Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zakenman wil NAC weer overnemen en aast op Van Hooijdonk

Laatste update:
/

Jan-Willem van Dijk heeft zijn zinnen gezet op aandelen van NAC Breda, zo melden Omroep Brabant en het Brabants Dagblad vrijdag. De voormalig directeur van hoofdsponsor Into Telecom deed enkele maanden geleden al een bod op 47 procent van de aandelen, maar dat werd afgewezen. Nu zou hij zich richten op een meerderheidsbelang.

NAC Breda kent 21 aandeelhouders, waarvan er drie een meerderheidsbelang hebben van 53 procent. Het is de intentie van Van Dijk om de aandelen van de achttien personen over te nemen, evenals een klein percentage van het pakket van de drie aandeelhouders met een meerderheidsbelang. Daarmee zou hij evenveel aandelen hebben als dat trio. Laatsgenoemde partij ging in november niet akkoord met het voorstel van Van Dijk om twee miljoen euro extra in de club te steken. Dat was een voorwaarde van Van Dijk, die zelf ook twee miljoen euro zou investeren, om in de club uit Breda te stappen.

De ambitieuze Van Dijk wil met NAC omhoog en binnen drie jaar een club zijn die steeds in de top acht in de Eredivisie speelt. Mogelijk treedt Pierre van Hooijdonk als technisch directeur toe tot het organigram van NAC, als Van Dijk daadwerkelijk grootaandeelhouder wordt. Beiden zaten tot driemaal toe om de tafel. “Hij is met een bepaald plan dat hij voor ogen had naar mij toegekomen”, verklaart de voormalig NAC’er. “Het is niet dat ik uit ben op een baantje. Het was gewoon een vrijblijvend en informeel gesprek dat niet bedoeld was voor de publiciteit. Ik heb nog geen ja en geen nee geantwoord op de vraag om technisch directeur te worden. Ik wil eerst zien hoe alles zich ontwikkelt de komende tijd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou zo mooi zijn als NAC weer gezond wordt, en de weg omhoog vindt.
Avondje NAC mag nooit verdwijnen uit de Eredivisie vind ik.
Misschien dat ze met het extra budget wat mogelijk komt, Tigadouhini langer kunnen binden. Dat zou een goede eerste stap zijn, kijken welke club degradeert en daar ook een paar sterkhouders wegplukken. Op termijn krijg je dan een top tien waardige club.
Op de vraagtekens in mijn opstelling, komt daar nog jeugd door binnenkort? Ben niet heel bekent met Nac.
Iemand wat meer informatie over de jeugd?

Jelle
Fortes
?
?
?
De Zeeuw
De Kamps
Matic
Hooi
?
Tiga
3 april 2015 om 08:47

Wie is Fortes?

Hooi zou ik nooit meer opstellen, lekker in Denemarken laten. Blind paard. Sarpong doet het daar prima.

Van Bezooijen komt eraan centraal achterin. Kleine Gudelj komt er ook aan, Damen ook. Maar dat is een middenvelder.

Naah heb je ook nog voor het middenveld.

Ik zou proberen Drost, Marcellis langer te houden en Koch nog een jaar te huren. Heb je steady achterhoede staan. Of voor Fischer gaan.

In de spits zou ik kijken of Ralf Seuntjens, Jerry van Ewijk of Cas Peters (jl) beschikbaar is. Doen het daar goed en zijn nog redelijk jong. Seuntjens heeft binding met Breda, ook belangrijk bij een club als Nac. Anders Falkenburg vertrouwen geven.

3 april 2015 om 09:04

@ajaciedrk
Fortes speelt nu bij Dordrecht, maar als ik hem zie, vind ik hem altijd zeer verdienstelijk spelen. Zou voor NAC een hele aardige versterking zijn, en is niet duur denk ik.
Seuntjes is wel een okay spits, speelt Gudelj als verdediger?

3 april 2015 om 14:07

Middenvelder

Daar gaan we weer in onze bestaan als achtbaan.
Weer een leuk verhaal, maar is het vreemd dat ik sceptisch ben na vele jaren vol leugens en lijken?
We zijn momenteel goed bezig met catergorie 2 in het vooruitzicht.
Is dit het juiste moment om weer de boel om te gooien?

Jan-Willem van Dijk is net als Karel Aalbers en Joop Munsterman: ze hebben absoluut liefde voor de club, halen op korte termijn successen, maar op een gegeven moment is hun luchtkasteel te groot geworden en blijven er alleen maar rokende puinhopen over.
Jan-Willem heeft af en toe best goede ideeën, maar laat hem a.u.b. nooit de volledige zeggenschap over de club krijgen.

Ben benieuwd, de zoveelste die geld wil steken in NAC en uiteindelijk afhaakt of omvalt. Zolang ze Goetzee er niet uitgooien, lekker die man voor de lange termijn beleid laten bepalen.

3 april 2015 om 08:51

Ik ben bang dat Goetzee de eerste is die de deur gewezen word.
Daarom is Jan-Willem weg gegaan omdat hij wilde plannen had maar Justin het maar niks vond om weer risico's te nemen.
Jan-Willem kon daardoor zijn ideeën niet uitvoeren en is weer vertrokken

3 april 2015 om 09:03

Die voert tenminste steady beleid nu. Beetje raar zou dat zijn.

3 april 2015 om 09:55

Daarom botste het tussen Jan-Willem en Justin.
Justin wil zekerheid en Jan-Wilem is van de gokjes.

Ik begrijp dat niet alleen Jan Willem maar ook Ben Mandemakers wordt genoemd.

3 april 2015 om 09:01

Volgens VI is dat niet waar. Ach dat is Nac. Altijd onrustig en dat maakt het mooi.

Laat maar komen! Als dit nou eens een keer door zet, zullen we Nederland verbazen wat er allemaal mogelijk is in Breda.

Miljarden heeft ie met zijn vriendjes.

En nee..... Dit is geen Joop Munsterman. Dit is Jan willem van dijk. Wat geld betreft vele malen slimmer dan joop. Bovendien al heel zijn leven seizoenskaarthouder. Ook toen ie nog geen cent had dus,

Hup NAC !

Oh, en laat dit nieuws ook een wijze les zijn voor alle kenners hier, dat NAC failliet gaat en geen geld heeft en geen toekomst.

NAC zal nooit verloren gaan. Dat kan niet met zulke supporters. En Van Dijk is niet de enige die erin springt als de nood hoog is.

van Hooijdonk? oke dan kan je nac dus al opdoeken.

3 april 2015 om 10:23

Daar dacht ik ook gelijk aan. JP als technisch directeur, hij heeft daar toch helemaal geen ervaring mee, of heb ik dat fout? Vraag me eigenlijk ook af of JP dat uberhaupt zelf wel wil, hij is meer van het geen daden maar woorden.

3 april 2015 om 12:55

Ja dat gevoel bekruipt mij ook.... Maar misschien past dat juist wel bij deze club. Ik gun ze van Hooijdonk wel.

Een overname en dan geld erin steken zal misschien wel goed zijn maar een man als van Hooydonk aanstellen als technisch directeur??? Het einde van Nac. Die man heeft geen eigen mening en een meeloper

Van Hooijdonk kan een goede Td zijn. Hij heeft een netwerk. Krijgt wel kritiek over Kazim Richards maar laat die nu net juist heel belangrijk voor Feijenoord zijn. En eerder Ciftci die in Schotland gezien wordt als beste spits van het seizoen. Deze jongen doet het beter dan Guidetti.

Al met al heeft hij best wel kijk op spelers die haalbaar zijn voor een klein budget. Ben alleen bang dat Maaskant dan het veld moet ruimen.

Hoppa.. toch een week of drie relatief rustig geweest bij mijn clubke.. Begon bijna saai te worden haha

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren