Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zoekend Sparta liep blauwtje bij voormalig bondscoaches en Ten Cate'

Laatste update:

Sparta Rotterdam zet hoog in bij de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. De eerstedivisionist nam afgelopen weekend afscheid van Gert Kruys en heeft Dick Advocaat en Bert van Marwijk informeel benaderd. Ook Henk ten Cate heeft (weer) een telefoontje gehad.

Volgens RTV Rijnmond hebben alle drie de coaches laten weten dat zij niet in Het Kasteel aan de slag willen gaan, maar Sparta toont zich ambitieus. Overigens is het maar de vraag wie de trainers benaderd heeft, want volgens RTV Rijnmond zijn er naast de technisch verantwoordelijke(n) altijd wel sponsors die op eigen houtje op zoek gaan.

Sparta won vorige week vrijdag nog van RKC Waalwijk (2-1), maar een dag later werd toch besloten om de samenwerking met Kruys te beëindigen. Sparta staat op het moment zesde in de Jupiler League en speelt zondag thuis tegen FC Emmen.

Denk je dat Sparta dit seizoen kan promoveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ten Cate doet het alleen voor niks..

LOL ze zijn daar ook helemaal de weg kwijt in Spangen... Hoe komen ze erbij om zulke mensen te benaderen die zijn al moeilijk te halen voor de sub top en zelfs voor de top van de eredivisie. Ze moeten gewoon een jeugdtrainer oid door schuiven zoals NAC want met zulke matige materiaal kan niemand wat ervan maken.

5 december 2014 om 16:13

Ik had Arjan van der Laan wel wat gevonden voor Sparta. Maar ja, die gaat FC Lisse al trainen in het komende seizoen...

5 december 2014 om 16:28

Nou, het zou me nog niet eens zo verbazen als het ze wel lukt. Sparta is uiteraard een club met historie en hoort nog altijd in de Eredivisie thuis. Ook voor van Marwijk zou het een goede keuze zijn. Zo zou hij zich in de kijker kunnen spelen van de Nederlandse topclubs, wanneer een coach vertrekt. Dat Advocaat zou gaan was uiteraard te verwachten. Afgelopen jaren trainer van België, Rusland, PSV, AZ en het Servische elftal geweest, dus die heeft hier geen zin in. Vind het opvallend dat Ten Cate nee heeft gezegd...

5 december 2014 om 16:52

Sparta hoort thuis in de Eredivisie? Sparta hoort helemaal niet thuis in de Eredivisie. Het beleid van Sparta is ver te zoeken, al jaren. Enorm triest hoe er met de club wordt omgesprongen, maar alleen op basis van historie hoor je niet ergens thuis. Er zijn in de Jupiler League zeker 10 clubs die het gezien het beleid meer verdienen om in de Eredivisie te spelen dan Sparta.

5 december 2014 om 18:54

Noem er maar 10

Advocaat en Van Marwijk? Ze zijn dan wel héél erg ambitieus. Je kan toch van te voren al incalculeren dat zulke coaches voor Sparta onhaalbaar zijn.

Dat sponsoren op zoek gaan naar een nieuwe trainers geeft ook maar weer aan hoe dingen binnen Sparta gaan en mensen op bepaalde functies worden er vervolgens op aangekeken.

Die club gaat voorlopig niet promoveren naar de Eredivisie, op deze manier.

Mario Been lijkt mij meer qua ambities wat past ...

Dit gaat hem niet worden, leo verjongen frisse jonge wind, al die museum coaches ga je de oorlog niet meer winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren