Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zidane heeft bij Real van een groep individuen een team gemaakt’

Laatste update:

In aanloop naar de ontmoeting met Real Madrid in de groepsfase van de Champions League, heeft Sporting Portugal-trainer Jorge Jesus lovende woorden over voor Zinédine Zidane. Volgens de Portugese coach is de Koninklijke een betere ploeg geworden sinds de Fransman aan het roer staat.

/

Zidane nam in januari het stokje over van de ontslagen Rafael Benitez. “Met Zidane is Real Madrid als team veel sterker”, aldus de 62-jarige coach op een persconferentie voorafgaande aan de wedstrijd. “Ze zijn niet meer een groep individuen, maar een hecht team. Ze zijn op ieder punt een sterkere ploeg dan de afgelopen jaren, maar desondanks gaan wij de wedstrijd in om te winnen.”

Bij Sporting komen woensdagavond mogelijk Bas Dost, Luc Castaignos, Marvin Zeegelaar en de tot Nederlander genaturaliseerde Braziliaanse verdediger Douglas in actie. De andere wedstrijd in Groep F is Legia Warschau – Borussia Dortmund.

Hoe eindigt Real Madrid - Sporting Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt inderdaad erg goed in elkaar te zitten momenteel bij Real. Heeft Zidane toch knap voor elkaar gekregen in best een korte periode

Dat was ook hetgeen wat mistte bij Real. Kwaliteit genoeg, maar het was geen team. Met Zidane heb je iemand die enorm veel aanzien heeft en iemand met een sterke persoonlijkheid. Los van het hele tactische gebeuren, is Zidane in dit opzicht natuurlijk een gouden greep. Net wat ze bij Real nodig hadden, iemand die de ploeg een team kan maken. Dit is ook bij Perez doorgedrongen, valt ook weer te zien aan de rustige transferperiode.

14 september 2016 om 17:47

Het blijft wel apart dat ze dan Ancelotti hebben ontslagen. Ancelotti had er namelijk ook een team van gemaakt. Dan hadden ze beter Ancelotti het jaar erna kunnen laten afmaken in plaats van Benitez aan te stellen, en dan Zidane na Ancelotti. In mijn ogen dan he.

14 september 2016 om 17:52

Ancelotti had een slechte seizoen, Perez is meedogenloos

14 september 2016 om 18:06

Niet alleen perez vraag maar aan don Leo! Real is een hele grote club en heeft geen tijd om trainers te laten smeden. Is best wel jammer maar ook gewoon de orde van de dag bij veel clubs.

14 september 2016 om 18:39

Ja helemaal mee eens. Snap nog altijd niet waarom hij werd ontslagen, maar dat zijn er weinig denk ik.

Precies, en dat is ongelooflijk belangrijk.
Je kunt wel goede indiduele spelers hebben, maar als het geen team is, bereik je niks.
Andersom wel: als je niet zulke bijzondere individuen hebt maar wel een sterk team, kun je juist heel veel bereiken, kijk maar naar bijvoorbeeld leicester.
Onder Zidane is Real echt een team geworden, en nu is het nog veel sterker dan het al was.

Dit is een opnieuw een goed voorbeeld hoe belangrijk de geschiedenis van de trainer meetelt. Ik heb meerdere interviews gezien en gelezen. De spelers van Real Madrid kunnen niet duidelijk aangeven wat er nou precies is verandert met de komst van Zidane.

Ramos zei al dat zijn werkwijze niet anders is dan de vorige trainers. Hij kwam zelf tot de conclusie dat de spelers beter luisteren naar de instructies van Zizou dan naar Benitez.

Ik denk eerlijk gezegd dat het vertrek van Benitez meer invloed heeft gehad op de cohesie dan Zidane. Omdat dit een 'gezamelijk doel' was. Volgens mij maakte het niet veel uit welke trainer er daarna kwam. Neemt niet weg dat ik Zidane graag in deze functie zie en ik het een fantastische man vind.

Ik vind niet dat er veel verandert is met Zidane.
Het enige dat ik kan wel verandert is, dat de spelers meer inzet tonen.
Real had vorig seizoen een makkelijke loting in de CL, anders hadden ze vorig jaar ook een prijsloos seizoen gehad.

15 september 2016 om 16:04

As roma, man city, atletico. In de poule bij psg? Altijd dat gezeik over een makkelijke loting

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren