Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech mikt op ‘specifieke clubs’: ‘Dat kan hij toch bij Bayern of Atlético?'

Laatste update:

Hakim Ziyech werd eerder deze zomer in verband gebracht met een vertrek bij Ajax. De Marokkaans international besloot uiteindelijk te kiezen voor een langer verblijf in Amsterdam en verlengde zijn contract tot medio 2022. Nordin Amrabat vertelt zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports dat Ziyech een hele duidelijke wens heeft als het aankomt op een volgende club.

“Hij mikt op de top tien van de wereld”, stelt Amrabat. Hij had wel verwacht dat Ziyech deze zomer bij Ajax zou blijven. “Hij had al tegen ons gezegd dat er een specifieke club is waar hij naartoe wil en dat hij anders lekker bij Ajax zou blijven. Vorig jaar hebben ze een topseizoen gedraaid, hij is heel happy met de spelers en de trainers. Ik las dat hij problemen had met Erik ten Hag, maar naar mijn weten hebben ze een goede relatie. Anders blijf je niet. Hij kon naar Sevilla. Als je niet goed bent met de trainer, ga je naar Sevilla. Een prachtige club, in een prachtige competitie en een prachtige stad.”

Een jaar geleden was AS Roma in de markt voor Ziyech, maar de Romeinen lieten op gegeven moment niks meer van zich horen. “Ze hadden een akkoord met AS Roma. Ze moesten er alleen nog uitkomen met Ajax, ik weet niet wat er daar gebeurd is. Er was in eerste instantie wel contact met Ajax, maar uiteindelijk hebben ze Javier Pastore gepakt. Misschien dat hij goedkoper was”, zegt de aanvaller van Al-Nassr, die met Ziyech samenspeelt bij de nationale ploeg van Marokko. Hij zoekt naar verklaringen waarom de middenvelder annex vleugelaanvaller van Ajax nog niet is opgepikt door de Europese topclubs.

“Ik weet dat de Eredivisie in het buitenland wordt gezien als een veredelde jeugdcompetitie. Maar hij heeft het geweldig gedaan in de Champions League en heeft Ajax op sleeptouw genomen tegen Real Madrid en Tottenham Hotspur. Waarom ze hem niet nemen, tja”, aldus Amrabat. Hans Kraay junior stelt dat Ziyech makkelijk zou meekunnen in de Europese top. “Op de plek waar hij bij Ajax speelt, in een vrije rol aan de linkerkant, kan hij bij Atlético Madrid of Bayern München toch ook mee? Eerlijker komt je ze bijna niet tegen, hij zegt tegen iedereen wat hij ervan denkt. Hij vergeet niks, als mensen hem niet correct behandelen.”

“Met nog betere spelers gaat zijn rendement ook alleen maar omhoog. Als hij een pass geeft op Robert Lewandowski, is het sneller een goal”, voegt Amrabat toe. Hij zag Ziyech de afgelopen jaren als speler veranderen. “Twee jaar geleden hadden we het over het omschakelen. Als je ziet hoe hij nu tekeer gaat... In principe heb je alleen Messi, Ronaldo en Neymar die niet omschakelen, verder moet iedereen omschakelen. Ik vind hem beter op tien, daar heeft hij meer verantwoordelijkheid en is hij zakelijker. Hij weet dat er meer risico ontstaat als hij daar de bal verliest.”

Zie jij Hakim Ziyech volgende zomer de stap naar een Europese topclub maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond Amrabat een goede rol hebben in dat ochtendprogramma zeg. Prima analist! Over Ziyech. Ja, die jongen is op het moment gewoon enorm gelukkig in Amsterdam. Het plezier en de rust straalt er gewoon bij hem af op het moment. Is door de supporters in de armen gesloten en hij draagt omgekeerd ook Ajax en haar supporters weer een warm hart toe. Logisch dat hij dit niet zomaar op geeft, helemaal niet na afgelopen seizoen.

1 september 2019 om 12:24

Kwam goed uit zijn woorden, duidelijke mening en idem uitleg. Hij zou lekker na zijn carriere aan tafels moeten schuiven of FOX moet hem een contract geven.

1 september 2019 om 12:25

Precies,vond ik ook! Is eens wat anders als die hollandse stijfkoppen die alleen maar lopen te zeuren!!!
Hij loopt alleen maar te lachen en fleurt het hele programma een beetje op, top gedaan jongen!!
Hoop dat amrabat in de toekomst een vaste baan gaat krijgen in een programma bij fox!
Ben nu al fan van amrabat de analist!!!!
Eretribune gaat leuk worden zo met San Marco en Nordin,dan maakt het denk ik wat mij betreft een grote kans om het best bekeken programma te worden!!

1 september 2019 om 12:32

Maakt het gesprek ook wat levendiger als er een wat gemêleerder publiek aanschuift. Ik vind het al leuk dat er nu af en toe een vrouw aanschuift, wat mij betreft is iets diverser qua afkomst ook wel leuk. Levert toch verschillende gezichtspunten op.

1 september 2019 om 12:51

Denk dat het ook een beetje de leeftijd is. De meeste analisten zijn toch een goeie 20 jaar ouder.

Al vind ik Pierre van Hooijdonk de meest hinderlijke van allemaal van alle analisten.

1 september 2019 om 12:44

De echte topclubs zitten niet op hem te wachten

1 september 2019 om 13:13

Prima toch? Het slagje daaronder zit wel op hem te wachten, maar daar geeft hij Ajax dus niet voor op.

Beginnen ze nu alweer? Het is gewoon duidelijk dat hij niet goed genoeg is voor de absolute top, dat is ook echt geen probleem. Ik denk dat die misschien wel bij de absolute top komt als die naar bijv Sevilla gaat en daar de pannen van het dak speelt. Maar van Ajax naar de absolute top zie ik niet gebeuren.

1 september 2019 om 12:24

In mijn ogen kan Ziyech de absolute top zeker wel aan. Zet bijv Ziyech bij barca op de positie van Frenkie en kijk hoe het dan gaat lopen. Deze beste man heeft alles (behalve geen body maar daar gaat hij heel goed mee om)! Inzicht, fenomenale linkerbeen, legt de ballen, en het belangrijkste voor mij is dat hij risico’s in zijn spel legt wat hem juist beter maakt dan anderen

1 september 2019 om 14:05

Absolute topclubs willen alleen absolute top spelers of spelers met de potentie om die te halen. En dat is bij zyech beiden niet het geval.

1 september 2019 om 18:07

Het probleem is dat Ziyech een positie heeft waarin hij niet 3 wedstrijden achter elkaar onzichtbaar kan zijn. Gewoon meedoen is bij die clubs simpelweg niet genoeg. Ik denk namelijk wel dat hij het niveau tot op zekere hoogte aankan, maar ik denk niet dat hij daar kan excelleren.

1 september 2019 om 12:49

Haaha. Als er iemand risico durft te nemen is het Frenkie de Jong wel. Je hebt 'm compleet gemist afgelopen seizoen, merk ik wel? Echt grappig hoeveel mensen hem na 2 wedstrijdjes Barca alweer afschrijven, in een elftal dat door Valverde compleet om zeep wordt geholpen.

1 september 2019 om 12:57

Denk je nou echt dat als Bayern Ziyech wou kopen dat Ziyech eerder verlengt bij Ajax? Echt niet dus.

1 september 2019 om 13:18

Ik denk dat je in de war bent met tikkie terug Frankie (de Boer). Ik heb letterlijk nog nooit iemand tikkie terug Frenkie horen noemen Je bent aardig aan het trollen als je durft te beweren dat hij geen risico in zijn spel legt. Af en toen begint ie in eigen strafschop gebied te dribbelen, kappen en te draaien op een moment dat het helemaal niet kan. Om maar niet de wedstrijden tegen Bayern, Real, Juve te vergeten waar hij op wereldniveau het middenveld veelvuldig met de bal aan de voet overstak. Hoofdje van Modric vergeten?

1 september 2019 om 13:33

En nadat Benzema hem 'genadeloos' had afgestraft zonder vervolgens een 100% kans te verzilveren kwam het legendarische interview. Waarbij de interviewer zei: "Volgende keer niet meer doen he" waarop Frenkie antwoordt: "Jawel, maar dan beter" hier heb je je risico in Frenkies spel.

1 september 2019 om 13:34

Ik wil deze nutteloze discussie niet dood slaan, maar balletje breed, tikkie terug icm De Jong is voor mij nu ook de eerste keer.

1 september 2019 om 13:36

Jantje, de pot verwijt de ketel. Ik proef een heel naar anti-Frenkie smaakje. Je mag Frenkie niks vinden of constateren dat hij een bepaald niveau niet aankan, maar hem verwijten tikkies breed of balletjes terug te geven doet vermoeden dat je hem eigenlijk nooit in actie hebt gezien. Dat je daarvoor moet verwijzen naar profielnamen op andere sites zegt eigenlijk alles. Toch leuk geprobeerd! Of als je aan het trollen bent: vrij succesvol geprobeerd.

Frenkie staat natuurlijk juist bekend om het risico dat hij in zijn acties legt. Ik kan me voorstellen dat de hype je teveel is geworden. Geeft niets hoor.

1 september 2019 om 13:42

Volgens mij heb je zo'n hekel aan Frenkie (en de hype) dat dat het enige moment is dat je is bijgebleven.

Ik ga maar even een paar profielen aanmaken op VP met als namen 'Gevaarlijke Frenkie', 'Frenkisico' en 'Het is blond, heeft bij W2 en RKC gevoetbald en neemt veel risico'. Maar die laatste is misschien te lang.

1 september 2019 om 13:42

Haha flippie! Je haalt nu met dat Bezema moment precies een moment aan waarop Frenkie in eigen strafschop gebied dus zoveel risico neemt om iemand uit te spelen. En jij wil hem tegelijk risicoloos noemen. Dank voor het ondersteunen van mijn punt en voor het onderuit halen van je eigen. Op Vp zit ik niet, maar als mensen daar het als profielnaam hebben dan weet ik ook gelijk dat dat niet van een daverend niveau is. Thanks.

1 september 2019 om 13:43

Genadeloos afgestraft? Volgens mij werd die kans heel simpel om zeep geholpen omdat hij uitgleed!

1 september 2019 om 13:43

Genadeloos afgestraft? Volgens mij werd die kans heel simpel om zeep geholpen omdat hij uitgleed!

1 september 2019 om 13:50

mensen beweren ook dat busquets maar moet gaan banken, want frenkie is de oplossing voor het probleem op het middenveld van barcelona.

1 september 2019 om 13:57

Eeeh.. Lees het nog eens rustig terug: je greep dat incident zelf aan om jouw punt te maken? Dat die vervolgens backfired richting jezelf omdat het mijn punt juist ondersteund kan ik niet veel aan doen. Verder was het inderdaad 3 meter buiten het strafschopgebied zie ik nu. Maar als je durft te beweren dat het incidenten zijn dan heb je echt gewoon geen tweeluiken met Bayern, Juve, Madrid gezien waarin ie gewoon op wereldniveau veelvuldig op z'n gemakje een overtal situatie creeerde door langs de middenvelders te dribbelen.

1 september 2019 om 14:29

Sorry maar ik hecht iets meer waarde aan de mening van Kovac en Allegri, die als coach van de tegenstander in die wedstrijden aangaven dat De Jong een cruciale rol speelde in die wedstrijden, dan aan de mening van jou en je mede vp'ers. Ik meen het serieus, ga nou maar eerst eens die wedstrijden in samenvatting terugkijken voor je weer zulke rare uitspraken doet. Ach wordt het discussieren je te moeilijk en verlies je het overzicht? Niet erg hoor. Veel plezier met Ajax - Sparta en een fijne middag.

1 september 2019 om 14:47

Wat ben jij een ontzettend zuur mannetje. Je hele toon is gewoon vervelend. Je vindt het veel te leuk om negatief over Frenkie te praten. Fantastische voetballer is het. Middenvelder van het jaar geworden, ze hebben het vast allemaal verkeerd gezien. Gelukkig weet Jan wel hoe het zit.

1 september 2019 om 17:42

Haha ik dacht dat je zou stoppen, had het gedaan want het wordt echt te sneu. Echt, leer een discussie voeren op VP en kom terug als je wat geoefend hebt a.u.b.

Je hebt het over woorden in de mond leggen. Ondertussen ga je het zelf op de man spelen omdat je een discussie niet meer kan winnen.
Je gaat er vanuit dat ik vrouw ben ( nee dat ben ik niet, en zelfs vrouwen tonen meer voetbalverstand dan jij dus wees eerbiedig tegen ze ) en dat ik de hele wedstrijden niet gezien zou hebben. Guess what ik volg alles op de voet.
Ik vind het alleen voor jou wel echt een aanrader, omdat je tijdens de live uitzending blijkbaar niet goed hebt zitten opletten. Oja, kijk je dan gelijk dan even de interviews met de coaches terug? Zie je direct dat ze deze uitspraken daadwerkelijk zelf hebben gedaan:

Allegri: "vervolgens bewoog De Jong naar de andere kant van het veld, waardoor een van onze aanvallers hem moest aanpakken. Daardoor kon De Jong telkens aan de bal komen. Bij hem begint bijna iedere aanval van Ajax."

Kovac: "ajax heeft zeer veel jong talent. Niet alleen de Ligt en de Jong. Wel zijn zij zeer waardevol in het spel van Ajax. Vooral de Jong is zeer belangrijk in de aanvallende opzet"

Met Googlen had je dit zelf kunnen vinden. Groetjes.

1 september 2019 om 18:10

@inkemontana

Waarom nog de moeite en de tijd nemen om te discussieren met iemand (janvennegoor of Hesselink) die overduidelijk totaal geen objectiviteit heeft en bovendien moet beledigen om te maskeren dat hij er totaal geen verstand van heeft?

1 september 2019 om 13:45

Geloof me hij is de beste speler van Nederland beter dan frenkie beter dan alles en iedereen hier. Hoe kom je er bij dat hij de absolute top niet aan kan.

1 september 2019 om 13:50

Beste van Nederland haha. Van Dijk en Frenkie hebben deze week nog een prijsje ontvangen? Misschien dat je dat gemist hebt?

1 september 2019 om 14:19

Nee, frenkie en de ligt waren beter. Ziyech is niet klaar voor de absolute top en die gaat niet komen. Denk je oprecht dat een absolute topclub het normaal vind dat je als speler 30 keer balverlies lijdt in 1 helft? Dan kom je meteen ik de tribune,

1 september 2019 om 18:13

Omdat de Europese top hem niet haalt. We hebben het niet over een talent van 21 jaar, maar over een speler die waarschijnlijk wel (bijna) op z'n top zit.

1 september 2019 om 15:15

@arsenal890

"beginnen ze nu alweer? Het is gewoon duidelijk dat hij niet goed genoeg is voor de absolute top, dat is ook echt geen probleem."

Dat is niet duidelijk, dat is het pas als hij daar gespeeld heeft en niet uit de verf is gekomen. Zolang dat niet het geval is, is het niet meer dan een aanname. En er zijn legio spelers van wie werd aangenomen dat ze een hoger niveau niet aan zouden kunnen en die die bewering later hebben gelogenstraft. Zoals er ook genoeg voorbeelden zijn van speler van wie men verwacht had dat ze dat wel zouden kunnen en die uiteindelijk zijn mislukt.

Respect voor 'the wizard' Ziyech. Laat zich niet gek maken en is echt een gevoelsmens. Had zeker een mooie stap verdient en naar mijn idee ook aangekund! Zie hem nog wel een tijd bij Ajax blijven zolang er niet de juiste club langs komt en hij zich happy voelt in Amsterdam.

Ik denk dat Ziyech een stapje hogerop kan. Echter denk ik dar clubs zijn foute pass percentage te hoog vinden. En hij is fragiel.
Toch hoop ik een mooie stap voor hakim

1 september 2019 om 12:47

Te fragiel? In de top spelen zoveel spelers met een vergelijkbaar of minder fysiek..

1 september 2019 om 12:59

Ja ik bedoel puur zijn lichaamsbouw. Is gewoon te mager.

1 september 2019 om 13:03

En Neymar, Di Maria bijvoorbeeld niet? Daarbij maakt dat ook weinig uit in het spel van Ziyech. Hij komt bijna nooit in zulke fysieke duels door zijn spel en verdedigend onderschept hij veel ballen.

Aan de linkerkant? Hans kijkt duidelijk geen voetbal. Ja misschien als neres/tadic niet lekker in ze vel zit dat ze dan 10 min wisselen. Overigens vind ik ziyech niet goed genoeg voor de europese top. Als je ziet dat Jesus sane en mahrez op de bank zitten. Ziyech vind ik minder dan alle drie

Blijf maar lekker in Amsterdam en bij Ajax. Ik vindt het prima. Ben benieuwd of er ooit zo’n top10 club gaat komen voor hem.

1 september 2019 om 12:47

Ja, en? Niet concreet geworden.. Van mij mogen alle topclubs op die manier interesse in Ziyech tonen.....

Blijf maar lekker in Amsterdam en bij Ajax. Ik vindt het prima. Ben benieuwd of er ooit zo’n top10 club gaat komen voor hem.

Dat hij dan wel naar as Roma wilde. Dit is toch ook niet de top van Europa.

1 september 2019 om 12:48

Dat was na een ander seizoen van Ajax en Roma. Zijn salaris en status was ook anders toen, net als zijn band met de supporters.

1 september 2019 om 13:49

Die tussenstap wilde hij toendertijd expres nemen, kijk hoe zijn loopbaan is verlopen tot nu toe. Elke stap heeft hij expres genomen, uiteindelijk was het Roma die niks meer van zich liet horen. Die hebben zichzelf nu wel achter de oren gekrabt

Zijn leeftijd begint ook tegen hem te werken denk ik. Topclubs halen geen 26 jarigen uit de Eredivisie of vergelijkbare competitie. Ja 25 jaar geleden deden ze dat nog. Zijn leeftijd in combinatie met een waardeloze zaakwaarnemer maakt het voor hem nu wel moeilijk.

1 september 2019 om 13:50

Waardeloze zaakwaarnemer? Hahahahaha hij heeft t hoogste salaris ooit bij Ajax, 4 mill per jaar. Denk dat hij gewoon heel goed zit!

1 september 2019 om 13:57

Ja een waardeloze zaakwaarnemer ja. De enige spelers van naam die hij in zijn stal heeft zijn Ziyech en Mazraoui. Mazraoui liep ook nog eens een behoorlijke tijd contractloos rond bij Ajax.toen hij het opeens goed begon te doen kwam zijn zaakwaarnemer eens in de media. Hij had voor zijn cliënt in mindere tijden al moeten opkomen.

1 september 2019 om 18:19

Dus als het salaris goed is, heb je automatisch een goede zaakwaarnemer?

1 september 2019 om 13:51

Waardeloze zaakwaarnemer? Hahahahaha hij heeft t hoogste salaris ooit bij Ajax, 4 mill per jaar. Denk dat hij gewoon heel goed zit!

Tja, en toch denk ik niet dat de absolute top voor hem gaat komen. Voor het tweede jaar op rij is er geen moment concrete interesse geweest van een echte topclub, en aan de vraagprijs zal dat niet hebben gelegen want die is in deze tijden schappelijk te noemen. Schijnbaar kan Ziyech nog steeds de twijfels niet wegnemen. En ja, het is misschien een beetje uitgekauwd, maar dat kan je toch niet los zien van zijn percentage balverlies en het aantal wedstrijden waarin hij echt door de ondergrens zakt. We weten allemaal hoe goed hij kan zijn als hij in vorm is, maar als hij slecht is is hij ook meteen echt verschrikkelijk slecht. Die ondergrens moet omhoog.

De twee absolute topclubs Real en Barca gaan hem niet worden voor Ziyech. Ziyech zou goed passen bij een grote club als Manchester United of Chelsea waar wegens gebrek aan beter wordt gespeeld met Perreira, Mc Tominay, Daniel James, Mount. Dat zijn specifieke topclubs (momenteel net binnen of buiten de top 10) met veel kans op speelminuten waar hij voor moet gaan. Andere topclubs hebben al kwaliteit binnen de selectie voor de posities van Ziyech.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren