Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zijn medespelers zijn hier niet zo goed als bij PSG, hij moet het zelf doen'

Laatste update:
/

De komst van Zlatan Ibrahimovic naar Manchester United gaat gepaard met torenhoge verwachtingen. Clubicoon Paul Scholes vraagt zich echter of waartoe de 34-jarige Zweed in zijn nadagen nog toe in staat is. “Ik weet het niet met Zlatan”, zegt de oud-middenvelder van the Red Devils.

Scholes wijst op het feit dat de uitstekende prestaties van de spits tot stand kwamen in de Ligue 1; niet Europa’s zwaarste competitie. “Oké, hij is een fitte en afgetrainde vent. Maar hij speelde bij een Paris Saint-Germain dat heel veel kansen creëerde. Het was eenvoudig voor hem om te scoren in die competitie.”

Het niveau van zijn medespelers bij United zal lager liggen, denkt Scholes. “Het huidige team is niet zo goed als PSG. Hij zal dus meer zelf moeten doen. Meer dan in Parijs”, voorspelt de tv-analyticus. Ibrahimovic was in vier seizoenen Paris Saint-Germain goed voor 180 wedstrijden en 156 goals.

Gaat Zlatan Ibrahimovic slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker waar, maar ik denk dat er nog wel aankopen gaan volgen. Scholes heeft er wel een handje in om constant te zeiken op ManU.

23 juli 2016 om 16:49

Maar heeft hier wel gewoon een goed punt. Ik denk dat United tevreden mag zijn als Zlatan er 20 in legt. Ik verwacht namelijk zelf ook niet dat hij topscorer gaat worden.

23 juli 2016 om 17:20

In de PL is 20 al heel veel, dat zou dus uitstekend zijn. Zelf verwacht ik er heel wat minder van, op zijn leeftijd. We zullen zien.

23 juli 2016 om 17:34

Maar niemand verwacht dat hij er nog eens 38 gaat maken. 20 competitiegoals is prima. Maar als Micky en Pogba er nog bijkomen scheelt het niveau met PSG ook niet zo veel. Vergeet niet dat een Di Maria bv het niveau van de Premier League blijkbaar niet aan kon. Dus is hij dan wel beter?

23 juli 2016 om 17:43

micky?

23 juli 2016 om 18:03

Ik denk Mikhitaryan die al lang aangetrokken is.

23 juli 2016 om 20:08

@rooney_10

Di Maria kon het niveau voetballend gemakkelijk aan, maar past totaal niet in de Premier League. Hij is alles behalve fysiek, terwijl de Premier League puur op fysiek speelt. Pogba moet het ook maar even waarmaken. Het lijkt mij namelijk sterk dat United de landstitel gaat pakken. Er is nog teveel middelmaat en de spelers die Mourinho tot nu toe heeft gehaald, zijn ook twijfelachtig. Zeker als je de bedragen er ook nog eens bij telt.

Natuurlijk zal Zlatan niet zoveel goals maken als bij Psg. Hij speelt nu bij een kwalitatief minder team in een betere competitie. Toch is het gewoon een goeie zet geweest van Man Utd om hem aan te trekken zeker omdat hij transfervrij is. 15-20 goals in de BPL moet haalbaar zijn.

Ik vind het niveauverschil nu wel meevallen met de huidige aankopen. Ze mogen van mij sowieso Valencia nog wegdoen, die is al jaren middelmaat.

Als ze pogba nog halen heeft Zlatan spelers als Pogba, Martial, Mata, Memphis en/of Mkhitarian om zich heen dus ik denk dat het met de aanvoer van ballen wel goed zit, zeker met Mourinho zijn systemen

23 juli 2016 om 16:49

Ik denk niet dat hy met depay wilt spelem

23 juli 2016 om 17:23

Misschien is het wel goed voor depay om met iemand als zlatan te spelen. Z

23 juli 2016 om 17:28

Depay heeft een uitstekende voorzet dus ik denk dat zlatan maar al te graag zijn hoofd tegen die ballen zet. Of zijn voet met 1 van die karatetrappen van hem haha

23 juli 2016 om 19:19

Depay heeft in het hele seizoen bij united echt haast geen enkele goede voorzet gegeven. Ook nu in de eerste 2 wedstrijden was het weer belabberd. Young is beter, dat zegt eigenlijk alles.

Als Zlatan 1op2 komt zullen ze al blij zijn, maar ik verwacht toch dat hij er minstens 18 maakt in de PL, met zijn kwaliteiten moet dat haast wel. Het fysieke van de PL kan een probleem worden als Zlatan zijn momenten niet kiest, maar ook daarvoor is hij oud, ervaren en wijs genoeg.

23 juli 2016 om 16:52

Mark my words Zlatan gaat er gewoon stuk of 20-25 in peren, natuurlijk is hij al 34, maar zo geroutineerd en kwalitatief nog steeds geweldig, Zlatan is een rode wijn in de voetbalwereld. Hoe ouder, hoe beter hij wordt.

23 juli 2016 om 17:37

Maar rode wijn kan ook het ene jaar top zijn en het andere jaar niet meer te drinken. 20 goals. Martial, micky, pogba,rashford en rooney nog ieders 10. Dan kom je der wel.

23 juli 2016 om 18:36

Betwijfel dat ten zeerste. De vraag is of Mourinho bereid is zn team af te stellen op Zlatan. Want verdedigend speel je met 10 man.
Zelf denk ik dat het een Barcelona avontuur gaat worden en dat ie na een jaar in de MLS of China te bewonderen is.

23 juli 2016 om 19:21

@wisconsin Bij barca maakte hij er ook meer dan 20.

Ach, zo zwaar is de premier league niet. 25 doelpunten gaat hij maken.

23 juli 2016 om 18:08

Schweinsteiger is helemaal niet meer zo goed als vroeger. Heeft dat bij United en op het EK wel bewezen. Matuidi is in alles veel beter dan hem. Veratti is beter dan elke CM van United. Lucas zou bij Utd gelijk de beste winger worden. PSG heeft veel betere spelers dan United.

23 juli 2016 om 19:28

Als je het over goede ballen hebt kun je matuidi niet boven dat soort jongens zetten. Hij kan wel heel hard lopen/werken.

Ik vind lucas goed, maar niet per se beter dan martial en mkhitaryan, die waarschijnlijk komend seizoen op de vleugels staan.

En als pogba idd komt heb je toch wel een cm die toch wel in de buurt komt van veratti.

Het valt dus allemaal wel mee.

Wat ik ook altijd wel apart vind, is dat als de discussie over zlatan gaat iedereen zegt ja maar het is maar de ligue 1. Maar bij alle andere franse spelers lijkt dat ineens geen issue te zijn als hier spelers vergeleken worden.

Als Kane er 20 maakt kan Zlatan dat zeker!

Met Mata en Rooney (goeie passers) en dan Mkhitarian op rechts zal de aanvoer ook wel voldoende zijn.

Als hij tussen de 15 en 20 belangrijke doelpunten maakt in competitie verband, en over de gehele lijn gezien tussen de 25 en 30 doelpunten maakt, heeft hij het uitstekend gedaan. Hij is 34 en zal niet iedere week spelen, daarbij gaat hij ook niet vaak 90 minuten volmaken als het niet nodig is. Tel daarbij op dat hij vanwege zijn status dubbele dekking zal krijgen en je kan geen 25-30 competitie goals verwachten. Zolang hij met zijn fysiek, techniek en meevoetballende kwaliteiten het elftal beter laat renderen is het een schot in de roos gebleken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren