Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze hebben veel meer in Eredivisie te zoeken dan FC Dordrecht’

Laatste update:

Het is op politiek gebied bijzonder onrustig in Oekraïne. Jeremain Lens maakt het van dichtbij mee: de aanvaller staat onder contract bij Dynamo Kiev en hij woont in de hoofdstad. Vanuit Oekraïne volgt Lens de Eredivisie op de voet. Hij houdt met name zijn ex-werkgevers in de gaten: AZ, NEC en PSV. Lens is niet tevreden als het gaat over de prestaties van NEC.

/

“Net zoals je in de winning mood kunt zijn, kan dat ook andersom het geval zijn”, laat Lens optekenen via de officiële kanalen van AZ. “NEC heeft een overwinning nodig, ook al zou dat een onverdiende zege zijn. Het zou echt zonde zijn als NEC degradeert. Naar mijn mening heeft de club veel meer te zoeken in de Eredivisie dan bijvoorbeeld FC Dordrecht.”

AZ en NEC nemen het zondag tegen elkaar op in de Eredivisie. De Alkmaarders doen het met een zevende stek in de rangschikking gewoon prima, NEC staat momenteel zeventiende. De Nijmegenaren hebben alleen Roda JC nog onder zich. De Limburgers hebben twee punten minder.

Welke club zie jij volgend seizoen liever in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja maar ik ben bang dat we dan eerder Willem II in de Eredivisie zien dan Dordrecht
Toch heeft Jermain hier een punt. Het zou jammer zijn als NEC degradeert en heeft ook meer te zoeken in de Eredivisie dan die uit de Jupiler League

13 april 2014 om 14:57

Willem II voor RKC zou iets toevoegen aan de eredivisie! Als Roda en NEC degraderen vind ik dat toch een verlies. RKC zal nooit structureele eredivisie club worden omdat ze te weinig mogelijkheden hebben.

Bij Roda en NEC heb je Hendrix en Boekhoorn nog die pompen er af en toe wat geld in.

13 april 2014 om 15:00

Mwa Willem II zou niet slecht zijn toch? Dat is een club die eigenlijk altijd in de eredivisie heeft gespeeld, dus die zie ik er liever in komen dan FC Dordrecht. In Dordrecht zijn er nota bene meer Feyenoorders dan Dordrecht supporters volgens mij, dus ik hoop toch op Willem II.

13 april 2014 om 15:46

Afca,

Door deze reactie gun ik alle Amsterdammers de titel vandaag!

13 april 2014 om 15:50

Haha bij dord zitten super veel supporters van jou club hoor

13 april 2014 om 15:54

Nee! Meer dan de helft zijn de stadionverboden die niet meer in de Kuip binnen komen.

13 april 2014 om 17:56

@castrof013

Dankje

Ik geloof ook dat dordt niet echt ajax gezind is. Maar goed, ik kom er niet vandaan

13 april 2014 om 23:41

Er wonen in amsterdam echt super veel mensen uit Dordrecht vooral studenten die allemaal voor Ajax zijn.

Lens heeft wel gelijk, ik kan me vinden in zijn mening. NEC speelt af en toe gewoon leuk voetbal en het heeft ook een aantal sterke spelers, zou het zonde vinden als ze te bewonderen zijn in de Jupiler League.

NEC zit gewoon in een dip. Ook na de trainerwissel is het er niet echt op vooruit gegaan. Hopelijk blijfen ze in de eredivisie en kunnen ze gewoon volgend jaar weer goede zaken doen.

Als je degradeert heb je gewoon even niks te zoeken in de eredivisie. Sentimentele onzin altijd. Tuurlijk is NEC in potentie een grotere club, maar Fc Dordrecht mag best beloond worden voor een fantastisch seizoen. Maar het wordt waarschijnlijk Willem 2 en niet Fc Dordrecht.

13 april 2014 om 15:15

Eens. Willen ze clubs een levenlang garantie geven voor de eredivisie ofzo?

13 april 2014 om 15:42

Als dat zou zijn kunnen we net zo goed ophouden met het hele promotie degradatie gedoe.

Ben ik het helemaal mee eens en Dordrecht weet dat zelf ook wel. Het verschil tussen de kelder van de eredivisie en de top van de eerste divisie is net te groot.

En Willem II heeft meer in de eredivisie te zoeken dan Nec. NEC in de 1e divisie zie ik eigenlijk wel voor me. Dat past wel.

Werd ook gezegd over Cambuur en de eagles verleden jaar maar tot verbazing van velen hebben ze regelmatig mooi voetbal en spel laten zien, wat me opvalt dat die clubs uit de jupiler league moeiteloos mee kunnen draaien in de eredivisie.

Met dat huidige beleid heeft Dordt in de Eredivisie meer te zoeken dan Nec. Vele middenmoters die boven hun stand leven zouden een voorbeeld aan FC Dordrecht moeten nemen. Zij bewijzen dat je met een elftal vol met huurlingen en transfervrije spelers ook een goed team kan smeden en mooi voetbal kan laten zien.

NEC en Dordrecht mogen van mij er alle twee in blijven.

FC Dordrecht is wel de laatste club wat iets heeft te zoeken in de eredivisie. Die club moet ergens in de middenmoot van de Jupiler League spelen, gezien de begroting. Willem II, Sparta, De Graafschap moeten zich allemaal stuk voor stuk schamen dat een club met een begroting van rond de miljoen, meespeelt om de titel. Ik gun het Dordrecht van harte, met beperkte middelen zo presteren is ontzettend knap. NEC zou meer naar zichzelf moeten kijken als Dordrecht volgend jaar in de eredivisie speelt en zij zelf niet.

14 april 2014 om 13:45

Hoezo moet willem II zich kapot schamen? Ze hebben 2x gewonnen van dord (0-2 en 3-1) en waren gewoon weg beter dan Dord. Daarnaast heeft willem II concurrenten Sparta (27punten) De Graafschap (18punten) maar ook VVV (13punten) op grootte afstand weet te houden. Dat andere clubs dat nalaten en Dordrecht zo onbedoelt helpt kan Willem II weinig aan doen. Verder doet Dord het nu gewoon fantastisch! Wel veel huurlingen dus de vraag of ze dit volgend jaar (ere of eerste divisie) nogmaals kunnen laten zien. Maarja dat is zorg voor volgend jaar.

Ik denk dat ploegen zoals Sparta, VV, De graafschap Volendam ect. eens in de spiegel moeten kijken en zich af moeten vragen wat dordrecht nu zoveel beter heeft gedaan dan zij met een veel en veel minder budget!

14 april 2014 om 14:44

Dat een klein clubje met een kleine begroting zo'n positie heeft. Willem II heeft zoveel meer te besteden. Dit is hetzelfde als RKC bovenaan staat en Ajax 2e. De andere clubs (sparta, Graafschap, Vvv) presteren nog slechter met hun beschikbare middelen. Nee, Dordrecht zet elke Jupiler League club in het hemd, helemaal als ze promoveren.

16 april 2014 om 14:57

Ga toch weg. Willem II wint de titel en laat Dordrecht achter zich daar komt bij dat willem II 2x van FC Dordrecht wint. Dat andere clubs het verknallen tegen Dord kan willem II niets aan doen. de meeste clubs spelen in Tilburg puur op de verdediging en graven zich met 11 man in. Als ze dat ook tegen Dord hadden gedaan hadden ze veel meer gelijk gespeelt en was Dord niet zo sensatie. Begrijp me niet verkeerd FC Dordrecht doet het geweldig! 2de plek is net zo'n geweldige prestaties als dat wij in 1999 2de werden in de eredivisie. Ze zouden de spelers moeten huldigen daar in Dord. Maar willem II heeft zich aan zn sportieve verplichting gehouden door 2x te winnen en is niet verantwoordelijk voor de prestaties van andere clubs tegen Dordrecht.

Het verschil tussen N.e.c en pakweg Dordrecht is inderdaad groot. Maar weet je waarom het zo groot is? Puur juist omdat N.e.c al jaren eredivisie voetbalt en daar meer geld mee genereert en Dordrecht al tigtalle jaren in de eerste divisie speelt en gewoon amper inkomsten zo krijgt. Als N.e.c nu eerste divisie gaat voetballen krijgen ze ook minder geld. Dan leveren ze kwaliteit in en blijkt ineens het verschil met de eredivisie weer levensgroot.

En over Dordrecht gesproken? Clubs als Cambuur en Go Ahead Eagles lopen ook mijlenver achter qua begroting op eredivisieclubs. Maar die blijken toch wel aanvullingen te zijn? Waarom in hemelsnaam zo zuur over Dordrecht?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren