken (alias de Tank), was 10 keer erger dan Ramos. Wil jij alleen maar eenheidsworsten? Maak je niet zo druk, wees blij dat iedereen anders is. Ramos was zonder dit type spel een speler die nooit was opgevallen in de jeugd. Dit typeert hem...haat hem. Prima...voor hem denk ik sowieso ;-) Ik heb geen moeite met hem, hij wint alles..wie ben ik om hem neer te sabelen.

Hoe geloofwaardig kan je zijn !!! Naar de scheidsrechter gaf ie aan dat ie de speler met z'n schouder raakte.

8 november 2018 om 14:15

haha ja idd, als of t gewoon een botsing was.
T was toch echt zn elleboog en die elleboog zat op een hoogte waar ie normaal gesproken niet zit

Een speler wiens arm niet raar beweegt krijgt een strafschop tegen wegens hands. Dan zie je de beweging van de arm van Ramos, die doelbewust naar achteren gaat en zijn tegenstander vol raakt. En die actie wordt dan niet bestraft. Wat mij betreft werk voor de aanklager en als ik die aanklager was eiste ik 10 wedstrijden schorsing.
Overdreven ?
Mij best.
12 dan.

Wat een overdreven reacties van iedereen. Beseft iedereen wel dat dit de CL is? De belangen zijn hoog, Real Madrid speelt uit tegen het altijd gevaarlijke Viktoria Plzen, een club de nog nooit heeft verloren van Real op eigen bodem. Dan ga je makkelijker over de schreef.

Ik snap je wel Ramos! Alles voor de winst. Koninklijk Wit met een rode vlek op de elleboog staat je goed.

8 november 2018 om 12:49

Ik weet niet zeker of sarcastisch is of niet...

8 november 2018 om 13:21

Ik riek weldegelijk sarcasme :-)

Ik ga ook uit van sarcasme.
Hetgeen Henryn1 hier beweert kun je als voetballiefhebber immers niet menen.
Zelfs niet als je mening volledig wit is gekleurd.
Met rood vlekje.

Als je als scheids dat bloed ziet, moet je toch je ogen uit je kop schamen dat je niet alsnog rood geeft?

Ik ken Ramos zijn reputatie en het is niet de meest sympathieke speler maar dit is toch duidelijk een ongeluk lijkt me.

Ramos is een speler dat elke wedstrijd tot het gaatje gaat en daarin schroomt hij niets. Wat mij opvalt is dat wanneer het bij hem gebeurd er iedere x een vergrootglas overheen gaat terwijl er zat spelers zijn die voetballen zoals hij. In iedere Italiaanse elftal zit een schopper zoals Ramos, alleen bij Ramos maakt men het groter en waarom? Omdat Ramos de beste verdediger is die je kan wensen. Hij gaat iedere wedstrijd er vol voor, daarnaast kan hij ook nog eens ontzettend goed voetballen.

Hahah wat een heerlijke smeerlap is het toch, ik hou er wel van. Zeg wat je wil over hem maar er zijn maar weinig spelers met een winnaarsmentaliteit als hij. Ik denk dat iedere spits toch even slikt als ze weten dat ze tegen Ramos moeten. En tja het is ook wel een beetje selectieve verontwaardiging tegenover Ramos. Vooral sinds die aktie tegen Salah ( waar natuurlijk niets gebeurde).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4231 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8053
4.Getafe5414
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller3321
G. BaleAanvaller278
T. CourtoisDoelman240
Vinícius JúniorAanvaller152
Daniel CarvajalVerdediger191
M. DíazAanvaller111
NachoVerdediger170
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

807 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 25 april
Voorzitter Daniel Levy van Tottenham Hotspur wil 130 miljoen pond zien voor Christian Eriksen, omgerekend ruim 150 miljoen euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren