Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer Defour: ‘Marcel Brands zei: ’iedereen lacht me uit’’

Laatste update:
/

Supporters morren en verwijten PSV passiviteit. Steven Defour moest de absolute topaankoop van de Eindhovense club worden, maar de financiële inspanning van Anderlecht bleek uiteindelijk groter. PSV wilde namelijk niet meer dan vijf miljoen euro uittrekken voor de komst van de Belgisch international, die uiteindelijk voor minimaal een miljoen euro meer van FC Porto naar Brussel is verkast.

Zaakwaarnemer Paul Stefani erkent dat Defour graag naar PSV wilde maar ook dat Anderlecht ‘een grote financiële inspanning’ heeft gedaan. Verder zou de goede relatie met Luciano D’Onofrio, een eigenaar van een investeringsfonds dat een deel van de transferrechten bezat, een belangrijke rol hebben gespeeld. “Wij bedanken Marcel Brands voor al zijn inspanningen”, benadrukt de belangenbehartiger.

“Marcel zei tegen mij ’iedereen lacht me uit’, maar ik heb geantwoord ’Marcel, niemand moet jou uitlachen, want jij hebt er alles aan gedaan. Jij hebt echt hemel en aarde bewogen. Het is jou niet te verwijten’.”, verzekert Stefani in De Telegraaf. Na het aantrekken van Luuk de Jong van Borussia Mönchengladbach heeft PSV nog maar een transferpotje van 5,5 miljoen euro.

Anderlecht is een mooie club voor Steven Defour

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Anti Psvers die Brands belachelijk maken in, 3,2,1...

Verder denk ik dat als Anderlecht niet was gekomen hij wel naar PSV was gekomen. PSV kon zonder verdere aankopen niet verder gaan dan 5.5 Anderlecht kon daar net overheen gaan.

Ik hoop dat Brands een goed alternatief achter de hand heeft, maar ik ben zeer bang dat hij met een Demi de Zeeuw op de proppen gaat komen. Dan nog liever Hiljemark in de basis als je het mij vraagt.

Voor die 5.5 maar snel een goede centrale verdediger halen. En vooral geen spelers meer verkopen. Als Brands het nu nog waagt om Depay te verkopen dan kom ik hem persoonlijk uit zijn functie zetten.

14 augustus 2014 om 07:17

Niet alleen Psv'ers hoor, ook Ajacieden

14 augustus 2014 om 07:19

Ajacieden zijn toch anti Psvers, of niet dan

14 augustus 2014 om 07:37

Je weet Panerai hoe ik over Brands denk en ik weet ook hoe jij vorig seizoen toen het weer misliep over Brands dacht. Toen waren we het voor het eerst eens, maar we zijn inmiddels wat verder en er zijn weer wat miljoenen binnengestroomd door het verkopen van Matavz etc en dan zijn al zijn fouten weer vergeven en vergeten in Eindhoven.

Maar nu maak je een denkfout door te doen of 'psv haters' blind zijn voor nuance, want Brands heeft in mijn ogen een prima poging gewaagd om met Defour een prima en broodnodige versterking binnen te halen. Dat hem dat niet gelukt is ligt zoals Defour nu ook aangeeft niet in zijn handen. Als de deadline sluit en hij blijkt geen of een slap alternatief te hebben verzonnen en naast rekik niet nog een sterke verdediger te hebben gehaald kom ik hem overigens echt wel weer uitlachen. Die kans bestaat want iedereen weet dat de verdediging het ondergeschoven kindje is sinds Brands bepaalt wie er gehaald wordt.

14 augustus 2014 om 07:39

@mandodedios,

2e alinea, ik kan het niet anders dan met je eens zijn. Ik ben benieuwd wat het alternatief is. Hij maakt zich belachelijk als hij met een Demi de Zeeuw op de proppen gaat komen. Ik ben er bang voor.

14 augustus 2014 om 08:17

@penerai

Misschien in jouw wereld, maar ik ben voor Ajax en niet zozeer tegen een andere club.

14 augustus 2014 om 08:44

Kijk panerai bij veel psv-ers werkt dat inderdaad zo dat ze meer tegen ajax zijn dan voor psv. Bij ajax werkt dat anders. Wij zijn voor ajax. En hoewel psv-ers dit graag anders zien is feyenoord onze rivaal en is psv alleen maar een concurrent. Zelfs ado is en grotere rivaal dan psv.

14 augustus 2014 om 09:02

Conclusie:

Hadden ze dat miljoentje beter niet kunnen uitgeven aan Bryan Ruiz. Hadden ze nu een miljoen kunnen bijleggen op Defour.

On: Of Brands zijn best heeft gedaan weet je nooit.. Als ze niet genoeg geld hebben en een ander kan meer betalen zal het denk ik bij geen enkele technisch directeur lukken een dergelijke strijd te winnen.

14 augustus 2014 om 09:38

Ook dit jaar geen titel! De verdediging is t probleem! Hebbe ze nu een De Jong gehaald en willen ze een middenvelder... Locadia had je al en die maakt tot nu toe al meer indruk, Ritzmaier en Vloet verhuizen weer naar de bank als er weer een overbodige middenvelder komt voor een miljoen of 5. En dan is de beurs leeg en heb je nog dezelfde kut verdediging haha!

14 augustus 2014 om 09:44

Er is al tig keer aangegeven dat ze ook bezig zijn met een rechter centrale verdediger. Als je geen naam hier leest wil dat natuurlijk niet zeggen dat er niets speelt.
Zolang je het niet iets meer volgt, moet je ook niet zulke conclusies trekken

14 augustus 2014 om 10:36

@gimmert
Jij praat over de Supporters, waar spreken we af en wie slaat er het hardst
Wij praten hier over voetbal. En daar zijn (ook voor Frank de Boer) in competitieverband PSV de grootste concurrenten. .....mannetje

14 augustus 2014 om 11:52

waar spreken we af en wie slaat er het hardst heeft niks met supporters te maken. Dat zijn hooligans.

Ik heb het over rivalen, dat zijn de clubs waar je eventueel anti-gevoelens over kan hebben. Bij concurrenten zoals psv hoop ik in de competitie altijd dat ze puntverlies lijden aangezien dit positief is voor Ajax maar in wedstrijden die geen invloed hebben op ajax maakt het me niks uit of ze winnen of verliezen. Bij rivalen ligt dit anders. Kan er altijd weer van genieten als feyenoord weer eens verliest.

14 augustus 2014 om 12:38

Beter lezen @vossing hij geeft in zijn reactie duidekijk aan fat psv een concurrent is. Hij zegt alleen dat psv geen RIVAAL is wat feyenoord en ado wel zijn

14 augustus 2014 om 07:18

nee joh.... doe niet zo mal... brands maakt zichzelf al genoeg belachelijk.. daar heeft hij geen hulp bij nodig.

Ontopic... het is heel erg jammer dat deze speler niet in de eredivisie te zien zal zijn.

14 augustus 2014 om 07:19

Ja van Geel doet het een stuk beter.

14 augustus 2014 om 07:25

nee hoor.... ook van Geel Laat dit jaar steken vallen..
maar wel knap dat je zo een ezelbruggetje naar Van geel kan maken want het gaat over Brands... maar ik vind het best hoor.

14 augustus 2014 om 07:26

Van Geel heeft Feyenoord uit een financieel dal gehaald. Heeft hij geen gemeente Rotterdam voor nodig.

14 augustus 2014 om 07:30

Wat wil je met dat logo als avatar. De pot verwijt te ketel noemen ze dat.

14 augustus 2014 om 07:36

Beter grond verkopen aan de gemeente dan al 15 jaar geen kampioen.

14 augustus 2014 om 07:37

Maar..... ik lees net dat feyenoord 2 speler erbij gaat halen.... Dus.... Mijn Grote Vriend V. Geel.. Die doet het ineens niet zo slecht. ...dus inderdaad.... nu is het alleen maar brands.

Ps.. Niet zo serieus reageren op de vroege ochtend. Maak je aub niet zo druk om wat ik zeg.. Voor mij is het heel luchtig bedoeld.

14 augustus 2014 om 07:40

Ik zeg nergens dat van Geel het slecht doet. Net zoals Brands het ook niet alleen maar slecht doet.

14 augustus 2014 om 07:59

@houceima
Nee, die willen ze alleen voor het karretje spannen voor een nieuw stadion...

14 augustus 2014 om 08:46

Panerai jullie zijn anders ondertussen ook al bijna op de helft hoor

14 augustus 2014 om 09:41

Ziyech en Toornstra gaan sowieso niet beiden naar Feyenoord; er komt er 1 vd 2 in beeld als Clasie vertrekt. Als Clasie blijft is er geen plek voor deze jongens. Vilhena, Clasie en (helaas) Immers gaan allemaal gewoon spelen.

Ben ik de enige die ziet dat dit een spelletje is van Munsterman? Natuurlijk wil hij die spelers nog! Maar door te doen alsof ze zich gewonnen geven, dat ze het opgeven, hopen ze dat Utrecht en Heerenveen alsnog akkoord gaan met een lagere transfersom

14 augustus 2014 om 13:04

Ik kan me een tijdperk van ajax herinneren zonder schaal. Niet al te lang terug..

14 augustus 2014 om 17:55

Wat heeft dat met nu te maken? Wij hebben ondertussen bewezeb dat we uit dat dal kunnen kruipen, nou psv nog...

14 augustus 2014 om 07:21

Ik ben psver hoor.. maar als hij tegen zaakwaarnemers gaat zeggen dat hij bang is dat hij wordt uitgelachen dan klinkt dat wel vol zelfmedelijden terwijl het hier om psv gaat... apart...

14 augustus 2014 om 07:25

Ach, geloof jij nou werkelijk dat hij dit zo letterlijk gezegt heeft, dit komt uit de sensatie krant te telegraaf. Ik neem het met een korretje zout. Waarom zou hij uitgelachen worden als hij Defour niet zou binnen halen.

Hij wordt pas uitgelachen als hij geen goed alternatief heeft, en dat is nu te vroeg om al te oordelen. Laten we afwachten. Als hij met Demi de Zeeuw komt, dan wordt ie uitgelachen, en ook door mij.

14 augustus 2014 om 07:26

Ik zou het juist eerder belachelijk vinden als ze hem wel haalden. Psv heeft genoeg middenvelders. Het is de verdediging die al jaren de achilleshiel is van psv. Haal beter een goede speler op de plaats van brenet bijvoorbeeld. Maar ja, wie ben ik?

14 augustus 2014 om 07:59

Ik ben het met je eens. PSV heeft veel meer behoefte aan een sterke ervaren verdediger die op het niveau van Bruma zit, of liever daar boven. Dan gaat Bruma zich misschien weer ontwikkelen. Defour was prima geweest, maar liever deze positie.

14 augustus 2014 om 10:55

Inderdaad, hou dat geld lekker op de bank. Ze hebben Ritzmaier en Hendrix als jeugd en Hiljemark en (na de winterstop) Schaars. Je kunt toch echt wel 6 maanden met Hiljemark in de basis spelen? Die jongen heft het vorig jaar ook heel goed gedaan en werd in mijn ogen onterecht gepasseerd. Met alle respect, PSV spelt geen CL en de EL is waardeloos. Je moet dus 6 maanden overbruggen in de Nl'se competitive. Dan heb je toch geen Defour nodig? Komop zeg, een beetje met een kanon op een mug schieten.

14 augustus 2014 om 07:33

Goed om te weten, dat als hij niet voor Anderlecht had gekozen, dat hij dan naar PSV was gegaan...... Pfff, wat kun je daarmee.
Het klinkt net zo aandoenlijk, als de tekst van Brands ??

Voor de Eredivisie is het jammer dat hij niet komt. Want Defour is een geweldige speler !

14 augustus 2014 om 07:37

Daar heb je mr bijdehandje weer hoor. Ik zeg dat ik dat denk. Volgens mij is dit voetbal forum om mijn mening te delen. Dat jij niks met mijn mening kan is jou probleem, reageer dan gewoon niet.

14 augustus 2014 om 07:57

Daar geloof ik niks van dat hij zou gekomen zijn wanneer Anderlecht niet was gekomen.

Defour kostte Porto en de invest bedrijfjes 6 miljoen.

En dan wil je op zijn minst break-even spelen.

PSV kon niet meer dan 5 miljoen geven. En dan maken de verkopende partijen verlies.

Met het bod van Anderlecht spelen ze wel op zijn minst break-even. En naar gelang Defour zijn prestaties halen ze er een kleine winst uit. Die hebben nl. 6 miljoen betaald en daar kan nog een half miljoen bij komen.

14 augustus 2014 om 08:12

Ik denk dat er nog spelers gaan vertrekken bij Psv, met dat tranfsergeld zou Defour dus ''makkelijk'' gehaald kunnen worden. Mits er geen andere kapers (lees Anderlecht) in de tussentijd waren gekomen.

Als er dus geen andere gegadigden waren dan had ik dit nog wel rond zien komen. Maarja dat is achteraf lullen. Helaas pindakaas.

14 augustus 2014 om 08:23

U denkt. Vind ik prima.

Maar zolang ze niet vertrokken zijn, is dat geld er niet.

14 augustus 2014 om 09:14

En die manier van 'denken' heet 'geld uitgeven dat je niet hebt'. Exact de reden waarom PSV op een haar na naar de klote was een paar jaar geleden.

Kijk, als je nu echt een wereldtopper kunt aantrekken voor een onderbezette positie, door 1 miljoen over je budget te gaan.... dan moet je dat misschien overwegen. Maar niet voor een Defour op een positie waar je genoeg spelers hebt.

14 augustus 2014 om 09:44

@panerai.. Ik ben Ajacied maar zeker geen anti-PSV'er of (anti-Feyenoorder) hoor. Sowieso hoop ik Europees gezien dat alle Nederlandse clubs in ieder geval een waardige prestatie neerzetten.. Voel mij nl. in de eerste plaats een Nederlandse voetbalsupporter..

Wat Brands betreft.. Ik blijf het opmerkelijk vinden dat hij er nog zo goed op staat bij de gemiddelde Psv'er.. Prima hoor maar ik zou niet zo tevreden zijn.. Z'n goede punten zijn het durven investeren in talenten uit de Eredivisie (wijnaldum, Mertens, Strootman, Maher, Narsingh.. gewoon toch wel vaak minimaal 5 miljoen neertellen). Die zijn bijna allemaal doorgegroeid en kunnen met winst worden doorverkocht of zijn dat al. Ook herkent hij blijkbaar wel goed aanvallend talent op de markt..

Z'n minpunten blijven toch wel dat hij veel te weinig doet aan het fundament van een selectie, een goede verdediging en dat hij eigenlijk nooit een topper (in spe) weet te halen uit het buitenland. Slechts Arias vind ik nu als enige een talent die hij uit het buitenland heeft gehaald die het heeft waargemaakt.., die jongen heeft echt potentie.

Wellicht lach ik Brands zelfs niet uit, maar wel de "beleidsvoerders".
Ze hadden dit lijntje al veel eerder door moeten knippen en verder moeten zoeken. Het was toch al vrij vlot duidelijk dat er geen water bij de wijn zou komen. Zeker met die 2 investeringsmaatschappijen er nog eens bij.
Nu maar vlot voor plan B dan. Wat dat zal brengen zal me benieuwen, want ik las zojuist op PSV netwerk dat deze versterking uit het buitenland moet komen omdat Eredivisiespelers te duur zijn.

Dan denk ik toch eigenlijk alleen nog maar aan transfervrije jongens, anders wordt plan B echt B garnituur.

Komop Psv, maak de ploeg eens compleet!

Na dit statement denk ik niet dat er minder met Brandts zal gelachen worden.

PSV heeft zich dus laten kennen voor 1 mio euro en dit in tijden waar Mourinho een investering van 40 mio afdoet als een koopje.

Financieel zal PSV misschien hele goede redenen gehad hebben om te doen wat het gedaan heeft of niet gedaan heeft maar anderzijds weet je het dan wel.

De conclusie voor mij is dan dat de ambities van PSV niet heel ver mogen reiken. 1 mio is heden ten dage in de zieke voetbalwereld peanuts ; als dit bedrag een onoverkomelijk obstakel is, dan speel je niet meer mee.

14 augustus 2014 om 07:30

Volgens mij is het je ontgaan dat PSV al 5,5 miljoen aan De Jong heeft uitgegeven.

Het tranfserpotje was nog maar 5,5 miljoen over. Als ze willen zouden ze daar over heen kunnen gaan maar PSV komt uit een financieel dal en er zijn duidelijke regels gemaakt die niet overschreden kunnen worden.

Het laatste wat we willen is dat PSV weer in financieel zwaar weer terecht komt.

Het enigste wat hem eventueel te verwijten valt is als er geen goed alternatief achter de hand is. Tenslotte hebben ze lang op Defour gewacht. Er is niet heel veel tijd meer.

14 augustus 2014 om 07:36

Je bevestigt dus mijn punt : financieel was dus 0,5 mio euro een breekpunt.

Financieel zijn er dus goede redenen voor maar als zo een bedrag een breekpunt blijkt zijn, dan moeten de ambities navenant teruggeschroefd worden.

Ik heb overigens niet gezegd dat dit een foute beslissing was van Psv, sterker nog ik begrijp ze volkomen maar dan moet je consequent zijn en de gevolgen van die filosofie ook accepteren : het wordt er sportief dan ook niet makkelijker op.

14 augustus 2014 om 07:42

Omdat je 0.5 miljoen 'te kort komt' moeten je ambities terugschroeven?

En jij denkt dat het verschil tussen een kampioenschap en de ambitie tot bijvoorbeeld een plek bij de 1e 3 slechts 0.5 miljoen waard is?

Laten we eerst maar eens wachten wat het alternatief gaat zijn. Voorlopig heeft PSV nog steeds 5,5 miljoen te besteden en als er nog spelers verkocht gaan worden nog meer.

Er is nog hoop.

14 augustus 2014 om 07:39

Ik vind het nét goed dat ze zich niet hebben laten meeslepen door de emotie.
Ze hebben een rationele keuze gemaakt en dat zie je weinig in het voetbal.

Het verschil was trouwens 1.5 miljoen. En dan hadden ze nog over dat bod heen moeten gaan. Komen we al snel uit bij 2 miljoen. U doet ook precies of het is niks. Maar op een bepaald moment bots je op je limieten en dan kan 1.5 of 2 miljoen een brug te ver zijn.

Of moeten ze maar hun schulden verder laten aangroeien en over een paar jaar wéér in ernstige problemen verzeilen?

14 augustus 2014 om 08:01

Ik heb dus nergens gezegd dat Psv zich in de schulden moet gaan steken en zoals hierboven reeds gezegd : ik begrijp ze volkomen.

Maar er is dus een sportieve consequentie : in de zieke omgeving waarin Psv wil meespelen zijn er anderen die wel zonder schroom schulden opstapelen.

Verfoeilijk maar het is niet anders.

En er is dus nog 5.5 mio euro te besteden ; ok inderdaad afwachten wat het zal worden maar ik ben dus sceptisch dat het iemand met de kwaliteiten van Defour gaat worden. Die was met zijn 6 mio ook al een koopjel

Als je weet dat in Belgie Lokeren 8 mio euro vraagt voor Vanaken en buiten de Belgen kent ongeveer niemand hier deze jongen, dan is/was Defour spotgoedkoop.

5.5 mio is heel erg veel geld in de normale mensenwereld. In de voetballerij word je ermee uitgelachen.

14 augustus 2014 om 08:20

Vanaken is geen type zoals Defour en zijn 8 miljoen is way overrated. Het is eigenlijk een manier van Lokeren om te zeggen: hij is niet te koop. Er gaat niemand dat bedrag betalen. Ook niet door Club Brugge.

Als die anderen de schulden blijven opstapelen, dan stopt dat op een bepaald moment wel.

Volgens mij ga je geen andere VM met de kwaliteiten van Defour vinden voor 5 of 5,5 miljoen. Ook niet voor 6,5. Dit was een eenmalig koopje, maar jammer maar helaas te duur voor Psv.

Maar dat wil niet zeggen dat je geen degelijke VM kunt vinden voor een lager bedrag. Eentje die wat meer balans in het team brengt.

In de Ligue 2 zou PSV eens moeten kijken. Het loopt daar vol jonge spelers, met een goede opleiding, veelal zeer technisch onderlegd wat dan weer goed past bij het Nederlandse voetbal. En die jongens zijn niet duur. Daar betaal je bedragen van 1.5 tot 3 miljoen.

14 augustus 2014 om 10:59

@ Jorisdr

Daar had PSV hele goede redenen voor. Ze konden er nog wel geld bijleggen, maar dat zou dan moeten komen uit hun eigen vermogen. Dat is iets wat men ten alle tijden (begrijpelijk) wilt voorkomen. Het enige wat je Brands in deze wellicht kwalijk kan nemen is dat hij te lang wachtte omdat het toch wel duidelijk was dat Doyen en Robi niet zouden buigen voor Psv.

Wie is het alternatief voor psv? Toornstra of Maduro of???

Koop voor dat geld gewoon minimaal 1 goede verdediger. We hebben middenvelders zat...

14 augustus 2014 om 07:51

Noem eens een Psv'er met het profiel van Defour...

14 augustus 2014 om 08:01

Balans is zo ver te vinden in dit Psv. Weer Rekik en Bruma, zoet met zijn 60 + tegengoals, Hiljemark, Narshing, Maher. Durft er dan niemand te zeggen tegen Brands dat Psv 2 verdedigers en een Keeper nodig heeft ?

14 augustus 2014 om 08:08

Met Defour als verdedigende middenvelder, ontlast je die verdediging enorm.

Het is een pitbull met een goede interceptie die een bal kan afpakken, bijhouden en met een slimme pass een aanval kan opzetten.

Met een type als Defour mag je verdediging van iets mindere kwaliteit zijn.

Dit type spelers is moeilijk te vinden en kosten wel wat. En Defour was eigenlijk een koopje.

Verdedigers zijn veel makkelijker te vinden. Zelfs goede kan je bij bosjes transfervrij vinden.

Maar 5.5 miljoen voor transfers over?
Zonder op iemands tenen te willen te staan, maar ik kreeg afgelopen seizoen en dozijn aan rekensommen van psv'ers waaruit bleek dat tientallen miljoenen voor transfers over zouden hebben.
Waarom zo weinig ervan reserveren als je echt investeringen nodig hebt?

14 augustus 2014 om 08:57

Je slaat de spijker op z'n kop !

De Psvers deden voorkomen of geld geen probleem was. Maar de financiële situatie is niet zo rooskleurig als men deed voorkomen, ondanks dé deal en de royale verkopen van Strootman, Mertens, Lens etc.

14 augustus 2014 om 09:01

Dat komt omdat er heel wat Psv'ers de schuld van 73,6 miljoen op de balans niet kennen, niet willen weten en in het beste geval minimaliseren.

14 augustus 2014 om 09:41

10 miljoen is geïnvesteerd in het stadion en de jeugdopleidingen. Van die tientallen miljoenen is vorig jaar al 26 miljoen euro uitgegeven aan spelers, en het restant daarvan is dus dit jaar uitgegeven aan Luuk de Jong.

PSV heeft nog geld op de bank, maar het grotendeel van die 40 miljoen is al uitgegeven, aan spelers, stadion en jeugdopleiding. Vergeet niet dat de crisistaks ook van kracht was vorig jaar, kostte PSV ruim 5 miljoen euro, ook voor dat is gebruik gemaakt van de tientallen miljoenen euro's.

14 augustus 2014 om 11:12

@ Hoodrich

Met die "psv supporters" doelt men niet op jou, jij bent altijd eerlijk en kritisch geweest over al het reilen en zeilen bij jouw clubbie. Maar de meesten hielden steeds vol dat PSV geld zat had, wat zo´n beetje iedereen bestreed. Als het verhaal van Slegers klopte, dan kan PSV alleen iets extra bovenop die 5,5, miljoen neerleggen als zij hun eigen vermogen aanspreken. Gelukkig is PSV zo verstandig omdat dus niet te doen.

Zoals ik al gisteren al zij is het afketsen van Defour alleen maar goed, het is al zo ie zo erg moeilijk voor een Nederlandse topclub om een internationaal ervaren verdediger te vinden . Laat staan als daar ook nog eens de voorwaarde bij komt dat hij transfervrij moet zijn. Dat is bijna schier onmogelijk, wellicht is die 5,5 miljoen net genoeg. Alle andere clubs weten nu ook dat PSV echt niet meer kan bieden, meestal is dat een nadeel maar soms is het ook weleens een voordeel.

P.s. Jij had nog een bericht van mij tegoed, die komt vandaag nog even jou kant op.

14 augustus 2014 om 12:10

Ik ben het helemaal met je eens, het afketsen van de Defour is zeker geen tegenslag. Het is een goede voetballer voor de Nederlandse competitie zonder twijfel maar het zal nooit ten koste moeten gaan van de financiele gezondheid. Wat dat betreft verdient de RvC een pluim, óók van de PSV supporters. Er waren tijden dat de directie wél een miljoen extra toe liet. De schade van die periode maken we momenteel mee, en dan zijn er nog supporters die willen dat er extra geïnvesteerd moet worden, waanzin.

Slegers heeft het inderdaad goed in kaart gebracht met behulp van onze algemeen directeur. Ik zou het geld gebruiken voor een verdediger, als we persee een middenvelder nodig hebben zou ik kijken naar Ojo. Lijkt op het rechte pad en PSV heeft toch twee verdedigende middenvelders. Ervaring moet vooral achterin worden gezocht. De verdediging (centraal) is gemiddeld 20 jaar, veel en veel te jong.

Tja, als je telkens zo op de rand van wat financieel mogelijk is aan het balanceren vind ik het nog terecht ook dat hij oa. wordt uitgelachen. Onze Marc netto wordt vaak verweten dat hij te zuinig is en meer moet investeren, maar Ajax kan wel, als ze willen, die 1 miljoen makkelijk neerleggen. Zorgt er wel voor dat Ajax de selectie allang op orde heeft en PSV maar ook Twente en Feyenoord nog niet.

het geeft wel aan dat Brands bezorgt is hoe de buitenwacht over hem denkt

14 augustus 2014 om 11:18

@ Bossie

Elke transfer periode was er terecht een hoop kritiek, steeds slaagde hij erin om een "grote" naam te halen, en maakte hij op het oog een flinke financiële klapper voor Psv. Die in realiteit lang niet zo groot was als het in eerste instantie leek. Maar voor even hielden die zaken de meeste PSV supporters weer even zoet. Nu het niet gelukt is (ook al is het dit keer echt niet zijn schuld) komen die frustraties die er al jaren zijn gewoon weer naar buiten. Als je Brands in deze iets wilt verwijten kun je hem alleen maar verwijten dat hij te lang op Defour bleef wachten omdat het wel duidelijk was dat Doyen en Robi toch niet zouden buigen voor Psv:

Ze hadden die houten klaas Luuk de Jong moeten negeren, 7 miljoen moeten bieden voor Defour en het restant moeten uitgeven aan een fatsoenlijke verdediger. Brands teert op zijn veel te kleine netwerk, daar hadden we bij AZ ook al last van.

14 augustus 2014 om 11:22

@ David Loggie

Ook dat geld hadden ze denk ik beter kunnen/moeten besteden. Vijf en half miljoen is ook niet zo bar veel als je daarvoor een internationaal ervaren verdediger wilt hebben, als daar het geld van de Jong bovenop zou komen zou je wellicht in een kwalitatief betere vijver kunnen vissen voor zo´n ervaren centrale verdediger die echt essentieel is voor je team.

Als er geen geld is, houdt het op. Ik snap die discussies hierboven niet, grotendeels supportersgewauwel en ze missen zoals gewoonlijk weer de kern van de zaak: er is niet voldoende geld om Defour aan te kopen. Jammer, maar helaas.

Oftewel had de jong niet gekocht maar defour en een jonge spits uit eigen jeugd erbij want de jong doet nog niet veel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren