Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze zijn nuchter, zien dat we met enthousiasme goed willen spelen’

Laatste update:

FC Twente kreeg afgelopen seizoen te maken met ernstige financiële problemen en ondervindt daar ook op de transfermarkt de gevolgen van; er is geen geld om nieuwe spelers te kopen, zodat technisch directeur Ted van Leeuwen het moet hebben van huurlingen of transfervrije spelers.

/

De financiën zijn van groot belang voor de Tukkers, maar het sportieve aspect wordt ondertussen allerminst uit het oog verloren door de beleidsbepaler. “We zullen de kwaliteitsnorm handhaven en kijken niet alleen naar de kosten voor een speler”, maakt Van Leeuwen duidelijk in gesprek met de Volkskrant. De directeur baalt er wel van dat de aanhang van Twente moet wachten hoe het elftal van trainer Alfred Schreuder er komend seizoen uit zal zien.

Spits Luc Castaignos en de verdedigers Andreas Bjelland en Darryl Lachman zijn al verkocht en de kans is groot dat ook vleugelaanvaller Bilal Ould-Chikh vertrekt. Daar staat tot op heden alleen de komst van de Griekse centrumverdediger Giorgos Katsikas tegenover. “Het is vervelend dat we de supporters niet meer duidelijkheid kunnen bieden. Maar de mensen in Twente zijn nuchter en zien dat we met veel enthousiasme goed voetbal proberen te spelen.”

Denk je dat FC Twente er nog veel nieuwe spelers bij zal krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou mooi zijn voor die supporters dit seizoen. Ik als buitenstaander kreeg het afgelopen seizoen juist het idee dat elke vorm van enthousiasme op het veld ontbrak.

Dit valt al te concluderen door middel van 2 potjes tegen de amateurs?

Ik hoop dat er volgend seizoen een selectie staat waar we de mee om de play-offs kunnen strijden.

13 juli 2015 om 12:13

Twente zal moeten roeien met de riemen die het heeft.
Ik vraag me af of dit een succesvol seizoen wordt.

Ik verwacht niet al te veel nieuwe spelers en heb daar ook geen moeite mee. Gewoon een goede basis en aanvullen met jeugd. Wat mij betreft geef je in de spits Jari Oosterwijk een kans. Middenvelders zijn er meer dan zat (ebecillio of Mokotjo verkopen) en een links en rechtsback erbij halen. Dan heb je een team waar je goed mee voor de dag komt.

13 juli 2015 om 12:15

Het lijkt wel of er een chronisch tekort is aan goede of zelfs maar behoorlijke backs, als je al ziet waar de 2 kampioenkandidaten meespelen, dan heeft alleen Willems een behoorlijk niveau, en Poulsen is een goede back up.

Ben bang dat Oosterwijk het niet gaat redden in de eredivisie, dat is heel jammer, zeker gezien dat Twente daar ook geen alternatief voor heeft of kan halen.
Als je zowel Mokotjo als Ebecilio verkoopt heb je eigenlijk geen waardige vervangers voor het middenveld, Tapia, Ziyech en Gutiérrez zijn natuurlijk onomstreden, maar je hebt natuurlijk ook spelers op de bank nodig.
Maar 1 van die 2 zou wel kunnen, houd je als back-up Eghan en het liefst Mokotjo.
Het liefst zie ik Mokthar ook vertrekken, maar ik kan mij goed voorstellen dat daar helemaal geen belangstelling voor is, dus ff 2 a 3 jaar onze verwachtingen behoorlijk bijstellen.
Verwacht dat Twente vanaf seizoen 2018 weer kan gaan bouwen.

13 juli 2015 om 12:33

In de Eredivisie hoef je als spits-zijnde geen topper te zijn om veel doelpunten te kunnen maken. Jari is sterk in de lucht, balvast en is technisch erg goed ondanks zijn lengte. In de JL heeft hij zich al bewezen. Wanneer hij bruikbare ballen krijgt vanaf de vleugels en van Ziyech, zal hij er zo 10 kunnen maken. Ook hebben we Da Cruz nog achter de hand. Een hele getalenteerde spits! Als ik hij wel jong natuurlijk.

13 juli 2015 om 12:52

Mwah, denk niet dat Oosterwijk de 10 doelpunten gaat halen, in de JL heeft hij er (ik dacht) 13 of 14 gemaakt, dat is niet echt opzienbarend, geloof zelfs dat je dan nog niet eens in de top 10 van doelpuntenmakers staat.
Maar met Corona naast hem en Ziyech achter hem moeten Börven en Oosterwijk samen er wel tussen de 10 en 15 kunnen scoren
Da Cruz is leuk om hem af en toe minuten te gaan geven, maar is nog maar net 18.
Dus ben bang dat Twente niet heel veel gaat scoren, maar het is zoals het is, en wat ik al typte, we (de Twente supporters) zullen onze verwachtingen aanzienlijk moeten bijstellen, maar vanaf 2018 verwacht ik dat Twente weer mee gaat doen voor een top 5 klassering.

13 juli 2015 om 15:14

Vergeet niet dat Jari tot aan de winterstop op de 10 stond he. Toen Zschusschen vertrok kwam hij pas in de spits positie te staan.

13 juli 2015 om 12:27

Ter avest is een prima rechtsback naar mijn mening hoor. Laat die jongen daar maar staan!

13 juli 2015 om 12:51

Snap ik Wouter, maar je hebt nu echt maar 1 linksback (schilder) en 1 rechtsback (ter avest) dus backs voor op de bank zijn wel wenselijk.

13 juli 2015 om 12:45

Een spits die er 15 inlegt in de Jupiler League is ook nog niet klaar voor de Eredivisie. Had graag wat meer vertrouwen in Jari Oosterwijk gehad en vind het absoluut een goed talent, maar hij is nog maar 20 jaar en moet nog veel leren. Rechtsback is niet zozeer een must, maar wel handig. Linksback heb je hard nodig, want met Schilder gaat het een drama worden.

Wordt nu al Ted van Leeuwen moe, is al meer in het nieuws geweest als Cees Lok in zijn hele Twente periode, en als hij een keer met wat nieuws komt, nee voor de 353x vertellen dat Twente geen geld heeft.
Dat wisten we al mijnheer van Leeuwen, sterker nog dat wisten we al voordat jij deze baan kreeg.
Persoonlijk vind ik dat een TD alleen in het nieuws hoort te komen als er een speler vertrekt, of komt.

Maar hij is denk ik in de leer bij Beenhakker en v Geel geweest, toen die iedere x maar vertelden dat er geen geld is

Nou vooruit, hij mag bij aanvang van zijn baan 2x zeggen dat er geen geld is

13 juli 2015 om 12:23

Ik denk vooral dat alles wordt uitvergroot en extra in het nieuws omdat 1) de financiele situatie van Twente voor veel mensen nieuws en leedvermaak is, en 2) het nu ook komkommertijd is. Van Leeuwen plaatst dit soort stukken zelf natuurlijk niet in de krant, maar geeft enkel antwoord op vragen.

Ik word nog niet moe van hem. Als je Castaignos, Martina én Lachman weet te slijten dan doe je het goed. Mocht hij Cabral en Fernandes ook nog kwijtraken dan komt hij dicht bij een heldenstatus.

13 juli 2015 om 12:37

Dat van hij geeft alleen maar antwoord op vragen, vind ik echt zo'n dooddoener, hij is natuurlijk niet verplicht om te antwoorden, hij kan ook gewoon zeggen, de situatie bij Twente is voor iedereen bekend, dus wacht maar af.
Martina en Lachman is heel knap dat je daar nog geld voor beurt, maar een speler met 3 miljoen verlies verkopen is niet echt een heel knappe prestatie, bedoel ik weet dat Castaignos geen wereld spits is, maar we moeten nu ook niet doen alsof hij geen 2 miljoen waard is, zelfs Overmars kan een spits die nooit speelt nog verkopen voor 3 miljoen..

Iedereen wist van te voren dat v Leeuwen graag in de publiciteit staat. (om maar eens een understatement te gebruiken) dus moet ik er niet over zeuren en het maar gewoon accepteren.

13 juli 2015 om 12:54

Vergeet niet dat clubs niet de volle pond zullen neerleggen voor spelers van FC Twente. Na het eerste seizoen was het al wel duidelijk dat we verlies zouden maken op Castaignos. Dat er af en toe geruchten in de media kwamen van bijv. een bod van 8,5 miljoen was meer hopen dan iets anders. Na het tweede seizoen (toen de transfer naar Swansea afketste) en na dit seizoen wist iedereen al wel zeker dat Castaignos niet meer zoveel zou opleveren. Daarnaast vind ik 2 miljoen (met bonussen maximaal 4 miljoen) nog niet eens zo slecht. Ajax kan nu eenmaal meer voor zijn spelers vragen en Castaignos is absoluut geen 6,5 miljoen waard (nooit geweest).

13 juli 2015 om 15:22

De mensen in Twente zijn nuchter, ja, jammer dat van Leeuwen dat niet is. Ik ben het helemaal met je eens wandering, ik denk dat als ik fijntjes alle nieuws-items met van Leeuwen oversla komende seizoen, ik niets heb gemist en tijd heb bespaart...

Echt een hele goede zet om Ted van Leeuwen binnen te halen, hij is nuchter en heeft een goed oog voor talenten.

Een transfervrije kan goed uitpakken maar hel vaak niet en dan zit je weer met een speler opgescheept die op je toch al magere begroting drukt. Ik vind daarom onbegrijpelijk dat Twente zwaar heeft bezuinigd op zijn jeugdopleidingen want daar ligt je toekomt en niet op transfervrije spelers.

13 juli 2015 om 13:01

Klopt, maar er ging veel geld naar de jeugdopleiding elk jaar en dat geld hadden ze heel hard nodig om te overleven (meende 2 of 3 miljoen per jaar). Als het eenmaal weer beter gaat, kunnen ze weer investeren in de jeugdopleiding, dus ik maak me daar nog niet zoveel zorgen over. Uiteraard is het wel erg jammer om juist daar op te moeten bezuinigen.

Het is triest maar Twente zal het moeten doen met de spelers die het heeft.
Dus zo ongeveer dezelfde selectie als vorig jaar.
Wordt rechter rijtje.

13 juli 2015 om 12:15

@ambassador

Ik weet niet of het rechter rijtje wordt. Stel dat het middenveld wordt behouden, dan heb je een middenveld met Gutierrez, Tapia en Ziyech. Dat brengt echt wel wat kwaliteit hoor.

In de verdediging moet er nog een verdediger bij. Een centrale verdediger en het liefst ook nog een linksback. Voor de rest moet Twente nog op zoek naar een spits. Ik heb niet hele hoge verwachtingen van Twente, maar ik denk dat top 10 er wel in zit.

13 juli 2015 om 12:24

Ik zou gewoon Anderson en die griek cv laten en Marcelles halen (van Nac) transvrije.
Links Schilderl laten Avest rechts
Middelveld is al goed.
Spits Oosterwijk spits
Mokhtar links en corona rechts.

13 juli 2015 om 12:54

Joh, je kan geen heel seizoen doen met maar 1 linksback en 1 rechtsback. Daar is sowieso back up voor nodig. In het centrum heb je met bijen al een extra mogelijkheid maar 2 backs zijn gewoon nodig en wat mij betreft het enige wat nog nodig is.

13 juli 2015 om 12:28

@ ambassador

Elke ploeg zal het moeten doen met de spelers die het heeft, dat lijkt mij nogal logisch.
De selectie van FC Twente is komend seizoen nogal gewijzigd tov afgelopen seizoen. Veel spelers vertrokken, dat beidt kansen aan nieuwe talenten. Met de huidige selectie moet FC Twente prima in staat zijn zich naar een mooie plek in het linker rijtje te voetballen.

Bilal Ould-Chikh was toch al definitief? Ik meende dat Benfica dat zelf bekend had gemaakt.

Ach ja, garanties heb je toch nooit voor 1 september. We wisten dat er het één en ander weg moest. Dat is gebeurd en na alle tevredenheid van de supporters lijkt me. Als de spelers die er nu nog zijn blijven en je kunt nog 2 a 3 spelers huren of gratis ophalen, dan doen we het prima en kun je prima mee doen voor plek 4 t/m 8 In de tussentijd goed op de kleintjes blijven letten en de boel weer gezond maken. Je ziet nu aan een PSV dat je je spelers éch wel voor minimaal 20 miljoen kunt verkopen. EN als ik eerder ben schat ik Ziyech toch écht hoger in dan Wijnaldum. Een Guti, Tapia, Ziyech en Corona, zouden Twente minimaal 50 miljoen kunnen opleveren in de toekomst en dan houd ik het laag aan.

Eigenlijk maakt het mij geen bal uit wie er speelt. Als de bezieling en de wil om te winnen maar weer terug komt. Het grootste verlies vind ik dit jaar, niet het geld, maar het feit dat ik me als Tukker niet meer herken in de speelwijze. Winnen of verliezen it's all in the game, maar het minste wat je voor duur betaalde kaartjes en van duur betaalde spelers mag verwachten is dat ze er alles aan doen om het publiek te vermaken. Daarom vind ik het ook een goede zaak dat onze jeugd ingepast wordt in het eerste team. Dat is volgens mij ook de bedoeling van het opleiden van talentvolle jeugd.
Aanstormende, enthousiaste, leergierige, fouten makende jeugd zet de druk op de gearriveerde spelers. Het is voor iedere speler goed dat zijn plaats in het team niet vanzelfsprekend of voor eeuwig is. Het hangt af van prestaties en inzet. Ik wens Alfred en zijn spelers met vallen en opstaan veel geluk dit seizoen.

Er hoeft ook niks erbij (zie opstelling) Prima team, wat bovenin mee moet kunnen draaien.
Zyech in de Tadic rol en je kan eventueel nog voor de aanvallende variant kiezen met Zyech vast op 10 en Guti die een linie zakt en dan een bv mokhar voor mokotjo.

fernandez
ebicillio
andersen
katsikas
schilder
tapia
mokotjo
corona
Guiterez
Zyech
Oosterwijk
13 juli 2015 om 14:03

Ebicillio is al verkocht toch?

13 juli 2015 om 14:17

@j.staatsen

Ik weet niet of je Ebecilio wel eens rechtsback hebt zien voetballen. Ik wel, dat ging aan alle kanten mis. Hij was zijn man voordurend kwijt en wist totaal niet hoe hij moest verdedigen. Geen goede optie dus.

Verder Fernandez in de goal?serieus? Waar basseer je dit op? Dat die vroeger op nog in de portugese selectie zat? Dat gaat ook niet gebeuren

Verder twijfel ik nog of Oosterwijk wel kwalitatief goed genoeg is voor de Eredivisie. Er moet 100% nog wat bij voorin.

13 juli 2015 om 14:22

Fantasie opstelling.

Heb je Fernandes (met een s) wel eens zien keepen? De keren dat ik hem heb gezien deed het pijn aan de ogen, Marsman is een god vergeleken met hem.

Ebecilio (met een e) is geen rechtsback. Daarvoor is hij veel te traag, daarbij doet Ter Avest het prima daar en is er geen reden om hem te wisselen.

Middenveld kan prima functioneren zonder Mokotjo. Gutierrez is de verdedigende middenvelder, Tapia verdedigend / vooruitgeschoven en Ziyech hoort thuis op nr. 10.

@reagel0
Ebecilio is nog niet verkocht.

13 juli 2015 om 15:32

Nee ik heb Fernandez niet zien keepen, maar Marsman wel......

Ter Avest is ook geen RB en hoe komen mensen er in hemelsnaam bij dat Ter Avest het prima heeft gedaan. Echt onzin, Ter Avest heeft het ontzettend slecht gedaan en werd echt aan alle kanten voorbij gelopen en zijn directe tegenstander was bijna iedere keer Mom. Hij is gewoon nog te jong en kan fysiek nog niet mee. Laat Ter Avest nou gewoon rustig wat minuten pakken, zijn tijd komt echt nog wel. Op moment is Ebecillio gewoon veel verder.

De variant zonder Mokotjo en zyech op 10 had ik er al staan he....

13 juli 2015 om 17:05

Mooi, ga maar eens een wedstrijdje bekijken van Fernandes. Geloof me, ik heb hem gezien bij de voorbereiding op vorig seizoen en dat wil je niet.

Hoe mensen erbij komen dat Ter Avest het prima heeft gedaan? Omdat Ter Avest het ook gewoon prima gedaan heeft. Dat zijn directe tegenstander bijna steeds MOM was is een onjuist bericht en kun je totaal niet met feiten staven. Daarbij zie liever een kerel van de club met inzet die fouten maakt dan een gekochte die nog te lui is om een meter te bewegen. Op het middenveld kan hij het al niet behappen, laat staan in de verdediging.

13 juli 2015 om 17:35

Hoe heeft Ter Avest het dan in godsnaam kunnen schoppen tot Motm? (weet zo even niet meer welke wedstrijd).
Ter Avest heeft meer inzet en potentie in zijn kleine teen dan Ebecilio in zijn hele lijf op rechtsback positie.

En j.staatsen.. vindt je echt dat er niets bij hoeft en dat Twente dus een voldoende brede bezetting heeft??

13 juli 2015 om 19:18

Kishna, labyad cabral , Tighadouini etc etc.ze speelden allemaal de wedstrijd van hun leven tegen ter avest....

Tuurlijk mag er wel wat bij, maar belangrijker vind ik dat er niemand van de grote 4 weggaat

Tedje van Leeuwen doet goed werk naar mijn mening, volgens mij staan ze er op financieel gebied weer stukken beter op als voorheen door spelers te verkopen, hij heeft toch ook wel de minst presterende spelers verkocht die veel gekost hebben, zoals martina en lachman. Deze voegden naar mijn mening toch nauwelijks iets toe. we hevben bovendien spelers als Tapia, Ziyech, Gutierrez en Corona weten te behouden ( hopelijk blijft dit ook zo). Ik verwacht dat we volgend seizoen prima mee gaan draaien bij de top 6....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren