Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zweden heeft alleen Zlatan, daar zouden we tevreden mee zijn'

Laatste update:
/

Noorwegen en Zweden worden op weg naar het EK in Frankrijk mogelijk aan elkaar gekoppeld. Zweden eindigde maandagavond in Groep G op een derde plaats en Noorwegen kan vanavond in Groep H nog als eerste, tweede of derde eindigen. Bij winst in en tegen Italië sluit men de groepsfase als winnaar af.

Op de vraag welke tegenstander Zweden het liefst in de play-offs treft, reageerden de spelers van Erik Hamrén eensgezind: Noorwegen. Markus Henriksen wil zich het liefst rechtstreeks voor het EK plaatsen, maar zou een confrontatie met Zweden in de play-offs ook wel zien zitten. "Als we aan de Zweden worden gekoppeld, zijn we daar tevreden mee", zo verzekert de middenvelder van AZ.

"Ik heb het gevoel dat wij op dit moment verder zijn. Zij hebben Zlatan Ibrahimovic, maar wat hebben ze nog meer?", vraagt Henriksen zich af. Als Noorwegen vanavond in Italië verliest, kan Kroatië nog als tweede eindigen. De Kroaten, die op Malta spelen, hebben twee punten minder.

Gewoon even het volkslied zingen, dat is niets voor Zlatan Ibrahimovic!

Posted by voetbalzone on maandag 12 oktober 2015

Denk jij dat Noorwegen als derde gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie wedstrijd (mocht die komen). Denemarken ook nig play-offs. Wordt een mooi Scandinavisch onderonsje daar.

Ja alsof " alleen Zlatan hebben " niet zoveel voorstelt? Noorwegen heeft.. Geen speler die zo goed is als Zlatan.

13 oktober 2015 om 11:50

Inderdaad. Bij Zweden kan je tenminste nog 1 speler opnoemen, en die speler hoort ook nog eens al jaren bij de absolute wereldtop. Noorwegen heeft geen enkele speler die in de buurt komt van zijn niveau. Dan kan je als team misschien beter zijn, maar iemand als Ibra kan er gewoon 3 inleggen op een slechte dag van Zweden.

13 oktober 2015 om 16:20

futureboss, overdrijf je niet?

13 oktober 2015 om 16:42

Laten we eerlijk zijn, als Ibra in vorm is is het echt niet ondenkbaar dat hij tegen een verdediging als die van Noorwegen 3 keer scoort. Ongeacht de vorm van het team rondom hem.

Meer dan een beetje jezelf moed in praten is het niet.. Maar als de teams met de beste spelers altijd winnen zouden wij ook makkelijk geplaatst zijn.

Zeker in play-off wedstrijden kan het alle kanten op.

Ga me kapot lachen als Nederland zich alsnog plaatst voor de play-off en dan Kroatie of Zweden loot en er alsnog uitvliegt.

13 oktober 2015 om 10:27

Als kroatie derde word zullen ze ook wel "geplaatst" zijn net als Nederland. Zweden zal inderdaad nog kunnen net als denemarken.

13 oktober 2015 om 11:48

Was het niet zo dat er bij de play-offs voor het WK iedereen elkaar kon loten?

Nederland is de nummer 14, Kroatie 16e, Denemkarken 23ste en Zweden al 45ste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren