‘Iedereen weet dat de club in mijn hart zit, het is mijn tweede liefde na Ajax’

Maandag, 12 december 2016 om 14:20Robin Bruggeman • Laatste update: 14:34

Maandagmiddag werd er geloot voor de tweede ronde van de Champions League en voor Patrick Kluivert kwam er een bijzondere tegenstander uit de koker gerold. De technisch directeur van Paris Saint-Germain neemt het met zijn Franse werkgever op tegen Barcelona, de club waar hij zes jaar onder contract stond.

/

Kluivert weet dat het geen makkelijke opgave zal worden om de mannen van Luis Enrique uit het toernooi te stoten: “Barcelona weet ook dat dit geen eenvoudige wedstrijden zullen gaan worden. Dit is een van de aantrekkelijkste wedstrijden in deze fase van de Champions League. Of ik het jammer vind dat we hen nu al tegenkomen? Als ik een ander team kon kiezen, had ik dat gedaan. We wisten dat dit een mogelijkheid was.”, reageerde hij na de loting tegenover verslaggevers.

“Barcelona is een van de sterkste clubs in het toernooi, dat maakt het alleen maar mooier. Ik kijk ernaar uit, net als de spelers. De club zit in mijn hart”, gaat Kluivert verder. “Het is een gevoel dat ik niet uit kan leggen, een gevoel dat heel sterk bij mij leeft. Barcelona is mijn tweede liefde. De eerste is Ajax, maar de tweede, buiten Nederland, is die club. Iedereen weet dat Barça in mijn hart zit.”


Poll

Denk jij dat Paris Saint-Germain Barcelona uit het toernooi gaat stoten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

6 reacties (laatste reactie door toetertje)

Haha, wat een held! Dat betekent dat PSG pas op plek 3 komt en dat vind ik mooi dat hij dat durft te zeggen.

12 december 2016 om 15:02

Misschien zelfs niet eens plek 3. Wat had Kluivert ooit met PSG in het verleden? Ja het is nu zijn werkgever maar dan hoeft het niet perse gelijk een plek in zijn hart te hebben. Ik vind het ook wel mooi dat hij dit gewoon open en eerlijk zegt!

12 december 2016 om 15:16

Misschien wel een goed punt dat hij 'geen' liefde heeft voor Psg. Zo blijft hij wellicht professioneel denken en gaat hij geen wanhopige acties ondernemen.

12 december 2016 om 16:40

Iemand die met al zijn liefde naar zijn werk gaat elke dag zal zonder dat hij het door heeft, toch wel iets beter zijn/haar best doen...

Wederom weinig kans voor Psg, dit gaat Barca weer vrij eenvoudig winnen denk ik.

Wil je ooit de CL winnen dan is dit de kans. Niet janken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

Nederland
160 fans
Coach, 46 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren