Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zidane belde over de interesse van Real, ik vroeg hem later terug te bellen’

Laatste update:

Zinédine Zidane speelde een belangrijke rol in de transfer van Raphaël Varane naar Real Madrid, door voorzitter Florentino Pérez ervan te overtuigen dat de jonge mandekker gehaald moest worden. Zidane zelf belde landgenoot Varane op om te vragen of hij oren had naar een overgang naar Madrid. Dat kwam de toen achttienjarige verdediger niet zo goed uit.

/

Varane was bezig met schoolexamens, maar door zijn goede prestaties bij Lens werd hij voortdurend gebeld met vragen over een mogelijke transfer. “Op achttienjarige leeftijd heb je niet per se de ervaring om om te kunnen gaan met die situatie”, blikt Varane terug in gesprek met France Football. “Zidane was een van de mensen die gebeld had, hij wilde praten over de interesse van Real Madrid.”

“Ik herkende hem niet direct, het was in de avond en ik was moe. Ik liet hem niet te lang praten. Zonder na te denken, vroeg ik hem om later terug te bellen”, zegt de nu 21-jarige verdediger. De transfer zou er komen en in totaal speelde de Fransman 82 keer voor de grootmacht uit Spanje.

Is Raphaël Varane nu al een van de beste spelers ter wereld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pas 21 is deze man. Wat een groot talent zeg. Frankrijk zit de komende tijd goed met centrale verdedigers! Koscielny, Mangala, Zouma, Varane en Laporte.... man man man en nu vergeet ik er vast nog een..

12 november 2014 om 16:08

Sakho, Mattiheu en nog zeker een paar!

De beste duo voor Frankrijk is wel Sakho-Varane gebleken. In de toekomst kan het Zouma-Varane worden.

12 november 2014 om 16:11

Nee koscielny en varane

12 november 2014 om 16:12

Varane-Laporte

12 november 2014 om 17:01

Benzema

12 november 2014 om 18:01

Het beste duo, niet de beste duo

12 november 2014 om 18:36

Goede verbetering, klaargekomen van je eigen kennis ?

13 november 2014 om 02:35

Hahahahaha oh shit.

13 november 2014 om 11:34

Leuk en aardig maar het is wel echt een bizarre fout. Snap dat hij het irritant vindt dat hij kennelijk op dit niveau moet discussiëren.

Haha held, Zidane vragen of hij later kan bellen!

Fantastisch gezien door Zidane. Gelukkig kon hij Perez overtuigen. Ook wou hij Hazard en Bale al te graag bij Real zien. Het lukte hem om Perez te overtuigen om voor Bale te gaan. Hazard halen was onmogelijk en onnodig omdat we Cristiano op die positie hadden.

Zidane is Zidane hij heeft visie op het veld en buiten het veld. De beste aller tijden voor mij.

Wat betreft Varane tja, wat en wie kan daar nog meer over zeggen? Hij heeft alleen pech dat Pepe net als wijn is hoe ouder hij word hij beter hij aan het spelen is. Varane heeft geduld en is een slimme jongen. Is nu al een publiekslieveling.

12 november 2014 om 18:20

Varane krijgt zijn basis plaats en vroeg of laat zal Pepe verkocht worden of de back up van Varane worden. Varane is zo kalm aan de bal achterin echt geweldig!

12 november 2014 om 19:06

Want Bale speelde niet op de plek van Ronaldo bij spurs bedoel je?

Ik hoop dat hij Pepe eindelijk uit de basis speelt. Deze jongen hoort met zijn kwaliteiten wekelijks te voetballen. Zonder twijfel één van de meeste talentvolle verdedigers van het moment!

12 november 2014 om 16:43

Komt nog wel. Het duo Pepe-Ramos is op dit moment iets beter dan een ander duo dat we kunnen opstellen omdat Pepe echt op een heel hoog niveau speelt. Hij heeft die nare overtredingen uit zijn spel gehaald en speelt zowel in balbezit als bij balverlies fantastisch.

Varane is natuurlijk in de zeer nabije toekomst gewoon de beste verdediger ter wereld. De statistieken zijn ook geweldig, maar de mooiste vond ik deze:

Varane heeft meer prijzen gepakt dan gele kaarten.

En dan kan je zeggen: hij speelt niet veel, maar dan nog is dat een ontzettend knappe statistiek voor een centrale verdediger.

Zeker het grootste talent van de wereld.

12 november 2014 om 17:38

*Verdedigende

On: heerlijk gezien van Zidane.

ik zou varane wel is bij arsenal willen zien spelen. maar een duo Varane-Ramos is toch wel heel goed

12 november 2014 om 17:17

Rustig nog leren van pepe en ramos twee klasbakken.en dan volgend seizoen definitief basisplaats pakken met ramos.topverdediger in de wording.zijn snelheid en lezen van het spel is van een hoger niveau als de huidige topverdedigers.

Ey als Zidane mij belt om te voetballen en ik ben bezig met me examen zou ik zeggen doei examen wat moet je daarmee als je het eerste jaar bij real al millionair wordt

12 november 2014 om 17:21

Zodat je na je carrière ook nog dingen kunt gaan doen. Ook voor voetballers is er leven naast voetbal.

Zidane heeft oog voor talent. Zowel Varane als Benzema kunnen op het conto van de man worden geschreven.

12 november 2014 om 18:23

Volgens mij was Benzema al lang en breed doorgebroken bij Lyon toen hij naar Real ging, dan kun je niet zeggen dat Zidane hem ontdekt heeft

ik herinner mij nog tijden bij real dat ons verdediging een probleem was. Nu hebben we 3 van de beste, zo niet de beste verdedigers ter wereld die met elkaar kunnen roteren. Varane is een slimme jongen, die weet maar al te goed dat zijn tijd komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren