Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer walgt van verhalen: ‘Hij wil zijn hele carrière bij Real spelen’

Laatste update:

Gareth Bale is bezig aan een teleurstellend seizoen bij Real Madrid, waardoor de aanvaller in verband wordt gebracht met een zomerse transfer. De terugkeer van Zinédine Zidane bij het in crisis verkerende Real zou slecht nieuws zijn voor de Welshman, aangezien de Fransman naar verluidt niet meer zou willen samenwerken met Bale. De zaakwaarnemer van Bale lacht de geruchten weg.

Real is bezig aan een erbarmelijk seizoen en is uitgeschakeld in de Champions League en in de Copa del Rey. Bovendien staat de Spaanse grootmacht twaalf punten achter op Barcelona in LaLiga. Bale is dit seizoen geregeld uitgefloten door fans van de Koninklijke en een vertrek zou zelfs aanstaande zijn. Jonathan Barnett stelt dat de berichtgeving in de Spaanse media zelden klopt.

“Bale is erg gelukkig momenteel. We gaan zien wat er gaat gebeuren”, aldus de belangenbehartiger, geciteerd door de BBC. Gevraagd of Bale bij Real wil blijven, antwoordt Barnett bevestigend. “Ja, waarom niet? Hij wil zijn hele carrière bij Real Madrid spelen. Als het toch niet werkt, dan gaan we praten. Hij gaat met meneer Zidane spreken en dan zien we aan het eind van het seizoen wel.”

Bale krijgt kritiek in de Spaanse media, omdat hij de Spaanse taal nog niet machtig zou zijn. Daarnaast werd er gemeld dat Bale ontbrak bij een etentje van de Real-selectie, omdat de Welshman op tijd op bed wilde liggen. “Bale is een rustige man. Hij wordt beschuldigd van verschrikkelijke criminele activiteiten, zoals niet tot 1 uur 's nachts willen feesten”, reageert Barnett cynisch.

“Hij houdt er gewoon van om fit te zijn. Hij heeft een bepaald regime en houdt zich daar aan. Hij is de perfecte professional. Hij is naar iedereen vriendelijk. Dat hij golft op zijn vrije dag is ook geen misdaad. Als er iemand wil spelen voor Real, is het Bale wel. Het gaat goed met hem. Hij houdt van het leven in Madrid en is daar altijd gelukkig geweest. Hij wordt oneerlijk behandeld door de media.”

Verwacht jij dat Gareth Bale komende zomer verkast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, dit is natuurlijk een politiek correct antwoord. Bale of zijn zaakwaarnemer kunnen natuurlijk moeilijk zeggen dat Real Madrid een kille club is waar Bale liever vandaag dan morgen vertrokken is. Er zijn genoeg signalen dat hij allesbehalve tevreden is bij Real, zoals dat hij met niemand wilde juichen toen hij zijn penalty had benut.
Waarom zou je de taal niet leren als je de intentie hebt om ergens de rest van je carrière te spelen?

Hij is, enkele wedstrijden daargelaten, niet de Gareth Bale geweest die hij bij Spurs was met die prachtige rushes langs de zijlijn en dat is eeuwig zonde voor zowel Gareth als Real Madrid. Komt natuurlijk omdat hij ook meestal aan de rechterkant werd geposteerd, maar ook omdat de spelopvatting van Real Madrid heel anders is dan die van Tottenham destijds.

Lijkt me sterk dat Bale na dit seizoen nog voor Real Madrid speelt in elk geval.

15 maart 2019 om 13:53

Dat is natuurlijk voor elke zaakwaarnemer het meest logische je behoort te doen. Je cliënt zo goed mogelijk in de markt brengen. Geen enkele vastgoedmakelaar bijvoorbeeld zal zeggen nou dit huis stort waarschijnlijk over 5 jaar in dus enkel voor kort verblijf raad ik dit aan. Iedereen is op dit moment ongelukkig bij Real Madrid met de situatie. Sportief en financieel voor club en spelers.

Zelf verwacht ik dat Zidane hem netjes zal meedelen of hij wel of niet in zijn plannen voor zal komen maar ik hoop wel dat Bale zelf wil vertrekken. Als Zidane dat ook zo ziet en hij weigert kan hij hem gewoon vanaf dat moment op de bank laten of tribune. Real speelt toch nergens meer om behalve een CL plek die ze vast wel halen.

Moet zeggen dat Isco en Ceballos een soortgelijke speelstijl hebben dus vindt wel dat eentje weg kan (permanent en/of tijdelijk). Beiden lopen teveel en te lang met de bal. Kovacic is ook zo een dribbelaar die een laag rendement scoort. Asensio en Vinicius spelen die bal gelukkig sneller rond.

Mariano, Vallejo, L. Silva, Mayoral en Rodriguez moeten denk ik het meest vrezen. Ook is het de vraag wat er met Hernandez/reguillon, Navas/courtois, Zidane, Valverde en Hakimi gaat gebeuren.

Marcelo zie ik niet vertrekken. Zijn leiderschap is gewoon keihard nodig voor deze jonge ploeg en de sfeer die hij brengt om de druk weg te spelen. Ook voor de jonge Brazilianen Vinicius en Rodrygo.

Kroos zie ik eigenlijk liever in een ruildeal met United voor Pogba zodat er meer power, snelheid en creativiteit komt want dit allemaal komt van de kleine Modric die al 33 is.

Bale is erg gelukkig momenteel ....yeah right, dat straalt ie ook echt uit.

Die zaakwaarnemer moet volgens mij dit verhaaltje gewoon ophangen, zodat andere clubs niet denken dat ze voor een prikkie Bale over kunnen nemen.

15 maart 2019 om 11:43

Het is net Comical Ali: "there are no American tanks in Baghdad". Wat een onzin kraamt die man uit..

Ben deze zaakwaarnemer inmiddels zat. Wees gewoon realistisch. Bale heeft mooie dingen gedaan, maar heeft het nooit helemaal waar gemaakt. Mede door blessures. Ik ben ook een pechvogel die veel geblesseerd is. Dat wil niet zeggen dat ik op een even hoge niveau speel, maar ik kan zo maar niet in mn ritme komen. Telkens wanneer je begint te draaien komt er een blessure. Helaas je hebt t of je hebt t niet. Bedankt voor alles Bale, maar Real moet hem gewoon verkopen nu ze nog een behoorlijk bedrag kunnrn ontvangen voor hem. Mbappe van rechts en Hazard van linkd is voor mij de toekomst. Hoop dat het gaat lukken.

Dat Bale ongelukkig lijkt is wel duidelijk! Maar dat de Spaanse media veel onzin uitkraamt is ook duidelijk!
Ik heb ergens in 2014 meen ik een interview gezien van Bale, volledig in het Spaans. Je kan mij niet zeggen dat je Spaans 4/5jr er op achteruit is gegaan, dus de man kan wel degelijk Spaans.

15 maart 2019 om 11:36

Snap ook werkelijk niet waarom iedereen zo blind iedereen maar volgt. Het is ook helemaal geen grondig speurwerk om meerdere interviews van Bale in het spaans tegen te komen. In plaats van klakkeloos knippen en plakken zal ik deze mensen adviseren om eens onderzoek te doen of iets nou wel echt zo is of niet.

En dat ook met droge ogen beweren he, terwijl iedereen met een ogen en een beetje verstand kan zien dat het tegenovergestelde waar is. Maar ja dit hoort allemaal bij het spel, die is echt weg na deze zomer hoor. Terugkeer naar Spurs met een ruil voor Eriksen of Kane met een zak geld lijkt me een mogelijkheid.

Misschien wilt Bale dat wel. Alleen wij willen dat niet.

Bale van mij mag je z.s.m. weg! Bedankt voor de mooie momenten! Het waren niet veel wedstrijden waar je het voor ons hebt gedaan! Maar op de belangrijke dagen was je er voor ons! (CL-finale en Copa Del Rey)

Maar dat was het dan ook wel.

Zei Bale laatst niet dat hij niet zo goed kon opschieten met Zidane? Maandje terug ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren