Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zo’n doelpunt geeft mij net zo veel voldoening als een hattrick van Luuk’

Laatste update:

PSV-trainer Philip Cocu wist zaterdagavond bij een 3-0 stand tegen Go Ahead Eagles dat de wedstrijd eigenlijk al wel gespeeld was en dat de overwinning zo goed als binnen was, maar toch reageerde de coach uitermate enthousiast op het vierde doelpunt van zijn ploeg. Dat had er alles mee te maken dat het invaller Jürgen Locadia was die deze treffer voor zijn rekening nam.

/

Cocu bracht Locadia in de 82e minuut binnen de lijnen en gaf de spits een duidelijke opdracht mee: “Acht minuten te gaan. In die tijd kun jij prima een doelpunt maken.” Het deed Cocu vervolgens deugd dat de 21-jarige aanvaller daadwerkelijk trefzeker was. “Zo’n doelpunt geeft mij net zo veel voldoening als een hattrick van Luuk de Jong”, doelt de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad op de drie goals die De Jong woensdag maakte tegen Feyenoord.

De spits, die afgelopen zomer werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach, is er verantwoordelijk voor dat Locadia weinig minuten maakt. “Vorig jaar speelde Locadia veel, nu heeft hij Luuk voor zich als spits en zit hij vaak op de bank”, geeft Cocu aan. “Daar heeft hij het natuurlijk moeilijk mee. Maar ook zo’n jongen laat zien dat hij beseft waar het om gaat als hij erin komt.”

Denk je dat Jürgen Locadia veel gaat spelen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, er is nu eenmaal maar 1 positie centraal in de spits bij Psv. Locadia heeft vorig jaar laten zien dat hij veel talent heeft, maar kon Matavz niet uit de basis spelen. Dan is het logisch dat PSV kiest voor iemand als de Jong en dat pakt ook gewoon heel goed uit.

De aankoop van de Jong, de huur van Guardado en het blijven van Wijnaldum en Depay hebben er voor gezorgd dat er een enorme kwaliteitsimpuls is gegeven aan Psv. De Jong scoort misschien nog niet zo veel als je zou willen, maar hij geeft de ene geniale pass na de andere en brengt de buitenspelers en Wijnaldum regelmatig in stelling.

Locadia is toch meer een afmaker en die heeft PSV nu niet perse nodig centraal voorin. Heel jammer, want ik zou hem graag meer minuten zien maken zodat hij zich verder ontwikkeld.

22 december 2014 om 10:24

Ik denk ook dat De Jong meer zal gaan scoren, als PSV het voor elkaar krijgt om meer te domineren. In een dominante speelstijl, zal hij nog meer in de posities komen waarin hij op zijn gevaarlijkst is.

Ik ben wel positief verrast door Guardado. Ik wist wel dat hij goed kan voetballen maar ben toch wel jaloers, dat PSV hem wel haalt en dat Ajax zo'n speler niet binnen haalt..

22 december 2014 om 12:12

Ach. Met zo'n speler is het altijd maar afwachten. Zowel trouwens Guardado als de Jong. Dit soort aankopen/huur kan altijd twee kanten op. Voor hetzelfde geld is zo'n de Jong zwaar gedesillusioneerd dat hij niet geslaagd is in het buitenland en komt zo'n Guardado alleen maar om ritme op te doen.

Dat ze allebei zo goed draaien is deels toeval, maar deels ook wel omdat ze de juiste mentaliteit hebben en dat is weer een onderdeel van de scouting.

Ajax maakt daarin andere keuzes en de laatste jaren hadden zij het gelijk aan hun zijde. Dit jaar is het duidelijk dat PSV in de zomer grotere stappen heeft gezet dan Ajax, maar of dat uiteindelijk genoeg is weten we pas in april/mei.

22 december 2014 om 10:36

Bovendien heeft de jong ook een heel hoop geld gekost, die zet je niet zomaar op de bank ten koste van een talentje

22 december 2014 om 12:08

Dat, maar hij past met zijn specifieke kwaliteiten vooral veel en veel beter binnen de groep die nu in het veld staat.

Ik zou niet weten waarom je Luuk de Jong eruit zou halen, speelt geweldig! Ik zou Locadia gewoon op de bank laten zitten en af en toe laten invallen zodat hij nog zijn goaltjes mee kan pikken. Ik denk dat hij dit seizoen in ieder geval niet veel gaat spelen tenzij er iemand in de aanval geblesseerd raakt of een schorsing oploopt.

22 december 2014 om 11:53

Denk dat Locadia beter kan vertrekken, Luuk de Jong heeft nu gezien dat de eredivisie zijn plafond is, dus die zie ik voorlopig niet vertrekken.
Dus wil Locadia niet afhankelijk zijn van invalbeurtjes en/of blessures kan hij beter vertrekken bij PSV

Vraag me af of Locadia ook net zoveel voldoening voelde bij zijn doelpuntje als de Jong bij zijn hattrick... Wel leuk voor Cocu zon goed gevoel.

Locadia is gewoon een heel matige spits voor Psv. Al is ook hij pas 21.. Waar hebben we het over.
Leuke speler voor in de breedte, denk dat PSV zijn plafond is.

Vind het wel jammer dat Locadia zo weinig speelt. Scoorde vorig seizoen 13 goals, voor een spits die tussen Ruiz en Depay moest opereren en vaak op de bank zat vind ik dat meer dan behoorlijk. In mijn ogen toch de spits voor het NL elftal over 4-6 jaar.

22 december 2014 om 11:23

Uhm apits voor het nederlands elftal? die jongen heeft absoluut talent, maar ik vraag me al af of hij ooit een topper bij PSV zou kunnen worden, laat staan bij oranje. Hij doet het vrij aardig als hij spewlt, maar met 21 is hij ook niet meer de jongste en als hij echt zoxgoed was dam had het er onderhans toch wel uit mogen komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren