Update: Mihaylov ongedeerd bij dodelijk verkeersongeluk in Bulgarije

Zaterdag, 19 mei 2012 om 15:20Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 17:59

Media in Bulgarije maken melding van een dodelijk verkeersongeluk, waar Nikolay Mihaylov bij betrokken zou zijn. De doelman van FC Twente, die zelf niet achter het stuur zat, raakte zelf licht gewond aan een hand. Naast een dodelijk slachtoffer zouden er vijf mensen gewond zijn geraakt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door alexensche)

Oef. Als dit waar is?

19 mei 2012 om 12:30

Capriolen,

Als wat waar is, Mihailov was er helemaal niet bij waarschijnlijk en als hij er wel bij was is het toch niet ernstig??

19 mei 2012 om 12:31

Maar hij verlaat wel de plek waar het ongeluk gebeurd is voordat de politie arriveerde...

19 mei 2012 om 12:33

Inderdaad en dat wordt vaak gedaan als degene gedronken heeft, dus er zit nog wel een luchtje aan.

19 mei 2012 om 12:33

Joentje,

Dus sommige mensen (uit Bulgarijë) suggereren dat hij er iets mee te maken zou hebben, en dan moet ik denken aan dat hij het veroorzaakt heeft en is doorgereden/weggegaan?

Of verdraai ik het nu en lees ik het niet goed??

graag antwoord! triest verhaal, sterkte aan iedereen die er mee verbonden is/

19 mei 2012 om 12:35

Daarom is dit zo'n nutteloos artikel. Wat kun je hier nu mee. Moeten we nu gaan speculeren over wat ie nu wel of niet gedaan heeft. Gewoon 'reacties uit zetten (vz)' en wacht op duidelijkheid van de buitenlandse politie.

19 mei 2012 om 12:37

Wat er precies is gebeurd en wat zijn rol is weet ik niet, want ik heb ook alleen maar de informatie die hier in de tekst staat.
Maar dat een 'slachtoffer' van een ongeluk de plaats waar het is gebeurd verlaat voordat de politie daar is, is gewoon strafbaar.

19 mei 2012 om 12:39

Joentje heeft wel een punt. Je mag nooit weggaan voordat de politie gearriveerd is. Behalve dan als je zwaar gewond bent natuurlijk.

@ El Fenomeno.

Als je geen bestuurder bent mag je stompdronken in de auto zitten.

19 mei 2012 om 12:39

@ maher 4 ever
Ja en, er is toch iemand bij doodgegaan

19 mei 2012 om 12:41

@koenniiee - wachten op duidelijkheid van de politie? Is niet echt betrouwbaar dat politie apparaat en overheidsdiensten daar, beetje corruptiegevoelig.
Maar hetzelfde kan worden gezegd over 90% van de journalisten in de wereld en daardoor komen de vreemdste verhalen in de wereld.

19 mei 2012 om 12:41

@koenniiee - wachten op duidelijkheid van de politie? Is niet echt betrouwbaar dat politie apparaat en overheidsdiensten daar, beetje corruptiegevoelig.
Maar hetzelfde kan worden gezegd over 90% van de journalisten in de wereld en daardoor komen de vreemdste verhalen in de wereld.

19 mei 2012 om 12:46

Ajaxwatcher

Ik lees dat de een deel van de media dit zegt en een ander deel iets heel anders. Wacht maar een definitief persbericht af waar duidelijk was dat hij niet de bestuurder was.

19 mei 2012 om 15:30

De doelman van FC Twente, die zelf niet achter het stuur zat, raakte zelf licht gewond aan een hand.

lees het artikel nou toch is jochie... word hier zo moe van altijd!

19 mei 2012 om 15:55

De snelwegen in Bulgarije zijn om te huilen, zit vol met gaten. Ben er 8x doorheen gereden richting Turkije, al was Mihailov dronken, beetje geld geven aan de politie en je mag weer naar huis, zo gaat dat in die corrupte land.

21 mei 2012 om 07:41

@El Fenomeno

O ja het is ook zo, als het een speler van Twente betaamt dan moet het wel een dronken speler zijn toch!?

Of zou het ook zo kunnen zijn nadat Nicolay zijn verhaal heeft gedaan over de slechtheid van vele bulgaren dat hij op dat moment niet te veel mensen tegen het lijf wil lopen omdat hij misschien bang is voor represailles!!
Of misschien was hij er wel helemaal niet bij en draait het alleen om een auto van zijn pa!!
Dit zijn weer nietszeggende verhaaltjes die ze drukken omdat ze anders niet wat hebben en dan liever een speler beschadigen dan zoeken naar iets dat waar is.
Nu krijg je de ene na de andere update met onnozele teksten omdat er niet 1 bewijs is dat hij er bij is !!
Laten ze nu maar eens ophouden in nederland met dit soort publicatie's.
Zelfs de voetbal pers begint echt op de story en de Prive te lijken, idd Roddelpers!!

Apart verhaal. Ben benieuwd wat er nou echt gebeurd is.

Oei, veel sterkte als Michailov ook maar iets heeft en natuurlijk ook aan de dode en gewonden.
Triest dat dit gebeurt!

Ja wat moet je hierover zeggen. Als het bewezen wordt dat dit verhaal klopt, dan is hij niet meer te handhaven bij Twente.

19 mei 2012 om 12:33

Wat bedoel je ermee? Niet meer te handhaven?

19 mei 2012 om 13:33

Hij doelt op het feit dat Mihailov de plek des onheils ontvlucht is voordat de politie arriveerde.

19 mei 2012 om 13:41

Dan snap ik nog steeds niet de relatie tussen die gebeurtenis en Fc Twente.

19 mei 2012 om 14:15

Mensen die dit soort dingen uithalen hebben ze vaak liever niet bij hun club omdat het een slechte publiciteit is wat ze dan mee dragen. Zelfde als Itandje of zo bij Liverpool die lollig zat te doen bij die herdenking hij kon gelijk weg.

19 mei 2012 om 12:35

hupie,

niet meer te handhaven? leg uit?

19 mei 2012 om 12:35

Wtf? Ten eerste hij zat niet achter het stuur. Ten 2e ze zijn aangereden door een vrachtwagen. Mischien moet je eerst eens de tekst lezen ;

19 mei 2012 om 12:44

@sranang - des te vreemder dat hij plaats van het ongeluk heeft verlaten. Wanneer hij er daadwerkelijk bij betrokken was. Dat roept namelijk altijd vraagtekens op.

19 mei 2012 om 12:37

Wat een onzin.

Ten eerste: Mocht Mihaylov al aanwezig zijn, was hij niet een bestuurder maar een passagier

Ten tweede: Wie zegt dat het de schuld is van de nog levende Bulgaren? Misschien is juist degene die dood is wel de schuldige in het ongeluk.

Sommige mensen hier, is me al wel weer duidelijk zijn veel te voorbarig met hun conclusies.

19 mei 2012 om 15:11

@ajaxwatcher: Maar waarom ga je dan weg bij een ongeval als er nog geen politie is? Zeker wanneer je aangereden bent lijkt het me toch dat je andere mensen probeert te helpen totdat er hulp is gekomen. Dat is wel iets wat niet in zijn voordeel spreekt en volgens mij ook al strafbaar.

Maar het is inderdaad voorbarige conclusies trekken want je leest hier maar de helft ze kunnen beter wachten tot er meer duidelijkheid is.

als dit waar is, is het natuurlijk een schandalige actie van Mihaylov! weg gaan bij een ongeluk is nooit goed te praten en belemmert het achterhalen van datgene wat er gebeurt is. laten we tot die tijd maar even ervan uitgaan dat hij er niet bij was.

19 mei 2012 om 12:54

Dit lijkt mij de meest logische houding inderdaad. Met dit bericht kan men niet zo veel en als er nog vervolgd gaat worden of iets dergelijks horen we het dan wel weer.
Maar als betrokkene vertrekken bij een ongeval is dat een misdrijf in Nederland. Maar dat kan daar weer anders geregeld zijn.

Wow, ik hoorde het net van m'n collega. Er zou een vrachtwagen op hun zijn ingereden toen ze terugkwamen van een avond stappen.

Persoonlijk vind ik dat Voetbalzone mensen hier gewoon niet op moet laten reageren. Het blijft toch alleen maar speculeren, dingen worden vaak de wereld in geholpen die niet waar zijn en er zullen dan ook alleen maar onnodige irritaties ontstaan. Persoonlijk vind ik dit soort berichten altijd erg nutteloos. Wat moeten we hier nu mee?

Ja, het kan dooien het kan vriezen, zou ie er bij zijn geweest of niet? Laat mensen gewoon niet reageren tot er duidelijk was of ie er nu wel of niet was en wat zijn betrokkenheid hierbij was.

En ja, ik reageer om mijn mening over dit soort artikels te verkondigen. ;

19 mei 2012 om 12:39

Dat heb je gelijk in!!! Dat dacht ik ook toen ik het artikel las! En lees de reacties erop na, allemaal beginnen ze mrt: als dit waar is..... Vz moet het gewoon blokkeren om reacties te zetten

Toch niet alweer een speler die betrokken raakt bij een verkeersongeval. En alweer een bij Twente. Jammer dat het voor ons moeilijk beoordelen is hoe betrouwbaar de media zijn waar naar verwezen wordt in het artikel. En wat moeten we denken van de verklaring van de voetbalbond die alles tegenspreekt?

19 mei 2012 om 13:56

Heeft niks met Fc Twente te maken, zou wat zijn als jouw baas later verantwoordelijk is voor een personeelslid dat iemand aanrijd...

19 mei 2012 om 18:05

Zo gek is dat niet hoor.
Ik heb het een keer met een personeelslid gehad,na werktijd(ja zelfs dan nog) heeft deze een auto van mij meegenomen(zonder dat ik dit wist zelfs) en is met zijn dronken kop ergens tegen aangereden vervolgens de politie te lijf is gegaan en daarvoor zelfs vastgezeten.
Wat denk je? Ik kon het betalen en kon hem niet eens ontslaan......ja hoe vreemd.
Je begrijpt dat ik dit anders moest oplossen!!
Wat ik bedoel maar die regel gaat hier niet op (omdat hij niet reed) en de auto niet van twente is dat je ten alle tijden verantwoordelijk bent voorpersoneel met jouw materiaal.

Ont.
Goed dat hem niets is overkomen en gelukkig voor hem niet achter het stuur wel afschuwlijk dat zijn kennis is overleden.rip.

Toch knap dat de Bulgaarse media weet dat hij wegging voor de politie er was.

19 mei 2012 om 12:51

Want?
Het kan toch zijn dat er getuigen zijn...

19 mei 2012 om 12:57

De Bulgaarse media beroepen zich op bronnen binnen de politie.

Woow, dit is toch wel schrikken. Maar of het waar is, is de vraag?

Suggestief stukje journalistiek. Voor veel nieuwsvolgers is het beeld nu gevormd, zonde. (overigens niet de schuld van VZ, zij nemen een het alleen (terecht) over van een ander medium).

Afwachten, storm in een glas water wellicht. Natuurlijk triest voor de betrokkenen.

19 mei 2012 om 13:03

Als VZ zijn werk goed doet dan vermelden zij dat dit een kettingbotsing betreft, waarbij dus meerdere voertuigen zijn betrokken (waaronder een vrachtwagen). Dit word zo'n beetje op elke nieuws-site vermeld, alleen VZ laat het weg. Hierdoor kan men een bepaalde beeldvorming wegnemen. Want zoals VZ het nu plaatst zouden mensen het kunnen lezen dat de auto Mihaylov het dodelijke ongeluk veroorzaakt heeft.

19 mei 2012 om 13:18

Ik vind jou berichtje al 200x duidelijker dan die nutteloze lap tekst hierboven, top!
Voetbalzone zou een voorbeeld aan je kunnen nemen hahaha!

Het is onduidelijk of hij daadwerkelijk bij het ongeluk betrokken was, maar hij was vertrokken voordat de politie kwam. Logisch als hij er misschien wel helemaal niet bij was. De bulgaarse media lijkt me niet erg betrouwbaar, mihaylov is geen populaire speler er krijgt veel kritiek en commentaar. Dit is voor de media weer een mooie gelegenheid het over hem te gaan hebben. Eerlijk gezegd denk ik dat het wel mee zal vallen met de rol van mihaylov.

Lijkt me naar als zoiets gebeurt, helemaal als je een beroemdheid bent, aangezien alles en iedereen nu over je heen valt en een mening heeft voordat er ook maar iets duidelijk is.
Sterkte aan de overlevenden en hoop voor Mihaylov dat dit hem niet te lang achtervolgt, of hij er nou iets mee te maken heeft of niet.

Sneu voor Mihaylov, ik hoop dat de gewonde hand meevalt!

Hopen dat het meevalt voor hem. ongeluk zit een klein hoekje.

Onderstaande tekst is overgenomen van TC Tubantia.

Nikolay Mihaylov is volgens Bulgaarse media vrijdag betrokken geweest bij een verkeersongeval op de Trakiya-snelweg in Bulgarije. Daarbij is een 50-jarige man om het leven gekomen en raakten vijf mensen gewond. De rol van Mihaylov bij het ongeluk is nog niet duidelijk. De doelman raakte zelf licht gewond aan een hand.
Mihaylov zat zelf niet achter het stuur. Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag. Er waren meerdere personenauto's en een vrachtwagen bij betrokken.

Ik weet niet hoe het artikel in de Telegraaf is geformuleerd. Maar iedereen hoe deze sensatie krant te werk gaat. Nergens staat in het artikel van TC Tubantia vermeld dat Mihaylov de plek van het ongeluk verlaten heeft. TC Tubantia is een serieuze krant in tegenstelling tot de Telegraaf dus hun berichtgeving is vele malen betrouwbaarder. Ook de mensen de hier beweren dat er drank in het spel zou zijn zuigen dit uit hun duim. Laten we gewoon eens de uiteindelijke verklaring afwachten en dan onze conclusies trekken over het gebeurde.

Jammer dat ook VZ het aantal reacties weer boven zorgvuldige journalistiek plaatst. Tip: Lees eerst eens TC Tubantia en dan pas de krant van dom Nederland en neem de berichten van serieuze media over.

Wat er precies is gebeurd zal de komende uren wel duidelijk worden. Wat de rol van Mihaylov bij het gebeuren is geweest weten we dan ook. Dan mag een ieder zijn waarde oordeel uitspreken. Iedere conclusie en speculatie nu is volledig onterecht.

19 mei 2012 om 15:44

TC Tubantia serieus? Volgens mij is het (bijna) net zo'n sensatiekrant als de Telegraaf. Vraag het de voorzitter van Vak-p maar eens ;

19 mei 2012 om 17:42

De voorzitter van vak-p heeft zich schandalig gedragen. Dat TC Tubantia dit meld mag jij sensatie vinden maar je zou je beter druk kunnen maken om zijn uitlatingen. TC Tubantia verspreid in ieder geval geen speculaties maar gewoon de feiten . En dat is toch iets anders dan de Telegraaf en VZ hier doen. Als de term successupporter ooit op iemand van toepassing is geweest dan is het wel op deze nep supporter die zich voorzitter van een fanclub noemt. Deze fans kunnen we missen als kiespijn. Hij kan zich beter bezig houden met het opsporen van de randdebiel die tijdens Twente-ajax met supermarkt muntjes liep te gooien. En hoe legaal was het vuurwerk eigenlijk dat vak P tijdens die wedstrijd afstak ?. Straks fijn een wedstrijd zonder publiek met dank aan deze fans. En dat allemaal onder verantwoording van die super voorzitter waar jij je zo druk over maakt.

On: Dramatisch dat dit is gebeurt en sterke voor de nabestaanden en hopelijk zijn de gewonden er niet te zwaar aan toe.

19 mei 2012 om 19:16

Zo zo, daar hebben we weer een supporter die zich verheven voelt boven andere supporters. Ik ken deze voorzitter persoonlijk en hij is alles behalve een successupporter. Hij heeft zich in mijn ogen ook iets te emotioneel uitgelaten, maar deed dit wel op facebook, op persoonlijke titel. Erg zwak van TCT om dit in de krant te plaatsen. Er wordt altijd met een negatief vingertje naar Vak-p gewezen, maar er wordt wel eens vergeten dat Vak-p ook een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de successen van Twente. En ik maak mij absoluut niet druk om de voorzitter van Vak-p, maar wel om zulke 'supporters' zoals jij.

Hier is pas iets zinnigs over te zeggen als het hele verhaal bekend is. Voor nu hoop ik dat het goed gaat met de gewonden, want dat er een ongeluk gebeurd is, lijkt wel vast te staan.

Kunnen al die speculaties ook weer de doofpot in.

Hier valt moeilijk op te reageren. Laat eerst het complete verhaal maar eens duidelijk worden.

Heeft hij echt van geluk mogen spreken..... paar auto's eerder in de rij geweest en zijn carriere of leven had er nu heel anders uit gezien... geluk spreken we nu van ALS en mankeert hij niks

In Bulgarije moeten ze helemaal niks van Mihailov hebben, dus waarschijnlijk proberen ze hem in een zo negatief mogelijk daglicht te stellen.

Als je goed leest(!) dan weet je dat hij als laatste auto Inzittende betrokken is geweest bij een kettingbotsing. Hij heeft dus het ongeval niet veroorzaakt en zat niet achter het stuur! Dus eerst de feiten op een rij zetten en dan conclusies trekken.

Bulgarije is een land waar het sterft van de mafiosie die daar heerst en als die de handen kunnen leggen op een bekende rijker persoon kunnen ze de gekste dingen doen.
Daar heeft Michaylov al eens in een intervieuw over gesproken, misschien schoten hem die woorden wel weer te binnen en dacht hij het is beter me te drukken.
Het was immers een ketting botsing waar dus veel mensen bij betrokken waren en wat veel kijkers trekt, en hij is natuurlijk wel een grote bekendheid in Bulgarije!!
En de Politie daar is ook zo betrouwbaar dat wanneer ze denken er zelf een slaatje uit te kunnen slaan dat ze het ook gewoon doen!! (zelfverijking noemen ze dat)!!

Maar door een roddel schrijven we nu allemaal mee, ik zeg op mijn beurt laat maar foto's of filmpje zien waaruit blijkt dat hij erbij was eer men een oordeel velt!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper250
DaniloAanvaller2513
T. EbuehiVerdediger241
J. BoschMiddenvelder242
G. RoemeratoeMiddenvelder230
Q. MenigAanvaller238
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

16 fans
Keeper, 32 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren