Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan Ibrahimovic keert ijzersterk terug en beslist Milanese derby

Laatste update:

De Derby della Madonnina is zaterdagavond een prooi geworden voor AC Milan. I Rossoneri namen tegen Internazionale vroeg in de wedstrijd een dubbele voorsprong dankzij twee treffers van Zlatan Ibrahimovic, die hersteld is van zijn coronabesmetting. Inter kwam al snel terug in het duel via een intikker van Romelu Lukaku en dacht in de slotfase met een penalty op gelijke hoogte te kunnen komen, maar die werd teruggedraaid: 1-2.

Internazionale begon goed aan de wedstrijd, maar dat veranderde toen Ibrahimovic in de zestien op de hakken werd getikt door Aleksandar Kolarov. De Zweed zag zijn penalty vervolgens gekeerd worden door Samir Handanovic, maar had geluk dat hij de bal in de rebound alsnog kon binnentikken: 0-1. Drie minuten later was het opnieuw raak voor Ibrahimovic, die daarvoor ploeggenoot Rafael Leão dankte. Laatstgenoemde passeerde op de linkerflank Danilo D'Ambrosio en leverde een ragfijne lage voorzet af op Ibrahimovic: 0-2.

Internazionale - AC Milan: ? 13' - Zlatan Ibrahimovic ? 16' - Zlatan Ibrahimovic

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 17 oktober 2020

Daarmee was de wedstrijd nog lang niet gespeeld, want Inter knokte zich al snel terug. Ivan Perisic bereikte op de linkerflank de achterlijn en had geluk dat zijn lage voorzet via de vingertoppen van Gianluigi Donnarumma bij Romelu Lukaku belandde, die simpel binnen tikte: 1-2. Het spel bleef daarna op en neer golven. Inter had in de blessuretijd van de eerste helft pech dat een kopbal van Lukaku tegen de buitenkant van de paal ging.

Ook na rust bleken de Milanese clubs aan elkaar gewaagd. Internazionale had het meeste initiatief, terwijl Milan vooral gokte op de tegenaanval. Achraf Hakimi kreeg de grootste kans. De rechtsback dook in de zestien op bij de tweede paal en probeerde het met een zwevende kopbal, maar mikte vrij ver naast. Inter dacht in de 73ste minuut een penalty te krijgen, toen Lukaku na licht contact met Donnarumma naar de grond ging. De VAR oordeelde echter dat de doelman van Milan geen overtreding maakte en draaide de beslissing terug.

Lukaku kreeg in de 93ste minuut nog twee grote kansen, maar verlengde eerst een pass van Lautaro Martínez tot net naast de paal, en zag daarna een hakbal stranden op het lichaam van Donnarumma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een zaadpartij de 2de helft, gelijkspel was meer verdiend geweest, Inter heeft kansen gehad maar hebben zich niet kunnen belonen. Ben niet trots op wat veel Milan spelers hebben laten zien, veel schwalbes of overdreven valpartijen (al was het een schoppartij de 2de helft), ja het is slim en misschien wel noodzakelijk om een overwinning eruit te slepen, maar het zal het blauw zwart bloed hebben laten koken en ook als neutrale fan en als Milanisti zelf is het niet fijn om aan te zien. Maar goed we hebben een derby gewonnen, iets wat zeldzaam is de laatste jaren. Hopen dat dit gedrag eenmalig is maar ben blij voor 3 zeer belangrijke punten, Inter heeft zichzelf tekort gedaan.

17 oktober 2020 om 20:11

Inderdaad vervelend, vond die scheidsrechter sowieso een aparte wedstrijd fluiten. De ene keer liet hij veel doorvoetballen en daarna floot ie weer voor de meest kleine tikjes die werden uitgedeeld. Aan de andere kant moet je ook slimmer zijn als speler. Zo'n overtreding bij de cornervlag op Calhanoglu bijvoorbeeld, hij kan geen kant op en toch schop je 'm onderuit waardoor je als Inter zijnde veel tijd verliest in de slotminuten.

Heerlijke wedstrijd! Wat een spanning met die gigantische kans van Lukaku in de allerlaatste seconde. Deze wedstrijd had alles behalve fans.

Heerlijke eerste helft gezien, het laatste kwartier van de tweede helft daarentegen was afschuwelijk en een grote gefrustreerde schoppartij. Een wedstrijd met twee gezichten. Mooi dat Milan heeft gewonnen, zijn nu als enige ongeslagen. Hopelijk kunnen wij vanavond ook 3 punten pakken.

17 oktober 2020 om 20:10

Napoli is ook nog ongeslagen🤓

17 oktober 2020 om 20:26

Telt die afgelaste wedstrijd niet mee dan?

Hij hedft altijd grote praatjes, maar deze koning maakt het allemaal waar. Sinds zijn komst staat er een comoleet ander ac milan. Diep respect voor deze man.

17 oktober 2020 om 22:49

Mensen die het overal en altijd waarmaken mogen wat meer praatjes hebben. Ibra loopt niet weg voor druk en doet er vaak zelf een schepje bovenop. In Spanje wat minder, maar het in Italië tot 3 keer toe waarmaken. In Engeland, in de VS en als klap op de vuurpijl ook groot geweest in de eredivisie....
Een groot atleet die heel goed met zijn lichaam weet om te gaan.

IBRACADABRA !! Jammer genoeg niet heel de match kunnen zien maar wat boeit het?! 3punten zijn binnen in de derbij met een start van 12/12.... Dat is geleden sinds de jaren 90 volgens de commentator dus alle eer aan Maldini en pioli

Mensen beseffen soms niet hoe groot deze Derby is, Theo die openlijk op social media Hakimi uitdaagd, Canhanoglu die zijn gezicht op de iconisch foto van Rui Costa die naast Materazzi staat, plakt. En inter spelers zullen vast ook de wdstrijd op gehyped hebben.

Verdikkie de spanning niet normaal. Duels vs Juve en Inter zijn de aller mooiste maar ik kan het nooit Normaal kijken. Hartkloppingen alom. 2e helft beide op door de interlandbreak. Maar Milaan kleurt weer Rood Zwart, niet Lukaku maar Zlatan is koning van Milaan. Kessie en Ibra man of the match. Milan als enige ongeslagen en staat 2 punten los 1e! Ja het zegt niets zo vroeg in het seizoen maar o, wat had ik dat afgelopen jaren willen zeggen! Forza Milan! Mooiste club uit Italië

17 oktober 2020 om 20:45

Haha je probeert uit te leggen hoe groot deze wedstrijd is en dan noem je Theo, hakimi en canhanoglu...

Echt wereldsterren... qua verleden is dit uiteraard een grote wedstrijd, het zijn 2 grote clubs maar het zijn absoluut geen grote teams

17 oktober 2020 om 20:51

Het zijn allebei grote teams, daar kan je niet omheen

17 oktober 2020 om 20:54

Theo en hakimi horen anders gewoon bij top 5 beste links en rechtsback van de wereld dus snap niet waarom je zo gezaagd reageert . Daarbij heeft inter ook gewoon een selectie die niks onder doet voor een Chelsea of Atletico.

18 oktober 2020 om 00:01

@maurootje serieus...ga je nu zeggen dat dit AC Milan een groot team is?kom op zeg.ik snap best dat je een groot fan bent van AC Milan en het een mooie club is, maar de laatste paar jaar is het gewoon helemaal niks.ze zijn wellicht weer op de goede weg, maar het is nog zeker geen groot team.

18 oktober 2020 om 07:02

@nederland79probeer er eerst achter te komen wat de definitie is van een groot club/team. Ze hebben op papier absoluut niet de sterkste spelers als voorheen, maar qua historie toch echt top 5 van Europa, en dat wordt bedoeld met grootheid, grootheid van de naam, historie. Niet de huidige selectie.

19 oktober 2020 om 09:26

en daar ga jij dus precies de fout in. AC Milan is een grote club, maar dit is geen groot team. Club is alles wat er bij de vereniging hoort met alle geschiedenis erbij. Team is de selectie die er nu staat. En ik heb het duidelijk over Team, aangezien maurootje zegt dat het allebei grote teams zijn.

17 oktober 2020 om 20:45

Haha je probeert uit te leggen hoe groot deze wedstrijd is en dan noem je Theo, hakimi en canhanoglu...

Echt wereldsterren... qua verleden is dit uiteraard een grote wedstrijd, het zijn 2 grote clubs maar het zijn absoluut geen grote teams

Derksen die vd Gijp/Kieft belachelijk maakte bij de toto omdat “een 38 jarige niet zoveel impact kan hebben”. Als je een beetje het voetbal hebt gevolgd dan zie je een gigantisch verschil in teamspirit met of zonder hem in de basis. Kan Ibra als persoon absoluut niet uitstaan maar als voetballer kun je niet om hem heen.

17 oktober 2020 om 21:05

Hahaha inmiddels zelfs 39. Nee joh, maar die gasten volgen allemaal geen Serie A. Het enige wat ze erover kunnen zeggen bij de Toto is altijd: “dat is moeilijk.”

Zlatan blijft ook echt wel een fenomeen hoor, sinds zijn terugkeer heeft hij echt wel een gigantische impact op AC Milan en dat op 39-jarige leeftijd. Moet wel eerlijk toegeven dat ik eerst mijn twijfels had of Zlatan nog wel van waarde zou kunnen zijn voor Milan, gezien zijn leeftijd. Maar die twijfels heeft hij echt wel volledig weggenomen bij mij, want sinds zijn terugkeer is hij toch meerdere keren beslissend geweest voor Milan. Verder echt mooi dat Milan de derby heeft gewonnen en ze gaan nu gewoon alleen aan kop: alles gewonnen tot nu toe en dus 12 punten uit 4 wedstrijden. Kampioen zal AC Milan denk ik helaas niet worden dit seizoen, maar als AC Milan-fan ben ik wel erg blij dat ze weer omhoog lijken te komen na eigenlijk heel wat dramatische jaren en er nu eindelijk een eigenaar zit met visie en geduld. In de top 4 eindigen, moet dit seizoen echt wel haalbaar zijn voor Milan.

Gelijkwaardige derby, spectaculaire eerste helft en een matige tweede helft van beide kanten. Begin steeds enthousiaster te worden van Saelemaekers. Toen hij werd gehaald zag ik hem vooral als hard werkende kracht die gewoon nuttig is, maar niet voor de basis. Nu begint hij ook echt steeds beter te voetballen, heerlijke actie waaruit de 0-2 kwam en hij was voetballend echt sterk vandaag. Defensief ging het oke, al was het echt wel even billenknijpen af en toe. Vooral Romagnoli had het zwaar met Lukaku, wat ook geen schande is, een wereldspits en het was zijn eerste wedstrijd sinds drie maanden. En Zlatan, tja, het is toch fantastisch. 39 jaar, werkt zich ook helemaal in de rondte, zo actief bij het spel betrokken en o zo belangrijk voor deze ploeg. Al met al een hele mooie overwinning voor dit jonge Milan!

Gelijkspel was meer een terechte uitslag geweest. Inter had Skriniar en Bastoni erg nodig. Jammer genoeg konden ze wegens covid-19 niet mee doen. Kolarov was zeer zwak achterin. Verder verzuimde Inter veel kansen. Gefeliciteerd met de overwinning Milan fans.

Leuke 1ste helft, 2e helft was dramatisch echt niet om aan te zie , schoppen, schreeuwen als of ze dood gaan vooral aan ac Milan zijn kant, en de scheids trapt er in, echt letterlijk spel bederf, walgelijk, Maar goed. Inter was alsnog de betere ploeg met meer kansen, en het betere veld spel het kon makkelijk weer 4-2 worden.

Lekkere wedstrijd. Ibra is een vreemde man maar wat een voetballer is dit nog op deze leeftijd op dit niveau. Bijna 40 en schiet d'r nog even 2 in in een topderby op topniveau. Bizar.

Wat een fenomeen. Ik zie veel mensen hier Zlatan een eng figuuur vinden en in fabeltjes leven, en ergens begrijp ik dat ook wel. Ik heb vooral een hekel aan sportfiguren die grote praatjes hebben en het net nooit waar maken. Wat Zlatan doet met zijn lichaam is ook indrukwekkend, hij is bijna veertig en is nog een van de belangrijkste spelers in Italië. Ik vind Zlatan een bijzonder figuur een beetje gestoord maar ook met die echte balkanse pit. Lekker dat Milan deze pakt goed begin zo

Pfff op 39 jarige leeftijd dit presteren is gewoon bizar. We staan eerste dus stop de competitie maar 😉. Mag wel gezegt worden dat het toneel wat we zagen niet nodig is. Eigenlijk verdiende Inter wel een punt.

Wat heb ik hier lang op moeten wachten, Forza Milan!!

17 oktober 2020 om 22:23

Hetzelfde hier! Laten we genieten

17 oktober 2020 om 23:22

Feestje bij jou?

18 oktober 2020 om 00:06

Was wel billenknijpen op het einde maar gelukkig eindelijk weer eens een derby gewonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren