Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zonder de magie van Guardiola had hij dit niet kunnen bereiken’

Laatste update:

Raheem Sterling maakt een goed seizoen door bij Manchester City. De 23-jarige aanvaller maakte in 27 Premier League-wedstrijden 16 doelpunten voor de koploper en analyticus annex oud-middenvelder Jamie Redknapp hoopt dat hij die vorm kan vasthouden voor het WK van aankomende zomer in Rusland.

Sterling stond tegen het Nederlands elftal (0-1) samen met Marcus Rashford als spits opgesteld en tegen Italië (1-1) speelde hij in de rug van Jamie Vardy. Southgate denkt dat Sterling een goede ‘nummer tien’ zou kunnen zijn voor the Three Lions, zo schrijft hij in de Daily Mail: “Ik klaag al jaren over het gebrek aan Engelse ‘nummer tiens’ die doorbreken in ons voetbal. Kijk naar Spanje: Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas, Isco, David Silva… Ze hebben in Spanje heel veel creatieve geniën.”

“Met Sterling komt Engeland misschien het dichtst bij het hebben van een eigen master manipulator aan de bal. Hij start bij Manchester City op de flanken, maar bij Engeland was hij in de oefenwedstrijd tegen Italië de perfecte nummer tien. Hij straalde klasse uit: hij verdeelde het spel, stuurde spelers met passjes weg en stuwde Engeland naar voren. Sterling zou Engeland in het vaak gespannen internationale voetbal wat meer ademruimte kunnen geven in balbezit.”

“Als Josep Guardiola niet in het leven van Sterling was gekomen, dan geloof ik niet dat hij dit allemaal had kunnen bereiken. Sterling was vorig seizoen gewoon een goede speler. Hij zweefde van bank naar basis en kende zijn beste positie eigenlijk niet. De trainer van Manchester City heeft zijn magie op Sterling laten uitwerken en heeft hem getransformeerd in een van de beste voetballers die er tegenwoordig rondloopt”, besluit Redknapp.

Zie jij in Raheem Sterling een geschikte 'nummer tien'?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Sterling als nummer 10 haal je juist een van zijn grootste kwaliteiten weg: zijn snelheid om verdedigingen open te breken. Daarnaast vind ik niet dat Sterling creatief genoeg is voor de nummer 10 positie.. Engeland kan toch Alli daar neer zetten?

2 april 2018 om 11:13

Sterling is net als Huntelaar altijd op de juiste plek en kan daarom de intikkers maken. Zonder bal is net zo belangrijk als met bal om ruimte te maken voor je medespelers, een man meer situatie te creëren etc. Deze concepten moet je maar Googlen. Een grote plus voor Sterling is dat hij de bal net als Sneijder kan verdelen waar nodig zonder dat de snelheid van bijv een counter afneemt. Daarom kan Sterling zeker weten de rol van de spelverdeler op zich nemen bij het Engelse nationale elftal.

2 april 2018 om 12:46

Of juist niet? Want met zijn snelheid kan hij in 1x een goeie loopactie maken zonder bal waardoor hij kan scoren. Jij denkt dat je alleen wat aan snelheid hebt met bal, maar het is ook een kunst om je snelheid effectief te gebruiken zonder bal.

Ik zou eerder alli of misschien zelfs Wilshere daar neerzetten. Sterling zijn kracht ligt op de flanken.. niet op 10

Ik heb helemaal niet het gevoel dat Sterling zo geweldig speelt ofzo. Hij maakt veel goals, maar bijna al zijn goals zijn intikkers na voorzetten die perfect worden aangesneden, waardoor hij ze van een meter of 5 erin kan tikken. Guardiola lijkt hem alleen ervan bewust te hebben gemaakt dat zodra de bal aan de linkerflank is dat hij naar binnen moet trekken, waardoor hij door zijn snelheid eerder bij de situatie is. Ik vind nog steeds dat hij matig is in de passing, voorzetten en echt een goede afmaker vind ik hem ook niet.

Sterling-Kane-Rashford moet de Engelse voorhoede op het WK worden.
Sterling is geen nr 10,die moet zijn ding blijven doen op de flank!

Slerling gewoon rechtsbuiten zetten, net als bij City.
Alli op 10, Kane in de spits, Lingard linksbuiten.
Verder o.a. Rashford, Oxlade en Vardy achter de hand.
Prima aanval.

Butland
Walker
Cahill
Stones
Rose
Dier
Henderson
Sterling
Alli
Lingard
Kane
2 april 2018 om 10:49

Lingard in de basis? Dan vind ik het toch sneu gesteld met Engeland hoor.

Overigens kan je toch prima zonder 10 spelen? Frankrijk en Spanje spelen ook zelden met een 10, die spelen gewoon in een 4-3-3. Duitsland speelt volgens mij enkel met een 10 omdat Ozil zo het beste tot zijn recht komt

2 april 2018 om 11:21

Onderschat Lingard niet. Dit seizoen echt doorgebroken en heeft de vorm van zijn leven.
Op De Gea na de meest waardevolle speler bij United dit seizoen.
Na Lukaku de meeste goals bij United in alle competities.
Volgens mij na Alli de Engelsman met de meeste assists in de Premier League.
Ik zou Lingard op dit moment de voorkeur geven boven een Ox of Rashford of een Wilshere in een ander systeem.

Sterling bezit nog steeds dezelfde manco's als 2 jaar geleden. Traag anticiperen bij balverlies,en medespelers geen steun in de rug geven,maar zich zo positioneren dat alleen hij de bal krijgt.
Guardiola vind ik hiernin enorm tekort schieten,want als je Sterling goed begeleidt kan ie met afstand een van de beste aanvallers van Europa worden.

Wat een onzin zeg. Sterling schitterde JUIST als nummer 10 bij Liverpool onder Brendan Rodgers en won onder andere de Golden Boy award. Hij is eigenlijk altijd al geweldig geweest dus ik snap niet waarom iedereen doet alsof Guardiola hem beter heeft gemaakt, hij speelt gewoon met meer kwaliteit om zich heen en kan daardoor meer intikkers scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren