Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zirkzee, Gravenberch, Geertruida en Botman krijgen geweldig nieuws

Laatste update:

Joshua Zirkzee (Bayern München), Ryan Gravenberch (Ajax), Lutsharel Geertruida (Feyenoord) en Sven Botman (sc Heerenveen) zitten het voor het eerst bij de voorselectie van Jong Oranje. De KNVB meldt woensdag dat de vier spelers zijn opgenomen in de selectie van de ploeg van Erwin van de Looi, die het gaat opnemen tegen Jong Wit-Rusland en Jong Portugal.

De EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland wordt gespeeld op vrijdag 27 maart op De Vijverberg in Doetinchem. De kraker tussen de nummers één en twee in de EK-kwalificatiepoule tussen Nederland in Portugal wordt op dinsdag 31 maart gespeeld. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in het Portugese Barcelos.

Voorselectie Jong Oranje:
Doel: Kjell Scherpen (Ajax), Jan Hoekstra (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Justin Bijlow (Feyenoord)

Verdediging: Perr Schuurs (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Justin Hoogma (FC Utrecht), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Rick van Drongelen (Hamburger SV), Jordan Teze (PSV), Sven Botman (sc Heerenveen), Sherel Floranus (sc Heerenveen), Armando Obispo (Vitesse), Danilho Doekhi (Vitesse)

Middenveld: Tahith Chong (Manchester United), Carel Eiting (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Dani de Wit (AZ), Ludovit Reis (FC Barcelona), Azor Matusiwa (FC Groningen), Joey Veerman (sc Heerenveen)

Aanval: Ferdy Druijf (AZ), Joshua Zirkzee (Bayern München), Daishawn Redan (FC Groningen), Noa Lang (FC Twente), Ferdi Kadioglu (Fenerbahce), Javairo Dilrosun (Hertha BSC), Cody Gakpo (PSV), Kaj Sierhuis (Stade de Reims), Abdou Harroui (Sparta Rotterdam), en Ché Nunnely (Willem II).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best een aardige selectie wat we kunnen voortbrengen als Jong Oranje zijnde.

11 maart 2020 om 13:29

Best een middelmatige selectie

11 maart 2020 om 13:41

Vind het juist een sterke selectie, zeker in de breedte. De echte toptalenten zitten al in de voorselectie van oranje natuurlijk. Heb juist het idee dat het veel sterker is in vergelijking met overige jaren.

11 maart 2020 om 14:24

Jij vind een selectie wat we hier hebben middelmatig, dat mag hoor maar misschien moet je jouw verwachtingen wat realistischer bijstellen. Op elke positie hebben we een speler die in het eerste staat van zijn eigen ploeg. Dat was in het verleden echt niet het geval. Zelfs spelers die in het buitenland in het eerste staan. Daarbij de echt grote toptalenten zitten al in het grote oranje.

Volgensmij is gewoon minuten maken in de eredivisie genoeg om bij jong oranje te zitten. Tuurlijk moet je wel iets kunnen maar zie namen die nooit het grote oranje gaan halen.

11 maart 2020 om 13:36

Je kan ook niet elke 2 jaar een nieuw jong oranje hebben met alleen namen die het grote oranje gaan halen. Ervan uitgaande dat een carrière bij oranje ongeveer 12 jaar duurt, dan zouden er elke generatie 3 of 4 door moeten komen die een vaste plaats gaan afdwingen en 1 of 2 spelers die er af en toe een keer bij zitten, dan kom je op continue 24-34 spelers geschikt voor
oranje. Dus wat dat betreft denk ik dat je niet eens zo verkeerd zit. Ik denk dat Gravenberch en Zirkzee het talent hebben om vaste basisspeler te worden bij Oranje, maar jongens als Schuurs en Eiting (om er maar een paar te noemen) hebben echt wel de kans om door te schuiven richting selectie oranje op
langere termijn. Ondertussen zijn er ook al enkele spelers die voor jong kunnen spelen uitgenodigd bij de grote jongens.

11 maart 2020 om 13:55

De echt grote talenten zitten natuurlijk ook bij de voorselectie van Oranje, terwijl ze ook nog voor jong uit mogen komen. Jong oranje moet ook vooral gezien worden als een podium om eventueel iets extra's te tonen om zo bij het grote oranje te komen. Vanzelfsprekend gaat dit maar een paar spelers lukken, en dat is prima

11 maart 2020 om 14:20

Het gros van de jeugdinternationals haalt het grote Oranje nooit. Dat is al jaren zo. Het zijn altijd zo'n 4 talenten die in aanmerking komen met 7 spelers die nooit een selectie gaan krijgen. Vergeet ook niet dat Boadu, Stengs, Koopmeiners, Ihattaren, Kluivert en Wijndal al bij Oranje zitten, terwijl ook De Ligt nog uit zou mogen komen voor Jong Oranje. Overigens weet je ook nooit hoe jonge spelers zich ontwikkelen. Meer dan eens zijn het namen waarvan je het niet verwacht die uiteindelijk internationals worden.

11 maart 2020 om 14:49

Jong Oranje is ook niet bijster relevant. Ik weet nog wel dat ze het Ek/wk(beide?) wonnen met een geweldige Quincy Owusu Abeyie die boven Messi eindigde als speler van het toernooi. Daar naast stonder er namen in die we nu gewoon als koekenbakkers beschouwen zoals Kruiswijk, Zuiverloon, Rigters, Jenner, Schilder, Van der Struijk en Calvin Jong-A-Pin.De enige spelers die nog iets hebben laten zien in hun carriere van die selectie zijn Babel, Pieters, Drenthe, Vlaar, Vermeer, Donk en Maduro al is geen enkel van deze spelers echt top geweest en waren het allemaal net niet voetballers.

11 maart 2020 om 17:13

Ze wonnen het EK, waar Messi niet aan deelnam vanzelfsprekend. Op het WK 2 jaar eerder werd Messi topscorer, kampioen en uitgeroepen tot beste speler, door toen nog prins Pils

12 maart 2020 om 07:07

Vlaar heeft een mooie carrière in Engeland gehad en is 3e op het Wk geworden.

Op Zirkzee en Gravenberch na, zitten hier nou niet echt toptalenten tussen. Voor het 'grote' Oranje zal het qua nieuwe aanwas wachten worden op de -19-generatie

11 maart 2020 om 13:29

Bijlow misschien nog, de rest is idd pure middelmaat

11 maart 2020 om 13:35

Zeefuik ontwikkelt zich anders prima bij groningen, gaat in de zomer een vervolgstap maken en dan kijken hoe hij zich verder ontwikkelt

11 maart 2020 om 13:35

Malacia is ook een prima backie

11 maart 2020 om 13:36

Zeefuik, Dilroson, Vreeman, Bijlow, wellicht Reden. Genoeg potentie

11 maart 2020 om 13:57

Het hoeven ook geen toptalenten te zijn allemaal toch? Er zijn voldoende voorbeelden te noemen van toptalenten die het niet waargemaakt hebben.in deze lichting zitten juist meer jongens met een goede mentaliteit en goede inzet. Denk o.a. aan de Wit, Druijf, Malacia. Dat is misschien nog wel belangrijker!

11 maart 2020 om 16:59

De toptalenten zitten natuurlijk al bij de voorselectie het grote oranje. De Ligt, Wijndal, Ihattaren, Boadu, kluivert, Stengs en Malen zouden ook nog voor jong oranje kunnen spelen. Daarnaast zou ik spelers als Chong (laat het niet zien, maar ze zullen bij United toch ook niet helemaal blind zijn en hem zo maar een nieuw contact aanbieden), Gakpo (doet het nu hij speelt best aardig bij Psv) en Kadioglu (zie hem nooit spelen, maar wanneer je in de Fenerbahce in de basis staat kan je ook wel iets lijkt me). Zelfs Zeefuik zie ik nog best een eind komen als hij in de zomer een stap naar een grotere club kan maken.

Hier hadden een Summerville en Burger ook prima tussen gepast naar mijn mening. Sterke selectie wel

11 maart 2020 om 14:33

Summerville hoort hier bij te zitten. Speelt een sterk seizoen in een niet draaiend team. Daarnaast heeft dit team niet echt veel snelheid dus zou hij zeker van waarde zijn.

11 maart 2020 om 14:37

Wie is Burger? Wat heeft die laten zien? En misschien belangrijker, voor wie zou hij er bij moeten?

11 maart 2020 om 15:23

Heeft dit seizoen z'n minuten gemaakt bij Feyenoord en doet het nu goed bij Excelsior. En aangezien er heel veel aanvallers en weinig middenvelders bij de selectie zitten is dat toch niet zo'n vreemde gedachte?

Weet iemand hoe Reis het doet bij Barcelona? Totaal uit het ook verloren maar vond het altijd wel een prima speler met potentie

11 maart 2020 om 17:14

Ik heb even geïnformeerd op de subreddit van Barca, daar werd gesteld dat hij het vrij oké doet voor z'n eerste seizoen, er is nog voldoende ruimte voor verbetering. Maar hij speelt wel z'n wedstrijden en valt vooral op door z'n goede passing.

Waarom Van Hecke er niet bij? Speelt pas net betaald voetbal en ontwikkelt zich snel. Die kan zomaar nog heel veel groeimarge hebben.

11 maart 2020 om 14:23

Die jongen is 19 jaar, onervaren en speelt in de Keuken Kampioen Divisie. Dan zijn Schuurs, Hoogma, Botman, Van Drongelen, Obispo en Doekhi betere alternatieven voor dit moment.

11 maart 2020 om 15:46

Ligt eraan hoe je er naar kijkt. Is Jong Oranje om te presteren, of is het om toekomstige toppers op te leiden.

11 maart 2020 om 16:28

Maar dan moet het wel een toekomstige topper zijn en vooralsnog zijn de andere jongens wat verder.

En druijf dan? Zit er ook voor het eerst bij hoor.

12 maart 2020 om 01:07

Vond eigenlijk dat ook de meest verassende, leuke naam om te zien. Van deze jongens was het te verwachten dat ze er nu of anders ergens binnenkort bij zouden komen terwijl dat bij Ferdy maar de vraag was. Leuke spits, gun het hem van harte

12 maart 2020 om 07:12

Ja ik vind het ook mooi dat Druijf erbij zit. Hij heeft een moeilijk seizoen doordat Slot hem bijna geen kansen geeft, maar heeft Az toch een paar keer in Europa gered.

"geweldig nieuws" nou niet overdrijven, alsof voor oranje uitkomen het hoogst haalbare is voor een profvoetballer.

11 maart 2020 om 14:24

Voor veel spelers is dat toch echt het hoogst haalbare. Nogal een vreemde reactie...

11 maart 2020 om 14:30

Champions leaque spelen lijkt mij voor de meeste voetballers toch het maximum wat je in je carriere kan bereiken.

11 maart 2020 om 14:37

Genoeg middelmatige spelers die Champions League wedstrijden gespeeld hebben. De Champions League winnen zou ik me voor kunnen stellen, maar spelers zeggen niet voor niets dat het nationale elftal halen en daarmee presteren het hoogst haalbare is.

11 maart 2020 om 15:07

En bij Oranje zien we gelukkig nooit middelmatige voetballers, vandaar die uitpuilende prijzenkast in Zeist.

11 maart 2020 om 15:15

Voor een klein land met het aantal inwoners dat we hebben doen we het meer dan uitstekend. De argumenten die je aanvoert houden nog niet echt over. Met name omdat je ingaat op een punt waar mijn betoog niet eens zozeer op doelt.

11 maart 2020 om 15:53

Die is al 23.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren