Pusic luidt noodklok: ‘We hebben eigenlijk maar twaalf selectiespelers’

Zaterdag, 14 juli 2018 om

FC Twente is nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen, zo is deze week gebleken. De selectie van de Tukkers is verre van rond, aangezien de degradant slechts over twaalf selectiespelers beschikt. Over de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie is trainer Marino Pusic dan ook allesbehalve tevreden. "We zijn nu drie weken onderweg, over een maand begint de competitie al, maar we hebben het nog niet eens over een doelstelling kunnen hebben.

"We hebben eigenlijk maar twaalf selectiespelers", vertelt Pusic tegenover TC Tubantia vanuit het trainingskamp in De Lutte. "Eerlijk gezegd heb ik dit in topsport nog niet eerder meegemaakt. Ik ben van nature een optimistisch mens en als we met deze groep de competitie in gaan, zal ik altijd voor de overwinning gaan. Maar we moeten realistisch zijn.”

Over een maand gaat de competitie al van start. "We spelen onze eerste competitiewedstrijd tegen Sparta, maar als je ons nu afzet tegenover die club, dan lopen we enorm achter de feiten aan", stelt Pusic. "Er is al ontzettend veel tijd verloren gegaan. We hebben kwalitatieve impulsen nodig. Maar wat als de nieuwe spelers er eenmaal zijn? Hoe krijg je ze binnen? Hebben ze doorgetraind of niet? En dan hebben we het nog niet eens over het ontwikkelen van het team.”

De voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt volgens Pusic teleurstellend en hij had op meer gehoopt. “Onze huidige staat past niet bij de status van een grote club als FC Twente. Sterker nog, we hebben niet eens een status op dit moment. We moeten met Twente competitief zijn, onderling, maar ook in de competitie. Maar daar heb je wel materiaal voor nodig.”


Poll

Denk jij dat FC Twente komend seizoen mee kan doen om het kampioenschap?


Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door el fenomeno)

als ze slim zijn huren ze wat bij Feyenoord. Daar zitten een aantal spelers die niet goed genoeg zijn voor Feyenoord 1 en niet in de 2e divisie kunnen spelen omdat jong Feyenoord daar nog niet zit.

14 juli 2018 om 13:05

Feyenoord heeft vanaf dit seizoen een compleet 2e elftal. Laat Twente maar lekker hun eigen zaakjes oplossen.

14 juli 2018 om 13:31

Maar in bij Feyenoord 2 spelen ze geen betaald voetbal, dus de spelers die niet bij Feyenoord 1 spelen, kost meer geld dan dat ze opleveren, want ze kosten wel salaris. Ze kunnen beter wel naar de Keuken kampioen divisie gaan om te rijpen voor de eredivisie

14 juli 2018 om 13:53

Van mij mogen ze verdonkjes en schuurmannetjes wel huren ja, leuk voor de concurentie :’)

14 juli 2018 om 19:46

Uhm bij een Feyenoord loopt niks rond ze hebben vrijwel een matige jeugd.dat zag je terug in die voorbereiding..naam zeg helemaal niks.twente moet het doen met de roeien die ze hebben.een Ajax doet het ook alleen met 18 en 20 jarigen.komop twente smeed een team met die jonge gasjes en ervaren oude gasjes.zo zwaar is die keuken competitie ook weer niet. jong ajax staat toch ook altijd bovenin met alleen maar jongelui.s.

Tjaa je ligt als club op de intensive care , dan kan je geen wonderen verwachten. Uiteindelijk heeft Fc Twente zelf deze situatie gecreëerd met luchtkastelen-management , dus roeien met de riemen die je hebt.

14 juli 2018 om 15:58

Jep, dat klopt als een bus en dat doet de club dus ook. Ik zei het met degradatie al, ik zie ons binnen een paar jaar niet ‘zomaar ff terugkeren’. Feit is dat, ondanks de hoge begroting vergeleken met de rest, we echt gigantisch weinig te besteden hebben. Dan lees je brama even 2ton, dat we spelers meer loon bieden dan Sparta. Ach, het beleid is misschien niet meer met smerige streken, maar allerminst verstandig in mijn ogen..

Dus dat project met jong twente heeft dus niet geholpen? Er staat dus niemand van de jeugd klaar? Weet iemand hoe godfried roemeratoe ervoor staat?

14 juli 2018 om 13:32

Roemeratoe is nog niet goed genoeg voor de keuken kampioen divisie

15 juli 2018 om 13:18

Ben je aan het slapen vind een Fernandes die topscorer daar is bij hun jong Twente de beste daar in de aanval.barst van de techniek en potentie.als deze jongen daar de kansen krijgt kan hij daar een revelatie worden in die keuken competitie.heb geen betere techneut gezien samen met een aisaidi,,weet niet hoe die jongen daar is beland.een voetballer loopbaan heeft soms rare wegen.

Heerlijk om te lezen dit... dit hebben ze zo aan zichzelf te denken. Het "o zo grote twente" moet maar jeugdspeler opstellen en afzien haha.. andere clubs met minder geld moeten dat ook. Maar 1 verschil is er wel.. die voelen zich niet te groot en hebben wel goed beleid..voorbeeld is de graafschap en telstar

14 juli 2018 om 15:17

Waar is het op gebaseerd dat het huidige FC Twente zich te groot zou voelen? Verder zijn er inderdaad kleinere clubs met goed beleid, maar er zijn ook genoeg clubs op te noemen die ook geen goed beleid voeren. Ik probeer de boel niet goed te praten en het is inderdaad een grote puinhoop bij FC Twente, maar jij loopt wel heel erg ongenuanceerd te sneren.

14 juli 2018 om 15:39

Pusic zegt toch letterlijk: “Onze huidige staat past niet bij de status van een grote club als FC Twente”. Dat is precies wat King_of_Hearts bedoelt. De huidige status is gewoon dat je moet roeien met de riemen die je hebt en de situatie moet accepteren in plaats van dat eeuwige gezeik dat je te goed en te groot bent hiervoor en het allemaal zo oneerlijk is. Wat gebeurd is is gebeurd, feit is dat je er nu zo voor staat en het er maar mee moet doen. Vechten voor want je waard bent in plaats van zeiken dat je hier te goed of te groots voor bent.

14 juli 2018 om 16:00

Ik ga er vanuit dat Pusic verwijst naar de status vanuit het verleden, die is natuurlijk vele malen groter dan de gemiddelde tegenstander in de competitie dit jaar. Wat koop je er voor? Geen reet, want we zullen moeten strijden en bouwen om die status uberhaupt binnen 5-10jr weer te verkrijgen..

14 juli 2018 om 16:04

Niemand koopt iets voor resultaten uit het verleden, niemand.

14 juli 2018 om 17:17

Vak104 oh der kopen echt wel mensen wat voor resultaten uit het verleden hoor. De Ajax fans altijd een grote bek dat ze kampioen worden omdat ze dat al zo vaak zijn geweest maar tis ondertussen al weer een heel aantal jaartjes geleden....

14 juli 2018 om 17:27

Er is een groot verschil tussen de term 'status' en 'grootheidswaanzin'. Hij zegt niets verkeerds en hij zegt ook nergens dat het oneerlijk is. Dat maak je er zelf van. Pusic is juist een optimist die vechtlust verlangt van de ploeg. Natuurlijk moet je de huidige situatie accepteren, maar dat betekent niet dat hij z'n mening niet mag geven.

14 juli 2018 om 17:28

Ik heb echt nooit een ajacied het argument zien gebruiken dat we kampioen gaan worden omdat we dat in het verleden ook zo vaak zijn geworden.. klinkt meer als een zure reactie naar Ajax en het feit dat we inderdaad de meeste titels op zak hebben

14 juli 2018 om 22:00

Vond het ook een beetje een onnodige sneer Stephanten. Al ben ik stiekem ergens blij dat het voor de verandering eens een keer niet op ‘ons’ gericht is

14 juli 2018 om 16:04

Is toch sneu King? Jezelf verneukelen over een club die al op de grond ligt zegt er veel over je als mens.

Ben bang dat de Eredivisie er voorlopig niet in zit voor FC Twente, een mooie club maar helaas voor de mensen die FC Twente een warm hart toe dragen ook een mooi voorbeeld van wat er kan gebeuren als er wanbeleid wordt gevoerd.

14 juli 2018 om 13:16

Feyenoord heeft dit natuurlijk ook ervaren. Zij zijn door jaren beter beleid voeren ook van bijna failliet er weer bovenop gekomen en zijn zelfs kampioen geworden.

Maar na jaren wanbeleid zijn hier gewoon ook vele jaren goed beleid voor nodig.

14 juli 2018 om 13:44

Bij Feijenoord hebben ze in de spiegel gekeken en de problemen zelf opgelost. Zie waar ze nu staan. De tukkers willen eerst weer geld zien van de gemeente alvorens ze in de spiegel gaan kijken om vast te stellen dat ze een veel te grote broek aan hebben!

14 juli 2018 om 13:54

Haha vrienden van Feyenoord vergeten? Ook Feyenoord had externe financiële injecties nodig om er bovenop te komen, alleen is er in de randstad wel wat meer geld te halen dan in de regio Twente en dat is dan het geluk van Feyenoord ten opzichte van Twente. Maar kom nou niet doen alsof Feyenoord geen hulp nodig had..

14 juli 2018 om 13:59

Feyenoord is door wanbeleid wel in financieel gebied in een bijna noodtoestand beland, maar door de vrienden en hun tijdelijke lening er toen doorheen geholpen.
Ook had Feyenoord met een de Vrij, Martins-Indi e.a. redelijk wat kapitaal op het veld staan die door een goed WK makkelijk verkocht konden worden.
Ook leverde Varkenoord goede vervanging af die de plekken in konden nemen en zijn er transfervrij spelers gekomen die het anders konden oplossen.
De situatie bij Twente is totaal anders.
Daar is men in zee gegaan met een malafide investeringsgroep wat niet mocht van de Knvb en daar werd over gelogen.
Stelselmatig teveel geld uitgegeven, waardoor ze dachten te kunnen concurreren met de top-3.
Twente is vorig jaar al ontsnapt aan degradatie en heeft vervolgens niks gedaan terwijl de inkomsten minder werden en het materiaal ook steeds minder werd.

14 juli 2018 om 14:24

Maar dan moet je wel een capabel bestuur hebben en dat is soms lastiger dan het lijkt. Het zijn namelijk de mensen die er geen verstand van hebben die ook de nieuwe mensen aan moeten stellen. Velderman en Jan van Halst zijn duidelijk niet capabel, maar zij moeten wel de rest van het bestuur samenstellen.

Het bedrijfsleven dat FC Twente nu redt, heeft ook een behoorlijke vinger in de pap en ook zij weten schijnbaar niet hoe je goed beleid moet voeren. Zij hebben namelijk Jan van Halst naar voren geschoven en Van Halst bleek er gewoon werkelijk niets van te kunnen. Hoe ga je dan capabele mensen vinden?!

14 juli 2018 om 22:31

Alleen Feyenoord en Ajax zat ook in zwaar weer, die hebben het helemaal zelf opgelost. Dan komt ook naar voren hoe belangrijk je jeugdopleidingen zijn waar je op kan terugvallen. Ik kan dat niet vaak genoeg zeggen.

14 juli 2018 om 15:19

Het is eigenlijk een onmogelijke opgave om te promoveren aankomend seizoen. Over een maand begint de Eredivisie al. Nu is het natuurlijk niet zo dat er totaal geen materiaal staat, maar het is wel erg pover.

Ze hebben nu al een aantal jaar de kans gehad om pas op de plaats te maken en een realistisch hersteltraject te starten.

Maar dit hebben ze verzaakt. Ze zijn ook na Munsterman gewoon boven hun stand blijven leven. Alleen maar hopen op geld van de gemeente.

Je moet gewoon goed beleid gaan voeren. En desnoods degradeer je maar. Natuurlijk is dat niet wat je wil. Maar bij Twente lijken de beleidsmakers nog steeds te denken van even wat gemeentegeld investeren promoveren en dan weer spelen voor de landstitel.

Desnoods ga je met alleen maar jeugdspelers spelen. Er is echt wel op een goedkope manier 22 man bij elkaar te spelen die graag voor Twente spelen (omdat het nu eenmaal een grotere naam is dan de meeste eerste divisie ploegen). Misschien speel je dan niet voor de titel, maar meestrijden voor de nacompetitie hoeft echt niet zo moeilijk te zijn.

Voor Twente zou het sowieso beter zijn om langzaam weer op te bouwen. Een paar jaar eerste divisie en dan financieel stabiel weer terug keren. Heeft bijvoorbeeld Willem II ook gedaan.

Heeft Twente al oefenpotjes gespeeld? Hoe verliepen die?

14 juli 2018 om 13:25

ja, we hebben tegen gfc goor gespeeld 0-10 gewonnen, hier waren toch zeker een paar lichtpunten in te zien; trotman (jong fc twente) 4x gescoord, een sterke chris david, nieuwkomer bapoh heeft ook wel wat laten zien en oosterwijk (tweede helft) 2x gescoord positief verrast.

en we hebben vorige week tefen fleringen gespeeld hierin speelde vooral jong fc twente, 1-5 gewonnen.

maar dit zegt niks over het komend seizoen, alhoewel je weet nooit in de kkd.

tom boere, wout brama, micheal maria, oussama assaidi en haris vuckic deden niet mee deze waren geblesseerd en/of niet wedstrijdfit.

en jonathan reis keert waarschijnlijk terug in nederland, bij ons

14 juli 2018 om 14:15

waarbij opgemerkt mag worden dat fleringen 5de klasse speelt.

14 juli 2018 om 16:10

En GFC vierde. Met andere woorden, geen pijl op te trekken en oefenpotjes zeggen vrijwel niks

Rustig aan Pusic. Sparta komt dit prima uit.

Je hebt toch elke zomer een elftal van spelers die zonder contract zitten? Die spelen dan een oefenwedstrijd en kunnen clubs gaan kijken. Misschien dat daar nog wat bijzit voor Twente.

14 juli 2018 om 14:01

Volgens mij is dit nu precies het jaar dat dat team juist niet speelt.
Waarom weet ik niet precies, maar ik dacht dat ik Danny Hesp zoiets zei in de pers.

Dit is nadeel als je veel spelers huurt of een degradatieclausule in een contract zet: Lam, Slagveer, Tighadouini, Cuevas, El Hamdaoui, Maher. Kvasina, Thesker, Holla, ter Avest, Liendl. En Fredrik Jensen is verkocht aan Augsburg voor 3 miljoen, zelf hoop ik dat Assaidi nog vertrekt voor een redelijke vergoeding.

Brama, Bapoh, David, Holscher en Smith zijn gekomen. En deze binnen 1 week hoopt FC Twente een Spanjaard van een Spaanse club te gaan huren, het lijkt een speler van Sevilla te worden.

14 juli 2018 om 15:26

Maher en Tighadouini hadden maar een halfjaar-contract, Kvasina en Liendl werden te licht bevonden en Ter Avest liep uit z'n contract en verdiende te veel geld. Ook kon FC Twente een optie lichten, maar dan zou Ter Avest nog meer verdienen en hij kon z'n huidige loon al verre van waarmaken.

Verder houdt Chris David zijn conditie op peil bij FC Twente en wil ook wel weer voor FC Twente spelen, maar officieel is hij gewoon transfervrij. Hij heeft nog niet getekend. Assaidi gaat denk ik niet vertrekken. Hij kampt nog met een blessure en lijkt minimaal pas eind augustus weer fit te zijn.

Wat gaat het kosten als ze geen kans op promotie maken Is het niet mogelijk bestuurders in Twente te vinden met een beetje voetbal verstand?
Gemeente houdt z'n poot (terecht) strak dus sponsoren of doe iets zodat Twente mee kan doen of anders gewoon de stekker er uit!
Je zult je maar met die loze beloftes hebben laten overtuigen over ambities en dan zo besodemietert te worden.

Zijn er echte Twente kenners die nu weten hoe het er financieel voor staat? Laatst waren er berichten dat bij geen hulp van de gemeente een faillissement erg dichtbij kwam. Hoe is dat nu?

14 juli 2018 om 14:19

Ik ben geen echte twente kenner maar heb wel naar de cijfers gekeken. Ze hebben eigenlijk 2 grote problemen. Ze geven bijna elk jaar meer uit dan dat er binnenkomt en ze hebben en schuld van 6 miljoen die opeens heel concreet wordt. Dit geld hebben ze niet.

14 juli 2018 om 15:19

Niemand weet hoe Twente er financieel voor staat. Jarenlang kondigden de Twente supporters en ''kenners'' hier op VZ aan dat er financieel niets aan de hand was met Twente totdat bekend werd dat ze ruim zestig miljoen euro schuld hadden.

14 juli 2018 om 15:35

Dat is ook niet zo vreemd he als er jaarrekeningen vervalst zijn. Overigens waren het niet alleen FC Twente supporters, want heel Nederland plaatste FC Twente op een voetstuk. Achteraf bleek dat niet terecht, maar ga nou niet doen alsof iedereen buiten Twente het zag aankomen. Dat is namelijk absoluut niet het geval.

14 juli 2018 om 17:53

Heel Nederland? Check even mijn posts van 4-5 jaar geleden hierover. Ik waarschuwde toen al dat Twente op gebakken lucht leefde en werd toen door iedere tukker als negatieveling en bevooroordeeld neergezet. Terwijl ik me puur op de cijfers van twentezelf en wat info van een oud medewerker baseerde. En zie nu, het bleek allemaal te kloppen wat ik zei en voorspelde. Dus iedereen? Vooral de media en mensen zonder kennis van zaken...

16 juli 2018 om 12:49

Meerdere mensen wisten dat Twente op gebakken lucht leefde. Ze kochten spelers zoals Fer en Tadic die ze geeneens met winst door verkochten. Een salarishuis waar de derde keeper acht ton verdiende. Nee, Twentenaren staken hun hoofd in het zand.

14 juli 2018 om 15:33

De totale schuld bedraagt zo'n 60 miljoen euro waarvan een groot deel langlopend is (hypotheek). De reden dat de situatie zo penibel is, is omdat de naheffing van de Fiod en het bedrag dat aan de zaakwaarnemer van Corona betaald dient te worden zo'n 10 miljoen euro bedraagt, terwijl de club ook nog eens moet voldoen aan betaalverplichtingen in verband met de al bestaande schulden. Daardoor kwam FC Twente in een acute noodsituatie terecht waarin het geen liquide middelen ter beschikkig had, terwijl er wel dossiers afgehandeld moesten worden. Tevens is dat ook de reden waarom FC Twente geen spelers kan aantrekken.

De gemeente gaat hoogstwaarschijnlijk niet bijspringen, maar het bedrijfsleven wel. De kans is groot dat zij garant gaan staan voor zo'n 10 miljoen euro en daarbij steken ze ook nog eens 8 miljoen euro in de club. Het is nog niet rond, maar de aanhoudende geruchten en overigens wel-geinformeerde bronnen wijzen op dat scenario.

14 juli 2018 om 16:01

Hi Elmo, Er komt geen garantie vd gemeente maar een aandelenverkoop rond de 18-19mln.

Tja...de gemeente zal wel weer overstag gaan als het er op aan komt. Bij Roda is de situatie eigenlijk hetzelfde, alleen begrijpen ze daar wel dat het anders moet. Daar stroomt nu wel nog al wat aan jeugd door en wordt er zelfs zoiets als beleid gevoerd sinds vorig seizoen. Daar hebben ze nu een 2 a 3 jarenplan. Ik denk dat Twente hier ook naar toe zal moeten, weer met de basis beginnen en jeugd spelers laten doorstromen. Dat Twente te groot is voor de eerste divisie is natuurlijk onzin. Dan zou dat ook gelden voor Roda, Sparta en NEC en zouden Emmen en Fortuna weer te klein zijn voor de eredivisie. Deze clubs zijn gewoon terecht gepromoveerd. Wel is het zo dat het verschil tussen rechter rijtje eredivisie en linker rijtje eerste divisie vrijwel nihil is, dat wel.

14 juli 2018 om 15:16

Met de begroting, personeel grootte, invloed in de regio, stadion grootte,de grootte van de achterban, het hoeveelheid geld dat er rond gaat en wat er in het niet zo verre verleden is gepresteerd. Mogen we toch wel concluderen dat een club als Twente niet in de Eerste divisie zou horen te zitten. Echter door waardeloos beleid en fraude zijn ze er toch.

Ben het helemaal mee eens dat Twente jeugd spelers moet beginnen op te stellen. Je kan niet elke keer een hele selectie kopen. In Roda dachten ze dat ook, maar hebben geleerd van de fouten. Ik kan alleen maar hopen dat Twente ook kan leren van hun fouten.
Er is niks mis met het opstellen van 4of 5 jeugd spelers en nog 3 of 4 op de bank.

...en hoeveel lopen er in al die reserve elftallen nog rond? Hebben toch een 2e en 3e elftal??

je mag als club er toch maar 11 opstellen,dus dat is meer dan genoeg voor een vlub met een miljoenenschuld,en pucic moet ook niet zeuren hij hoeft daar niet te werken bij twente,hij heeft volgens mij net een contract getekend en begint nu al te zeuren

14 juli 2018 om 14:33

Je hebt duidelijk geen verstand van het bedrijfsleven, je kunt niet eindeloos bezuinigingen want dan ga je sowieso failliet. Je zult moeten investeren wil je weer beter worden!

14 juli 2018 om 22:22

De grootste fout dat Twente binnen organisatie maakte was door zwaar te gaan bezuinigen op de jeugdopleidingen. Als club kan je dan nergens meer op terugvallen als je in zwaar weer terecht komt.

15 juli 2018 om 01:06

caddy

Als je een Goed voetbal verstand hebt, snap je dat 12 spelers echt te weinig is. Die heb jij niet blijkbaar. Stel dat er iemand geblesserd raakt. Dan kan je niet eens een speler wisselen. Het is een wereldklus om maar 11 spelers 38 wedstrijden te laten spelen. Kan Barca en Real niet eens. laat staan Twente.

Er zal nog wel wat bij moeten willen ze kans maken op een kampioenschap. Maar begin mei hadden ze nog 73 contractspelers. Daar zijn er maar 18 van weg, Het zal echt niet verkeerd zijn om wat jeugd spelers in de basis te hebben en op de bank. Niet alles natuurlijk, maar je zult toch moeten minderen.

Er is maar een klein bedrag voor spelers en een speler als Reis, mits hij fit is en blijft, zou hard nodig zijn. Boere in de spits, Assaidi en Reis op de flanken en Trotman die hun kan afwisselen na de rust. Brama, Vucvic en David op het midden veld. Heb je toch een voorhoede met spelers die niet mis staan in de Eredivisie. Het probleem is wederom de verdediging en keeper, maar ook het feit dat tenminste 3 van deze spelers blessure gevoelig zijn. Er zal toch gekeken moeten worden naar transfervrije spelers.

Hoop is nog niet verloren, maar het is wel eerst zien dan geloven.
Twente komt zo vaak met de juiste woorden die je wilt horen, maar
je ziet het nooit.

14 juli 2018 om 15:13

De verdediging vind ik echt geen probleem, vooral niet in de Kkd. 2 jaar geleden werd Twente met dezelfde verdediging nog 6e in de ED.

14 juli 2018 om 15:28

Maar ze hebben niet meer de zelfde verdediging.
Thesker, Andersen, Ter Avest zijn er allemaal niet meer.
Nou vind ik dat bij Thesker niet zo'n probleem al met een Brama voor hem zou het misschien beter zijn gegaan. De enige die speelde in die periode van de verdediging is Bijen en v/d Lely. Waar van de Lely echt een top jaar had, geloof achter Ünal de beste speler bij Twente.

14 juli 2018 om 15:40

Van Der Lely is nooit de beste speler geweest. Mokotjo, Klich, Unal, Ter Avest, Celina, Andersen en Jensen waren stuk voor stuk beter. Van Der Lely viel niet door de mand op links, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Twente zal even moeten wennen aan het leven binnen de marges van het betaalde voetbal. Gewoon even gaan praten met Telstar en Almere City om er een paar op te noemen, die kunnen Twente voor een paar bitterballen wel adviseren. Maaaaar... Twente heeft één geluk... Ted van Leeuwen de man die bij AGOVV uitstekend werk heeft verricht evenals bij Vitesse en zijn eerste periode by Twente... Maar zelfs hij zal moeten toveren tussen de puinhopen.

Aan zich zelf te danken? Nee ben ik het niet mee eens omdat er met 2 maten wordt gemaakt enkele jaren geleden toen met de grote club uit Rotterdam werden alleen maar waarschuwingen gegeven nu met fc Twente alleen maar boetes uitgeschreven tot dat de koe geen melk meer kon geven en als laatste nog even een trap in de rug geven dat is wat er gebeurt met gelijke behandeling! !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden

1 fan
Coach, 47 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Bayern München gaat de strijd met Barcelona inzake Luka Jovic aan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren