Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zijn prijs? Die is in ieder geval een stuk hoger dan ze in Parijs verwachten'

Laatste update:

Alexandre Lacazette zou wel eens de opvolger kunnen worden Zlatan Ibrahimovic in het Parc des Princes. De goalgetter van Olympique Lyon staat op de verlanglijst van Paris Saint-Germain en voorzitter Jean-Michel Aulas van Lyon laat weten dat hij bereid is mee te werken aan een transfer.

/

Daar moet echter wel wat tegenover staan. De 25-jarige goalgetter mag namelijk alleen gaan als de Parijzenaars voldoen aan de voorwaarden van les Gones. “Als we op 28 augustus een bod van tachtig miljoen euro binnenkrijgen, dan mag hij niet weg. Van de andere kant, als ik op korte termijn een niet te weigeren aanbod kreeg, dan is een vertrek een optie”, aldus Aulas in L’Equipe.

Olympique Lyon kan in financieel opzicht op geen enkele manier wedijveren met de grootmacht uit Parijs, weet ook de voorzitter. “Als PSG de Champions League móet winnen en ze willen Alexandre per se hebben en laten dat merken, dan zeg ik geen nee. De prijs? In ieder geval een stuk hoger dan de leiders in Parijs verwachten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe tijden kunnen veranderen zeg. Wat een bedragen gaan er tegenwoordig over de tafel (& worden er gevraagd)

31 mei 2016 om 14:55

Er is toch niets meer aan zo? En aan de andere kant lopen fans te huilen als Wenger een keer geen 50 miljoen aan een speler uit wil geven.

Dat Real, Bayern en United zulke bedragen betalen stoor ik me nog niet zo aan. Dat zijn van oudsher grote clubs die de zaakjes redelijk op orde hebben (met sponsorcontracten van Nike en Adidas, Audi etc). Het zijn de City's, Psg, Chelsea etc. die het pas echt verneukt hebben, maar ook daar stoor ik me niet echt aan omdat het 'ons Nederlanders' niet raakt. De grootste moeite heb ik nog met dat een speler liever naar Middlesborough, Queen Park Rangers of Monaco gaan dan naar 'mooie clubs' als Ajax, Psv, Lyon, Marseille, Valencia, Sevilla, Fiorentina, Schalke, Dortmund etc.

31 mei 2016 om 15:53

Middlesbrough en QPR zijn op zich nog wel redelijk grote clubs(qua seizoenen in de hoogste divisie) vergeleken met clubs als Watford of Bournemouth

31 mei 2016 om 17:10

Met een bruto schuld van meer dan een half miljard zou ik niet willen stellen dat zij hun zaakjes goed op orde hebben..

31 mei 2016 om 14:58

Het wordt tijd dat Nederland zich eens brutaal gaat opstellen. Waarom niet profiteren van de koopgekte in Europa? Gewoon het dubbele vragen van de waarde. De grote Europese clubs betalen het toch wel.

31 mei 2016 om 15:39

Ik snap niet zo goed hoe mensen denken dat dit in zijn werk zou gaan. Als Nederlandse club heb je niet de slagkracht om dergelijke eisen te stellen. Een premier league club heeft 10x meer te bieden dan de gemiddelde eredivisieclub, het gaat daar immers gewoon om veel meer geld. Een groot talent of goede speler is makkelijk te behouden als je hem een mooi vooruitzicht kan bieden. In de vorm van een dik salaris en een podium om zichzelf makkelijk in de kijker te spelen. De eredivisie kan geen van beide bieden. Wanneer een speler eenmaal geen zin heeft om te bijven en zijn zaakwaarnemer hem overal loopt aan te bieden, verlies je als club je machtspositie en zul je genoegen moeten nemen met minder.

31 mei 2016 om 19:32

Nou, heel makkelijk. Het is niet zo dat Nederlandse clubs staan te springen hun topspelers te verkopen. Dat voetballers wel eens vergeten wat voor contracten zij tekenen, wil niet zeggen dat de clubs dat niet weten. Voor PSG is 20 miljoen een koopje, dan ben je niet slim als je maar 10 miljoen voor je speler vraagt.

1 juni 2016 om 00:00

Sirius, heb je een voorbeeld van wanneer dit gebeurt is?

1 juni 2016 om 00:07

@stsgrunn

Sorry, maar een voorbeeld van wat precies?

Ik zie hem al lang graag richting Arsenal trekken maar ze handelen altijd veel te traag, op een uitzondering zoals Xhaka na. Al ziet Lyon hem vast liever richting Engeland trekken dan naar Psg.

31 mei 2016 om 14:53

Zou een redelijke topaankoop zijn. Ik zie liever een wereldaankoop in de vorm van Auba.

31 mei 2016 om 15:05

Nja, ik probeer zo realistisch mogelijk te blijven.

Ik zie natuurlijk ook liefst Aubameyang maar de vraag is of hij wel haalbaar is. Los van de astronomische som, kan hij waarschijnlijk wel naar andere clubs zoals PSG of Real Madrid. Arsenal is meer een stap opzij. Als hij überhaupt vertrekt bij Dortmund.

Indien Aubameyang, Benzema (als Real Aubameyang zou halen), Higuain etc. niet beschikbaar zijn, dan zie ik ons graag voor Lacazette of Batshuayi gaan.

31 mei 2016 om 15:06

Topaankoop vs wereldaankoop auba? Ze verschillen qua kwaliteiten vrijwel niks... Verschil in de teams waarin ze spelen is daarentegen wel aanzienlijk. Lacazette is een wereldtopper, zeker als hij ook nog eens wereldtoppers om zich heen krijgt.

31 mei 2016 om 15:12

Zou zeker welkom zijn zeker nu welbeck lang uit is.

31 mei 2016 om 15:20

Zelfs indien Welbz niet langdurig geblesseerd zou zijn moet er een topspits of minstens een toptalent bij. Met Giroud en Welbeck red je het niet.

Maar inderdaad, de blessure van Welbeck is nog een extra reden. In die zin is die blessure eigenlijk nog geen gigantische ramp -nu moet Wenger wel kopen- al is het wel bijzonder jammer voor Welbz zelf.

Zo'n bedrag zou ik dus nooit betalen voor een spits van 27. Maar aan de andere kant er zijn maar weinig spitsen beschikbaar, en al wil je een spits die je ook verder helpt in de champions league zal je wel met dit soort bedragen moeten gaan strooien..

31 mei 2016 om 14:54

Oh wacht hij is net 25 geworden, nog steeds een hoog bedrag, maar dan heb je wel langer iets aan hem.

Hier boven allemaal mensen die vinden dat 80miljoen te veel is...

Lees de tekst nogmaals. Er staat dat de voorzitter van Lyon niet voor 80 miljoen wegdoet als hij op 28 augustus ( Dus net voor het sluiten van de transfer periode!!!!) een bod krijgt.

Dat wil zeggen dat hij voor minder weg kan. Hoeveel staat nergens genoemd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren