‘Tegenstanders als Roda passen hun gras weer aan als Feyenoord komt’

Maandag, 16 april 2012 om

Feyenoord beleefde vorig seizoen een rampjaar, maar onder leiding van trainer Ronald Koeman doet de Rotterdamse club deze jaargang in de slotfase van de competitie nog mee om de bovenste plaatsen. Oud-voetballer Willem van Hanegem geniet van de prestaties van zijn voormalig werkgever.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind je Ronald Koeman de ideale trainer voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door roodwit010)

Ik vind het prachtig om te zien dat Feyenoord weer komt bovendrijven. Dit zullen ze ook nog wel volhouden omdat ze met de talenten van nu weer geld gaan vangen over een paar jaar en zo weer verder groeien.

16 april 2012 om 17:36

Precies.... je zegt het goed!
Feyenoord staat er heel goed voor wat eigen spelers betreft en daar kunnen ze in een vrij korte tijd veel geld aan gaan verdienen.
Feyenoord heeft nu al een inhaal slag gemaakt(wat bezuiniging betreft) die straks door een aantal clubs nog gemaakt moeten worden.
Dus we kunnen hier echt heel sterk uitkomen.
Maar dit bekijk ik allemaal wel door mijn Feyenoord bril!!;

17 april 2012 om 09:26

@schorpion

Vergeet niet dat wat er ook nog gedaan moet worden in langere tijd is de schuld van Blokland aflossen. Immers die heeft groot deel van de schuld op zich genomen. Als Feyenoord straks weer netjes draait moet die schuld ook nog ingelost moeten worden.
Dus zo goed als jij het hier voorschrijft is het nog niet.

Feyenoord is goed op weg ja. Maar er is nog een berg werk te verzetten.

17 april 2012 om 11:25

@ref....

Ja wel.... daar heb je helemaal gelijk in.... maar dat was de Feyenoord bril waar ik het over had.
die maakt het allemaal iets rooskleuriger.

17 april 2012 om 13:07

Dat is waar, maar met een aantal lucratieve transfers is die schuld snel ingelost en daarnaast heeft Blokland aangegeven dat die schuld terug betalen niet de hoogste prioriteit is. De vrienden willen dat Feyenoord eerst weer structureel tot de top van Nederland behoort.

Van Hangemen is lekker op dreef deze ochtend haha.

Feyenoord presteert onder Koeman uitstekend. Altijd mooi om een wedstrijd van Feyenoord thuis te kijken, want er gebeurt altijd wat! Hoop dat ze hoog eindigen, want na die rot jaren gun ik het heel Feyenoord wel!

16 april 2012 om 12:58

Dit stond vorige week in zijn column in het AD geloof ik. Niet vanochtend.

Zozo positieve woorden van De Kromme! Dan moet het toch wel heel goed gaan, maar dat doet het ook dus niet meer dan logisch ook. Vind het voor Koeman erg leuk dat hij nu zijn wederopstanding heeft na een aantal debacles. Wat dat betreft was dit zijn laatste kans en die heeft hij met beide handen gegrepen!

16 april 2012 om 11:51

Lees er maar op na. Dit seizoen is hij bijna niet negatief geweest over Feyenoord...

16 april 2012 om 11:55

Nee over Feyenoord is hij nooit negatief.

Maar de meeste betogen van de kromme gaan wel over hoe een pech Feyenoord heeft en hoe de rest altijd geluk heeft en gematst wordt.

Nu is het louter positief, dus zal het wel goed gaan met Feyenoord.

16 april 2012 om 11:58

Nou Ahmedhossam..
Lees de columns van vorig jaar maar eens, toen kwam er weinig positiviteit uit zijn mond wat betreft Feyenoord.. Maar hij laat nu altijd wel erg merken, ook bij VI, wat zijn clubbie is...

16 april 2012 om 12:03

Inderdaad vorig seizoen is hij vaak negatief geweest over Feyenoord. Niet altijd over het team, vaak ook over de opstelling van de club. Die was lankmoedig en gelaten. Ik was het toen ook met WvH eens. Vorig jaar had Feyenoord nooit 10e mogen eindigen. Ze hadden prima 5e kunnen worden.

16 april 2012 om 12:06

Al was het vorig jaar op gegeven moment ook WVH tegen Been natuurlijk.

Ja Ronald, wie had dat gedacht, dat jij eindelijk eens op een goede trein zou springen, zonder tussentijds op een andere trein te wachten.....

Uiteraard erg vervelend wat Roda hier doet, maar het is hun goed recht. Veld van Roda.... regels van Roda.

Ik zou het maar als compliment beschouwen, alleen erg zuur dat het je punten kost. Had je nu wel al tweede kunnen staan....

16 april 2012 om 12:05

ga je er echt vanuit dat dit aan het gras lag? Roda combineerde zelf geregeld aardig, en Feyenoord speelde gewoon een mindere wedstrijd. Misschien speelde het enigszins mee, maar dat het punten heeft gekost ligt aan het spel van Feyenoord zelf!

16 april 2012 om 12:16

Beide teams hadden er last van. Dat is ook de reden dat het 0-0 werd. Als het gras normaal was, was de kans groter voor Feyenoord om te winnen. Nu werden de spitsen nauwelijks bereikt. Elke kans kwam uit lopende middenvelder. Niet uit goed snel tikkend spel.

16 april 2012 om 12:35

Dat is toch het hele punt..... Dat het spel van Feijenoord niet was, wat het kon zijn door het lange gras......

Beetje kip en het ei verhaal.....

16 april 2012 om 13:25

Kom kom, Roda is aan het bezuinigen en dat betekend gewoon dat je maar 1 x per 14 dagen je gras gaat kortwieken. Verder heeft Roda zelf genoeg snelle aanvallen kunnen realiseren. Ik schat deze opmerking van van Hanegem dan ook weer in als vanouds; een steek onder water naar alles wat niet Feyenoord is. Maar goed, buiten Rotterdam neemt niemand deze man nog serieus. Van der Gijp 2 is hij geworden, een niet serieus te nemen persoonlijkheid.

Ronald Koeman doet het zeker boven de verwachtingen, een erg goed seizoen. Hij maakt ook spelers beter, zoals: Clasie, Bakkal & Schaken. Hij laat zijn team ook erg goed functioneren.

Het is een super goed trio... Die de selectie wer volledige vertrouwen heeft gegeven en er zit enig lijn in het spel. Druk zetten op de tegenstander, bal afpakken, goed gebruik maken van de snelle buitenspelers en zoveel mogelijk Guidetti in stelling brengen is iets wat je veel terug ziet. HEt kan natuurlijk nog veel beter, maar de eerste stap is gezet... Wat zou het toch fijn zijn om met deze selectie nog 3 jaar bij elkaar te kunnen zijn, zodat alles aangescherpt zou wordne..
Helaas is dit niet de praktijk, maar veel spelers hebben al contractverlenging gehad en dat is een goed teken. Alleen El Ahmadi, Bakkal + Guidetti gaan vrees ik weg. Dat is overigens wel to much denk ik. Clasie is ook een zeeer leuke speler, maar mag nog meer brengen vind ik. Hij maakt soms verkeerde keuzes , zodat hij makkelijk uitgespeeld word door een 1/2tje.. Aan de bal is hij soms ook nog te mager, foute passes etc... Als hij daar aan werkt, met behulp van de 3 coaches.. Word het een grote !
Volgend jaar, als de drie spelers weggaan die ik opnoemde, is bij d eerste acht een reeele doelstelling...

16 april 2012 om 12:05

Bakkal ben ik niet zo kapot van, EA wordt vervangen door Vormer, Leerdam wordt gewisseld voor Janmaat. Moet je alleen nog een spits vinden. Eerste 8 is erg mager. Gewoon voor de top 3 gaan en kijken waar het schip strand.

16 april 2012 om 12:12

Ik vind dit niet echt terecht. Dat je zo makkelijk zegt dat Leerdam gewisseld wordt voor Janmaat. Ik vind Leerdam namelijk echt een van de sterkhouders van Feyenoord dit seizoen. Afgelopen Zondag ook weer beslissend met 2 assists.. Ik denk echt niet dat Janmaat leerdam zo 1 2 3 uit de basis speelt hoor!

16 april 2012 om 12:16

Ik denk dat Janmaat het vooral op fysiek zal winnen, al ben ik het met je eens dat Leerdam het aardig doet nu. Het betekent in ieder geval wel dat er meer concurrentie voor die posities komt. Dat zal het onderlinge niveau alleen maar omhoog brengen.

Als het gras wel gemaaid was geweest, waren het hoogstwaarschijnlijk drie punten geweest ipv 1 punt. Dan stond je nu machtig op de 2de plaats en zag het plaatje er heel wat beter uit. Maar we blijven hopen op de 2de plek, want Champions League voor Feyenoord dat zou pas een wederopstanding zijn.

16 april 2012 om 11:57

Ach deze wedstrijd zal het hem niet gedaan hebben. Ado thuis, RKC thuis, Utrecht thuis , NEC thuis zijn eerder de wedstrijden waar Feyenoord het heeft laten liggen.. Dat zijn toch 10 punten....

16 april 2012 om 12:00

Feyenoord - NEC konden ze ook vrij weinig aan doen, met zo'n blinde grensrechter

16 april 2012 om 12:00

En PSV Ajax en Twente thuis?, en aanstaand AZ nog !

16 april 2012 om 12:03

Daar heb je een punt (of 10). Maar het blijft bagger van Roda

Het gaat zeker lekker met de trots van zuid. Maar Ronald en zijn staf verdienen echt een dikke pluim. Vooral was ik niet blij toen Ronald kwam. Maar nu zeg ik wat een kanjer. Feyenoord doet weer mee. En staat op een plek waar ze horen te staan! Niets meer niets minder. Feyenoord hoort aan de top. Samen met Ajax toch de clubs van het land. Maar je moet ook geluk hebben. Clasie is natuurlijk een lot uit de loterij. Bewijst dat hij beter is dan Fer en past ook beter bij Feyenoord. Guidetti hetzelfde. Wat een rendement voor z'n jeugd speler. En achterin heeft Feyenoord misschien wel de beste achterhoede van Nederland. En Martin van Geel verdient ook een dikke pluim. En zie hem daar rustig werken in die mooie Kuip. Volgend jaar komen daar nog een Janmaat en Vormer bij. Zeker Vormer is een aanwinst voor elke eredivisie club. Janmaat op rechts achterin gewoon goed. Goossens is lekker achter de hand. Maar het bewijst dat Feyenoord terug is. Want anders hadden deze transfervrije spelers nooit voor Feyenoord gekozen. Feyenoord gaat zeker volgend jaar meedoen om de eerste 2 plekken. Martin tovert echt wel nog wel een leuke spits erbij. En aan Bakkal missen we niet echt wat. Is toch de tegenvaller van het jaar. Als ik eerlijk ben. En Gudde verdient toch ook een pluim. Deze man durfte een jaar geleden bijna zijn huis niet uit. Maar Feyenoord is toch mede dankzij hem en de vrienden van Feyenoord weer in de veilige haven terecht gekomen. Ze kunnen weer beleid maken. Deze club leeft weer. En dan kunnen er leuke tijden aanbreken. Zeker nu er verstandige mensen aan het roer staan bij deze o zo mooie club. Iets wat Leo en Mario met hun grote mond niet voor elkaar kregen. En maar bleven zeuren er is geen geld. Ik moet spelers kopen met een lege beurs. Nou het kan ook anders. Dat bewijzen ze nu. Laten we hopen dat het jaar mooi eindigt met een Europese plek. Dan is het meer dan geslaagd dit jaar.

16 april 2012 om 12:27

@ raza

Jullie mogen absoluut trots zijn op de prestaties van Feyenoord, mij heeft het - als Ajacied - ook aangenaam verrast en ook ik was sceptisch ten aanzien van Koeman, maar geweldig gedaan. Ben dan ook blij Feyenoord weer op een derde plaats te zien. De rivaliteit (lees: gezonde rivaliteit, dus geen haat) is het leukst als Ajax en Feyenoord samen bovenin strijden, zoals het hoort!

Overigens hebben beide clubs in mijn ogen een staf om verheerlijkt naar te kijken. Feyenoord met Koeman, Van Gastel en Giovanni en bij Ajax De Boer en Bergkamp (hopelijk Stam er volgens jaar bij). Prachtig om grote oud-voetballers de clubs bij de hand te zien nemen. Helaas is het bij PSV slechts interim nu, geloof ik.

16 april 2012 om 12:34

Zo hoort het toch ook. Lekker gezonde rivaliteit tussen de 2 grootste clubs van het land. en dat er weer spanning is als beide clubs tegen elkaar spelen. Man deze 2 clubs hebben het Nederlandse voetbal op de kaart gezet.

16 april 2012 om 14:50

@ raza

Dat ben ik dus helemaal met je eens! En daarom heb ik als Ajacied respect voor de rivaal Feyenoord. Rivaliteit sluit respect immers niet uit. Maar zodra rivalen elkaar de koppen beginnen in te slaan omwille van een potje voetballen, dan kan ik niet anders concluderen dan dat er bij die gasten een ernstig steekje los zit. In en in triest! Maar gelukkig zijn we niet allemaal zo en zijn er Feyenoorders en Ajacieden die gezamenlijk over voetbal kunnen praten zonder het respect uit het oog te verliezen.

16 april 2012 om 12:38

Ik ben het bijna met heel je verhaal eens, behalve over Bakkal.

Ik vind Bakkal ook niet zo'n geweldenaar, maar hij scoort af en toe wel zijn doelpuntje (6x dit seizoen) en dat is lekker meegenomen. Ik ben het wel met je eens dat hij te vervangen is voor betere technische spelers zoals Trindade de Vilhena of Lasse Schöne.

16 april 2012 om 12:43

Ja maar je moet niet vergeten dat Bakkal ook een hoop centjes kost. En dan valt het toch tegen zijn rendement. Had tegen Roda zeker moeten scoren. En dit weeknd weer was hij soms niet zuiver in de eind pas. Die Vilhena mag van mij zo zijn plaats innemen. Is misschien niet goed genoeg over 34 wedstrijden. Maar hij is nog jong. En je ziet aan hem dat hij wat heeft. Maar al met al zijn we lekker bezig.

16 april 2012 om 12:45

Ook mee eens. Het is duidelijk dat we op één lijn zitten qua mening

16 april 2012 om 16:13

Grote lijnen zeker mee eens. Nou eerlijk gezegd alle punten behalve Bakkal. Bakkal is een type speler die alle gaten dicht loopt, hij springt er niet zo bovenuit, maar is zeker meer dan nuttig.

Denk dat koeman de spelers veel vertrouwen geeft, ze stijgen soms boven hun zelf uit.

Het is ontzettend mooi om te zien wat Feyenoord presteert. Na een aantal rampjaren op rij herpakken ze zich goed en dat nog wel met eigen jeugd! Goed om te zien dat er zo veel talenten doorbreken. Wie aan het begin van het seizoen had gezegd dat Feyenoord 4 ronde voor het einde 3e zou staan en zelfs nog een grote kans heeft op vCL had je voor gek verklaard. Nu staan ze 3e en maken ze een hele grote kans op vCL en dus doen ze het fantastisch! Complimenten voor Koeman en de jeugdige selectie! Hopen dat steunpilaren als El Ahmadi, Bakkal en Guidetti blijven. Clasie zal sowieso wel blijven verwacht ik. Als ze die spelers kunnen behouden kan het volgend seizoen weer een heel mooi seizoen worden voor Feyenoord. Je gaat het ze nu echt gewoon gunnen die 2e plek. Het kampioenschap is te ver weg, maar die 2e plek is echt haalbaar en dan zullen de inkomsten ook weer groeien er zal alles aan gedaan worden. Zou heel mooi zijn als ze echt vCL weten te halen en misschien dus zelfs de groepsfase van de CL

Van Hanegem werd vorig jaar uitgelachen toen hij zei dat Feyenoord binnen drie jaar weer mee ging doen om de titel. Feyenoord speelde dit jaar al een bescheiden rolletje in de titelstrijd en kan nog steeds 2e worden dus Willem heeft het toch goed gezien.

16 april 2012 om 12:18

Vorig jaar zag het er ook niet naar uit dat we weer snel om de titel mee gingen doen. We hebben geen geld en geen spelers die ons omhoog kunnen trekken. Dit jaar zien we wat we vorig jaar miste: goede technische staf en voetballend vermogen op het middenrif.

Vorig jaar was het alleen maar lopen met de bal door Fer en Wijnaldum. In de 2e helft van het seizoen was het alleen maar verdedigen en counteren.

17 april 2012 om 00:26

Het zag er vorig jaar inderdaad niet naar uit dat het nu zo goed zou gaan. Volgens Van Hanegem kon het team veel meer en zou met de goede jeugd Feyenoord snel weer een hoofdrol spelen. Hij leek wel erg optimistisch. Maar wat de redenen ook zijn dat het zo goed gaat, hij heeft wel gelijk gekregen.

Leuk om te zien dit Feyenoord. Inderdaad ontzettend jammer dat we bij Roda niet de 3 punten hebben gepakt. Een beetje hetzelfde verhaal als tegen Heerenveen (recht op 3 punten) en NEC (recht op 3 punten). Toch ben ik redelijk nuchter als je kijkt naar aankomend jaar, Bakkal en Guidetti beiden, zo goed als zeker, weg. Daarentegen komt er weer een talentvolle lichting aan (tonny).
Al met al, blijft het altijd spannend met dit Feyenoord

16 april 2012 om 12:41

Vond het gelijkspel van Feyenoord tegen Roda eigenlijk wel een verdiende uitslag. En om nou te zeggen (zie Koeman) dat het gelijkspel voor Feyenoord te wijten was aan het lange gras is enkel een excuus, want Roda speelde ook sterk.

16 april 2012 om 13:09

Gezien de 1e helft absoluut waar wat je zegt, maar gezien de 2e helft heeft Feyenoord de wedstrijd in het slot kunnen en moeten gooien. Daarom zeg ik ook, het is altijd spannend met dit Feyenoord!

Tja ach, dat gras. Als je gewoon thuis die doodelijk simpele potjes had gewonnen dan was er niets aan de hand geweest en had je vast op de 2e plek gestaan, misschien wel eerste. Roda uit kan je nou eenmaal gelijkspelen.

Resultaten in de toekomst zijn geen garantie voor nog verder in de toekomst.

16 april 2012 om 12:43

Helemaal mee eens. Het zou fantastisch zijn als Feyenoord zonder play-offs EL haalt of misschien zelfs wel meer. Maar laten we niet de illusie hebben dat we in de voorronde CL veel kunnen bereiken. De inkomsten zijn dan mooi meegenomen, dat wel. En in hoeverre werkt de magie met Koeman en co volgend seizoen door?

16 april 2012 om 14:15

Precies! Zelfs al zouden we CL halen dit jaar moet je er niet van opkijken als we volgend jaar 'gewoon' weer 8e worden.

Za Feyenoord nu ook huilie huilie gaan doen en een klacht indienen bij de voetbalbonden?

Nee, Willem heeft helemaal gelijk, Koeman mag trots zijn. Hij heeft wat moois neergezet in Zuid.

Feyenoord word met de week sterker en sterker en we moeten vrezen dat het niveau van Barcelona
achterhaald zal worden aangezien tegenstanders nu het gras niet meer maaien als Feyenoord op bezoek komt om zo het specialisme (snellle balcirculatie) te ondermijnen.

Ik hoor dit soort geluiden steeds vaker uit Rotterdam zuid komen en vind het erg overdreven en sommige Feyenoorders hebben het echt iets te hoog in hun bol zitten.
Tuurlijk hebben ze een leuk seizoentje gedraaid in een magere competitie en gaan alle credits naar Feyenoord dit seizoen, maar nu word er gedaan als of ploegen geen raad meer weten met dit Feyenoord.

Ik hoop wel dat ze de voorronde van de CL halen simpelweg omdat de rest van de kandidaten het in mijn ogen niet verdienen door al dat gemors de laatste maanden en Feyenoord het met de minste selectie toch wel meedoet om die plek.

Heracles en Excelsior doen niks speciaals met hun gras als Feyenoord langskomt.

16 april 2012 om 16:59

Die zijn hetzelfde als Roda. Die maaien ook niet!

16 april 2012 om 19:37

Haha Ruudos, technisch helemaal juist. Denk ook niet dat je wenst dat in Almelo het 'gras' word gemaaid voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Feyenoord presteert geweldig en ik gun het ze ook, maar ik denk niet dat er 1 Feyenoord supporter was die aan het begin van het seizoen dacht dat Feyenoord top 4 zou eindigen (hopen is wat anders). Beetje jammer dat Willem nu ook al gaat beginnen met dat populistische gezevert, Hij is inmiddels kampioen open deuren intrappen.

Van Hanegem is wel degelijk een man met verstand van zaken. Hij is inderdaad wel vaak negatief, maar uit kritiek kun je ook gewoon veel leerpunten halen. Hij zegt gewoon waar het op staat.

Ik kan me nog herinneren dat hij werd uitgelachen toen hij bijna twee jaar geleden zei dat Feyenoord over 3 jaar wel kampioen kan worden.

Deze is voor Nathan Ake, Jeffrey Bruma, Rajiv van La Parra, Dirk Kuyt en zoveel spelers die bij Feyenoord geen zicht dachten te hebben op prijzen en/of Europees voetbal op het hoogste niveau.

Als je kans wil maken op Champions League volgend seizoen... Moet je bij Feyenoord zijn

16 april 2012 om 14:10

Volgens mij kan je dan beter de namen aangeven van Leroy Fer en Wijnaldum, want de door jou genoemde spelers gingen weg met andere redenen.

On; fantastisch seizoen voor Feyenoord. Hulde voor Gudde (echt een dikke pluim, rust weten te bewaren ondanks de onrust van de supporters), Martin van Geel (wat een openbaring t.o.v. Beenhakker) en Koeman en Co. Daarnaast de mazzel dat sommige spelers wisten door te groeien naar een hoger niveau (clasie, Vlaar, Mulder, Cisse, Schaken (!), Martins Indi) en dat we met Guidetti echt een goudhaantje in handen hebben!

16 april 2012 om 14:54

Heb je gelijk in.. Maar heb het gevoel dat die spelers allemaal(misschien Kuyt niet) langer zouden blijven als ze zicht hadden op prijzen. Een ploeg die meedoet in Europa is toch wat aantrekkelijker voor jeugdspelers.

Ben zo trots op mn club. Het duurde wat jaren, maar nou gaan we weer écht meedoen! Volgend jaar komt er ongetwijfeld weer een mooi elftal met spelers als Clasie en Cabral die doorgroeien en stabiele sterkhouders worden, een of twee aankopen en de verdediging die steeds stabieler wordt.

Welkom Goossens, Vormer, Janmaat en te Vrede. Jullie gaan wat meemaken volgend jaar.

Op naar de tweede plek!

16 april 2012 om 16:44

Ja ik denk dat die jonge gasten allemaal weg zijn gegaan vanwege het geld. Ouders konden daarnaast mee en kregen een dik verdienende job van de club. De moeder van van la Parra ging bijvoorbeeld mee naar Frankrijk, woonde in Rotterdam 8 hoog en moest leven van een minimaal inkomen terwijl ze in Frankrijk een tienvoud verdiende en woonde in een mooie huis. Ouders van Bruma bijvoorbeeld ook...bij Feyenoord verdien je op je 15e/16e helemaal niets terwijl hij in Engeland 16.000 pond per maand verdiend...groot verschil dus!
Wel grappig om nu te kijken waar we hadden gestaan met deze jongens, je weet het nooit maar misschien waren we wel kampioen geweest met een compleet team zelf opgeleid.
Volgend jaar moeten we gaan oogsten, wat een leuk team momenteel om naar te kijken waarbij Vormer en Janmaat echt directe aanwinsten zijn. Nu hopen op Dirkie en ook Europa zal ons leren kennen!

Ben benieuwd hoe Heracles Feyenoord een loer wilt draaien met de grasmat.
Als ze dat lukt mag de terreinknecht/verzorger een extra bonus krijgen van Jan Smit.

16 april 2012 om 14:29

Feyenoord speelt thuis tegen Heracles dus denk dat de terreinknecht van Heracles sowieso vrij weinig kan doen aan de grasmat...

niks is mooier dan het gras van de kuip

16 april 2012 om 16:44

Niks is mooier dan dat ene woord; Feyenoord!! ;

Ik hoop echt dat Feyenoord voorronde CL haalt en zich op een of andere manier zou gaan plaatsen. Ik weet nog dat ik vroeger weleens Feyenoord keek in de CL met Cruz en die spelers van die tijd. Vond de Kuip er dan echt heel mooi uitzien. Was toen geloof ik een jaar of 10 ofzo? Ik gun het ze in ieder geval! Zo zie je maar dat goed beleid (noodgedwongen beleid) beloond word!

indd ben ik helemaal met je eens! Wat zou het toch weer prachtig zijn!! kijk er al naar uit hahah

Hahahaha, oh mijn god zeg! Ik dacht eerst dat Koeman een soort van grapje maakte, maar om bloedserieus het veld de schuld te geven van je eigen falen! Dat is wel echt enorm kansloos. :'

16 april 2012 om 16:47

Beetje overdreven reactie vindt je niet? Heeft Feyenoord gefaald dan? Je onderschat je eigen cluppie schromelijk dan!
Koeman mag best wat zeggen van het veld, hij zegt toch niets verkeerd? Het is de waarheid en Koeman begint zijn zin al; ik wil het niet gebruiken als excuus maar...

Over kansloze reacties gesproken....succes in de komende wedstrijden in ieder geval en ik hoop op een mooi afscheid van Harm van Veldhoven!

16 april 2012 om 19:58

Koeman misschien niet, maar andere doen er wel erg vervelend over.

16 april 2012 om 20:10

Ach ach wat vreselijk. Dit arttikel gaat over van Hanegem en Koeman dus als jij op iemand anders doelt dan moet je reageren in een ander topic.

Heerlijk seizoen voor de Feyenoord supporters. En het kan alleen maar beter gaan, als we op dezelfde weg doorgaan dus transfervrije spelers halen met een minimum budget werken, de talenten door laten breken die later weer geld op zullen leveren Enz..

Ik hoop vurig op de 2de plek.

Kansloze reactie van Koeman... hij moet wel beseffen dat hij bij Feyenoord zit en niet bij Ajax, zulke verwijten horen niet bij Feyenoord.
Fantastisch seizoen voor Feyenoord, is ze gegund naar aantal magere jaren met beperkte middelen zo'n goed seizoen te draaien. Hoop voor ze dat ze direct plaatsen voor europees voetbal.

Finale voor die 2de plek:

Feyenoord-az

2 goede coaches die bij de tegenstander niet uit de verf zijn gekomen, wel mooi

Feyenoord heeft genoeg rampspoed gehad. Nu gunt iedereen Feyenoord succes, sportief! Dat met dat gras komt gewoon omdat Roda bezuinigt op alles, dus ook op de maaimachines en het maaipersoneel. Dit heeft niets met angst voor Feyenoord te maken. Want thuis hoeven we voor niemand bang te zijn. Komaan Roda, op naar categorie 2!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Willem II13-3
11.FC Twente12-1
Voor de complete stand: Eredivisie

329 fans
Coach, 56 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica
Laatste voetbalnieuws

Opvallende suggestie bij Veronica: ‘Hij is toch tien klassen beter dan Bergwijn?

Johan Derksen hoopt dat Ronald Koeman alles in het werk stelt om Mohamed Ihattaren te werven voor het Nederlands elftal. Het zeventienjarig toptalent van PSV wordt begeerd door zowel Oranje als...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Mauro Icardi is nog altijd in beeld bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren