Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgen bij Feyenoord: Steven Berghuis valt geblesseerd uit

Laatste update:

Feyenoord heeft zondag een tegenvaller te verwerken gekregen. Steven Berghuis is na een halfuur spelen geblesseerd van het veld gegaan. De aanvoerder van de Rotterdammers werd hard geraakt in een duel met Nick Bakker. Berghuis gaf na een korte behandeling aan dat hij niet verder kon.

Berghuis had zichtbaar last van zijn linkerbovenbeen. Met zijn arm om de schouder van de fysiotherapeut kon de captain het veld verlaten. Berghuis werd vervangen door Naoufal Bannis. De Rotterdammers stonden op het moment dat de buitenspeler uit viel met 1-0 achter door een doelpunt van Anco Jansen. De Emmen-middenvelder scoorde vanaf elf meter nadat Nick Marsman een strafschop veroorzaakte door Michael de Leeuw naar de grond te werken in het zestienmetergebied.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk lompe overtreding van die Bakker, kijkt alleen naar Berghuis om hem een schop uit te delen. Hopen dat het mee valt..

1 november 2020 om 15:26

Hij heeft hem letterlijk niet geschopt maar heel lomp geblokkeerd.

1 november 2020 om 15:29

Ook goed, komt er op neer dat hij alleen Berghuis wou raken. Gewoon smerig.

1 november 2020 om 15:31

Gele kaart met een Rood randje inderdaad, maar denk dat een rode kaart wel iets te zwaar geweest zou zijn.

1 november 2020 om 15:31

Kan mij kort geleden nog een smerige overtreding van Toornstra herinneren en toen was het een professionele overtreding,bril af en dan beoordelen.

1 november 2020 om 15:37

Ja ? Dus iedereen vond het een professionele overtreding? Volgens mij vonden de meeste het wel een rode kaarr.

1 november 2020 om 15:39

Die was wel op een heel andere manier dan dit. Toornstra schoffelde een speler onderuit dmv de zogenaamde professionele overtreding bedoelt om de aanval te onderbreken. Had rood moeten zijn. Dit was gewoon een lompe trap, is ook rood waard.

Ook dat nog. De talisman van de Rotterdammers valt uit. Dick zal weer een slechte middag hebben.
Hoop toch dat ze minimaal top 5 eindigen

1 november 2020 om 15:41

Neem aan dat je aan het begin van diy seizoen ook al rekening hield met een plek 3, 4 of 5 en dat moet nog steeds lukken.

1 november 2020 om 15:48

Nou als ik het begin zag en hoe ze vorig seizoen eindigden qua spel zou een titel ook een mogelijkheid zijn. Het viel als een kaartenhuis ineen helaas

1 november 2020 om 15:54

Als je oprecht dacht dat een titel tot de mogelijkheden behoorde dan is dat best naief bhai Prem. PSV en Ajax hebben overduidelijk meer kwaliteit een derde plek zou top zijn samen met AZ strijden om de derde plek. Maar Vitesse en Heerenveen doen ook mee.

1 november 2020 om 16:03

Maar om kampioen te worden moet je vooral van de teams winnen buiten de top 5, en dan hoeft het op die dagen tegen de toppers maar net goed te vallen. kansloos ben je dan niet snel in Nederland, met zo veel kwaliteitsverschil in een competitie

1 november 2020 om 16:29

Alsof het sterkste team altijd kampioen wordt. Na de reeks sinds Dick aangesteld werd hadden ze gewoon een kans. Meeste punten gepakt van alle clubs dus waarom had het sowieso niet gekund. Voetbal is geen exacte wetenschap

1 november 2020 om 17:33

Idd naïef omdat te denken. Die reeks was bijna alleen tegen de minste ploegen en hebben ze ook veel geluk gehad. Vaak met hakken over de sloot. Ik was echt verbaasd dat van de zomer veel Feyenoorders dachten mee te kunnen doen om de titel. Deze selectie is gewoon met geluk plek 3 reeel en met een beetje pech plek 6. Er zijn maar een paar sterk houders een stuk of 4. Een paar ok spelers, maar nooit genoeg voor een top 2 plek. Waarom dacht je dat Dick zo aan het zeuren was. Die zag de bui ook al hangen. Door Corona niet kunnen investeren en dat zie je nu ook duidelijk terug. Jammer ook dat er nog geen talenten aan zitten te komen waar je gebruik van kan maken. Misschien is er in de winterstop nog wat mogelijk?

waar is de uitknop voor dit seizoen?

1 november 2020 om 15:32

Voorzichtig met wat je wenst. Rond februari dit jaar vroeg ik mij hetzelfde af...

1 november 2020 om 15:37

Klopt. Een club lijkt alles mee te zitten: beslissing van scheidsrechter in het voordeel, knvb wind mee en noem maar op.
De rest heeft pech na pech na pech

1 november 2020 om 15:48

Met die club bedoel je vast Ajax... Ajax mist ook gewoon haar beste speler in Kudus. 2 Onterechte rode kaarten gekregen in de wedstrijden tegen Vitesse en Sparta. Ook heeft Ajax tegen RKC bijvoorbeeld een overduidelijke penalty niet gekregen etc. Gisteren viel het dan mee, maar dat is echt niet structureel zo. In het corona verhaal, Ajax kan afwezigen en geblesseerden voorlopig nog wat beter opvangen vanwege de brede selectie. Echter, als Ajax ooit zo aan de beurt komt als PSV gaat dat ook punten kosten. Verder hoop ik dat Berghuis tegen CSKA weer mee kan doen, belangrijk dat Feyenoord wint voor de coëfficiëntiepuntjes.

1 november 2020 om 16:05

Ja klopt ook zeker. Ik had het even beter moeten omschrijven La Paloma. Bedoel het per weekend. Het ene weekend heb je veel pech na pech (rode kaart, wel
Corona m etc) andere week heb je als club weer heel veel geluk. Schommelt dus per week.

1 november 2020 om 16:23

Als we er niet te zwaar aan trekken, is het wel interessant: met name door de onvoorspelbaarheid. In tegenstelling tot bijv. F1 oid. Of bijv. als geld alles regeert, zoals bij Bayern en Psg. Persoonlijk liever dit, elk weekend is het weer hannes. Ook wel leuk om te volgen.

Dit kan er ook nog wel bij zeg!!! Feyenoord houdt geen basisspelers meer over

Feyenoord zonder berghuis is gewoon niveau heracles.

1 november 2020 om 15:32

zoveel veranderd berghuis op dit moment niet aan het niveau

1 november 2020 om 16:40

Niet zo positief doen he?

Natuurlijk is dit klote maar ik zie wel wat positievere dingen. Narsingh op rechts zoek z’n mannetje op en gaat voor de voorzet en Bannis is in alles meer spits dan die andere twee.

Ik vrees dat dit betekent dat enige hoop op een succesvol seizoen bij dezen is verkeken. Hopelijk voor Feyenoord valt het mee!

Niets aan de hand met berghuis joh, hij zag dit alleen als een mooie kans om lekker optijd de douche op te zoeken.

Wat een voetbalmachine heeft die Advocaat toch weten te creëren. Nota bene tegen 10 man van Emmen. man man man

Sterkte man. Hopelijk valt het allemaal mee. Advocaat toont weer zijn moed; hij haalt zijn spits eruit en zet een voorstopper erin om sterker te worden in de lucht. Ongelooflijk. Wil hij niet winnen? tegen 10 man?

1 november 2020 om 16:13

Een ware strateeg die Advocaat. Die John de Wolf wordt daar ook knettergek tussen die 2 stuiterballen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren