FC Twente voert gesprekken met transfervrije El Hamdaoui

Zondag, 20 augustus 2017 om

FC Twente is in gesprek met Mounir El Hamdaoui, zo meldt Voetbal International zondagochtend. De Tukkers versterkten zich deze zomer al met spitsen Tom Boere en Marko Kvasina, maar ziet dus ruimte voor nog een aanvallende versterking.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Mounir El Hamdaoui is een goede aanwinst voor FC Twente


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door kaassie)

Wat moet Twente hier nou weer mee? Niet elke "ervaren" speler neemt de juiste ervaring mee. Hij lijkt me niet de juiste speler voor het zoekende Twente momenteel..

20 augustus 2017 om 11:21

Zet die Boere nu gewoon in de spits en geef hem de tijd. Ga geen onrust halen in de vorm van El Hamdaoui. Die gaat je ook niet redden. Bouw gewoon rustig verder met wat je nu hebt. Europees voetbal zit er niet in, maar een plek bij de eerste twaalf zou al prima zijn.

20 augustus 2017 om 11:56

Het wordt dit seizoen gewoon wisselvallig en op sommige momenten waarschijnlijk ook erg teleurstellend, zoals tegen VVV gisteren. El Hamdaoui die zichzelf waarschijnlijk als koning gaat zien zal denk ik niet gaan werken bij het Twentse publiek, die gewoon jongens als Boere, van der Lely etc. willen zien

20 augustus 2017 om 13:39

En bovendien, na 5 goals en een betere aanbieding is mounir weer vertrokken...

Ook dat nog... Hoeft van mij niet hoor. Prima speler natuurlijk, maar.. Wedstrijd fit? Krijgen we weer een gevalletje; Assaidi? En wat voor salaris zal meneer wel niet willen ontvangen? Geef Boere en Kvasina gewoon de kans, en ga voor een creatieve buitenspeler ofso.

20 augustus 2017 om 11:08

Twente moet vol inzetten op Cerny naar mijn mening.

20 augustus 2017 om 12:18

Lijkt mij een betere keus inderdaad. Ik vind Cerny potentieel een basisspeler van ajax maar in de minuten die hij nu krijgt laat hij het niet altijd zien. Ik zou hem wel eens een jaar bij twente willen zien. Ik vind Neres, Kluivert en Younes toch beter, en Cassiera kan ook nog als buitenspeler figureren

20 augustus 2017 om 12:54

Ajax wil Cerny niet laten gaan. Twee weken geleden werd al duidelijk dat Cerny niet haalbaar was voor FC Twente.

20 augustus 2017 om 13:12

Ik verkoop liever Younes Kluivert op links en Neres en Cerny wisselen op rechts.
Cerny veel meer potentie als Younes moet gewoon paar wedstrijden spelen gozer is echt goed

20 augustus 2017 om 11:18

Gevalletje Assaidi, doet hij het dan niet goed bij Twente of?

20 augustus 2017 om 11:28

Is jammer genoeg vaak geblesseerd. On: ik zal wel halen als jij tweede of derde spits wil zijn. Veel ervaring kan Boere helpen met zijn ervaring.

20 augustus 2017 om 11:29

Assaidi is 9 van de 10 keer geblesseerd.

20 augustus 2017 om 12:10

Assaidi speelt nog maar een half jaar bij FC Twente. Daarin kreeg hij een bovenbeenblessure. Een beetje geduld is ook wel op zijn plaats, vond gisteren namelijk Assaidi niet bepaald de reden tot verlies van Vvv.

20 augustus 2017 om 12:20

Waar het mis gaat, is een gebrek aan kwaliteit. Assaidi is overduidelijk de beste speler van FC Twente, maar ondanks de blessure is het natuurlijk slecht dat je na bijna 8 maanden nog steeds niet wedstrijdfit bent.

Geldwolf, lijkt me niet iemand die nog 100 procent geeft. Ook nog niet wedstrijd fit..

Het zou louter een paniekaankoop zijn. Die man heeft niet te bieden aan fc twente, behalve een hoog salaris en veel egoisme. Ik zeg nooit doen!

Ik las El Ahmadi😂😂 ik dacht: gaat niet gebeuren

Een overbetaalde blessure gevoelige speler ? Lijk mij nou niet wat Twente op dit moment nodig heeft. Ook al kan EL hamdaoui geweldig voetballen en heeft hij ervaring zou ik hem er persoonlijk niet bij halen.

dit geloof je toch ni. dat gaat nooit meer iets worden met hem.pluk dan ergens anders een speler weg maar geen monir

Wat een grap. Een buitenspeler die er gelijk staat noemt men dat. 7 maanden niet gespeeld, onruststoker en niet eens een typische buitenspeler met een voorzet. Kun je Boere en Kvasina net zo goed direct verkopen.

20 augustus 2017 om 12:29

El Hamdaoui is geen buitenspeler, maar een spits. Verder was het gisteren pijnlijk duidelijk dat Boere puur en alleen afhankelijk is van aanvoer. Voetballend komt hij echt tekort voor de Eredivisie. Kvasina maakt eigenlijk meer indruk, maar oogt onervaren en legt zijn energie in verkeerde aspecten van de wedstrijd.

Overigens zou deze 'aankoop' eigenlijk bevestigen waar ik de hele tijd al bang voor was. Van Halst is in veel dingen goed, maar het is geen technisch directeur en dat kan de club op sportief gebied wel eens heel veel problemen op gaan leveren.

De selectie is niet alleen kwalitatief behoorlijk matig, het is ook nog eens volledig uit balans. Er is geen creativiteit op zowel het middenveld als in de aanval, er is geen capabele verdedigende middenvelder en bij blessures hebben we eigenlijk al een groot probleem.

Wanbeleid. In de afgelopen tijd al twee spitsen gehaald, nu een weer een halen. Ik had die kale van meer verstand verwacht. Middenvelder harder nodig.

20 augustus 2017 om 11:56

Nou nou nou dit is gewoon een gerucht en kan net zo goed bs zijn. Jij geloofde zeker ook meteen dat Ronaldo vertrok toen dat in de media kwam

20 augustus 2017 om 12:32

Geruchten staan over het algemeen tussen aanhalingstekens en bovendien heeft Voetbal International het meer dan eens bij het juiste eind. Verder past deze aankoop ook in het huidige technisch beleid. Ik denk dat Van Halst inmiddels wel doorheeft dat je niet zomaar even de rol van technisch directeur over kunt nemen alsof het de makkelijkste baan ter wereld is.

2 wedstrijden ,2 verloren twente nu al in paniek,ook lekker voor boere als er zoon onruststoker binnen komt,laat boere lekker staan ja,kijk het aan tot de winterstop dan kan je nog altijd wat doen

alsjeblieft niet zeg. Daarbij hebben we al 3 spitsen dus ik zou op een andere plek een versterking halen. Daarbij kost deze veel geld en is het afwachten of die fit is. Hopelijk is dit een slechte grap.

daar hebben we stiendl en holla ook zoln drama;

Hier heb je 0,0 aan....
Het woord ervaring klinkt altijd positief...
Maar hij is vrijwel overal lastig geweest.

Hij is 33 jaar
half jaar geen bal geraakt

Kom op....
Er zijn positievere jongens te vinden

Weet niet of Twente dit wel moet willen. Zou de zoveelste speler zijn die niet wedstrijdfit is en bovendien weinig biedt met het oog op de toekomst. Zou dan liever zien dat ze jongere spelers een kans geven en daar misschien in de toekomst van profiteren.

In goede doen met goede motivatie is hij een prima spits voor fc Twente. Boete zal wel niet voldoen

Als ik de naam Elhamdaoui hoor dan moet ik altijd denken aan dat seizoen bij AZ en die eerste maanden bij Ajax. Toen was hij echt legendarisch. Tot die onnodige fittie met FdB.

20 augustus 2017 om 12:15

Dat heeft hij totaal aan zichzelf te wijten natuurlijk. Bekijk zijn carriere er maar op na, uiteindelijk had De Boer het bij het juiste eind.

20 augustus 2017 om 14:16

Wat veel napraters hier zeg.

Maar het leuke is is dat De Boer heeft gezegd dat het zijn schuld is en heeft dat zelf toegegeven.

De Boer heeft nou eenmaal altijd een probleem gehad met vedettes en ideale schoonzonen werden altijd opgesteld.

Iets wat hem ook opbrak bij Inter maar goed dan heb je het ook over niet zomaar een club.

20 augustus 2017 om 17:06

Jij laat best essentiele informatie nu achterwege, VI 24 februari 2013:

'als ik hem beter had gekend, had ik van tevoren gezegd dat hij op de bank zou beginnen. En niet pas tijdens de bespreking. Uiteindelijk had ik daar in eerste instantie voor gekozen om iedereen te laten merken dat niemand belangrijk is dan het team en dan Ajax', aldus De Boer over de affaire die uiteindelijk ruim een seizoen duurde.

Pas tijdens de afgelopen zomer vertrok El Hamdaoui naar Fiorentina, nadat hij in het seizoen 2011/12 geen enkele officiële wedstrijd voor Ajax had gespeeld en bij de beloften zijn fitheid moest behouden. De Boer denkt dat El Hamdaoui niet zo verbolgen was geweest als hij het nieuws eerder had vernomen. 'dat was uiteindelijk beter geweest, want dan had je een hele hoop heisa kunnen voorkomen.'

De Boer handelde destijds zo om het groepsproces niet in gevaar te laten komen door de eigengereide manier van voetballen van El Hamdaoui. 'dat is gewoon het allerbelangrijkste. Vooral op de manier hoe wij willen spelen is dat verschrikkelijk belangrijk. Dan kan ik wel individuen in de ploeg hebben, maar we moeten wel binnen bepaalde kaders voetballen. En op dat moment kon dat niet meer.' Maandag zijn er op Vi.nl meer fragmenten van het RTL 7-programma te zien.

Hij had het dus inderdaad achteraf anders aangepakt, maar hij zegt nergens dat hij zelf het boetekleed aantrekt. Daarbij bewijst de carriere van El Hamdaoui zelf wie er dus verkeerd zat.

Hij heeft gigantisch veel talent maar door zijn rotte persoonlijkheid ook zijn hele carriere om zeep geholpen. Je weet hoe hij AZ behandeld heeft nadat hij (weer eens) in een kansloze positie was gekomen. Om over het gezeur bij Ajax maar te zwijgen. (geld)wolf in schaapskleren.

20 augustus 2017 om 12:54

Blijkbaar ben ik het vergeten maar ik ga er gemakshalve vanuit dat jij mijn geheugen wel wil opfrissen. Hoe heeft hij AZ dan behandeld?

20 augustus 2017 om 13:04

Hij was in oktober 2016 terug gekeerd bij AZ maar was niet echt in vorm, kwam conditie te kort. Toen hij weer wat fitter werd, kreeg hij alsnog een aanbieding uit het buitenland. Toen is ie meteen weer vertrokken, hij had de afspraak dat hij altijd weg mocht of iets dergelijks. AZ was daar niet zo blij mee.

20 augustus 2017 om 14:18

Afspraak is afspraak.

Als jij voor een portie bitterballen en een broodje kaassoufflé voetbalt en morgen een club op de deur klopt waar je 1000x meer kan verdienen ben jij ook weg.

20 augustus 2017 om 21:51

Speedy

Zoals je al zegt hadden ze een afspraak. Als dat hetgeen is waar myvision op doelt dan zie ik het probleem niet. El Hamdaoui heeft gehandeld naar de afspraak die hij met AZ had en AZ heeft zich daarbij neergelegd.

Er valt misschien het een en ander op hem aan te merken maar er zijn toch een hoop mensen die voetballers afzeiken terwijl hun verhaal kant noch wal raakt en dit is zo'n verhaal.

Ooit een begenadigde spits.. na zn Ajax periode imo nergens meer op niveau het laten zien. . Volgens mij nog een singulaire opvallende wedstrijd gespeeld voor Malaga met 4 doelpunten in die wedstrijd. . Blijft triest hoe deze speler is behandeld en vervolgens door heel het land is uitgekotst. . Hoop stiekem dus dat je sportieve revanche neemt als twentespeler.. maar heb r eerlijk gezegd een hard hoofd in

20 augustus 2017 om 13:45

Zeker een begenadigde spits, maar de uitkotsing heeft hij zelf verzorgd bij Ajax, met zijn gedrag, wilde gewoon meer zijn dan welke speler dan ook. En ja waar 2 ruziën, hebben 2 schuld, een zag het in en de ander legde zich er niet bij neer en dan krijg je de fans en staf tegen je. En wat heeft hij verdere laten zien, niets, want ook bij de andere clubs, waar hij na Ajax speelde was hij die negatief deed. Dus in mijn optiek was hij zelf die dat verzorgde.

Ik zou eerder investeren in 2 werknemers die de kleedkamers gaan poetsen dan die geldwolf hamdaoui. Daar heb je veel meer aan

Twente doe dit aub Julie zelf niet aan, hij was overal lastig, zie vooral tijd Ajax, daar was natuurlijk 2 fout, maar het is een risico met hem. Hij wilt boven iedereen uitsteken, geld en status, dit kan niet.

Hij heeft al veel langer dan vanaf januari niet gespeeld. Eigenlijk al wel 4 jaar. Bij Fiorentina op de bank en daarna ook nauwelijks in de zandbak. Het salaris dat je aan hem kwijt bent kun je beter opsparen en dan volgend seizoen gebruiken. Het probleem is dat ze het spelersbudget blijkbaar aan wat anders hebben uitgegeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Q. MenigAanvaller61
J. de LangeKeeper00
J. DrommelKeeper60
D. DumićVerdediger40
T. EbuehiVerdediger60
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

36 jaar
57 fans
Aanvaller

In de wandelgangen

Woensdag 28 oktober
De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren