Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane: ‘Voor mij is hij momenteel de beste nummer negen van de wereld’

Laatste update:

Er is momenteel geen betere centrumspits dan Karim Benzema, zo verzekerde Zinédine Zidane zondag na de thuiswedstrijd van Real Madrid tegen Athletic Club. De aanvaller nam in het Santiago Bernabéu alle goals tegen de Basken voor zijn rekening: 3-0. Opvallend: Benzema tekende voor de laatste acht treffers van Real Madrid in LaLiga.

Benzema schreef daarmee geschiedenis in het 117-jarige bestaan van Real Madrid: nog nooit maakte een speler acht competitiegoals van de club op rij. “Iedereen mag zijn eigen mening hebben over wie momenteel de beste nummer negen van de wereld is, maar voor mij is dat Karim”, betoogde Zidane. “Ik weet wat hij kan, iedereen weet wat hij kan.”

Benzema bracht zijn competitietotaal op 21, en op 30 in alle competities. “Het verbaast me niet wat hij nu laat zien, maar het aantal doelpunten dat hij maakt, is ongelooflijk”, loofde de oefenmeester de prestaties van zijn landgenoot. “Hij is nog maar twee treffers verwijderd van zijn hoogste totaal ooit. Dat zegt genoeg. Hij speelt met vertrouwen en heeft nog steeds de wil om zichzelf te verbeteren. Dat vind ik geweldig.”

Benzema kan komende donderdag tegen streekgenoot Getafe een LaLiga-record evenaren als hij het eerste doelpunt van los Merengues maakt. Quini (Sporting Gijon), Meho Kodro (Real Sociedad) en Lionel Messi (Barcelona) waren in het verleden verantwoordelijk voor negen opeenvolgende competitiedoelpunten van hun respectievelijke werkgever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er waren veel Real supporters hier op VZ die hem afkraakten in het begin van het seizoen. Kon niks meer, was het kwijt, was toch geen CR enz enz.
Mondjes zijn gesnoerd.

22 april 2019 om 07:42

Is ook geen Ronaldo, hoe goed hij het ook doet. Kijk de statistieken er maar op na, en was echt niet goed genoeg in de belangrijkste wedstrijden (Barcelona x3, Ajax) waarin alles werd verspeeld.

22 april 2019 om 07:49

Hij werd afgezeken, kon niet meer scoren, was het kwijt, wedstrijd na wedstrijd maar toch 30 goals. Natuurlijk is hij geen CR, maar Benz laat toch even zien dat hij er is, dat hij het scoren niet verleerd is. Misschien zoals je zegt, niet in de top wedstrijden maar toch, in mijn ogen een goed seizoen en met 30 goals ren groot aantal monden gesnoerd.

22 april 2019 om 09:01

Ben groot fan van Benzema en vooral van zijn veldspel en techniek en dat had hij vorig jaar nog steeds. Die aqua kraakt yem ondanks zijn goals nog steeds af.

22 april 2019 om 09:18

Absoluut, maar het is terecht dat mensen hem niet genoeg vonden om CR als het ware op te volgen.

22 april 2019 om 09:21

Aqua kraakt hem idd zga altijd af, maar is de enige niet. Met name in het mee praten word hij afgezeken. Maar Stats speak louder then words in dit geval.

22 april 2019 om 09:31

Er is niemand op deze bol die CR kan opvolgen. Jaar in en uit 40-50 goals.
Het blijft vreemd (vind ik) dat men Benz neer wil / blijft sabelen terwijl hij het gewoon goed of zelfs geweldig doet.

22 april 2019 om 13:47

Mbappe zou het meest dichtbij komen, ik snap dat Real fans graag gezien hadden dat Real ging voor een Mbappe, Neymar, Dybala, Salah om CR op te volgen. Niet dat het per se zou lukken of goed genoeg zijn, maar dit bracht wel erg veel druk op Vinicius en Benz.

22 april 2019 om 13:54

Niemand is een Ronaldo. Want zijn statistieken opvolgen is normaal en haalbaar? Lekker realistisch denken. Benzema is gewoon een topper.

22 april 2019 om 13:45

Ik denk niet dat dat voor het grote gedeelte echt Real supporters waren?
Zelfs al was je het niet maar wie Real dit seizoen volgde kon al heel rap en duidelijk zien dat dit 1 van zijn beste zoniet zijn beste seizoen is (zelfs voor hij deze hatrick had) , puur individueel gezien en ja dat is dan zonder Cr.
Juist daarom ook. Iets wat bale nou weer niet lukt.

Hij is echt geweldig bezigen met Zidane aan t roer je weet nu al die gaat volgend jaar nergens zeker niet na zo een seizoen als dit moet je nagaan Real speelt eigenlijk beroerd.
Ze hebben zoveel records verbroken en ik bedoel in negatieve zin!
Laatstaan als Real volgend jaar bijv een Hazard er bij heeft.en als Real als geheel dan nog beter loopt dan nu dan zal Benz lijkt me het gewoon zelfs nogbeter doen dan hij nu al doet.
Kan ook niet wachten tot Vini terug is.
Hij zorgt voor geweldige aanvoer, iets wat Benz uiteraard nodig heeft.

De beste imo niet maar zeker wel een van de. Hoeveel spitsen heeft real gehad maar hij bleef altijd de nummer 1. Ondanks de vele trainers die real heeft gehad.

22 april 2019 om 08:35

Hij heeft jaren zich weg moeten cijferen voor Ronaldo.. helemaal in dienst van het elftal.. het aanspeelpunt zijn waar door Ronaldo kon aansluiten en bale etc.. zie de 3x cl op een rij.. nu staat hij zelfde als "de man" in de spits. In een zeer matig draaiend madrid is hij absoluut de beste dit seizoen.

22 april 2019 om 11:01

hij rendeert in real en daar gaat t om. voor mij is hij iets te flegmatiek, maar hij doet zijn ding goed. ik vind hem ook een ideale spits om zn teamgenoten beter te laten renderen

"Momenteel" ??
Je hebt hem altijd de beste spits gevonden Zidane. Want al jaren geleden was het 1 grote blok frustratie die de makkelijkste ballen naast schoot en minstens 2 x per wedstrijd over zijn benen struikelde.

Nu heeft hij weer een fase, maar dat had hij begin van het seizoen ook en toen was het weer 6 maanden niks.

Dit gebeuren met Benzema zie je vaker. Grote clubs die in een crisis vekeren, waarbij een voorheen mindere speler ineens de ster wordt. Dr vraag is dan vooral is Benzema zo goed of is de rest zo slecht momenteel?

22 april 2019 om 11:33

Benzema mindere speler wow,sinds zijn 19 is hij al een ster..

Zidane vind ik persoonlijk een goede persoonlijkheid hebben en hij was een stilist als voetballer. Als persoon schittert hij met name doordat hij weinig zegt en aandacht op zoekt. Echter blijkt daar nu precies zijn zwakte ook te liggen. Zidane is niet erg sterk in zijn persmomenten. Met regelmaat gebruikt hij platvloerse Spaanse uitdrukkingen om zijn woorden kracht mee te geven. Ook dit vind ik geen intelligente uitspraak. Als jouw team een jaar lang wanpresteert inclusief Benzema dan hou je je complimenten voor je zodat ze op scherp staan voor volgend seizoen. Benzema begint pas te scoren nadat ze uit alle competities liggen. Tuurlijk zijn alle goals wegkom maar ik zie ze liever binnenkomen als ze broodnodig zijn.

22 april 2019 om 12:39

Benzema staat op het punt dat hij qua cijfers zijn beste seizoen ooit voor Real gaat draaien maar Zidane mag geen complimenten geven, logisch.

22 april 2019 om 12:53

Draait het hier om Benzema of Real Madrid. Welk voordeel heeft Madrid met dit gegeven als ze geen prijs pakken. Grijpen ze de landstitel of CL dan Benzema is de eyecatcher vanwege zijn goals dan is het gerechtvaardigd.

22 april 2019 om 21:13

Is een beetje een aparte redenatie, het is niet altijd zo dat als een team geen prijzen pakt iedereen gefaald heeft.

Benzema presteert alleen als er weinig druk op staat. Waar was hij tegen Ajax? Nagenoeg onzichtbaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren