Bekijk in artikel
20 augustus 2017 om 12:10
0

Als ik de naam Elhamdaoui hoor dan moet ik altijd denken aan dat seizoen bij AZ en die eerste maanden bij Ajax. Toen was hij echt legendarisch. Tot die onnodige fittie met FdB.

Reacties

20 augustus 2017 om 12:15
0

Dat heeft hij totaal aan zichzelf te wijten natuurlijk. Bekijk zijn carriere er maar op na, uiteindelijk had De Boer het bij het juiste eind.

20 augustus 2017 om 14:16
0

Wat veel napraters hier zeg.

Maar het leuke is is dat De Boer heeft gezegd dat het zijn schuld is en heeft dat zelf toegegeven.

De Boer heeft nou eenmaal altijd een probleem gehad met vedettes en ideale schoonzonen werden altijd opgesteld.

Iets wat hem ook opbrak bij Inter maar goed dan heb je het ook over niet zomaar een club.

20 augustus 2017 om 17:06
0

Jij laat best essentiele informatie nu achterwege, VI 24 februari 2013:

'als ik hem beter had gekend, had ik van tevoren gezegd dat hij op de bank zou beginnen. En niet pas tijdens de bespreking. Uiteindelijk had ik daar in eerste instantie voor gekozen om iedereen te laten merken dat niemand belangrijk is dan het team en dan Ajax', aldus De Boer over de affaire die uiteindelijk ruim een seizoen duurde.

Pas tijdens de afgelopen zomer vertrok El Hamdaoui naar Fiorentina, nadat hij in het seizoen 2011/12 geen enkele officiële wedstrijd voor Ajax had gespeeld en bij de beloften zijn fitheid moest behouden. De Boer denkt dat El Hamdaoui niet zo verbolgen was geweest als hij het nieuws eerder had vernomen. 'dat was uiteindelijk beter geweest, want dan had je een hele hoop heisa kunnen voorkomen.'

De Boer handelde destijds zo om het groepsproces niet in gevaar te laten komen door de eigengereide manier van voetballen van El Hamdaoui. 'dat is gewoon het allerbelangrijkste. Vooral op de manier hoe wij willen spelen is dat verschrikkelijk belangrijk. Dan kan ik wel individuen in de ploeg hebben, maar we moeten wel binnen bepaalde kaders voetballen. En op dat moment kon dat niet meer.' Maandag zijn er op Vi.nl meer fragmenten van het RTL 7-programma te zien.

Hij had het dus inderdaad achteraf anders aangepakt, maar hij zegt nergens dat hij zelf het boetekleed aantrekt. Daarbij bewijst de carriere van El Hamdaoui zelf wie er dus verkeerd zat.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

56 fans
Aanvaller, 34 jaar

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Twente8033
3.Jong PSV6318
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren