Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ze hadden gewoon kunnen zeggen dat ze niet met mij verder wilden'

Laatste update:
/

John Feskens vindt de manier waarop Willem II hem aan de kant heeft geschoven niet van veel respect getuigen. De Tilburgse clubleiding deed de assistent-coach een sterk verlaagde aanbieding, die hij van weinig respect vond getuigen. Op een tegenvoorstel van Feskens ging de club niet in en zodoende mocht hij vertrekken.

Hoofdtrainer Jurgen Streppel gaat komend seizoen met een andere assistent de Jupiler League in. "Ze hadden gewoon kunnen zeggen dat ze niet met mij verder wilden als assistent-trainer", vertelt Feskens in gesprek met het Brabants Dagblad. "Maar nu deden ze naar buiten toe alsof het met financiën te maken had."

Feskens is niet teleurgesteld en heeft ook geen wrok. Hij zal gebruik blijven maken van zijn seizoenkaart voor het leven. "Ik kan iedereen recht in de ogen kijken. En ik hoop dat Willem II gauw promoveert en weer een stabiele eredivisionist wordt", benadrukt Feskens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het juist respectloos als je niet mee kan gaan in een salaris verlaging. Je bent immers verantwoordelijk voor de degradatie. Dat is voor de hele stad een verlaging.

31 mei 2013 om 22:01

Makkelijk lullen als je niet weet met wat voor verlaagd aanbod de club is gekomen, je moet naturlijk ook je levensonderhoud kunnen bekostigen. Er is er maar één verantwoordelijk voor degradatie: v Hintum

Jammer, die man verdient beter. Een echte clubman, hopelijk komt het nog goed.

31 mei 2013 om 22:04

Ja hé, daarom pakte hij ook nog even 2 of 3 seizoenen mee bij de aartsrivaal, echt een clubman, net als Charisteas

31 mei 2013 om 22:21

Dat is misschien wel de meest kansloze vergelijking ooit haha Charisteas en Feskens hahaha. Mijn avond is weer goed

31 mei 2013 om 22:25

noem anders eens speles op die 432 wedstrijden voor een club spelen, dus weldegelijk een clubman

Ja maar, stel u voor, als gij eerst 10000,00 euro verdient per maand en dan moet je tegen een loon van 3000,00 euro werke is dit toch wel een extreme loonverlaging.
Je ging toch niet meteen akkoord met zoiets ofwel?

Misschien had je eerder je mond open moeten trekken? Dan had je een hoop gezeik gemeden en hoefde je nu niet achteraf na te trappen. Nu denkt een potentiële werkgever wel twee keer na.

Zou de Heer Streppel ook moeten inleveren ? hij is toch ook verantwoordelijk voor de degredatie.

Streppel heeft zijn vriendje Heesen gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren