AZ, FC Utrecht en FC Twente grijpen mis na contractnieuws uit Den Haag

Vrijdag, 11 mei 2018 om

Shaquille Pinas leek doordat hij zijn aflopende contract bij ADO Den Haag niet wilde verlengen deze zomer transfervrij de deur uit te lopen, maar de jonge verdediger is toch nog van gedachten veranderd. De Hagenaars melden vrijdagmiddag namelijk via de officiële kanalen dat er een mondeling akkoord is bereikt met de stopper over een nieuwe, driejarige, verbintenis.

Pinas kwam afgelopen zomer over van de beloften van FC Dordrecht en maakte in zijn eerste maanden bij ADO meteen indruk. Hij speelde daarna vijf duels in de hoofdmacht, voordat hij uit de selectie gezet werd omdat de onderhandelingen over een nieuw contract stukliepen. Hoewel er toen van beide kanten harde woorden vielen, bleven de twee partijen met elkaar in gesprek en hebben zij nu een resultaat weten te behalen.

Pinas zal binnen afzienbare tijd zijn krabbel zetten onder een tot medio 2021 doorlopende verbintenis en stelt daarmee AZ, FC Utrecht en FC Twente teleur. Die drie clubs volgden de ontwikkelingen rond de toekomst van de twintigjarige verdediger namelijk op de voet en hoopten over een aantal weken eventueel te kunnen profiteren van zijn transfervrije status.


Poll

Denk jij dat Shaquille Pinas in de toekomst uit zal groeien tot basisspeler bij ADO Den Haag?


Gerelateerd

8 reacties (laatste reactie door laurens e)

Twente??? Denk dat die wel meer teleurstellingen te verwerken gaan krijgen kwa spelers.

11 mei 2018 om 15:02

Moet je ook met een korreltje zout nemen, als een speler kan kiezen tussen eredivisie voetbal bij ADO of JL voetbal bij Twente, dan is de keuze snel gemaakt. De interesse zal wel geweest zijn voordat duidelijk was dat Twente ging degraderen.

Denk ook niet dat Twente snel nieuwe spelers aan zal trekken, ze zullen eerst de bezem door de huidge selectie gaan halen en pas als die helemaal gesaneerd is en duidelijk is hoeveel geld de eventuele uitgaande transfers hebben opgebracht, zullen ze nieuwe spelers aantrekken. Kan me niet voorstellen dat dat allemaal op de korte termijn al geregeld is.

12 mei 2018 om 04:08

Ja klopt inderdaad.
Spelers zitten liever op de bank bij een club die hogers staat dan in het veld bij een lagere club. ziet het tegenwoordig overal. Echter ben ik wel met je eens verder. Twente moet eerst eens het aantal contract spelers verminderen. Kijken wat blijft en dan wat gerichte aankopen doen. Keeper en centrum verdediger zijn nummer 1.

11 mei 2018 om 17:58

Het zal idd lastig worden om spelers die ook kunnen tekenen in de eredivisie om die toch te laten kiezen voor een seizoen JL. Dat kan dan wel, maar dan moet je dus een royaal ED Salaris gaan bieden. Ik neem aan dat wat Speedyafc zegt waar is en dat ze inderdaad nog niet gedegradeerd waren en ook nog kans hadden op handhaving,toen ze interesse zouden kunnen hebben getoond. Als blijkt dat ze nu proberen toe te slaan en de concurentie aan gaan (moet eerst uiteraard blijken dat Az/utrecht geinteresseerd zijn) lijkt mij dat een klap in het gezicht van de ED clubs, die per brief hebben vernomen dat Twente van zijn betaal verplichting af wil vanwege de degradatie. Als z dan wel ff doodleuk blijven concureren met ED ploegen op basis van Salaris op ED niveau.

Maar zoals gezegd het zou kunnen toen degradatie nog niet definitief was. Daarnaast ook niet onbelangrijk moet het ook nog maar eens waar zijn.

Nogal suggestief om AZ te noemen. Zijn naam is werkelijk nog nooit genoemd, op welke website dan ook. Maar goed voor ADO dat ze hem aan boord kunnen houden.

11 mei 2018 om 16:59

Een amateur speler die vorig jaar nog bij Dordrecht zat idd. AZ heeft in de jeugd best aardige CVs. Heb je aan pinas weinig. Kan AZ beter iemand kopen die er direct staat

11 mei 2018 om 19:15

Jawel hoor. Op 12 april op Vi.nl en ook op een groot aantal aan Ado, Utrecht, Twente en AZ gewijde websites, zoals Azfanpage.nl en AZ-nieuwsbreak.nl.


Heel goed gedaan van de club! Deze jongen ken echt voetballen en verdedigen! Fysiek nog sterker worden en wie weet wordt dit een pareltje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie

0 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Danny Rose heeft zich bij Barcelona aangeboden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren