Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan: ‘Zij willen me van de top stoten, maar ik vind het fijn aan de top’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is blij, dat zijn opmerkingen van anderhalve week geleden het nieuws niet meer domineren. Na afloop van het 3-2 verlies bij Girondins Bordeaux wond de excentrieke spits zich op over de arbitrage. “Ik heb in vijftien jaar nog nooit zo’n waardeloze scheidsrechter meegemaakt. Dit schijtland verdient een club als Paris Saint-Germain niet eens”, fulmineerde de Zweed.

/

De uitspraken werden breeduit besproken in de Franse pers en een paar politici vonden dat Ibrahimovic beter het land kon verlaten, als hij het zo slecht had in Frankrijk. De aanvaller maakte echter excuses en zei dat hij het alleen over de voetballerij had: Frankrijk als land vond hij lang zo slecht niet. Nu is hij met Zweden op pad voor de EK-kwalificatie en daar kreeg hij van The Guardian nog vragen over het incident.

“Ik heb het naar mijn zin hoor, in Frankrijk”, antwoordde Ibra. “Ik zou daar niet al zo lang voetballen en mijn contract verlengd hebben, als ik het er waardeloos vond. En al die anderen mensen… al die bullshit… ze willen me gewoon van de top stoten, maar dat laat ik niet gebeuren. Ik vind het fijn aan de top en daar blijf ik ook”, sprak Ibrahimovic karakteristiek. Wel wil hij dat de arbitrage echt beter bekeken wordt. “Wij als spelers worden ervoor gestraft, maar de scheidsrechters niet.”

De commotie rond Zlatan Ibrahimovic was overdreven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'De wereld van Zlatan' Zucht...

25 maart 2015 om 15:39

kan ik hieruit opmaken dat ik niet de enige ben die dit een belachelijke kerel vindt?

25 maart 2015 om 15:42

Ik ook. Eenieder zegt: hij zegt gewoon wat hij denkt, en is zo puur. In mijn ogen is alles wat hij zegt gespeeld, en uitgekiend om zijn imago van stoere jongen te versterken. Hersenloos, en echt niet respectvol jegens andere mensen. Wel een magnifieke speler.

25 maart 2015 om 15:51

Zlatan blijft gewoon een baas.
"wel wil hij dat de arbitrage echt beter bekeken wordt. “wij als spelers worden ervoor gestraft, maar de scheidsrechters niet.” "

Met name in dat stuk heeft hij gewoon gelijk. Spelers worden bij fouten gestraft in de vorm van bijv. kaarten. Scheidsrechters hebben nooit een controlepost, wat dat betreft mag de Fifa hier wereldwijd eens naar gaan kijken.
Het toepassen van meer hulpmiddelen zou kunnen, maar een betere scheidsrechtersopleiding of iets in die richting zou ook al heel welkom zijn.

25 maart 2015 om 15:55

Als het uitgekiend is, is het per definitie niet hersenloos, want dan is er op voorhand over nagedacht en dat doe je met je hersenen.

25 maart 2015 om 15:55

zo'n dingen roepen, vervolgens in de media ook nog stellen dat je een vent bent die blijft staan achter wat hij doet/zegt en dan nu weer zeggen dat je het fantastisch vindt in Frankrijk.

Ik denk, oprecht, dat deze man voer is voor psychiaters. Als hij niet zo goed kon voetballen, dan zat hij allang ergens in een kamertje met zachte muren.

25 maart 2015 om 16:05

Zoekt constant de media op. Niks grappigs meer aan.

25 maart 2015 om 17:43

Is altijd grappig dat mensen het accepteren als iemand goed kan voetballen. als een speler wat minder presteert dan komt hij er niet mee weg. zoals Ballotelli bijvoorbeeld.

26 maart 2015 om 09:24

Voeg daar aan toe dat Ibrahimovic structureel faalt in de ko fase van de CL. Vaak presteert hij slecht in grote wedstrijden.

Wat een held is het toch ook. Geweldige voetballer en een echt mens.

onzeker ventje met zn grote mond
compensatiegedrag

25 maart 2015 om 15:47

Ik zou als ik jou was niet de psychologie ingaan, je kan zeggen over hem wat je wilt maar onzeker is hij nog niet bijna.

25 maart 2015 om 19:21

Overcompensatie is wel degelijk een psychologische term.
Compensatie kan zich uiten in het doelbewuste streven van de mens om zijn zwakheid te overwinnen.
Dat brengt hem soms zelfs tot een topprestatie en daarmee tot overcompensatie van zijn vroegere zwakheid (= directe compensatie).

Soms zijn de mensen met de grootste mond degene met de kleinste hartjes. En het zijn juist types als Zlatan die bij deze groep horen.

Het kan natuurlijk prima zo zijn dat hij daadwerkelijk zo is, maar vaak slaat onzekerheid om in arrogantie, wat je niet zo snel merkt wanneer je iemand niet goed kent.

25 maart 2015 om 16:30

Onzeker? Als er iemand vol zelfvertrouwen is, is het Zlatan wel. Ik denk toch maar eens dat je moet opzoeken wat het woord "onzeker" precies betekent.

25 maart 2015 om 18:02

Denk dat jij moet opzoeken wat onzekerheid nu precies is. Zlatan is een typisch voorbeeld van te zelfverzekerd wat overslaat in arrogantie. Arrogantie kan voortkomen uit een grote mate van onzekerheid.

Ze proberen Ronaldo nu ook al te schorsen voor een bullshit reden.
Zlatan en Ronaldo zijn de enige 2 spelers uit deze voetbalgeneratie die alles mogen zeggen en tot aan vervelends toe arrogant mogen zijn omdat het hun spel bevorderd en ze de absolute top zijn dus ze hebben het ook wel verdiend.
Het is anders als je bijvoorbeeld een Kishna en Willems arrogant ziet doen dan denk ik echt bij me zelf je speelt in de eredivisie en hebt nog niks gepresteerd dus hou gewoon je mond en ga zitten maar bij deze 2 legendes vind ik het echt mooi en passen

25 maart 2015 om 15:53

Toch vreemd dat Zlatan voor sommige een legende is. Dat kan je blijkbaar al worden als je nooit een Europacup gewonnen heb....

Gewoon een goede speler, zoals elke generatie zijn goede spelers heeft. Nou echt niet iemand die in de geschiedenis van het voetbal bij de 1e 10 staat.

25 maart 2015 om 15:56

Even los van Zlatan (die natuurlijk geen legende is) is het natuurlijk belachelijk om een teamprestatie als maat te nemen voor de grootheid van een individu.

Zo zijn er ook nog steeds mensen die Messi niet de grootste voetballer vinden omdat hij nog nooit een WK heeft gewonnen. Het één heeft gewoon niets met het ander te maken.

25 maart 2015 om 16:07

Toch wel... De grootste spelers winnen de grootste prijzen, en spelen voor de grootste clubs.

Waar wil je anders op oordelen? Wat maakte cruijff of Maradonna zo groot?

Een Wk is voor mij ook niet de grootste prijs. Het is eens in de 4 jaar dat maakt het speciaal.

Maar kwalitatief is een CL sterker bezet.

Je kan eindeloos bomen over wie de beste is. Maar Zlatan is dat in ieder geval niet.

Messi is natuurlijk wel een legende. Wat mij betreft groter dan Maradonna

25 maart 2015 om 18:02

Ik zou even na kijken voor je wat zegt want hij heeft wel degelijk prijzen gewonnen bij barca in 2009 wereld beker en in 11 volgens mij ook geld ook voor cl en super cup.

25 maart 2015 om 18:04

Je spreekt jezelf tegen. Messi heeft nog nooit een WK gewonnen, maradonna wel 0o

Met ibra z'n zaakwaarnemer weet je het nooit.. Hij kan ineens vertrekken of ineens bijtekenen je weet het nooit met z'n zaakwaarnemer hopelijk scoort ie vrijdag weer 3 x tegen Moldavië. Wil graag hem op het EK zien in frankrijk

Fantastische gozer. En dat mensen zeggen dat alles wat hij zegt gespeeld is, moeten toch maar eens nadenken voor dat ze die onzin weer uitkramen. Als je boos bent zeg je soms natuurlijk verkeerde dingen. Maar naast dat is Zlatan wel één van de weinige voetballers die wel zegt wat hij vind ongeacht wat sommige mietjes (oa vele leden van voetbalzone) ervan vinden.

25 maart 2015 om 18:08

Oh ja? Sinds wanneer is daadwerkelijk zeggen wat je ervan vindt een positieve eigenschap? Als we allemaal zouden zeggen wat we echt vinden zou de wereld er bizar uitzien. 0o

En dan nu de volgende in de rij die zijn grootheids-waanzin laat ontploffen : Zlatan.
Denk er aan Zlatan , ge zijt pas groot als ge klein kunt blijven.
Goddank dat de allergrootste voetballer klein is gebleven ( Messi, wie anders )

Overschatte spits. Maakt de mooiste doelpunten tegen teams als Anderlecht etc. maar vrijwel altijd onzichtbaar in de grote wedstrijden.

25 maart 2015 om 17:51

Onzichtbaar??!!! Waar zie je hem niet dan? Of is de haat omdat die is weggegaan bij Milan?! ZLATAN is en blijft een genie! Met je overschat

25 maart 2015 om 18:06

Precies.

25 maart 2015 om 19:37

Italië duitsland en Porugal zijn zeker ook kleine landen en Barca Arsenal Real Madrid ook kleine clubs? Zlatan kan zich moeilijk bewijzn als die jaarlijks maar een paar "topwedstrijden" speelt in club verband.

25 maart 2015 om 21:24

Hij bedoeld in de KO C.L waar hij nooit wat van bakt en niks is.

25 maart 2015 om 22:18

ook niet mee eens, vorg jaar nog een groot aandeel in de knock outfase tegen Levrkussen, 2 goals. tegen Chelsea was hij na een uur geblesseerd. Ook scoorde hij 2 keer tegen arsenal in zijn barcelona tijd en 2 jaar geleden tegen Barca met PSg was hij belangrijk met een goal in het parc des princes en de assist in het Camp Nou en zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

De meest overschatte spits is die felipo pipo inzaghi van je. Zlatan is geniaal, heeft zich in vrijwel alle competities bewezen. Nee het is geen ideale schoonzoon zoals messi. Het zou wel erg saai worden zonder deze topper!!

Zlatan is beest!!! Was allemaal overdreven

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren