'Feyenoord is in de markt voor 76-voudig international van Portugal'

Vrijdag, 3 juni 2016 om 12:36Matthijs van Laar • Laatste update: 12:45

/

Volgens de Turkse boulevardkrant Milliyet is Feyenoord in de markt voor Raul Meireles. De 33-jarige middenvelder staat nu nog onder contract bij Fenerbahçe, maar kan over een paar weken transfervrij worden overgenomen.

Meireles staat sinds 2012 onder contract bij de Turkse topclub, die hem destijds overnam van Chelsea. De 76-voudig international van Portugal begon goed in Istanbul, maar kwam er het voorbije seizoen niet meer al te veel aan te pas. Om die reden wordt zijn contract dan ook niet verlengd.

De routinier maakt overigens geen deel uit van de Portugese selectie voor het EK in Frankrijk en heeft dus rustig de tijd om de komende maanden rond te kijken. In Rotterdam kan hij eventueel als vervanger dienen van Tonny Vilhena, die de club zal verlaten. Vraag is echter wel of Feyenoord in staat is te betalen wat Meireles eist.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door memphispsv7)

Zou wat zijn zeg! Goede ervaren kracht die het elftal samen met Kuyt kan sturen. Bovendien heeft deze jongen een geweldige trap en scorend vermogen, iets wat het middenveld van Feyenoord wel kan gebruiken!

3 juni 2016 om 12:45

Scorend vermogen? Hij heeft in 10 jaar ongeveer 30 keer gescoord, andere middenvelders bij Feyenoord hebben dit vermogen ook wel.

3 juni 2016 om 12:50

Het is ook geen speler die voor de doelpunten wordt gehaald.

3 juni 2016 om 12:54

Maar frgiooo, is dit een speler die jullie echt nodig hebben? Zal hij het verschil maken tussen de plekken 1/2 en 3 en dus +-20 punten? Waarom wel/ niet?

3 juni 2016 om 13:01

Als hij het verschil kan maken zoals Guardado bij PSV zou je zomaar ineens het verschil van 20+ punten kunnen overbruggen. Bij PSV veranderde nml ook niet veel vh 1e seizoen Cocu naar het 2e seizoen Cocu qua spelersmateriaal, maar het begon wel te draaien.
Niet dat ik denk dat hij hetzelfde teweeg kan brengen als Guardado, maar voor deze discussie; hoeft dus niet per se een volledige make-over van een selectie t e zijn om goed te draaien.

3 juni 2016 om 13:31

Ik schat de selectie van Feyenoord wel flink lager in dan die van psv en ajax. Alleen Karsdorp, Elia en Vermeer acht ik ongeveer gelijkwaardig aan hun concurrenten. Op 8 posities is Feyenoord nu echt een klasse minder. Dan moet je wel heel erg in vorm komen om de andere 2 bij te houden.

3 juni 2016 om 13:41

Guardado dit, Guardado dat.

Volgens mij wordt in Eindhoven echt onderschat hoe belangrijk Luuk de Jong is.

3 juni 2016 om 13:50

Hoewel je Meireles niet in huis moet halen om te scoren, denk ik wel dat hij in de Nederlandse competie heel wat vaker zou kunnen scoren dan waar hij een groot gedeelte van zijn carriere heeft versleten.

3 juni 2016 om 13:57

Hij gaat niet komen, is te duur

3 juni 2016 om 13:58

@maradungatje

Nee dat gat zal hij wel niet dichten, maar zo'n speler is wel erg nuttig voor in de selectie. Zeker Europees kan hij iets toevoegen. En jeugdspelers worden alleen maar beter van dagelijk samenwerken met zulke ervaren spelers als Mereiles, El Ahmadi, Kuyt etc.

3 juni 2016 om 14:26

Kongolo als linksback een klasse minder dan Dijks? Ga fietsen man... Het centrum is niet een klasse minder dan van Ajax. Toornstra op rechts heeft meer rendement dan Narshing... Kuyt brengt met zijn ervaring voorin meer dan de aanvallers van PSV op de Jong na en meer dan El Ghazi...

3 juni 2016 om 14:42

Leopart. Zo, zo, alles is beter en toch op een gat van 20 punten eindigen?

3 juni 2016 om 15:01

@InkeMontana. Hij heeft wel gelijk. Als je zegt dat Dijks een klasse beter is dan Kongolo moet je jezelf even goed na laten kijken hoor! Uiteindelijk gaat het om het collectief en dat staat bij beide clubs gewoon een heel stuk stabieler. Daarbij komt dat Feyenoord met een beginnend trainer is en die een hoop foutjes heeft gemaakt wat ook aanleiding was voor die 7 nederlagen op rij. Het kwaliteitsverschil is niet zo groot als het punten aantal doet vermoeden.

3 juni 2016 om 15:05

Even serieus blijven graag. Guardado kwam niet toen hij 33 was. Mereiles kan echt niet het verschil maken. Ook niet in de eredivisie.

3 juni 2016 om 16:32

Tuurlijk is niet alles beter, maar veel posities zijn wel gelijkwaardig naar mijn mening. Op de cruciale posities heeft Feyenoord echter minder kwaliteit, zoals de spits en nummer 10. Minder creativiteit etc.

3 juni 2016 om 16:39

Ja dat lijk me wel hij is ieder geval een aantal klasse beter dan Tapia , Vejinovic en zelfs dan El Ahmadi

3 juni 2016 om 18:27

Sorry maar Ajax heeft echt niet zoveel meer kwaliteit. Kijk eens wat er in het veld stond laatste wedstrijden , spelers als viergever, Veltman , Hoorn, die hoef ik echt niet te Zien hoor bij Feyenoord.

3 juni 2016 om 21:23

Verklaar dan dat gat van 20 punten?

4 juni 2016 om 13:54

slecht positiespel en gebrek aan vertrouwen? Onduidelijk plan van aanpak?
In de basis is het team van Ajax niet zoveel beter, misschien wel talentvoller op de lange termijn. In de breedte schat ik Ajax echter zeker hoger in. vdhoorn was tribuneklant en speelt zich in de basis en is direct een vd betere verdedigers in de Eredivisie.

3 juni 2016 om 13:14

Misschien kan Kuyt hem overtuigen! Waren goede maatjes in hun tijd op Anfield!

3 juni 2016 om 13:55

Kuyt en hij hebben ook bij Fener samen gespeeld, niet alleen bij Liverpool...

3 juni 2016 om 20:29

Sterker nog, kuyt en hij zijn goede vrienden. Hij kwam ook op voorspraak van Kuyt naar Fenerbahce.

Denk dat deze man met zo'n cv toch wel te duur is voor Feyenoord

3 juni 2016 om 12:44

Die moet je niet willen... Veel te oud joh!

3 juni 2016 om 12:52

Gaat ook niet lukken. Alleen al om zijn naam zal hij in china 10x meer kunnen verdienen.

Een topper! zou goed bij Feyenoord Passen.

3 juni 2016 om 12:55

Waarom zou perse hij goed passen bij juist feyenootd?

3 juni 2016 om 13:19

Keiharde mentaliteit, harde werker en voor Eredivisiebegrippen een uitstekende speler. Alleen al om zijn uiterlijk zouden die jonge broekies in de Eredvisie vier kleuren schijten als ze tegen hem moeten spelen. Zal bij het publiek al gauw een cultheld worden. Als dit waar is en hij zal een betaalbare optie zijn, zouden ze hem blind een contract aan kunnen bieden. De jonge gasten missen een speler als hem als voorbeeld van een overmijnlijk mentaliteit.

3 juni 2016 om 13:21

Mensen zien 33 staan en zijn deze man misschien wat vergeten of nooit gekend. Dit is makkelijk een klasbak in de Eredivisie en zoals je zegt een typische Feyenoordspeler.

3 juni 2016 om 13:33

Keihard? Ik heb hem bij Liverpool vaak zien spelen, harde uistrraling maar absoluut geen harde speler. Haalde vaak zijn voet terug in een duel. Zou een fantastische speler zijn voor Feyenoord maar is geen Simeone type.

3 juni 2016 om 13:46

Leuk man die typische Feyenoord spelers. Daar staat het hele middenveld al vol mee. Nu Vilhena vertrekt zou ik juist iemand halen die wat creativiteit en goals toevoegt, dit is gewoon een betere El Ahmadi.

3 juni 2016 om 13:35

We gaan weer helemaal de verkeerde kant op .
We zitten weer in de vijver te vissen die feyenoord bijna kapot heeft gemaalt.
Oude spelers zonder restwaarde.

Ja je mioet ze erbij hebben maar niet met de overmacht en die kant gaan we wel weer op.
Word echt tijd dat er weer geschakeld word tussen een jonge mix en wat ervaren spelers.

En niet de mix heel veel ervaren oude dure spelers en een paar jonge..

Geen beleid is ook beleid denkt van Geel? Speler na speler aantrekken zonder restwaarde.. Alleen jongens als Kongolo en Karsdorp kunnen later voor een serieus bedrag worden verkocht. Verder alleen maar spelers die geen waarde meer vertegenwoordigen. Ik weet dat waarschijnlijk lang alles niet gaat gebeuren, maar de jongens in wie interesse wordt getoond zijn later niet echt te verkopen.

3 juni 2016 om 12:47

Je hebt ook spelers zonder restwaarde nodig. Door zulke spelers wordt de jeugd juist beter gemaakt. En Europees gezien heb je zeker wat aan deze ervaren speler.

3 juni 2016 om 12:55

Dit ia precies de reden dat Feyenoord in financiële problemen kwam. Veel te dure spelers zonder restwaarde halen. Die hebben ze al genoeg. Daarbij ze hebben net jeugd weg laten lopen zonder restwaarde...zo blijft er weinig over hoor.

3 juni 2016 om 14:00

Zoveel hebben ze er daar niet van hoor, alleen Kuyt en El Ahmadi zijn echt spelers zonder restwaarde.

En die jeugdspeler die jij bedoeld heeft heel erg slecht gepresteerd. Dus daar zijn ze niet rouwig om binnen de Kuip. Met Mereiles heb je een veel beter en ervaren speler op zijn plaats.

3 juni 2016 om 14:01

Helaas voor jou is hij transfervrij. Ja hij heeft hoge lokn-eisen, maar Feyenoord heeft een plafond van zo'n 800k-1mln. Geef hem een 1 (à 2)-jarig contract en kijk of hij van toegevoegde waarde is bij Feyenoord. Heeft toch ook erg veel Europese ervaring wat Feyenoord ook zeker ten goede komt.

3 juni 2016 om 14:28

Wie van de huidige selectie zie je nu echt voor een mooi bedrag vertrekken? Op basis van potentie kom ik niet verder dan Karsdorp en Kongolo. Het is voor Feyenoord te hopen dat er een club meer dan 5 miljoen voor van Beek wil neer leggen, dan zou ik die meteen verkopen. Kongolo is veel getalenteerder en is het kind van de rekening omdat er geen goede linksbacks zijn, maar wel genoeg centrale verdedigers.

Met deze manier van beleid voeren wordt het voor Feyenoord echt heel lastig om weer aan te kunnen sluiten bij PSV en Ajax, aangezien er op deze manier jaarlijks meer geld uit wordt gegeven aan transfers dan dat er daadwerkelijk binnen komt.

Jij noemt jongens als El Ahmadi en Kuyt als spelers zonder restwaarde, maar wat denk je van een Botteghin, Vermeer, Toornstra, Elia, Kramer en van der Heijden enzovoort? Dat zijn jongens die echt niet voor een topbedrag meer te verkopen zijn. Vervolgens wil Feyenoord wel weer een miljoenensalaris voor een Meireles neerleggen(ja, ik weet dat zijn salaris dat waarschijnlijk niet zal zijn, maar inclusief tekenbonus enz. ben je dat wel kwijt).

Als ik kijk wat er bij Feyenoord is gebeurd nadat Koeman, Pelle, De Vrij en Clasie enzovoort zijn vertrokken zie ik het alleen maar minder worden, dat vind ik een punt van kritiek voor van Geel door slecht inkopen.

3 juni 2016 om 15:17

Als er een paar jaat weinig soeps uit de jeugd te halen is dan moet je toch wat. Van Beek is nog heel jong voor een centrumverdediger, hou hem nog drie jaar erbij en hij kan op zijn 24e voor tien miljoen weg.

4 juni 2016 om 10:33

@ Memphispsv7

Dat Feyenoord meer inkoopt dan verkoopt is onzin.
2010/2011 voor 0.2m verkocht en voor 0.0m gekocht. = 0.2 winst
2011/2012 voor 12.2m verkocht en voor 0.0m gekocht. = 12.2 winst
2012/2013 voor 6.7m verkocht en voor 1.4m gekocht. = 5.3 winst
2013/2014 voor 0.7m verkocht en voor 3.0m gekocht. = 2.3 verlies
2014/2015 voor 31.2m verkocht en voor 8.7m gekocht. = 22.5 winst
2015/2016 voor 15.8m gekocht en voor 12.2m gekocht = 3.5 winst
(2016/2017 voor 1.8m verkocht en voor 0.0m gekocht = 1.8m winst)

Is gewoon 43.2 miljoen winst in de afgelopen jaren. Hoe kom jij er bij dat Feyenoord voor meer inkoopt dan verkoopt? Dat is in de afgelopen jaren één keer voorgekomen.

Spelers als Botteghin, Kramer Toornstra en Vermeer leveren ook nog wel de nodige miljoenen op. Dit zullen geen giga bedragen zijn maar leveren over het algemeen genoeg op om voor minder of hetzelfde vergelijkbaar niveau in te kopen. Feit is gewoon dat Feyenoord 20 tot 30 miljoen in de begroting achterloopt op Ajax en Psv, dat dit verschil zichtbaar is in de selectie lijkt mij niet gek.
Het klopt, dat het de afgelopen jaren steeds minder is geworden. Komt ook omdat Feyenoord het geld wat het kreeg niet kon uitgeven aan versterkingen.
Feyenoord kon vorig seizoen voor het eerst weer echt wat uitgeven en dat was niet de jackpot maar ook niet dramatisch. Clasie ging weg en er moest een vervanger komen waarvan je van te voren wist dat je zou gaan in inleveren.
Dat Veijinovic niet uit de verf komt klopt. Had ik meer van verwacht en valt tegen. Echt een drama is het niet maar moet simpelweg beter.
Van der Heijden is een blamage, dit ben ik met je eens. Was weliswaar gratis maar zijn salaris is al te veel. Ook al was zijn voorganger Mathijssen niet veel beter, had dit beter gemoeten. Botteghin is de vervanger van Bouhlarouz en doet het gewoon beter en vertegenwoordigd een hogere transfersom. Dit is gewoon een stapje vooruit in beide opzichten. Kramer is ten opzichte van Te Vrede en Kazim ook een verbetering.

Dat er de laatste 2 jaar voor 21 miljoen is geïnvesteerd zie je niet 123 terug. Ik ben het ook met je eens dat dit wat tegenvalt. Voornamelijk van der Heijden en Vejinovic. Toch denk ik dat deze investering wel weer word terug verdiend. Botteghin, Vejijinovic, Tapia, Kramer, Gustafson, Elia, Basacikoglu, Toornstra, Vermeer en Hahn gaan wel meer dan die 21 miljoen opbrengen. Hier komt dan nog de jeugd bij die de laatste 2 jaar is doorgestroomd: Karsdorp, Dammers, Verdonk, Gronsveld, Nieuwkoop, Schuurman, Hamer, Robertha, en Bijlow.

Wikkend en wegend zie ik nog steeds een positieve lijn al had deze nog positiever kunnen zijn.

4 juni 2016 om 16:11

Het enige is wat ik doe is kijken naar wat er op het veld staat. De positieve transferbalans heb je te danken aan Pelle en spelers uit de eigen jeugd. Nu de eigen jeugd minder begint te worden gaat het hard achteruit bij Feyenoord. Ik snap dat er een hunkering is bij de fans, maar je moet wel realistisch blijven. Ik lees namen als Dost en Meireles voorbij komen. Dan vraag ik me af wat je bij Feyenoord wil, weer een enorm risico te nemen om misschien om de titel mee te kunnen spelen? Of bouw je liever geleidelijk aan iets op door een goede scouting gecombineerd met een aantal ervaren jongens? Mochten al deze transfers doorgang vinden en je wordt binnen 2 jaar geen kampioen doe je mijn inziens eerder stappen achteruit dan vooruit, aangezien je niks wint en veel geld uitgeeft en jongens als Meireles, El Ahmadi en Kuyt zullen stoppen. Het enige wat ik doe is mijn vraagtekens zetten bij het huidige beleid wat Feyenoord ooit bij de rand van de afgrond heeft gebracht. Ik zou het bij PSV ook niet aanmoedigen om ieder seizoen weer blind CL te gaan begroten, wat PSV ooit ook in de problemen bracht.

3 juni 2016 om 12:51

Ach joh, Van Geel probeert nog wat vertrouwen te winnen voordat ie vandaag hoort dat hij geen steun meer geniet vanuit de club. Vandaag duiken er ineens namen als Dost en Meireles op.. Dost wilde hij vorig seizoen ook, maar toen kwam Kramer. En nu gooit ie weer een hengeltje uit, terwijl je de tweede keuze van vorig jaar ook nog onder contract hebt staan. Naar mijn mening een laatste charmeoffensief van dhr Van Geel. Voor de Feyenoorders hoop ik dat ie na vandaag weg is. Natuurlijk is de begroting lager dan die van Ajax en PSV, maar met de jeugd van Feyenoord en het uitgegeven geld de laatste jaren was er zeker veel meer mogelijk geweest dan wat Feyenoord de laatste seizoenen heeft laten zien.

3 juni 2016 om 15:22

Tapia, Gustafson, Bilal, Vejinovic...allemaal gekochte spelers met restwaarde. Bovendien, waarom moet Feyenoord een handelshuis worden? Het gaat om het voetbal.

3 juni 2016 om 17:08

Dat dit soort jongens als spelers worden gezien met restwaarde zegt denk ik genoeg over Feyenoord. Geen enkele speler die jij noemt zal zonder een verrassende ontwikkeling meer op gaan leveren dan 10 miljoen. Om eerlijk te zijn zie ik persoonlijk alleen Tapia dit bereiken op basis van zijn potentie, verder zijn het toch stuk voor stuk jongens die niet enorm veel waarde op de huidige transfermarkt vertegenwoordigen.

3 juni 2016 om 16:44

Voorlopig is Vejinovic praktisch geflopt . Moet Tapia het ook nog maar laten zien en vind ik Gustafsson wisselvallig

Wel een enorme gok qua leeftijd en salaris. Als hij niet rendeert ontwricht je de selectie. Hij speelde afgelopen seizoen maar 11 wedstrijden trouwens.

3 juni 2016 om 12:49

Qua leeftijd kan die makkelijk mee in de eredivisie natuurlijk. Salaris zal wel een probleem zijn.

Als dit waar is! Direct nemen zo'n gozer, sloot aan ervaring en prima niveau voor de ed. Salaris zou wel een obstakel kunnen zijn. Ben alleen bang dat het niks gaat worden

Lang geleden dat ik hem heb zien voetballen. Maar alleen de naam is al goed voor de competitie. Kuijt zal hier ook een belangrijk aandeel in hebben. Toch een belangrijke man gebleken. Off: Te hopen voor de Feyenoord fans dat van Geel dan niet met alle eer gaat strijken.😉

Onzin natuurlijk, de Turkse kranten moeten weer vol dus dit hoeven we niet serieus te nemen zeker Milliyet niet.

Buiten het feit dat die veel te veel verdiend zie ik ook geen noodzaak om zo'n dure middenvelder aan te trekken, zijn genoeg opties voor het middenveld, richt je beter op een buitenspeler, spits en linksback.

3 juni 2016 om 13:31

Linksback? Met Kongolo, Woudenberg en eventueel Nelom ben je daar prima bezet. Nelom mag van mij overigens z.s.m. wieberen.

3 juni 2016 om 16:16

Wil Kongolo ook niet meer zien als linksback, doe je hem enorm tekort mee en daarom moet er altijd nog een linksback komen want Woudenberg is ook totaal geen garantie dat hij het aan kan bij Feyenoord en Nelom is inderdaad niet goed genoeg.

Lijkt me qua salariseisen niet haalbaar voor feyenoord maar wie weet kunnen ze verrassen. Zou wel leuk zijn voor de eredivisie om zo'n speler hier te zien spelen ook al komt hij misschien afbouwen.

Lijkt me niet dat Feyenoord met deze Portugees in zee gaat.

- Te oud, geen restwaarde.
- Feyenoord komt om in de middenvelders, er zullen er in dat geval een aantal moeten vertrekken.
- Salaris zal hoog zijn, wil Feyenoord dat uitgeven aan een op zijn retour zijnde middenvelder terwijl ze net de onderhandelingen verbroken hebben met jeugdproduct Vilhena.

Het lijkt me, en dat hoop ik ook, een broodje aap verhaal.

3 juni 2016 om 14:01

Ik denk eerder dat het andersom is. Feyenoord kan wel willen, maar hij zal natuurlijk nooit naar Feyenoord gaan.

Dit is dus weer 1 van die 1000 spelers die deze zomer weer gelinkt gaat worden aan een nederlandse club. Daarvan is zeker 90 procent niet eens haalbaar omdat ze te duur zijn of omdat er echte topclubs mee strijden. Ik verlekker me niet meer aan al die namen en maak de balans zo richting begin Augustus wel op.

Wordt deze speler toevallig gehaald voor Feyenoord Oldstars? Ik zie niet de toegevoegde waarde van nog een oude speler zonder restwaarde.

Hand in Hand voor Veteranen 1.

3 juni 2016 om 13:23

Kuyt had natuurlijk totaal geen waarde. Daarnaast speelt zijn leeftijd op zijn positie in onze competitie geen rol, iig een erg kleine. Hij is nog steeds relatief beter dan alle middenvelders van Feyenoord.

4 juni 2016 om 09:02

Het gaat er meer om dat er te veel (dure) oude spelers bij Feyenoord komen. Van der Heijden, Botteghin, Vermeer, Elia, El Ahmadi, Kuyt.. Die krijgen allen een flink salaris (want hoe ouder/hoe meer je betaald krijgt volgens van Geel). Wat is dan de toegevoegde waarde van nog een oude speler?

Ik zie dan liever dat ze een jonge, talentvolle middenvelder aantrekken (Of gewoon Vilhena meer geld aanbieden) dan dat ze een oude ervaren kracht aantrekken.

Jaren geleden ging het fout toen men veel oude ervaren spelers aantrok.

Typische instelling van de nederlands als ik een aantal berichten lees, ze praten over een slechte investering omdat hij te oud zou zijn. geloof mij als feyenoord 11 spelers had die dezelfde leeftijd hadden als raul en die even oud waren dan zou feyenoord 3 jaar kampoien worden in nederland, kom op waar praten jullie over. deze jongen is gewoon een aanwinst voor de eredivisie

Tapia was toch als vervanger voor Vilhena gehaald?

Maar goed om te lezen dat in dit land waar alles om jeugdspelers lijkt te draaien en alles gaat over doorverkoopwaarde, er tenminste 1 club is die oudere spelers nog een kans geeft.

Nee maar ik blijf erbij, gewoon Bendtner halen, Van Geel!

3 juni 2016 om 13:33

Die zal wel voor de.. Ahumm toekomst gehaald zijn. 'Net als Bilal'

Ik was fan van deze man in zijn tijd bij Liverpool en ook bij Portugal heel sterk. In onze competitie zou hij absoluut een superversterking zijn. Op de plek van El Ahmadi of misschien wel samen. Zou een echte Feyenoord speler zijn. Heeft het over het algemeen beter dan een Guardado gedaan tijdens zijn loopbaan en die is nu 1 van de beste voetballers in Nederland. Natuurlijk is Mereiles ouder, maar ook weer een andere type vm/cm.

3 juni 2016 om 13:43

Bij Liverpool was hij inderdaad geweldig! Zo jammer dat hij toen op de laatste transferdag naar Chelsea ging.

Zou echt een goede aankoop zijn. Man die ek's/wk's heeft gespeeld, landtitels gewonnen, europese prijzen heeft gewonnen. Echt iemand waar tegen opgekeken zal worden door de spelers van Feyenoord en Feyenoord ook gewoon meer uitstraling geeft. Is ook een goede vriend van Kuyt, dus het kan gewoon echt gebeuren. Als ze hem halen, Dost, een goede linksback en linksbuiten dan wordt het echt vuurwerk dit jaar in de Kuip

3 juni 2016 om 14:27

Dan neem ik aan dat jij kongolo wil verkassen naar het centrum? Anders heb je geen linksback nodig en Woudenberg kan ook linksback. Linksbuiten elia dus zou eerder een rechtsbuiten halen ( hopelijk berghuis ). Ik denk persoonlijk dat je met mereilles en dost al een heel end op weg bent.

Deze jongen moet je niet willen hebben hoor. Zwaar op z'n retour. Is gewoon een dikke reserve bij Fenerbahce.... Moet het vooral van z'n werklust hebben en ik denk dat hij daarom weinig toevoegt.

Als hij nog fits genoeg is lijkt me dit een super transfer voor Feyenoord.

Zou werkelijk waar een fantastische aankoop vinden , heeft een aardige staat van dienst, is vrij hard en heeft overzicht zou samen met Kuyt kan hij dan de kar trekken . Als ze dan nog Berghuis kunnen huren , Dost of een andere goede spits en Nuytick haal voor Van Der Heijden zou je weleens hoge ogen kunnen gooien

Loool, normaal als zo iets in vervand word gebracht met de Turkse competitie zit heel voetbalzone te praten over dat de Turkse competitie alleen maar vedettes weet te strikken. Nou de enthousiasme spat er van af hier. Ot: deze man moet je niet willen, heeft geen reet gepresteerd bij fenerbache. Voor de ed misschien een prima middenvelder maar voert letterlijk niks uit. Zonde van het geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger343
J. ToornstraMiddenvelder338
S. BerghuisAanvaller3319
B. LinssenAanvaller309
N. JørgensenAanvaller255
L. SinisterraAanvaller224
N. MarsmanKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

38 fans
Middenvelder, 38 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 24 juni
Sam Lammers staat op het punt om Atalanta te verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren