‘De interesse van Ajax heeft mij wel afgeleid, maar nu wil ik de finale winnen’

Woensdag, 7 november 2018 om

Lisandro Magallán was afgelopen zomer dicht bij een overstap naar Ajax en werd zelfs al medisch gekeurd in Amsterdam. De transfer van de verdediger van Boca Juniors ging uiteindelijk echter niet door en inmiddels heeft de Argentijn het vizier vol op de finale van de Copa Libertadores tegen River Plate gericht. In onderstaande video vertelt Magallán dat hij in zijn hoofd nog wel even bezig is geweest met de Amsterdamse interesse.


Poll

Denk jij dat Ajax in januari terug gaat keren voor Lisandro Magallán?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door f-18/tacp)

Gewoon halen. Sanchez kon ook niet voetballen. Maar was verdedigend erg sterk. Nico, zelfde verhaal. Die hebben bij Ajax leren voetballen en kijk nu eens. Ik heb er wel vertrouwen in.

7 november 2018 om 11:15

Nico en Davinson konden natuurlijk al voetballen voordat ze een jaartje bij Ajax zaten, dat weet je zelf ook wel.

7 november 2018 om 11:42

Verdedigen konden ze wel. Zeker. En een balletje afgeven aan het mannetje naast of voor hen ook wel. Maar toen Davinson ons verliet kon hij aanvallend ook iets brengen. Dat was daarvoor niet zo. Het zelfde geldt voor Nico.

7 november 2018 om 12:02

Nou...…., als je bij Boca speelt dan kan je best wel voetballen alleen word daar ook vanwege het klimaat op een lager tempo en je hoeft als verdediger geen lange runs te maken. Hij is al uitgebreid gescout dus laat maar komen want 100% garanties krijg je toch niet.

7 november 2018 om 11:42

Wat een onzin opmerking dit. Sanchez dribbelde direct al naar voren net als Tagliafico.

7 november 2018 om 15:35

Maggalan is gewoon een solide verdediger. Kijk vaak zuid amerikaanse voetbal behoort mischien niet in de 10 tien verdedigers uit zuid america. Maar zou een prima verdediger voor de eredivsie. Beetje swaab achtig weet wat die kan wat die kan.

Maggallan zegt in mijn ogen niets dat raar is. Ajax wilde hem, hij werd zelfs al gekeurd in Amsterdam, dan is de interesse dus serieus van beide kanten. Als het dan uiteindelijk niet doorgaat omdat zijn club het er niet mee eens is dan richt je je als speer weer gewoon op je werkgever van dat moment. En als je daarmee dan de finale van de Copa Libertadores mag spelen is dat alsnog een prachtig hoogtepunt in je loopbaan. Mocht het Ajax alsnog lukken om hem te halen dan heeft het in ieder geval een speler die op hoog niveau ervaring heeft.

Ik hoop dat hij in de winterstop alsnog komt, want dan hebben we eindelijk een volwaardige verdediging. Dan hebben we gelijk ook serieuze ervaring in de verdediging en dus ervaring in elke linie.

7 november 2018 om 15:52

Nou blind en tagliafico brengen genoeg ervaring mee. maggallan word waarschijnlijk gehaald als vervanger voor de ligt

Ik zeg Halen want de ligt ga je eind van het seizoen niet meer kunne tegehouden dus ideale vervanger voor hem ik zeg doen en al in de winterstop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Boca Juniors

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. RussoUnknown
M. RoffoKeeper
A. RossiKeeper
G. ÁvilaVerdediger
J. BuffariniVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Boca Juniors.

0 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren