Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zlatan zei dat ik naar PSG moest komen om met hem samen te spelen’

Laatste update:

Paris Saint-Germain krijgt de kans om wraak te nemen op Chelsea. De Parijzenaars werden vorig jaar uit de Champions League gekegeld door de huidige koploper van Engeland en treffen die tegenstander nu opnieuw. De hoop van de fans van PSG is weeral gevestigd op Zlatan Ibrahimovic, die steeds beter in vorm lijkt te komen en zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen SM Caen nog op prachtige wijze trefzeker was.

/

David Luiz, die vorig seizoen nog op Stamford Bridge actief was, beseft dat de Zweed het verschil kan maken in het tweeluik met zijn ex-werkgever. “Hij is een van de beste spelers in de wereld en een geweldige persoonlijkheid bovendien. José Mourinho kent hem natuurlijk goed van zijn periode bij Internazionale en heeft misschien een plan om hem af te stoppen. Maar als Zlatan in vorm is, is hij niet te stoppen.”

“Er zijn twee Zlatans: de Zlatan zoals de media hem zien en de echte Zlatan”, vervolgt de Braziliaanse verdediger in de Engelse media. “Hij was een van de redenen waarom ik naar Parijs ben gekomen. Toen ik met Chelsea in Parijs speelde, zei hij tijdens de wedstrijd tegen mij dat ik volgend seizoen naar PSG moest komen om met hem samen te spelen.” PSG is voor het eerste duel met Chelsea echter niet op zijn sterkst.

Trainer Laurent Blanc bevestigde na de 2-2 remise tegen Caen dat Yohan Cabaye, Marquinhos, Serge Aurier en Lucas Moura het duel van komende dinsdag niet halen. Javier Pastore en Blaise Matuidi zijn nog twijfelgevallen. Het vertrouwen bij PSG zal ook niet gigantisch zijn, want tegen Caen werd een zeker lijkende zege weggeven. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt. We waren erg ongelukkig”, sprak Ibrahimovic na afloop.


Wat verwacht jij van PSG - Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het blijf een geweldige gozer, die Zlatan

15 februari 2015 om 09:41

Luiz ook. Mindere voetballer maar wel een bijzonder persoon. Lijkt me prettig om mee samen te werken

Zou hij ook Messi hebben gevraagd?

15 februari 2015 om 09:58

Want die waren vast beste maatjes geworden in de tijd dat Zlatan bij Barca speelde

15 februari 2015 om 10:30

Zoals je misschien dus niet weet, vindt Zlatan, Messi helemaal geweldig. Dus ja die zijn best goede vriendjes geworden!

15 februari 2015 om 10:30

zlatan en messi waren goed bevriend bij barca, de reden dat zlatan vertrok was omdat hij niet met guardiola kon opschieten.

15 februari 2015 om 13:07

kingleo

hou je mond man, als je zo goed bevriend bent met een persoon dan pak je dan toch niks stiekem af van diegene?

Zlatan is een spits, Messi was destijds een vaste rechtsvoor maar plots uit het niets wou de beste man een spits worden en dan had Guardiola geen keuze.

15 februari 2015 om 14:13

@legendinmaking
Dat was toch veel beter voor het team, zlatan was, met alle respect, veel minder dan messi. Wat er daarna gebeurde, hoef ik geen woorden aan vuil te maken. Ze wonnen alles wat er te winnen viel.

ibra gewoon 1 van de beste spitsen ooit hij is sterk goed schot heeft ook het techniek om zijn man te paseren en scorend vermogen heel goed

15 februari 2015 om 10:17

Koppen kan nog wel beter. Met zijn lengte en kracht is dat niet super.

15 februari 2015 om 10:22

Zlatan hoeft niet te koppen, hij krijgt het wel weer voor elkaar om een gekke karate trap te geven aan de bal

15 februari 2015 om 13:08

Koppen kan inderdaad beter omdat hij geen "explosiviteit" heeft in de lucht.

Een Ramos, Godin, Miranda, Pepe, Cristiano, David Luiz, Thiago Silva hebben dat wel.

15 februari 2015 om 13:44

Cavani ook.

Vraag ik me toch af waarom Zlatan zoiets zou doen. Je zou toch zeggen dat hij de beste spelers om zich heen wil verzamelen? Luiz vind ik persoonlijk alleen maar heel erg overschat.

15 februari 2015 om 11:25

Ik vind het inderdaad ook een beetje een blind paard. Puur verdedigend is hij wel aardig, maar door zijn rare wilde fratsen alsnog niet heel betrouwbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren