Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeer uiteenlopende reacties op ‘schilderachtig’ nieuw thuisshirt Juventus

Laatste update:

Juventus heeft donderdag het thuisshirt voor het seizoen 2020/21 officieel gepresenteerd. Het tricot met de witte en zwarte banen wordt vervangen door het traditionele en voor velen herkenbare shirt met de witte en zwarte strepen. De Juventus-leiding benadrukt in het persbericht dat hiermee 'het DNA van de club wordt gewaarborgd, terwijl tegelijkertijd een nieuwe periode wordt ingeluid'.

Het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse kampioen is ontworpen in samenspraak met kledingsponsor Adidas. "Met de witte en zwarte strepen wordt de clubtraditie in ere gehouden", zo wordt verder aangegeven in het statement van La Vecchia Signora. "Aan dit shirt zit echter ook een modern tintje. Met een verwijzing naar eigentijdse kunst worden de strepen voorgesteld als één simpele penseelstreek op het shirt en de mouwen, waardoor het ontwerp een nieuw en attractief ontwerp vormt." Onder meer Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala tonen het nieuwe shirt op de social media-kanalen van Juventus.

Op de sociale media zijn de reacties op het nieuwe thuisshirt van Juventus zeer wisselend. Sommige supporters vinden het ontwerp van Adidas zeer mooi en vernieuwend, maar er klinken ook geluiden dat het bestuur van de grootmacht uit Turijn de plank heeft misgeslagen. Veel mensen zijn ook niet blij met het feit dat Juventus een dag na de 2-0 zeperd tegen Cagliari naar buiten brengt.

Vind jij het nieuwe thuisshirt van Juventus mooi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het niks. Je zou toch denken dat het niet zo moeilijk is om een thuisshirt voor een voetbalclub te maken, klassiek en niet te veel veranderen elk jaar, klaar! Maar toch krijgen ze het weer voor elkaar om dit soort dingen te produceren.

30 juli 2020 om 12:47

ik vind hem prachtig. beetje moderne twist aan het klassieke shirt. stuk beter dan dit jaar iniedergeval

30 juli 2020 om 12:51

Ik vind hem ook mooi, kreeg hem net op de app doorgestuurd. Ik was er alleen niet vanuit gegaan dat dit het thuisshirt was, geen idee waarom eigenlijk. Maar nu ik erachter ben dat het het thuisshirt betreft, dan vind ik de plank toch echt misgeslagen. Ik vind het altijd mooi dat het zwarte er zo mooi uitkomt bij het Juve-shirt, maar dat is hier helemaal niet het geval helaas.

30 juli 2020 om 14:17

Mooi? Het lijkt net een shirt van 50 jaar oud wat je elke dag 2 keer wast waardoor het er zo vervaagd uitziet. Gadverdamme wat een afgrijselijk shirt

30 juli 2020 om 15:15

Ik vind hem ook mooi. In ieder geval niet die verschrikkelijke zigzag banen zoals op het nieuwe shirt van Inter

30 juli 2020 om 21:50

Verschrikkelijk shirt. Een streepjescode. Het klassieke Juventus shirt vind ik dan toch een stuk beter.

30 juli 2020 om 17:32

Niet veel veranderen verkoopt niet. Dan houdt iedereen gewoon zijn oude shirt.

30 juli 2020 om 17:52

En bij Ajax dan. Dat thuis shirt ziet er al decennia lang hetzelfde uit, min of meer, maar voor het nieuwe kraagje of streepje op de mouw wordt elk jaar toch weer de portemonnee getrokken, toch?

Iig weer strepen zoals het hoort. Niet dat het mooi is, maar dat het is iig een begin.

Vind het maar niets, die strepen lijken meer op de remsporen van een Jeep..

30 juli 2020 om 13:14

Hahahahahahah, goeie!
Nog een leuk weetje, alle strepen op de 4 shirts, zijn ook niet gelijk..

30 juli 2020 om 13:58

Dat viel mij ook al op. Hebben ze dan 4 verschillende shirts? Of is dat puur voor de bekendmaking? Lijkt me toch best raar...

Heeft Adidas een hekel aan Juventus ofzo? Wat een verschrikkelijk shirt..

30 juli 2020 om 17:16

Adidas ontwerpt helaas zelden een mooi shirt.

Mooier dan het shirt waar ze nu in spelen, voor zo ver dat een verdienste is. Ik vind het nog steeds niet mooi, maar in elk geval zijn de strepen soort van terug. Ik snap niet waarom ze niet gewoon met een normaal thuisshirt kunnen komen.

Ik vind het mooi en sowieso beter dan het vorige shirt. Ik mis het klassieke logo wel, dat vond ik echt een prachtig logo.

30 juli 2020 om 20:34

Ja ik ook! Het is/was ook een prachtig logo. Ik kan nog steeds niet geloven dat ze dat veranderd hebben in die stomme J. Maar dat is helaas iets van deze tijd, Logo’s en tradities verpesten. Ook veel shirts die worden aangepast terwijl dat totaal niet nodg is..

30 juli 2020 om 21:19

Ja echt hè. Vernieuwing etc snap ik en moedig ik aan, maar sommige dingen moet je gewoon vanaf blijven.

Onbegrijpelijk dit shirt weer ! Kijk nou gewoon naar het Juventus shirt uit 1984 die met Ariston als sponsor , dat is een blauwdruk van hoe het Juventus shirt eruit hoort te zien. #againstmodernshirts.....

Prima shirt, niks mis mee ik hou wel van een moderne twist. Hier lees ik zo vaak mensen zeggen dat het allemaal traditioneel en klassiek moet. Dat past niet meer bij de tijd. Of je het ontwerp nou mooi vindt of niet het is wel het onderwerp van het gesprek en dat is precies wat clubs willen. Dit zijn gewoon marketingtrucs hoe gekker soms hoe beter. Controversie leidt vaak tot een hogere omzet. Zo zijn soms de shirts waar het meest commentaar op gegeven wordt vaak wel de meest verkochte shirts. Zo is het shirt van een paar jaar terug van Barca wat geen banen had maar strepen dwars het bestverkochte shirt.

30 juli 2020 om 13:26

Dat is juist het hele punt. Vele clubs raken beetje bij beetje hun ziel kwijt. Identiteit veranderd en dat hoort niet. Voetbal is van het volk. Op deze toer duurt het niet lang voordat er een club komt dat ook elk jaar een compleet ander thuishirt heeft. Een iets andere twist snap ik dan wel weer, maar bij dit shirt lijkt het net alsof de inkt bijna op was.

30 juli 2020 om 13:57

Elk seizoen andere clubkleuren zullen we ook ooit nog wel meemaken, dan zijn de fans wel verplicht een hele nieuwe uitrusting te kopen.

30 juli 2020 om 13:29

Bij een club als Juve hoort ook traditioneel en klassiek. Ik begrijp werkelijk waar niet welke nobody bij Juve akkoord gaat met de shirts. Afgelopen seizoen komen ze aanzetten met een verschrikkelijk ontwerp wat totaal niet bij Juve past. En nu hebben ze weer een kind een paar strepen laten trekken met een kwast. Gewoon een strak authentiek Juventus shirt, mooier kan toch niet?

30 juli 2020 om 20:35

Sorry maar hoe kan je als Juventus fan dit mooi vinden? Dit is niet hoe het hoort, Het logo is niks en de shirts zijn ook niks. Doet me echt pijn als Juventus fan

Weer een voetbalshirt gemaakt voor bovenop je jeansbroek. Wat is dit toch weer een gedrocht van een shirt.

Mooi shirt! Klassieke verticale strepen zijn er weer, maar dan in een modern jasje. Prima. Nu nog mooi voetbal, hopelijk zonder Sarri.

Zo kun je dus een moderne twist aan een klassiek shirt geven, niks mis mee.

God ja, iedereen zijn eigen smaak zeggen we dan, maar mij doet het een beetje denken aan wanneer ik als klein kind op een wit t-shirt het tenue van juventus probeerde na te maken met een half lege viltstift.

Dit ziet er eerder uit als een shirt wat je bij de H&M haalt dan een voetbalshirt als ik eerlijk ben, ik ben geen voorstander.

Ik vind dat het een mooi shirt is geworden. De klassieke strepen terug maar met een creatieve twist eraan. Vaak pakt dit compleet verkeerd uit; Barca dit seizoen, Inter komend seizoen. Maar deze is zeer goed geslaagd.

Hmm, kan er nog mee door. Dit seizoen vond ik ze afgrijselijk, en dan nog in verschillende kleuren (helft wit helft zwart en roze lijn, blauw en die met wit en rood. Nee, geef mij maar liefst de klassieke versie, niet te veel tralala eromheen. Er zijn er zoveel geweest die echt geniaal mooi en toch simpel waren, tot de modernisering...embleem, tenues,...Toch jammer voor een club als Juve.

Gadverdamme! Wat een schande zeg dat Juventus zo laat kloten met het shirt, Doe gewoon het normale thuis shirt en doe maar lekker wat je wil met de andere tenue’s. Maar niet met het eerste shirt! Wat een schande echt waar, Ik ben er echt klaar mee! Eerst het logo wat gewoon zomaar word veranderd in een stomme J (WIE VERZINT HET?!) vervolgens een rode streep en nu dit weer. Het draait allemaal om marketing. Wat een rot tijd zeg, Wat verlang ik naar de old days

Juventus had een paar jaar geleden zulke prachtige shirts, met dito logo. Jammer dat alles in een paar jaar is verwoest.

Op die winkelpagine van de site van Juventus staan plaatjes van de shirts. Die krijtstrepen op de mouwen zijn er op die foto's gewoon anders uit op elk van de vier plaatjes. Hebben ze een stel kleuters ingehuurd die voor elk shirt wat met een zwarte stift gaan strepen ofzo? Waarom zien die shirts er niet altijd hetzelfde uit? Moet dit een extra charme bieden, want daar heb ik niet veel mee.

No-homo, maar Ronaldo is nog lelijk dan dat nieuwe shirt op de foto. Hoe verbloem je een lelijk shirt? Nou, iemand die nog lelijker is....een goed merchandising!

Juve heeft aantal jaar geleden al afscheid genomen van het klassieke logo en gekozen voor dit foeilelijke (is mijn smaak), echter steeds meer leden hier zullen dat niet eens weten. Shirts worden steeds meer een creatief feestje maar of het mooier wordt...

Gelukkig valt over smaak te twisten en gaat het uiteindelijk over wat het opbrengt ;-)

Blij dat de strepen terug zijn, maar het zijn wel erg lelijke strepen vind ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren