Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Younes maakt eerste interlandgoal in monsterzege van Duitsland

Laatste update:

Duitsland heeft zaterdagavond korte metten gemaakt met San Marino. De krachtmeting tussen de ploeg van Joachim Löw en de voetbaldwerg in Nürnberg eindigde in 7-0. Vier doelpunten vielen reeds voor rust en één ervan kwam voor rekening van Amin Younes, die tevens de 3-0 van die Mannschaft voorbereidde. Sandro Wagner, drie goals, en Joshua Kimmick, drie assists, blonken ook uit.

Duitsland speelde een uitstekende eerste helft en de voorsprong van 4-0 was dan ook volledig terecht. In de elfde minuut brak Julian Draxler de ban: San Marino kreeg de bal niet goed weg en Draxler schoot de bal vervolgens goed binnen. Na een voorzet van Joshua Kimmich kopte Sandro Wagner vijf minuten later zijn eerste interlandtreffer binnen en nog geen kwartier later werd hij bediend door Younes: 2-0 en 3-0.

Younes zette de ruststand op het scorebord: Elia Benedettini zag er niet goed uit bij een corner van Kimmich en uiteindelijk tekende de Ajacied eveneens voor zijn eerste goal in het tenue van Duitsland. Shkodran Mustafi zette even na rust de 5-0 op het scorebord. In de laatste twintig minuten scoorde de thuisploeg nog tweemaal. Julian Brandt kopte een voorzet van Kimmich binnen en vijf minuten voor tijd completeerde Wagner zijn Dreierpack: de aanvaller rondde met het hoofd een voorzet van Kimmich af.

Duitsland leidt riant de dans in Groep C van de WK-kwalificatiecyclus, met achttien punten uit zes duels. De teller staat op 27 doelpunten en slechts één tegentreffer.

Denk jij dat Duitsland de WK-titel prolongeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij meer rendement krijgt word het een wereld speler, denk hierbij niet aan messi. Maar meer Ribery

11 juni 2017 om 00:06

HIj is redeklijk eenzijdig, beperkt en scoort moeilijk...

... Ik geloof je niet.

11 juni 2017 om 02:00

Gast Ribéry is/was één van de beste buitenspelers van deze lichting.

Vraag Messi maar eens..

10 juni 2017 om 23:08

Ik deel je mening. Mensen roberen leuk te doen maar die hebben gewoon een anti-eredivisie plaat voor hun kop. Die zagen het zelfs niet bij Suarez, niet bij Eriksen en andere wereldtoppers. Ipv zaten ze maar dom te lachen dus die hoef je niet serieus te nemen. Younes heeft alles om een topper te worden, hij heeft het vorig jaar al laten zien. En dit jaar ook in Europa. Als hij zijn kwaliteiten nog weet te ontwikkelen dan zal hij uiteindelijk bij de betere vleugelspelers horen ben ik van overtuigd. En je komt niet zomaar in het Duitse elftal als ze niks in je zien. De haters zien het vanzelf wel over een jaar of wat. De liefhebbers zien het alleen wat eerder

10 juni 2017 om 23:11

Overigens speelde Ribery op deze leeftijd nog in Franse 3e divisie dus wat is onmogelijk?

11 juni 2017 om 00:39

Ja toch of Blind die gewoon elk jaar een prijs pakte en gewoon als Basisspelers.

Zoveel gezeik...Hij is dit niet of dat niet...

Blijft bizar om de naam van Younes in hetzelfde artikel tegen te komen als Draxler, Kimmich en Brandt. Toptalenten, dat vind ik Younes nou niet bepaald, maarja hij heeft afgelopen jaar natuurlijk wel heel goed gespeeld in de EL, dus in dat opzicht hebben ze 't goed gedaan

10 juni 2017 om 22:50

Vind Draxler bizar overhyped.

10 juni 2017 om 23:07

Met alles respect, maar met Draxler en Brandt hebben we het nou ook niet bepaald over toptalenten. Draxler begint een eeuwig talent te worden en Brandt is voor het niveau van de Europese top een huis, tuin en keukenvoetballer.

Heel mooi voor Younes dat hij zijn eerste goal en eerste assist gaf bij het nationale elftal, ook al is het maar tegen San Marino. Niemand neemt je ooit nog af dat je in nationale elftal hebt gespeeld en gescoord. Hij speelde de eerste helft bijzonder aardig, tweede helft was het allemaal minder. Maar eigenlijk gold die analyse voor heel Duitsland.

Ik hoop dat hij ook gaat spelen voor de Confederations Cup, waar hij waarschijnlijk wat meer ruimte krijgt dan tegen San Marino. Als je dacht dat Luxemburg gisteren erg was, dit was echt vele malen erger. Net als Luxemburg behoorlijk hard schoppen naar alles wat beweegt, maar dan voetballend nog zwakker en defensiever ingesteld.

Super voor hem ! Misschien onderschatten wij Nederlanders hem wel een beetje.

10 juni 2017 om 23:21

+1 maar moet wel meer rendement hebben.

11 juni 2017 om 03:03

Vind dit heel vergelijkbaar als met Mertens toen. Die kreeg precies dezelfde kritiek hoewel hij ook nog is veel scoorde nog steeds kreeg die kritiek maar kijk waar hij nu staat. Younes scoort wel weer veel minder en heeft niet zo een goed geplaatst schot maar hij is jong en mocht die daar hard aan werken weet je maar nooit waar het eindigt

Lekker Younes. Goed voor het zelfvertrouwen

Kan iemand mij vertellen waarom duitsland altijd San Marino loot zeg

11 juni 2017 om 00:14

Pas de tweede keer in de geschiedenis hoor

Lekker voor hem om zo binnen te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren