Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zoekend Bayern München meldt zich na ontslag Niko Kovac in Parijs’

Laatste update:

Onder meer Erik ten Hag, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino en José Mourinho werden in de afgelopen dagen genoemd als potentiële opvolgers van Niko Kovac bij Bayern München en er lijkt nog een naam aan dit rijtje toegevoegd te mogen worden. Sky Deutschland meldt dinsdagmiddag namelijk dat Der Rekordmeister bij Thomas Tuchel heeft geïnformeerd of hij interesse heeft in een terugkeer naar de Bundesliga.

De 46-jarige oefenmeester werkte eerder als hoofdtrainer bij FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund en zwaait sinds vorig jaar de scepter bij Paris Saint-Germain. Bayern heeft zich volgens de berichtgeving uit Duitsland bij Tuchel gemeld om te vragen of hij een overstap naar de Allianz Arena ziet zitten, waarbij het zowel om een aanstelling op korte termijn als om een dienstverband in de zomer zou kunnen gaan.

De vijf voornaamste kandidaten om Kovac op te volgen bij Bayern München

Het kamp-Tuchel heeft de Duitse grootmacht naar verluidt laten weten dat er van een snel vertrek bij PSG hoe dan ook geen sprake zal zijn. Of hij aankomende zomer wel beschikbaar is, hangt af van de prestaties van les Parisiens in het huidige seizoen. Als de Fransen opnieuw voortijdig uit de Champions League vliegen, lijkt het niet ondenkbaar dat de twee partijen na dit seizoen uit elkaar zullen gaan.

De respons van Tuchel is vergelijkbaar met het antwoord dat Ten Hag maandag gaf op de vraag of hij op korte termijn over zou kunnen stappen naar Bayern. “Ik maak het seizoen zeker af bij Ajax en richt me op Chelsea”, liet hij optekenen op een persconferentie in de aanloop naar het Champions League-duel met the Blues van dinsdagavond.

Zou jij Thomas Tuchel een goede trainer vinden voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, laat ten Hag nog maar lekker een jaartje bij Ajax blijven en Allegri of Tuchel naar Bayern gaan. Al denk ik dat Tuchel best wel is zou kunnen botsen met het bestuur van Bayern maar dat geldt misschien wel voor elke eigenwijze trainer.

5 november 2019 om 14:10

Maar hoe zou Ten Hag nu eigenlijk nog vooruitgang moeten boeken? Stel hij wordt volgend seizoen ‘gewoon’ kampioen maar overleeft de CL groepsfase niet, dan heeft hij het al minder gedaan dan eerder. Voor Ajax lekker om wat zekerheid te hebben, maar voor Ten Hag met oog op zijn carriere moet hij wel een goed moment kiezen om hogerop te gaan.

5 november 2019 om 14:28

Ik denk dat buitenlandse clubs wel snappen dat hij niet elk jaar de halve finale kan halen, maar ik denk zeker dat hij zichzelf wel kan bewijzen als meer dan een eendagsvlieg door dit jaar weer de groepsfase uit te komen en kampioen te worden, en eventueel volgend jaar door weer een sterk team te bouwen nadat weer een stuk of 3 sterkhouders (onana, Tagliafico, Donny?) zijn vertrokken. En bovendien denk ik dat ten Hag ook echt nog wel wat te leren heeft bij Ajax, het is tactisch gezien een toptrainer maar hij kan wel echt heel koppig zijn in sommige dingen qua opstelling en spelerskeuze en kan ook nog beter worden in zijn contact met de pers. Ik hou er wel van hoe hij het doet maar ik denk wel dat hij voor een internationale topclub iets te wollig/tactisch tegen journalisten praat.

Is eerder al vaak aan Bayern gelinkt natuurlijk, Tuchel en Ten Hag zijn natuurlijk de beste opties. Al is Tuchel natuurlijk moeilijker los te weken dan Ten Hag. Ik zou zelf persoonlijk toch voor Ten Hag gaan, Kent wat mensen bij Bayern en is een relatief makkelijke optie.

Als Bayern Mourinho en Allegri niet zien zitten dan zie ik ze Heynckes aanstellen en in de zomer kijken hoe Ten Hag en Tuchel er dan in staan.

5 november 2019 om 14:27

Heynckes had toch al laten weten dat het zijn laatste rodeo zou zijn voor Bayern ?

5 november 2019 om 14:29

Tsja maar je weet maar nooit wanneer zijn hond weer blaft.

5 november 2019 om 14:45

De hond van Heynckes is overleden. Alleen maar meer reden om Bayern niet te coachen.

5 november 2019 om 15:05

Arme Cando

Ondanks dat Bayern het hoogst haalbare doel is voor een Duitse trainer, zie ik Tuchel niet naar Bayern gaan. Speelt bij PSG echt geweldig voetbal met jongens die beter worden en dit kan zomaar het jaar zijn waarin de CL eindelijk gewonnen wordt als Neymar een keer fit is in die cruciale fase van het seizoen. Real, Barca, Bayern, City en Juventus zijn allemaal niet geweldig dit jaar en ook Liverpool wint de meeste wedstrijden met pijn en moeite. Zo makkelijk en goed als PSG voetbalt momenteel doet echt geen enkele club in Europa.

Misschien Heynckes weer tot het einde van het seizoen en daarna Erik?

Tuchel gaat dit jaar knallen met PSG in de CL. Bovendien is hun selectie ook veel sterker dan dat van Bayen momenteel.

5 november 2019 om 14:27

Met die selectie en daarbij horende resources is het ook wel genant aan het worden dat PSG nog geen CL heeft gewonnen. Als het ze dit jaar weer niet lukt.....

5 november 2019 om 15:14

Genant weet ik niet. Er zijn meerdere kandidaten die ook in het rijtje favorieten horen te staan. Het is wel wat genant dat PSG nog nooit verder dan de kwartfinale kwam.

5 november 2019 om 14:46

Ik zie Tuchel ook niet vertrekken bij PSG op dit moment. Hij heeft meer kans op de hoofdprijs , de CL, bij PSG dan bij Bayern. Want met de nationale titel pakken met zowel Bayern als PSG is er natuurlijk weinig eer te behalen.

5 november 2019 om 15:47

Dit is het jaar van PSG .. Zijn in topvorm… Veel andere topclubs zijn in een mindere vorm.maar CL gaan ze niet winnen.werd vorig seizoen voor gek verklaard toen ik zei dat PSG CL niet zou winnen.

5 november 2019 om 17:23

Als Neymar en Mbappe fit en in vorm hebben is het mogelijk

Tuchel lijkt me een erg goede optie. Vond PSG wel goed positie spel spelen onder hem. En denk dat die goed bij Bayern past.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren