Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zie geen juridische gronden voor De Graafschap’

Laatste update:

Met het besluit dat FC Twente volgend seizoen toch uitkomt in de Eredivisie leek die langslepende zaak eindelijk afgesloten te kunnen worden, maar de KNVB krijg mogelijk nog met een vervelend staartje te maken. De Graafschap wist al die tijd niet waar het aan toe was en denkt er over na juridische stappen te ondernemen tegen de bond. Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen ziet hier echter geen heil in voor de Superboeren.

/

“Ik lees dat er iets leeft. Dat wil ik dan graag van ze horen”, vertelt hij aan Voetbal International. “Ik hoor verhalen over een negentiende plek in de Eredivisie. Ik zie daar geen juridische gronden voor.” Over een financiële tegemoetkoming wil Van Oostveen het ook niet hebben: “Dat lijkt me ook niet gegrond. Ze zijn gedegradeerd. De Graafschap had alle onzekerheid kunnen voorkomen. Ze hadden kunnen zeggen: wij zijn gedegradeerd. Dan hadden wij Leeuwarden gebeld. Ik zie geen juridische gronden, ze moeten me maar uitleggen wat ze bedoelen.”

Van Oostveen snapt de emotie van de Achterhoekers wel. De KNVB heeft De Graafschap daarom ook uitgenodigd om één dezer dagen om de tafel te gaan zitten om de zaken te bespreken. Hij lijkt echter niet van plan om de Superboeren op wat voor manier dan ook tegemoet te komen.

Ben je het eens met Bert van Oostveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hadden ze dan die 27 dagen moeten doen?

21 juni 2016 om 16:17

Ze hadden gewoon duidelijkheid moeten geven, gedregradeerd of niet gedregradeerd. Net er tussenin en de graafschap aan t lijntje houden

21 juni 2016 om 17:20

Haha, dat kon de KNVB nauwelijks, omdat het de laatste keren door een commissie beoordeeld is. De KNVB had tijdens het seizoen al deze procedure in gang moeten zetten in plaats van dit issue over het seizoen te tillen.

21 juni 2016 om 20:27

Die duidelijkheid was er, De Graafschap was gedegradeerd! Alleen als Twente haar licentie zou kwijtraken zouden ze promoveren... Dat is geen promotierecht, maar het gevolg van het wegvallen van een ander (Twente in dit geval)... Als ik de reactie van De Graafschap lees, maak ik daaruit op dat ze erop gegokt hebben dat Twente zou verliezen, dus dat ze eredivisie zouden spelen.. Dat is op z'n zachtst gezegd nogal een grote, domme gok!

En daarbij, als ze wel gepromoveerd waren hadden ze net zo lang in onzekerheid gezeten.. Maar dan was het geen probleem geweest?

Als ze zekerheid hadden gewild, hadden ze zelf afstand moeten doen van de plek die eventueel vrij zou komen.. Had ook gewoon gekund!

21 juni 2016 om 20:45

Net als bij Twente kan er ook bij De Graafschap een gerechtvaardigd vertrouwen zijn gewekt dat ze in de Eredivisie konden blijven. Om deze reden mag Twente wel blijven. Als ze in Doetinchem kunnen aantonen dat de KNVB dit idee heeft gewekt kunnen ze een proces overwegen.

21 juni 2016 om 17:17

Snap jij het nu nog niet? Het is al in tig artikelen uitgelegd en onder elke bericht staan minimaal enkele duidelijke en inhoudelijk sterke reacties over dit onderwerp....

21 juni 2016 om 17:26

De Graafschap moet niet zo zeuren. Zou erg triest zijn als ze bewaar aantekenen.

21 juni 2016 om 17:49

De Graafschap kan geen bezwaar aantekenen tegen dit besluit van de beroepscommissie. Dat kunnen slechts de direct betrokken partijen, Twente en de Knvb, doen.
Wellicht dat de Graafschap een schadevergoeding kan vorderen bij de civiele rechter, maar daarvoor moet je aan kunnen tonen waaruit de schade precies bestaat. Dat lijkt me een lastig verhaal.
Conclusie is dat de Knvb onder leiding van van Oostveen een schip dat op ramkoers ligt. Ik hoop dat deze man spoedig vertrekt en dat de Knvb zich gaat richten op de wederopstanding van het Nederlands (jeugd)voetbal.

21 juni 2016 om 20:29

Aangezien De Graafschap ook lid is van de KNVB, en zei degenen zijn die zich benadeeld voelen, kunnen ze volgens mij gewoon een bezwaar indienen hoor...

21 juni 2016 om 22:13

'De Graafschap had alle onzekerheid kunnen voorkomen.' Wat een lachertje die Bert. Was het De Graafschap niet dan was het Cambuur wel. De onzekerheid gebracht door de KNVB en Twente heeft de hele nacompetitie opgefokt en heeft er voor gezorgd dat De Graafschap geen beleid kon maken. De soap heeft anderhalve maand geduurt en hoe langer die duurde hoe groter de kans werd dat De Graafschap gehandhaafd bleef, helemaal na de uitspraak van de rechter.

Ik zie geen één supporter van De Graafschap een Eredivisieplek eisen. Maar een vergoeding voor deze ellende die de KNVB en Twente over de Graafschap hebben afgeroepen zou op zijn plaats zijn. Die hele soap is helemaal voor niks geweest nu er niets is verandert. Had de soap dan ook niet begonnen als KNVB zijnde...

Tenslotte hoop ik dat iedereen eens ophoudt over een mogelijke negentien teams omdat dat niet mogelijk is in verband met de laatste twee speelrondes waar elk team op dezelfde tijd speelt.

Dan hadden ze leeuwarden gebeld ja leuk zaten wij met de onzekerheid. De Graafschap is op sportieve gronden gedegradeerd en terecht, maar door alle onzekerheid omtrent FC Twente worden zij nu gestraft. (Ze konden namelijk later pas beginnen met de voorbereiding) een vergoeding was wel zo netjes geweest

21 juni 2016 om 18:45

denk dat van oostveen niet op een rechtszaak zit te wachten en de graafschap wel gaat compenseren. vind het wel logisch omdat ze wekenlang niks konden, eredivisie verdienen ze echter niet.

Terecht! je bent gedegradeerd en moet je begroting enje moet er gewoon vanuit gaan dat je degradeert. Klaar! Punt. Dat je misschien gered kan worden door een degradatie van Twente staat daar los van.

21 juni 2016 om 16:35

Ja maar als ze dan mogen blijven zijn ze er niet klaar voor

21 juni 2016 om 17:13

Gekko,
Wat je weergeeft in je reactie,terecht! je bent gedegradeerd .
Wat er gebeurt is voor de Graafschap niet leuk.
De enige hoop was dat Twente er uit zou gaan de rest weet je wel.
Nu die hoop kan de Graafschap in de prullenbak gooien.
Dus voor mij is het duidelijk de Graafschap is gedegradeerd .

Nee natuurlijk Bert.
Je hebt er een waanzinnige puinhoop van gemaakt en nu vooral niet toegeven aan je fout(en). Toch een zeker gevoel met zo'n sterke man aan het roer van de Knvb!

21 juni 2016 om 17:29

Bert krijgt tegenwoordig overal de schuld van. Zou hij ook verantwoordelijk zijn voor de kredietcrisis en de aanslagen in Parijs?

21 juni 2016 om 17:37

Ja sowieso

21 juni 2016 om 18:45

@ikea
Dat moet nog blijken.
Maar Van Oostveen (knvb) had eerder duidelijkheid kunnen geven. Dan was dit gezeur nu niet aan de orde. Vind verder dat De Graafschap nergens recht op heeft. 19-plek zou heel lachwekkend zijn. Verder genoeg voorbereidingstijd lijkt me

Empathisch vermogen van een stoeptegel heeft die man toch ook. Verplaats je eens in de situatie, die de KNVB zelf heeft gecreëerd, waarin een De Graafschap ongewild in terecht is geraakt. De KNVB creëerde een strohalm, hadden ze alles voor of na de playoffs beslist dan was er boel heibel voorkomen. Hand in eigen boezem steken, dat doet Van Oostveen niet. Leuk en aardig die Campus in Zeist. Hoop dat ze bij de inrichting ook extra spiegels op gaan hangen.....

21 juni 2016 om 18:49

De graafschap heeft zelf boter op zijn hoofd en heeft zich rijk gerekend en krijgen nu wat ze zelf bij elkaar hebben gevoetbald: terechte degradatie.
Kom op zeg, emotie is leuk. Maar dit is zakelijk gezien gewoon dom van de Graafschap.

Een negentiende eredivisie plaats vind ik wat te ver gaan,maar een geldbedrag vind ik eigenlijk wel een verplichting die de knvb moet nakomen

21 juni 2016 om 19:50

Op grond waarvan? Ik snap de emotie in Doetinchem, maar ze hebben nergens op als je kijkt naar de feiten

oostveen is vergeten dat hij door wangedrag van twente de nacompetitievoorbereiding voor Willem II De Graafschap helemaal in de war heeft gegooid tav de voorbereiding en de focus

21 juni 2016 om 16:43

Misschien komt dat omdat De Graafschap eerst zelf de media opzoekt en vertelt dat ze een gesprek met Van Oostveen willen. Actie reactie

21 juni 2016 om 17:08

@FR-Frank, ik vind het overigens niet zo slim/verstandig van Bert van Oostveen om over dit gevoelig liggende onderwerp via de media te communiceren met de Graafschap. Zeker voor een bestuurder geldt dan: Spreken is zilver en zwijgen is goud. Wat Van Oostveen nu roept had hij beter kunnen zeggen als de Graafschap bij hem in Zeist aan tafel schuift.

Kan bert niet beter en tijdje zijn muil dicht houden? In de hele soap rondom twente sprak hij al voor zijn beurt en is hij hier weer als de kippen bij.

Gewoon gedegradeerd niet lullen lekker naar de Jupiler en daar ballen past ook beter bij de graafschap terecht gedegradeerd

De polvraag "Ben je het eens mer Bert van Oostveen".. Hier hoef ik geen enkel artikel voor te lezen om hier nee in te voeren. Prima dat twente blijft maar knvb doet gewoon alles fout in timing en beslissingen maken.

Van Oostveen denkt wel vaker iets...hij dacht ook dat Twente maar moets degraderen. Dat is wat dat betreft hoopvol voor de graafschap mochten ze naar de rechter stappen. Kijk dr niet meer van op als ze ook in t gelijk worden gesteld. Komt mijn voorspelling (19 clubs, eenmalig) weer keurig uit.

21 juni 2016 om 18:59

De Graafschap is gedegradeerd volgens de regels. Op welk grond zou een rechter nu beslissen dat er een negentiende team bij moet in de eredivisie?
Programma is ook al gemaakt. Denk je dat ze dat ook even weer opnieuw gaan maken?
Nee dit gebeurt niet. Lijkt me zelfs al onmogelijk dat De Graafschap kan aantonen dat ze financiële schade hebben gelopen hierdoor

21 juni 2016 om 23:00

In wat moet de Graafschap dan in het gelijk gesteld worden? Ze zijn gedegradeerd omdat ze de na-competitie verloren hebben. Geheel conform de regels.

Ik snap er echt niks meer van bij deze man.
Dacht dat de Graafschap met B. van Oostveen in gesprek gaat voor het stappen neemt. Vervolgens denkt deze man dat het even slim is om nu al vast zijn woord er over te doen in de media? Hoor de Graafschap eerst uit voor je weer domme dingen de wereld in slingert...

Ook een beetje zwak om dan te roepen dat ze het ook voorbij kunnen laten gaan. Dan zat Cambuur hier toch in. Ga nu maar eerst eens met elkaar overleggen voor je ook maar iets de media in gooit. Straks krijg je weer een heel gedoe en onzekerheid. Het was al een top idee toen ze tijdens de nacompetitie even naar buiten brachten dat door de situatie bij Twente 1 van de degradanten niet zou degraderen... Dan is de focus wel wat minder. Vervolgens ook nog eens met het top idee om tijdens de finale play-offs naar buiten te brengen dat Utrecht niet gerechtigd was voor Europa. Dit soort dingen laat je toch weten als er niks meer op het spel staat?

Lijkt er op dat deze man niks heeft geleerd...

21 juni 2016 om 23:04

Leren van wat? Het was toch perfect duidelijk, Twente was gedegradeerd als de beroepscommisie Twente in het ongelijk had gesteld. Dan mocht de Graafschap in de eredivisie blijven. Twente had al de licentie verloren na de uitspraak van de licentie commisie en voglens de rechter was dat gewoon terecht.

Twente won het beroep en mag dus in de eredivisie blijven. Consequentie is dat de Graafschap gedegradeerd is.

22 juni 2016 om 00:05

Of je leest de rest voor de laatste zin ook even.
En je hebt door dat ik praat over van Oostveen die altijd van te voren iets in de media roept, moge het een conclusie zijn of zijn bevindingen of wat hij wenst. Daarbij brengt hij het de laatste tijd op het verkeerde moment. Het is nu niet anders. De Graafschap wil eerst in gesprek wat er allemaal mogelijk is, vervolgens komt deze beste man even en roept al vast in de media wat hij wel en niet ziet en vind..

Nergens in mijn hele tekst heb ik het over waar jij mee komt o.o
Maar dat was wel duidelijk als je het wilt weten ^^

22 juni 2016 om 01:22

Waarom zou van Oostveen in gesprek gaan met een club die gewoon op sportieve gronden gedegradeerd is? Sinds de beroepscommmisie heeft besloten dat Twente niet degradeerd, is het gewoon klip en klaar. Er zijn geen mogelijkheden voor de Graafschap, gewoon JL spelen volgend jaar.

24 juni 2016 om 15:48

Je gaat mij toch niet vertellen dat je vind dat de Knvb door deze uitspraak de wedstrijden niet heeft beïnvloed? Uiterst ongelukkig moment die spelers en dus wedstrijden zekers wel beïnvloed.

Als hij nergens in tegemoet wil komen waarom afspreken dan....

Wat een ongelooflijke minkukel is die van Oostveen toch!

Je dacht ook dat Twente juridische geen poot had om op te staan, daar moest je op terug komen! Dus denk je nu weet ik zeg het gewoon nog een keer!

Kan iemand die kerel persoonlijk niet aanklagen voor onbehoorlijk bestuur om hem af te zetten? Of verkiezingen laten uitschrijven?

21 juni 2016 om 16:50

Technisch gezien heeft Twente juridisch natuurlijk gewoon verloren, dus had hij gelijk. Echter is het bij de beroepscommissie geslaagd, aan de hand van iets wat ik dit seizoen al vaak voorbij heb zien komen bij de Knvb: een vormfout (in zekere zin).

21 juni 2016 om 17:21

Twente heeft juridisch niet verloren. Door die vormfout staat Twente namelijk in zijn recht en hebben ze juridisch dus gewonnen.

21 juni 2016 om 17:53

Puur medelijden bedoel je, met voor de buhne als drogreden een vormfout.

21 juni 2016 om 18:41

Geen vormfout, ook niet in zekere zin. Vormfouten gaan over de procedure, dit ging over dat Twente wel/niet mocht aannemen dat bij het voldoen aan rapport Knuppe de licentie behouden zou worden.

21 juni 2016 om 18:42

Juridisch gezien heeft Twente wel verloren. De rechter heeft bepaald dat de licentie commissie geen vrijbrief heeft gegeven. Echter heeft de Knvb een commissie (wie en wat weet behalve de Knvb en Twente niemand) die boven de rechterlijke macht staat ?

Is dit mogelijk ? Bij de Knvb blijkbaar wel.

21 juni 2016 om 23:07

Ja natuurlijk is dat mogelijk, het gaat hier niet om de wet maar om de reglementen van de Knvb. De rechter heeft gewoon geoordeeeld dat de licentie commisie conform de regels de licentie in mocht trekken.

Echter volgens de reglementen mocht Twente gewoon in beroep tegen dit oordeel bij de beroepscommisie en daar heeft Twente gewonnen. Wederom geheel volgens de relementen.

Gewoon conform de wet, is helemaal niets raars aan.

Wat een vent die van Oostveen en wat een arrogante houding. Een enorme puinzooi hebben ze er van gemaakt, en nu wassen ze de handen in onschuld. Geef op z'n minst toe dat het anders had moeten gaan, wat een kwal!

K.n.v.b. ( lees ook van Oostveen ) is onbetrouwbaar!
Dus wat deze organisatie ook beweerd, naar buiten brengt, meent, zegt, of wat zij ook beweerd kan ik niet meer voor serieus aannemen.
Ik noem het maar het Twente affect.

Je mag toch hopen dat de laatste dagen van meneer van Oostveen zijn geteld bij de Knvb. Eerst loopt hij op de zaken vooruit mbt het degraderen van FC Twente en nu FC Twente niet degradeert zegt hij dat de graafschap beter had moeten weten. Tel daarbij op wat voor een zooitje het is rondom de Bondscoaches en dan kan er maar 1 conclusie komen. Van Oostveen pak je spullen!

Het is vanuit het oogpunt van de Graafschap wel te begrijpen. Van Oostveen zegt dat ze dan maar hadden moeten zeggen dat ze gedegradeerd waren. Maar welke club zou dat nou doen? Ik denk dat de Graafschap een financiële vergoeding moet krijgen voor de maand onzekerheid, en dat we dan maar eindelijk is naar volgend seizoen gaan kijken.

Van Oostveen zou toch eens bij zichzelf te raden moeten gaan hoe komt het dat het zo'n ongelofelijke puinhoop is bij de KNVB. Bondscoach aanstellen die op alle fronten bewezen heeft volledig ongeschikt te zijn als sterke leidingevende met bakken ervaring als hoofd verantwoordelijke.
Voor de optocht uitlopen en verkondigen dat Twente degradeert en er na afloop achter komen dat je als een blinde dorps idioot vreselijke onzin heb lopen verkondigen.
Als klap op de vuurpijl Hans van Breukelen technisch verantwoordelijk maken terwijl Hans vooral specialist is in het doorknippen van lintjes.
Niemand neemt van Oostveen meer serieus het is bijna zo erg dat bijna alles wat hij zegt overkomt als een hele slechte mop.

Wat ziet van Oostveen wel ?

KNVB had beter/anders moeten communiceren tijdens de nacompetitie. Voor de graafschap is het heel vervelend dat je je niet optimaal kunt voorbereiden op het nieuwe seizoen. Volgens de KNVB had de Graafschap er dan zelf maar vanaf moeten zien dat is natuurlijk de grootste onzin.

Van Oostveen, de enige man in Nederland die niet hoeft te functioneren om toch zijn baan te behouden. Wat een ongelofelijke amateur is deze man. Echt lachwekkend bijna dat zo'n dorpsidioot zo'n hoge functie heeft. Hij moet wel een enorme lul hebben die hij steeds in de reet bij de juiste personen steekt, een andere verklaring heb ik niet namelijk.

Het gaat er niet om of de Graafschap gedegradeerd is of niet, het gaat om het aan het lijntje houden van de club. Een eredivisie begroting of 1 voor de Jupiler League is hele andere koek. Net als het aantrekken van sponsoren en het behouden en aantrekken van spelers.

Door het immens trage en vage werk van de KNVB onder leiding van kneus van Oostveen zit de Graafschap nu met de gebakken peren. En dan te bedenken dat deze van Oostveen in eerder stadium uitsprak dat Twente vrijwel zeker niet meer in de Eredivisie zou spelen en daarmee de droom voor De Graafschap levensgroot hield.

Ik schaam me echt kapot dat zo'n dwaas de leiding heeft over een voetbal land wat internationaal ooit 1 van de grootsten was.

Er is er maar een die schuldig is aan de gehele materie Dat is jodokusn van Oostveen

Dit soort uitspraken doet mij denken aan al die gevallen waar een bestuur aangreft vierkant achter de coach te staan en hem dan een week of wat later toch ontslaan.
Aan al die keren dat de toenmalige Irakese woordvoerder van Saddam ontkende dat ze een oorlog aan het verliezen waren.

De heer van Oostveen ziet geen juridische gronden voor De Graafschap.
Ik voorspel dat we komend seizoen toch nog gaan spelen met 19 ploegen in de ED, omdat er te veel onduidelijkheid is gecreeerd door de Knvb en een rechter daar wellicht toch fouten in kan vinden.
Gebaseerd op wishful thinking of mijn eigen glazen bol.

oostveen vertelde ook willem II is hoe dan ook veilig......bedankt voor nacompetievervalsing ps alles heeft twente als oorzaak als die niks hadden opgelicht of gefraudeerd had deze toestand niet nodig geweest!!

Van Oostveen is de vleesgeworden versie van arrogantie. Speelt de geboren onschuld, waar een gezonde portie nederigheid niet zou misstaan. Bovendien spreekt hij in feitelijke onjuistheden. De Graafschap is nooit gedegradeerd. Na het verlies tegen GAE bleef de club onder voorbehoud van het raadgevend oordeel van de Vvcs eredivisieclub. Ook na de rechterlijke uitspraak bleef de Graafschap eredivisieclub. Pas na de uitspraak van de beroepscomissie werd de Graafschap gedegradeerd. De Graafschap bleek een makkelijkere prooi dan het grote Twente..... Het lijkt mij dan ook niet meer dan billijk dat hier een passende oplossing voor de Graafschap wordt gezocht en anders moet de Graafschap de grenzen van de Knvb maar een juridisch gaan testen. De andere Bvo's zwijgen ondertussen. Het blijft oorverdovend stil vanuit de ernstig benadeelde clubs, die als laffe hyena's De Graafschap de kolen uit het hete vuur laten halen. Geen saamhorigheid, noch behulpzaamheid. Terwijl ook zij zich kapot moeten schamen dat zij een criminele organisatie in hun midden wensen te houden. Zij zijn in mijn ogen dan ook geen haar beter dan mijnheer van Oostveen.....

Met dit soort arogante opmerkingen van deze clown zou ik als de Graafschap er met de botte bijl ingaan en tot aan de hoogste rechter de boel traineren.

Deze man is echt ongelofelijk! Alleen maar wijzen naar andere instanties maar de schuld ligt zeker niet bij hun. Zeker helemaal geen vertrouwen meer in deze KNVB.

Ik als Graafschapsupporter kan hier eigenlijk geen eenduidige mening over hebben. Van de ene kant zijn wij via de nacompetitie gedegradeerd, en moeten wij daar niet moeilijk over doen.

Maar als je naar de hele procedure kijkt:
* de onduidelijkheid die de Knvb geschapen heeft. (de Graafschap heeft een maand niet geweten waar ze aan toe zijn)
* het onverklaarbare dat een commissie bepaald die een uitspraak van een Nederlandse onpartijdige rechter volkomen naast zich neerlegt
* en het gedrag van van Oostveen

hoop ik dat ze doorzetten. En als het tot gevolg heeft dat alleen van Oostveen moet vertrekken dan is voor mij de missie al geslaagd. Ik ben totaal klaar met de Knvb.

Doet me een beetje denken aan toen hij voor zijn beurt praatte over de twente zaak. Triest als de graafschap niet eens een vorm van compensatie krijgt voor dat wekenlang bungelen aan een lijntje.

Ik moet eerlijk zeggen dat er een heleboel verliezers zijn, maar dat nu achteraf de Graafschap de grootste verliezer is. Ik heb zelf al 40 jaar een seizoenskaart van Fc Twente en mijn zoon van 12 nu ook al 5 jaar. Wat kunnen wij eraan doen dat 4 personen er een gigantische puinzooi van hebben gemaakt. Dus dat door de tuchtcommissie van de licentie commissie mijn club nog bestaad, daar ben ik zielsgelukkig mee. En dat vind ik persoonlijk ook terrecht. Bestraf de personen die er zo'n puinzooi van hebben gemaakt en niet de gehele regio en alle supporters. We leven nog omdat er duidelijk een verschil was in de interpretatie tussen Fc Twente en de Knvb wat betreft de regels waar onze Fc Twente aan moest voldoen. Persoonlijk vind ik dat de Knvb ook de Graafschap duidelijk heeft gemaakt dat ze toch in de Eredivisie zouden blijven. Ook nu ligt daar dus een verschil van interpretatie. Waarvan ik eerlijk moet zeggen dat ik ook meende dat volgens Bert van Oostveen de Graafschap in de Eredivisie zou blijven. Het allereerlijkste zou zijn dat de Graafschap toch mee mag doen in de Eredivisie en dat we komend seizoen met 19 clubs gaan werken. Dan maar een hele nieuwe indeling. En dan komend seizoen 2 clubs rechtstreeks laten degraderen en weer 2 mee laten doen in de nacompetitie. In de Jupiler Leaque komend seizoen 1 ploeg rechtstreeks laten promoveren en de rest laten spelen in een nacompetitie voor 2 mogelijke promotieplaatsen. Net als afgelopen seizoen dus. En dan na komend seizoen structueel in de toekomst 2 ploegen rechtstreeks laten degraderen en promoveren en de nummers 15 en 16 van de Eredivisie nacompetie laten spelen. Mede door 4 personen van het oude bestuur van FC Twente en de Knvb (lees van Oostveen) is er een soap van jewelste ontstaan. En daar is op dit moment de Graafschap het meeste de dupe van.

Ik denk dat De Graafschap Hans Klok en Houdini nodig heeft om voor een compensatie (in welke vorm dan ook) in aanmerking te komen. Wat maakt Bert van Oostveen er een ongelofelijke puinhoop van.

Het is nu wachten op andere Bvo's om als collectief de Knvb en Twente tot de orde te roepen!!!

Het blijft ineens oorverdovend stil vanuit andere Bvo's die toch ook ernstig benadeeld zijn en ook veel inkomsten zijn misgelopen door fraude. Deze Bvo's zwijgen nu als laffe hyena's en laten de Graafschap de kolen uit het hete vuur halen. Totaal geen saamhorigheid, noch behulpzaamheid. Deze Bvo's moeten zich kapot schamen dat zij een criminele organisatie als Twente in hun midden wensen te houden. Tijdens de jaarlijkse vergadering na afloop van de competitie hebben alle eredivisieploegen hun afkeur uitgesproken tegen Twente en was men het eens met intrekking van licentie / terugzetting jupiler league.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren