Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özil houdt Arsenal in spanning: ‘Als je hier speelt, dan geef je alles’

Laatste update:

Volgens diverse Engelse media heeft Mesut Özil zijn medespelers laten weten dat hij naar Manchester United gaat, maar dat kan of wil Arsène Wenger niet bevestigen. De manager van Arsenal gaat er in ieder geval vanuit dat de aanvallende middenvelder zich volledig blijft inzetten voor Arsenal zolang hij nog in Londen speelt.

“Als spelers aan het einde van hun contract zitten, dan hebben we altijd om te gaan met allerlei soorten geruchten. Als professional moet je honderd procent blijven geven zolang je nog ergens speelt en op de rest hebben we geen invloed”, zo doelt Wenger op de geruchtenstroom rondom de 29-jarige Özil, die nog maar tot medio 2018 vastligt.

“De media kunnen morgen weer schrijven dat hij zijn contract hier gaat verlengen. Wat ze ook schrijven: het verandert niets aan de situatie dat als je voor Arsenal speelt, je honderd procent moet geven. Als je hier speelt, dan heeft de toewijding die je aan de dag legt niets te maken met de duur van jouw contract. Het gaat om verantwoordelijkheid en ambitie.”

Özil, 86-voudig international van Duitsland, stond in de eerste vier speelronden in de basis, maar verdween mede door blessureleed daarna naar de reservebank. De linkspoot staat dit seizoen op zes gespeelde wedstrijden en daarin gaf hij geen doelpunt of assist. Met Arsenal gaat Özil zondag op bezoek bij het Everton van de geplaagde Ronald Koeman.

Denk jij dat Mesut Özil zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen speler die het verschil maakt en Arsenal ooit kampioen zal maken. Helaas vangt Arsenal geen hoofdprijs voor hem, toch zullen ze een betere vervanger moeten kunnen halen.

21 oktober 2017 om 00:55

Nja, heeft ongeveer de zelfde stats als in zijn Real Madrid tijd en ongeveer nog 100 kansen meer gecreã«erd en 5 assists minder dan bij Real. Plus Ozil heeft mindere spelers om hem heen.

21 oktober 2017 om 08:42

Dat ziet vrijwel niemand, ze zien liever een speler die niet hard werkt en niets toevoegt. Als je dan aantoont wat hij toevoegt, is dat opeens niet genoeg...

21 oktober 2017 om 17:15

Iemand moet het zondebok zijn. Ze hebben volgens mij onrealistische verwachtingen van Ozil.

Ook ineens 29 jaar. Wat vliegt de tijd toch wauw.. Maar goed, Arsenal gun ik goede tijden, Het is juist mooi als de top zo breed mogelijk is in Europa. De laatste keer dat ze echter echt Europese top waren was rond 2006 daarna is het nooit meer echt echt geweest dat je zij die kunnen de CL winnen. Ik hoop dat die blijft zodat Arsenal niet zwakker word

"spanning."

De meeste Arsenal-fans zijn tegenwoordig dood van binnen, er is geen spanning.

Zul je zien dat hij straks naar Barca gaat. Hij is gratis en gewoon nog steeds een topper. Het is alleen dat het vertrouwen en de wil om te strijden een beetje verdwenen is bij Arsenal en dat schuift door naar de spelers zoals Ozil en Sanchez. Nee het zijn geen teamdragers, maar moet dat? Deze jongens hebben ook goede spelers om zich heen nodig, net als alle anderen.

Nu Ozil straks gratis de deur uit kan, denk ik dat Barca zal toeslaan. Zelf snap ik Arsenal niet, ze konden makkelijk het team sterker maken door bijv. een van Dijk en Mahrez te halen. Dan liet je aan iedereen en de spelers zien dat je echt wil groeien. Maar nu, ...lijkt alles maar schijn te zijn en dat lijkt een Ozil en Sanchez zat te zijn.

Ozil is een hele goede spelers mits er hele goede spelers om hem heen lopen. Hij heeft niet de kwaliteit om elke week Arsenal bij de hand te nemen maar als er meer spelers van zijn niveau om hem heen zouden lopen dan zou hij veel beter tot z'n recht komen. Hele goede speler dus maar niet goed genoeg om een team echt beter te maken.

Ik denk dat hij echt naar United gaat vertrekken al hoop ik dat hij naar een team gaat dat aantrekkelijk voetbal speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren