Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoet: ‘Ik denk dat hij mij niet zag, dat mag je wel miscommunicatie noemen, ja’

Laatste update:

Ajax won zondag met 3-1 van koploper PSV en knokte zich met tien man zo weer helemaal terug in de titelstrijd. De 1-0 van de Amsterdammers kwam op een bijzondere manier tot stand, toen Daniel Schwaab en Jeroen Zoet elkaar niet goed leken te begrijpen bij een voorzet van Hakim Ziyech en de Duitser uiteindelijk zijn eigen doelman passeerde. Zoet trok na afloop van het duel het boetekleed aan.

“Ik dacht dat ik de bal rustig kon pakken. Daniel zat goed aan de binnenkant en Tadic kon er met geen mogelijkheid bij. Ik denk dat hij mij niet zag. Dat mag je wel een geval van miscommunicatie noemen, ja”, reageert de keeper tegenover NUsport. Zoet wil echter niet van paniek spreken in Eindhoven: “Maar goed, we zijn nog steeds koploper.”

“We staan vanaf speelronde drie bovenaan met twee punten voorsprong op Ajax en dat is in speelronde 27 nog steeds het geval. Dat moeten we zien vast te houden.” Met nog zeven speelrondes te gaan heeft PSV momenteel een voorsprong van twee punten op de achtervolger en heeft het de strijd om de landstitel dus nog in eigen hand.

Voormalig Ajacied Nick Viergever spreekt van een ‘teleurstellende middag’, aangezien de spelers van PSV het gevoel hebben dat er meer in had gezeten. “Maar we moeten nu weer verder. We moeten niet opeens rare dingen denken of roepen. We moeten de dingen blijven doen die we met elkaar hebben afgesproken. Dat hebben we tegen Ajax ook gedaan. Dat kunnen we onszelf niet verwijten”, sluit hij af.

Vind jij dat PSV meer verdiende in de Johan Cruijff ArenA?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoet had naar deze bal toe moeten gaan en niet moeten afwachten. Zoet is de baas in het doelgebied als het niet anders kan dan maar met Swaab en al maar die bal moet altijd voor Zoet zijn. Zoet ging hier zeker niet vrijuit. Net als Onana die weer eens sierlijk onder een hoge bal doorging. De twee beste keepers van de eredivisie die beide in een topwedstrijd in de fout gaan, de 1 iets meer dan de ander maar beide verre van foutloos..

1 april 2019 om 15:09

Die Zoet moet gewoon blij zijn dat hij bij een club als PSV mag keepen en hij moet zichzelf al helemaal niet met Onana gaan vergelijken. Onana kan een topkeeper worden, Zoet zal dat nooit worden. Zoet teert nog steeds op wat champions league wedstrijden tegen Atl. Mensen vergeten wel eens dat een keeper van PEC of NAC ook wel eens een topdag heeft tegen Ajax of PSV. Logisch als je zoveel ballen krijgt. Psv moet voor een andere keeper gaan, want na de winterstop was bijna elk schot een goal en dat kan je maar 1 iemand aanrekenen.

1 april 2019 om 17:52

Onana heeft zeker talent maar hij moet echt veel beter worden op hoge ballen. Met regelmaat gaat hij er onderdoor of laat hij ze los...Nog een paar seizoenen Ajax zou hem goed doen hij is voorlopig nog niet klaar voor een topcompetitie, als hij daar zo onder ballen doorgaat is het snel gedaan met hem...

1 april 2019 om 19:40

Onana is helemaal niks man kun je toch niet serieus nemen. Hoeveel fouten dit seizoen alleen al? En wat voor fouten? Vroeger ging Stanley Menzo bij Ajax 1 keer zo onder de bal door, gelijk nooit meer 1e keeper geweest. Kan gewoon niet! Ongeacht welke ballen hij gepakt heeft deze fouten getuigen van onkunde en gaan er nooit uit.

Fout vind ik toe te wijzen aan Zoet. Natuurlijk doet Schwaab dat niet handig, maar Zoet had moeten roepen dat de bal voor hem was. Als je niks hoort, is het logisch dat een verdediger actie onderneemt om het gevaar weg te nemen. En ik vond Zoet niet heel zeker ogen in deze situatie.

1 april 2019 om 14:48

Wie zegt dat Zoet niks geroepen heeft? Je kan iemand wel coaching, maar dan moet die gene er wel wat mee doen

1 april 2019 om 14:50

Als je zo kort op elkaar staat als Zoet en Schwaab, lijkt het mij niet dat Zoet heel overtuigend de bal 'opeiste'. Daar moet je dan met de volle honderd procent voor gaan en ik zag op tv dat het daar zeker aan ontbrak. Je moet als keeper ervoor zorgen dat er geen twijfel mag ontstaan in deze situatie en dat is dus wel gebeurt. Schwaab voelde zich namelijk genoodzaakt om actie te ondernemen.

Ik weet nog goed dat ik op zondag voetbalde bij de selectie en we hadden een grote keeper. Als hij iets riep/schreeuwde, wist iedereen meteen dat de bal voor hem was. Daar hoefde dan ook niemand aan te twijfelen..

1 april 2019 om 14:56

Blijft gissen, sowieso als verdediger in je eigen 5 meter moet je altijd kijken waar je keeper is; dat is zijn gebied.

Vond Schwaab echt heel slecht gister, vooral bij die penal. Waarom in godsnaam een tackle maken op een speler die op de achterlijn staat? Zelfs als Neres hem had voorgezet had er niemand van ajax in de 16 van PSV gestaan. Mag iemand met zijn ervaring niet gebeuren.

1 april 2019 om 14:58

Dat is waar, maar je mag van een keeper ook verwachten dat hij de baas is in zijn eigen 5 meter gebied.

Schwaab is over het algemeen een prima speler, maar in de grotere wedstrijden laat hij het vaak afweten. Die tackle sloeg inderdaad nergens op en was volkomen onnodig.

1 april 2019 om 15:13

Ik ben zelf keeper. En in zo een situatie moet je vol voor de bal gaan. Dan moet de verdediger maar aan de kant gaan. Zo niet dan ga je als keeper gewoon dwars door hem heen. Knie vooruit om jezelf te beschermen en bal pakken. Raak je je eigen verdediger. Jammer dan, moet je aan de kant gaan. de 5 meter is jou gebied. Zo is het mij en vele andere keepers geleerd.

1 april 2019 om 15:33

Als Zoet wat geroepen had had hij wel gezegd "hij heeft me niet gehoord" in plaats van "hij heeft me niet gezien"

1 april 2019 om 18:05

Er viel niet veel door de verdediger heen te gaan als Zoet nog niet daar is. Zoet is te laat omdat Schwaab de bal aanraakt. Raakt Schwaab de bal niet kan zoet em gewoon vangen.

1 april 2019 om 14:59

De voorzet was zo hard en scherp dat er weinig tijd was om te reageren. Fout toewijzen aan Zoet is belachelijk. Hij stond juist goed. Als Schwaab de bal niet had geraakt was de bal in Zoet zijn handen terecht gekomen. Overduidelijk een fout van Schwaab die de bal verkeerd raakt.

1 april 2019 om 15:15

Nogmaals. Zoet moet gewoon dwars door zn eigen verdediger heen gaan in de 5 meter. Het is jou gebied. Iedereen moet aan de kant als jij komt. Je moet niet afwachten op een bal maar altijd de beweging naar de bal toe maken.

1 april 2019 om 16:25

Onzin, als hij vervolgens zijn eigen speler torpedeert is de kans op ongelukken aanwezig en vliegt de bal ook gewoon in eigen doel. Zoe doet hier niets fout. Schwaab heeft geen controle over de situatie en geen flauw benul waar hij zich bevind. Hij moet om zich heen kijken. Dat deed hij niet hij had alleen maar oog voor de bal en was in paniek doordat Tadic in zijn rug zat.

Ajax wint deze wedstrijd enkel doordat Schwaab 2 domme en onnodige fouten maakt.

1 april 2019 om 18:06

Schwaab? Die heeft er 1 gemaakt hoor. Dat is de domme sliding op Neres. Andere 2 goals kan je Zoet aanrekenen

1 april 2019 om 17:50

Dat zegt die toch ook?

Het lijkt nu eerder alsof de fout bij Zoet ligt. Op het moment dat jij voor de bal gaat als keeper zijnde, moet jij je laten gelden. Dat deed die niet waardoor Schwaab zich genoodzaakt voelde om in te grijpen.

1 april 2019 om 15:34

Precies, hij heeft me niet gezien wat voor onzin is dat. Ik ben zelf keeper en als je komt dan moet je je laten horen. Dat is je voorrecht als keeper, je bent de enige die LOS mag schreeuwen dus doe dat dan ook.

Jongen Zoet. Jij kost ons al zoveel kosten. het doelgebied is jouw domein. Jij bepaald wat daar gebeurt. Schreeuw je longen eruit en beuk die Duitser terug naar die heimat. Man man man, wat een dramakeeper. Hopelijk volgend seizoen Unnerstall erin. En voor de komende wedstrijden svp Room erin.

1 april 2019 om 17:19

Oh man alsjeblieft niet. Zoet heeft zeker niet de beste tweede seizoenshelft (leez: een slechte) en moet echt beter, maar Room is niet alleen kwalitatief minder, maar is ook nog eens een stuk korter. Unnerstall mag overigens wel een serieuze kans krijgen in de voorbereiding komend seizoen. Ben nog niet 100% overtuigd (keepen bij VVV is echt wel ander dan bij PSV), maar een kans heeft hij toch minstens verdiend dit jaar.

1 april 2019 om 19:05

Oke dat van Room neem ik terug. Die kan er echt helemaal niks van.

Je moet ook roepen als je komt zoet...puur jouw fout niet die van schwaab, volgend jaar maar die jongen van VVV erin gooien... zoet is te middelmaat

1 april 2019 om 15:17

De goal van PSV was ook gewoon een fout van Onana, hij moet blijven staan.. maar het gaat in dit topic over zoet. En die moet gewoon uitkomen en Schwaab omver beuken en de bal pakken

1 april 2019 om 15:30

@rossie, lees de reacties van PSV-supporters op deze site maar eens terug. Veel van hen geven ook Zoet de schuld van dit doelpunt.

1 april 2019 om 15:35

Als Zoet dit zo zegt dan is het toch ook gewoon zijn fout? Ik ben zelf een keeper en als je komt moet je roepen. Niet hopen dat je verdediger je ziet. En dat doet niets af aan de fout die Onana maakte want die was misschien nog wel groter.

1 april 2019 om 15:54

Als je komt als keeper moet je de bal gewoon hebben. Zo simpel is het. Zowel Zoet als Onana kwamen zonder de bal te hebben, waarna de hij erin ging. Lijkt mij dat over beiden doelpunten geen twijfel bestaat dat de keepers in de fout gingen. Wie dan het grootste modderfiguur zou hebben geslagen is mij om het even. Zag er van 2 kanten erg knullig en dom uit.

Het wordt tijd dat PSV afscheid gaat nemen van Zoet. Een middelmatige, onzekere keeper waar je niet sterker van wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren