Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zelfs als ze tweede worden moet hij worden verkozen tot beste trainer’

Laatste update:

Het succes van Leicester City dit seizoen is niet alleen het verhaal van spelers als Jamie Vardy en Riyad Mahrez. Er waren veel twijfels toen de club in juli Claudio Ranieri voor de groep zette: de Italiaan was een half jaar daarvoor ontslagen als bondscoach van Griekenland en had als trainer van Chelsea geen goede indruk achtergelaten in Engeland.

/

Voormalig Leicester City-middenvelder Robbie Savage was één van de mensen die sterk aan de capaciteiten van Ranieri twijfelde, maar de Welshman moet zijn woorden nu terugnemen: “Iedereen twijfelde toen hij de baan kreeg, hij had niet zo lang daarvoor met Griekenland nog verloren van de Faeröer. Maar hij heeft het ongelijk van iedereen laten zien, zelfs als ze tweede worden moet hij de manager van het jaar worden”, vertelt Savage bij ESPN.

“Het is nog niet voorbij, ze moeten nog tegen Manchester United, Everton en Chelsea”, somt hij op. “Tottenham Hotspur heeft een eenvoudiger programma.” Nummer twee Tottenham speelde maandagavond met 1-1 gelijk tegen West Bromwich Albion en zag daardoor het gat met the Foxes oplopen tot zeven punten. The Spurs hebben Chelsea, Southampton en Newcastle United nog op het programma staan.

Ben je het eens met Robbie Savage?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan er geen genoeg van krijgen; Leicester gewoon op het punt om f*cking kampioen te worden! En natuurlijk verdient hij het om verkozen te worden tot beste trainer, maar dat staat al vast natuurlijk

26 april 2016 om 21:55

Zou je niet zo willen schelden, verdomme.

Slechte indruk als trainer van Chelsea? Elk seizoen eindigde hij hoger met dat team en hij had de pech dat Arsenal het beste seizoen ooit had. Verder heeft hij het team dat later successen haalde bijna eigenhandig bij elkaar gehaald. Maar ach, dat vergeten we allemaal maar.

Ben ik het niet mee eens; ondanks dat het een waanzinnige prestatie is dat hij met Leicester City kampioen zal gaan worden, is Mauricio Pocchetino in mijn optiek trainer van het jaar. Laat zijn ploeg het best voetballen en laten we eerlijk zijn; met Spurs tweede worden is ook een prestatie van formaat. Wie had voorafgaand aan het seizoen gedacht dat Tottenham de best voetballende ploeg van de Premier League zou zijn? Pocchetino verdient erkenning.

26 april 2016 om 19:30

Tottenham was al een goeie subtop ploeg voor de komst van Pochettino. Leicester was degradatiekandidaat nummer 1 voor vele fans en Ranieri maakt hun gewoonweg kampioen. Ranieri verdient deze prijs 10000%.

26 april 2016 om 21:09

Wil ook niets tekort doen aan de prestatie van Leicester City, maar in mijn optiek wordt de waarde van een trainer bepaald door het voetbal dat gespeeld wordt met de spelers die hij tot z'n beschikking heeft. Begrijp me niet verkeerd, Ranieri verdient het natuurlijk net zoveel als Pocchetino dat doet. Maar hoopte eigenlijk dat er ook oog zou zijn voor de prestaties die de Argentijn bij Spurs heeft geleverd; hij heeft de club echt getransformeerd en had graag gezien dat dat beloond werd.

26 april 2016 om 19:32

Het is maar wat jij mooi vindt. De een vindt de ene speelstijl leuker dan de andere. Leicester speelt een totaal ander voetbal dan Tottenham. En waarom zou de trainer van de best voetballende ploeg de erkenning moeten krijgen? De doelstelling van Tottenham was top 4. Leicester degradatie ontlopen. En ze voetballen ook heel mooi op hun manier. Vrijwel alles komt op het conto van Ranieri staan. En dat vind ik beduidend knapper dan wat Tottenham laat zien.

26 april 2016 om 21:10

Vrijwel alles komt op het conto van Ranieri te staan? Daar durf ik wel over te discussiëren. Maar begrijp me niet verkeerd; de Italiaan verdient het net zoveel als Pocchetino om deze prijs te winnen, maar had ook graag het goede voetbal van Spurs beloond zien worden.

26 april 2016 om 19:44

Kijk, in een 'normaal' jaar zouden er 2 coaches veel erkenning krijgen. Pochettino van de Spurs en Quique Flores van Watford. Edit: misschien kan je daar ook Bilic bijzetten.

Dit is echter geen normaal jaar, Ranieri wordt gewoon kampioen met Leicester City, een kwalitatief veel minder elftal dan de Spurs en hij verdient het gewoon het meest, met lichtjaren voorsprong.

Pochettino heeft inderdaad een machine gemaakt van de Spurs, ze spelen het beste voetbal, maar hij heeft er ook de spelers voor. Ranieri niet en dus doen ze het maar met zeer efficiënt voetbal. Niet degraderen was al een succes (!), en hij pakt de titel. Dat zegt gewoon alles.

26 april 2016 om 21:11

Heb je helemaal gelijk in, dit is ook wat ik bedoel.

ja het was ook prachtig om te zien dat hij laatste werd in de ek poule met griekenland afgelopen kwalificatie.

Moeilijk programma vind ik wel meevallen. Ze hebben maar een overwinning nodig en staan niet zomaar eerste.. ze kunnen van iedereen winnen, en Spurs mag geen punten morsen.

Ik denk dat 1 punt uit de laatste 3 wedstrijden voldoende is voor Leicester City. Southampton heeft nog kans op Europees/chelsea is een derby/en Newcastle voor degradatie .

ps

Als Leicester City zondag gelijk speelt bij United moeten ze 1 dag wachten op de uitslag Chelsea - Tottenham .

Stel dat Leicester dit weekend verliest en tottenham gelijk speelt, dan is het gat nog 6 punten. dan kan tottenham nog op gelijke hoogte komen, mits Leicester de laatste twee wedstrijden ook verliest. Wordt de stand in Engeland dan bepaald op onderling resultaat of doelsaldo?

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren