Van Geel sprak met Vlaar: 'Om de draad samen weer op te pakken'

Woensdag, 4 mei 2011 om 07:30Daniel Cabot Kerkdijk

Martin van Geel heeft op zijn tweede werkdag de gesprekken heropend met aanvoerder Ron Vlaar, zo meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord trok recentelijk een eerdere aanbieding in, toen de centrale verdediger niet de intentie toonde om zijn verblijf in De Kuip te verlengen. De nieuwe technisch directeur van Feyenoord zat dinsdag opnieuw rond de tafel met Vlaar.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wat verwacht jij?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

27 reacties (laatste reactie door austinbrouwers)

Goed begin van van Geel.
Meteen de key-spelers die hard nodig zijn voor het nieuwe seizoen een nieuw contract aanbieden.
De spelers die in dit stuk vernoemd worden kunnen we stuk voor stuk goed gebruiken om volgend jaar zeker bij de laatste 6 te kunnen eindigen.

Natuurlijk zou het heel erg jammer zijn voor Feyenoord, maar ik denkniet dat hij gaat bijtekenen. Dat ondanks dat hij heel erg belangrijk is voor dit Feyenoord. Maar als er een club komt uit Duitsland waar hij minimaal netto gaat verdienen wat hij nu bruto heeft zal hij daarvoor gaan kiezen. Ook is hij toe aan een stapje hogerop, om te kijken waar zijn plafond ligt.

4 mei 2011 om 08:02

Ik betwijfel het ook of hij bijtekent echter hebben we daarintegen ook nog geen concrete interesse vernomen van teams die geïnteresseerd zijn in onze Ron!

4 mei 2011 om 08:49

Jij doet er een beetje licht over; ik denk dat Vlaar hoe dan ook belangrijk is geweest, toch een soort leider en een goede aanvoerder.

4 mei 2011 om 09:32

Van Geel heeft al aangegeven dat spelers niet gedwongen verkocht gaan worden, alleen als er een goed bod komt dan kan er onderhandeld worden. Anders dienen deze spelers hun contract uit en blijven ze minimaal nog 1 jaar bij Feyenoord.

Of dat een onderhandelingstruc is om de waarde wat op te schroeven of de werkelijkheid zullen we de komende weken wel merken.

4 mei 2011 om 14:03

Het zal misschien wel een truc zijn, want ik kan me niet indenken dat je deze jongens transfervrij laat gaan. Zeker gezien de situatie waarin we zitten.

4 mei 2011 om 18:13

Mwoah je laat zulke spelers toch ook niet voor een grijpstuiver vertrekken? Liever De Vrij, Vlaar, Fer, Wijnaldum nog een seizoen dan een paar ton tot hoogstens een miljoen vangen hoor.

Ik denk niet dat hij gaat bijtekenen. Hij gaf al eerder aan iets hogerop te willen.
Dan moet je ook lekker gaan, Feyenoord is goed voor hem geweest en in de tijd dat hij fit was, was hij vaak niet eens de beste man. Jammer dat Feyenoord op dit moment geen vervanger voor hem heeft, maar met Vlaar hebben we ook dit jaar niks gehaald.
Dus bedankt en tot ziens.

Als Vlaar de concurrentie aan wil bij het Nederlands elftal, dan zal hij de stap moeten maken naar een club waar hij zich verder kan ontwikkelen. Ik vrees namelijk dat hij bij Feyenoord op dit moment aan zijn plafon zit en heeft niet meer de tijd om te wachten tot de club weer helemaal terug is in de top.

4 mei 2011 om 17:17

@eagle, het grappige is dat hij helemaal niet klaar is bij Feyenoord.
Elke keer als er een belangrijke wedstrijd is of er breekt een belangrijke periode aan raakt hij geblesseerd.
Dat zegt mij dat zijn lichaam niet met bepaalde spanningen kan omgaan.
Hoe denk je dat hij het dan gaat redden bij een betere competitie waar hij veel meer wedstrijden moet gaan spelen op 100%?

Als hij vlaar met de vrij an houden is dat voor feyenoord een fgrote win situati.de vrij kan zich beter gaan ontwikkelen en buiten de blessures om moeten we ook rekening mee houden is hij een stabiele factor.

Ben benieuwd wat van geel voor elkaar krijg....

Als hij nou gewoon één jaar bijtekent. Zou voor iedereen goed zijn. Dan blijft hij nog 1 jaar voor Feyenoord spelen, en daarna kan hij voor een beperkt bedrag alsnog weg. Of gewoon een gelimiteerde transfersom opnemen.

Nu kan iedereen wel speculeren maar heeft er eigenlijk wel een club zich bij feyenoord gemeld?
Voor welke speler dan ook !!
Als dat niet het geval is lijkt mij de onderhandlingspositie van welke speler dan ook niet erg stevig.

4 mei 2011 om 09:15

Ja voor de Vrij, maar dat waren PSV en Twente. En hij zou in NL niet naar een ander team gaan!

4 mei 2011 om 13:13

Het hoeft toch niet altijd bekend te worden als clubs zich hebben gemeld? Misschien hebben zich achter de schermen al heel veel clubs gemeld.

Mensen, als we eerlijk zijn waar gaat hij hogerop? Ik ben een groot fan van hem maar ZO goed is hij niet! bij een schalke, wolsburg, Bremen enzo komt hij niet in de basis hoor! En in Engeland subtop ook niet ben ik bang, alleen bij de lagere teams! Een Heitinga is niet eens verzekerd van basis bij Everto end ie is toch wel beter!

Waar wil Vlaar heen gaan dan? Met alle respect, maar deze jongen heeft nou de laatste jaren niet echt zo heel veel laten zien. Voor het buitenland schat ik hem nog te licht in en binnen Nederland kan ik nou niet een club voor hem bedenken die in vergelijking met (vooral de naam) Feyenoord een stap hogerop is. Zou hem sieren om nog een paar jaar in Rotterdam te blijven, zeker na het vertrouwen dat ze in hem hebben getoond na zijn blessures. Met wat meer ervaring in de ploeg, de schouders eronder en een beetje geluk speelt Feyenoord zich denk ik weer de top vijf in, waarna Vlaar altijd nog een mooie transfer kan maken, want dat zit er voor hem nu gewoon nog niet in.

4 mei 2011 om 12:09

Ik denk dat hij goed genoeg is om naar de subtop van Duitsland te gaan, dat lijkt me een ideale competitie voor hem. Maar dan strijdt hij ook mee om een ticket voor Europees Voetbal alleen dan in een veel sterkere en betere competitie.

Ik schat Heitinga ongeveer gelijk in, al zal Vlaar in het begin wat minder zijn omdat hij moet wennen. Een subtopper lijkt mij ook het beste voor hem. Zoals iemand hier eerder al zei is er voor hem (nog) geen interesse (of het is intern gehouden). Dat verhoogt alleen maar de kans dat hij blijft.

Ik las dat ze een linksback,aanvallende middenvelder en een spits wouden hebben.
Als Feyenoord met alle 4 kan verlengen en Ryo ook nog een jaartje kan huren dan vind ik dat ze eigenlijk alleen maar achter een topspits aan moeten.

Als linksback hebben we Martins Indi met Aussar als back-up(als hij blijft), aanvallende middenvelders hebben we genoeg.
Met een topspits van een jaartje of 25 in het team erbij zal het wat mij betreft compleet zijn.
Maar dan moet het wel een echte versterking zijn natuurlijk die ook nog eens bereid is om voor Feyenoord te willen ballen, en dat word een moeilijke opgave.

Dan heb je nog een redelijke bank:
GK: V.dijk/darley
Lb: Aussar
Dc:schenkeveld/(misschien Bahia)/nieveld
Rb:schenkeveld en leerdam kan er ook net als de vrij
Middenveld: Mokotjo/v.haaren/bruins/cabral(mischien Meeuwis) en Classie
Spits: fernandez.(misschien Tomasson)/cisse

Mulder
Dani
De Vrij
vlaar
Indi
Leerdam
Fer
Biseswar
Wijnaldum
Ryo
AANKOOP

vlaar moet blijven vindt ik hij heeft heel lang een blessure gehad en feyenoord bleef vertrouwen in hem houden en betaalde ze salaris en wat krijgen ze er voor terug? een half seizoen doet ie mee.

Uit alles in de media is naar voren gekomen dat Vlaar, Fer en Wijnaldum niet gaan bijtekenen. Nu zeker niet meer omdat Europees voetbal niet gehaald gaat worden. De enige die wel gaat bijtekenen is De Vrij. Verder zal het moeilijk worden om volgend seizoen spelers aan te trekken. Er is nog steeds geen geld, dus moeten ze gokken op goede huurdeals of een transfervrije speler.

4 mei 2011 om 13:33

beetje apart dat je de media wel blind volgt in t geval van wijnaldum, vlaar en fer, maar niet in t geval van de vrij...

4 mei 2011 om 14:04

Ik heb helaas ook dezelfde gedachte. Ik zie deze jongens allemaal, of op misschien een iemand na, niet bijtekenen. Er is geen Europees voetbal gehaald en ze denken allemaal dat ze een stap omhoog kunnen maken.

Ik hoop van harte dat Vlaar bijtekent. Want je zag duidelijk als hij niet mee deed dat het niveau van de Vrij ook omlaag ging. dat had ook te maken dat Bahia naast hem stond. Dus ik hoop van harte dat een speler als Vlaar blifjt,al verwacht ik het haast niet!

Ik hoop echt dat onze Ron bijtekent. Aan de ene kant kan je zo kijken, Wij hebben Ron gewoon bijgestaan in al zijn blessures en zijn we in hem blijven geloven en hebben we ook altijd netjes zijn salaris over gemaakt, dus kan je zeggen Ron teken gewoon 2 jaar bij, blijf nog voor 1 jaar bij Feyenoord en vertrek volgend jaar voor een mooi bedrag naar de Premier League of de Bundesliga. Aan de andere kant, kan je ook begrijpen dat Ron geen zin heeft om weer in de middenmoot mee te doen, want een club als Feyenoord hoort eigenlijk altijd in de top 5 mee te spelen. Dat is begrijpelijk. Ook zal het niet halen van Europees voetbal uiteraard meetellen in zijn beslissing.

Over Wijnaldum en Fer denk ik dat die jongens gewoon moeten bijtekenen. Ze zijn nog piepjong en hebben nog heel veel te leren. Je kan zien dat ze allebei potentie hebben en ook heel ver kunnen komen mits de stap omhoog op het juiste moment wordt gemaakt. Ik ook echt dat ze allebei bijtekenen, als ze nu naar het buitenland gaan verspillen ze waarschijnlijk hun talent, zo zie ik het. In Wijnaldum zie ik echt een toekomstige speler voor het Nederlands elftal. Je kan gewoon zien dat deze jongen heel veel kan en het enige wat ik Gini kan adviseren is: Jongen teken gewoon 4 jaar bij en als je 23-24 bent, dan ben je uitgegroeid tot de absolute sterspeler van Feyenoord en kan je mooi naar een topclub gaan en Feyenoord een transferbedrag van 15-20 Miljoen schenken. Leroy Fer geldt eigenlijk hetzelfde voor. Deze jongen kan ook over een paar jaar een waarde zijn in het Nederlands elftal als verdedigende middenvelder, als opvolger van De Jong. Leroy teken gewoon lekker bij, dan ben je over 2 seizoenen aanvoerder en kan je ook op je 24-25 een prachtige stap naar het buitenland maken en Feyenoord een mooi transferbedrag schenken! Jullie kunnen Feyenoord weer terug brengen waar we horen!

Stefan de Vrij lijkt mij een hele slimme jongen. Ik ga er eigenlijk wel van uit dat hij de gene is waar ik met zekerheid kan zeggen dat hij gaat bijtekenen. Ook in hem zie ik de toekomstige centrale back van het Nederlands elftal. Zo jong en nu al zo slim aan de bal. Dat ene foutje tegen VVV maakt werkelijk niks uit. Ik hoop echt met heel mijn hart dat deze jongen ook gaat bijtekenen!

Jongens met jullie 4 er volgend jaar bij en wat versterkingen (die zeker gaan komen) dan doen wij gewoon weer mee in de top 5!

4 mei 2011 om 18:18

Nigel de Jong is pas 26 he? Dus die kan nog minimaal 8 jaar op topniveau mee, dus Fer zal hoogstwaarschijnlijk niet de opvolger van De Jong worden. Misschien van Van Bommel al heb je daar weer concurrentie van Janssen, Schaars, Brama etc. Op dit moment allemaal beter dan Fer. Alhoewel Janssen natuurlijk ook weer 29 is en met zijn levensstijl het waarschijnlijk niet tot z'n 35e op topniveau vol gaat houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren