Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rik Elfrink weet het bedrag dat PSV voor Yorbe Vertessen kan vangen

Laatste update:

Yorbe Vertessen kan PSV een totaalpakket van rond de vijf miljoen euro opleveren als hij vertrekt, zo meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad woensdag. Vertessen staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Union Berlin en Toulouse, die beiden bereid zijn dat bedrag op tafel te leggen. De vleugelaanvaller van PSV moet in de Duitse hoofdstad Sheraldo Becker vervangen, die een transfer naar Villarreal nadert. Vertessen wil zelf graag de club verlaten.

Vertessen wil graag spelen. Bij PSV is de 23-jarige aanvaller momenteel derde in de pikorde, achter Hirving Lozano en Noa Lang. Peter Bosz stelt soms zelfs Malik Tillman op ten faveure van Vertessen. PSV heeft nog niet het jawoord gegeven aan de eventuele overgang.

Vertessen werd afgelopen seizoen al eens verhuurd door PSV. De pijlsnelle aanvaller kwam tijdelijk uit voor Union Sint-Gillis. Hij kwam twintig keer in actie voor de club uit België. Vertessen scoorde vier keer en gaf drie assists. Volgens Elfrink hebben ook clubs uit de Jupiler Pro League 'latente' interesse in de aanvalsleider.

Nu kan Vertessen dus een nieuwe competitie toevoegen aan zijn cv. Bij Union zal hij Becker moeten vervangen en bij Toulouse kan hij teamgenoot worden van onder meer Thijs Dallinga en Stijn Spierings.

Vertessen kwam op achtjarige leeftijd naar Eindhoven. Hij doorliep nagenoeg alle jeugdelftallen van de club en kwam in totaal 97 keer in actie in de hoofdmacht. Vertessen scoorde hierin 17 keer en gaf 10 assists.

Om het vertrek van Vertessen op te vangen heeft PSV volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano Manchester United-speler Facundo Pellistri op het oog.

De Eindhovenaren hopen de Uruguayaan te huren van United, maar krijgen daarbij concurrentie van Los Angeles Galaxy.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vertessen als vervanger van Sheraldo Becker vind ik uitstekend gescout door Union. Union speelt als een grauwe betonploeg met af en toe wat uitbraken. Spelers als Vertessen en Becker zijn goud waard voorin bij zo een ploeg

Ik zou toch blijven. Er zijn genoeg mogelijke wedstrijden met Beker Europa en competitie.

8 januari 2024 om 19:30

Als Lang weer fit is dan staat hij nog achter Lozano in de pikorde. Begrijp wel dat hij weg wil.

10 januari 2024 om 15:45

Lang en Lozano zijn erg blessure gevoelig dus de kans dat hij speeltijd krijgt als hij blijft is zeker aanwezig…

8 januari 2024 om 20:05

Deze nieuws neem ik niet Serieus. De CL wedstrijden staan voor de deur. En in de eredivisie is hij nog hard nodig. Ik geloof niet dat psv hem snel weg doet. Of pas na de competitie. Met een grote bedrag hopelijk.

10 januari 2024 om 14:58

Vertessen heeft niet zo gek veel perspectief en het is een matige voetballer waar het een paar keer goed valt deze seizoenshelft omdat alles goed valt bij PSV. Hij heeft zijn kwaliteiten voor het laatste halfuur, maar wisselt dat ook af met wedstrijden waarvan je je afvraagt hoe hij ooit profvoetballer is geworden.

Als er echt een gerenommeerde club voor hem komt boor je hem wel de waarschijnlijk enige kans van zijn leven op zo'n club door de neus en dat omdat je hem er graag bij wil houden als derde of vierde linksbuiten? Dan mag het wel geen muiter zijn, dat zal ook hij slecht trekken en logisch ook. Ik hoop dat hij blijft omdat het weer een andere smaak in de vele smaken is die PSV heeft te kiezen op de vleugels, maar het zal me niks verbazen als hij vertrekt.

Pak dat kampioenschap met Psv mee man. Over een half jaar kan je ook nog naar een andere club. Nu weggaan is echt doodzonde, tenzij je naar een absolute topclub kan.

8 januari 2024 om 20:03

Idd .. 3 maanden met nog CL, de beker en het kampioenschap! Als PSV zijnde zou ik hem ook alleen voor een goede prijs weg doen. Vermoed dat het nog wat langer kan duren met Lozano en Lang.

8 januari 2024 om 21:17

Als je amper speelt voelt het niet echt als jouw kampioenschap natuurlijk. Snap hem wel, verstandige keuze.

8 januari 2024 om 21:21

Snap hem zeker inderdaad. Als er 2 buitenspelers geblesseerd zijn word er een middenvelder opgesteld inplaats van vertessen het jeugd product. Ik zou als ik hem was oom mijn spullen pakken en vertrekken. Veel uitzicht op speeltijd heeft hij niet. Dan liever ergens anders belangrijker zijn en meer gewaardeerd worden betekent soms meer als een kampioenschap waar je weinig hebt gespeeld

8 januari 2024 om 21:40

Hij heeft nu toch al redelijk wat wedstrijden meegedaan, valt bijna altijd in ook al is het kort. Zou toch ook wel als mijn kampioenschap voelen als ik 25x (nu 14 uit 16) keer meedoe en uiteindelijk 5x scoor.

10 januari 2024 om 13:46

Maar hij heeft ook geen garantie op speeltijd bij andere clubs, tenzij hij een flinke stap terug doet. Daarnaast zit hij bij een topclub in Nederland.

10 januari 2024 om 18:40

Het is een Belg dus voor hem zal een topclub in Nederland niet meteen iets betekenen. Hij is voetballer en wil voetballen, niet de komende seizoenshelft 300 minuten spelen om vervolgens te kunnen zeggen dat hij kampioen is geworden.

Er is niks zo erg voor een topsporter dan het gevoel te hebben dat je er maar bijhangt ipv bijdraagt. Zelfs al is het in een team dat goed speelt en het goed doet, als je niet speelt voelt het toch anders.

9 januari 2024 om 00:23

Wat een gezanik toch weer. Kiest een speler ervoor om naar een club te gaan waar hij veel verdient is het niet goed, kiest een speler om ondanks weinig speeltijd te cashen als bankverwarmer is het niet goed, kiest een speler om ergens in de basis te spelen en daarvoor een kampioensploeg in te ruilen is het nog steeds niet goed. Kan niet meer respect hebben voor een speler die liever bij een middenmoter (overigens van een veel betere competitie) in de basis wilt staan dan te blijven om een ritje te kunnen maken op de platte kar. Het is je gegund Yorbe!

10 januari 2024 om 13:47

Gezanik nog wel?

Ik geloof er niets van. Hij heeft net de prachtigste wedstrijden uit zijn carriere gespeeld, zoals de winst tegen Sevilla. De titel pakken met PSV en doorgaan met dit hele mooie CL avontuur, ik geloof niet dat hij nu in de winterstop wil verkassen.

8 januari 2024 om 20:55

Ik geloof het wel. Hij is wisselspeler bij een club als Psv. Cl avontuur gaat nog hooguit 2 wedstrijden duren en om nou als zeldzame invaller kampioen te worden in Nederland is toch niks vergeleken met basisspeler worden in de Bundesliga

8 januari 2024 om 20:57

Hooguit 2 wedstrijden? Ik zeg minimaal 4 wedstrijden. En wie weet wat hij daarin nog voor kans krijgt. Blijven tot de zomer zou mijn advies zijn.

8 januari 2024 om 21:23

Jaa en dan iedere keer zien hoe bosz een middenvelder opstelt op zijn positie. Ik had het ook geweten als jeugd product weinig credits krijgen. Mooi vertrekken en ergens anders meer waardering kijgen.

11 januari 2024 om 00:45

Na die wedstrijd in de Cl waar hij uitblinker was stond hij in de basis alleen bakte hij er echt 95 minuten helemaal niks van.Hij heeft het aan zichzelf te danken dat Tillman de keus kreeg op links die week erna.

10 januari 2024 om 14:04



Je vergeet dat er een Europees Kampioneschap aan zit te komen. De kans is klein dat hij in de Belgische selectie zit maar die is groter als hij Bundesliga of La Liga speelt dan als hij in de eredivisie op de bank zit

10 januari 2024 om 14:58

Voetballers gaan altijd uit van eigen kracht en van het hoogste. Dus als dit zijn prachtigste wedstrijden uit zijn carrière zullen zijn, zal hij er volgens zijn eigen inschatting beter mee kunnen stoppen denk ik.

Echt zonde dat Vertessen niet even een half jaartje wacht. Zit al sinds 2009 bij de club en zou van de zomer door de voordeur kunnen vertrekken met een eventueel kampioenschap en mooie Europese campgne op zak waar hij uiteindelijk toch echt een behoorlijk aandeel in heeft. Is toch veel mooier dan degradatievoetbal spelen in Duitsland

8 januari 2024 om 20:26

Zijn speelminuten bij PSV waren de eerste helft van het seizoen beperkt en dat was met Lang en Lozano beiden een tijdje out. De kans is dus groot dat hij de komende 6 maanden nog minder zou spelen. Ik kan mij inbeelden dat hij dan liever in de basis staat bij een club in een grotere competitie, ook al is dat spelen tegen degradatie, dan een minimaal aandeel hebben in een kampioenschap.

8 januari 2024 om 20:44

Denk niet dat Vertessen door zijn transferverzoek door de achterdeur vertrekt en ik denk ook dat de meeste PSV supporters hem wel een stap gunnen hoor. Het zal ook met interesse te maken hebben die door zijn spel dit seizoen ontstaan is, je weet als speler niet of bepaalde kansen ooit weer voorbij gaan komen en als hij dit seizoen geen minuut meer maakt kan het weer heel anders lopen.

PSV wil 5 miljoen, schijnt. Als je daar nog een leuk doorverkooppercentage bij kunt krijgen dan is het voor alle partijen wellicht niet slecht. 6-8 lijkt me meer marktconform maar het blijft een wisselspeler die nog maar 1,5 jaar contract heeft geloof ik. Liefst blijft hij voor mij aangezien je dus weer nieuwe spelers moet gaan bijhuren nu. Niet ideaal. Bovendien een prima extra wapen met zijn snelheid.

8 januari 2024 om 19:42

5 miljoen? Dan moet Feyenoord hem direct halen. Dat is een koopje.

8 januari 2024 om 19:51

De prijs voor Feyenoord zal wellicht wat hoger liggen 😉

9 januari 2024 om 10:34

Wat moeten we nou weer met Vertessen. We hebben wel genoeg matige buitenspelers. Dan ga je toch niet voor 5 miljoen een nog slechtere halen 😅

10 januari 2024 om 13:29

Alsjeblieft niet zeg. Alhoewel hij wel goed past bij de overige middelmatigheid op onze vleugels

8 januari 2024 om 20:42

Grappig vorig jaar zou vertessen en rendement in 1 zijn een hele rare combinatie zijn. Ik zou hem voor het geld van 5 miljoen zeker houden en dan in de zomer verkopen, ideale invaller in de voorhoede als je in de 2e helft snelheid nodig hebt.

8 januari 2024 om 21:20

Die 5 miljoen is uit de lucht gegrepen. Dat is de prijs die op Transfermarkt staat. Voor 5 miljoen laat je hem natuurlijk niet gaan, al helemaal niet in de winterwindow.

8 januari 2024 om 21:48

Ergens hoop ik toch dat PSV hogere prijzen gaat hanteren. We moeten een keer af van de net iets te lage transferprijzen. Zou daarom altijd mikken op die 6-8 miljoen. Vaak wint de aanhouder toch als de kopende partij iemand graag wilt hebben. Net zoals bij Sangare de prijs aanhouden die je wilt hebben en niks anders.
Verder helemaal met je eens Fossen ik zie liever ook iedereen blijven. Alles lijkt gewoon te kloppen op dit moment. Het zou het mooiste zijn als hij een half seizoen wacht.

10 januari 2024 om 01:19

Je hebt het wel over een mens… Die jongen speelt al sinds zijn 8ste bij psv en psv haalt 2 dure krachten op zijn positie. Dat je dan een klein beetje meedenkt siert de vereniging wel.

10 januari 2024 om 14:57

Een goede middenweg vindt ik een betere keus. PSV is vaak juist iets te soft wat betreft spelers laten gaan. Als PSV zijnde ben je wel een bedrijf en moet je gewoon zo goed mogelijk onderhandelen. Wanneer er interesse is moet je een zo gunstig mogelijke deal voor jezelf beklinken, zo simpel is het. De situatie zou heel anders zijn als Vertessen zit te verstoffen op de bank en PSV wijst elk bod af.

10 januari 2024 om 19:58

Met het geld kunnen ze een bod uitbrengen op Sahroui, van Heerenveen,

10 januari 2024 om 21:14

Zou zeker niet misstaan denk ik. Alleen heeft Lille geloof ik vergaande interesse. Ik weet niet wat de persoonlijkheid is van Sahroui, maar als die genoegen neemt met invalbeurten zou het een goede zet kunnen zijn. PSV nog een jaartje vlammen met Lang en Lozano, daarna overgenomen worden door Sahroui.

11 januari 2024 om 19:56

Inderdaad. Dit jaar moet ie sowieso geduld hebben, dus psv kan bieden voor komend seizoen wat mij betreft.

Ik snap Vertessen wel, deze seizoenshelft was veruit zijn beste tot nu toe en hij heeft zich door aan aantal mooie momenten redelijk in de kijker kunnen spelen. De kans dat hij bij PSV ooit een basisplek weet te veroveren lijkt me nihil dus dit is hét moment om een stap te maken. Voor PSV is het wel wat minder, die jongen heeft bewezen een nuttige toevoeging aan de selectie te zijn en deze selectie wil je toch het liefst bij elkaar houden.

Valencia schitterende stad en club. Ben er vorige week nog geweest tegen Villarreal en is voor iedere voetbal liefhebber een must om heen te gaan.
Snap wel dat hij weg wilt. Is meestal een bankzitter en als Lang/lozano fit zijn gaat het helemaal een moeilijk verhaal worden.
Union Berlin is ook wel een leuke club voor hem.

Hij heeft groot gelijk dat hij weg wil hij is naar psv gekomen om te voetballen en niet om de bank warm te houden hij heeft samen met peppi psv in de championsleage gelooft en is met zijn inval beurten ook belangrijk geweest voor psv maar word iedere keer opnieuw naar de bank verwezen wat kan hij nog meer doen als hij toch niet word gewaardeerd hij heeft 100 % gelijk en die club waar hij heengaat gaan veel plezier aan hem beleven wens hem als echte psv'er veel sukses.

10 januari 2024 om 13:46

"maar word iedere keer opnieuw naar de bank verwezen"

En dat is niet zo gek als je Johan Bakayoko, Noa Lang, Hirving Lozano en Malik Tillman als concurrenten hebt. Die zijn allemaal wel een klasse beter dan Vertessen.

10 januari 2024 om 15:00

Stuk voor stuk beter inderdaad. Alleen is het niet ondenkbaar dat over 6 maanden Tilman voor 3 miljoen terug is in Beieren. Bakayoko is verkocht voor een zeer hoog bedrag, misschien zelfs een Lang of Lozano. Dan heeft PSV wel weer een zak met geld om te kopen, maar niet genoeg vleugelspelers binnen de selectie. Ergens hoop ik dat Vertessen nog een half jaar minimaal blijft, want de balans is voor nu perfect.

Jammer, maar 5 miljoen is een beetje teveel voor FC Twente. Had echt gehoopt dat hij naar FC Twente zou komen. Is een speler die FC Twente heel erg goed op de vleugel zou kunnen gebruiken. Weet niet hoe lang zijn contract nog doorloopt, maar als dat nog minimaal anderhalf jaar is, is hij die 5 miljoen echt wel waard.

10 januari 2024 om 13:35

5 miljoen lijkt me ook niet genoeg. Ik zou hem niet voor dat bedrag laten gaan. Dacht je dat je hem voor 2 miljoen kan ophalen?

Alles goed en wel, maar je gaar Vertessen toch niet voor 5 mln laten vertrekken? Hij is als invaller of vervanger op linksbuiten van grote waarde. Meer dan 5 mln zou ik denken.
Zou geen slimme zet zijn van PSV. Dit seizoen graag afmaken en in de zomer verder kijken.

10 januari 2024 om 15:59

Volgens Rik Elfrink is 5 miljoen wat Toulouse en Union Berlin tot dusver willen betalen, maar hij denkt dat PSV wel wat meer zal willen ontvangen.

11 januari 2024 om 12:00

Ja, zag het. Ik volg Rikkert graag op Twitter.
Maar dan nog. Ik neem aan dat PSV best graag Gakpo voor 500k zou willen terugkopen, maar de werkelijke waarde van Gakpo zou daar best iets van af kunnen wijken. Hahaha.

Dus ja, die 5 mln is makkelijk te krijgen blijkbaar, maar de waarde die Vertessen nu heeft voor PSV is veel hoger zonder dat je die waarde meteen als marktwaarde kunt nemen. Daar spelen nog wat meer factoren mee.

Van Yorbe zelf snap ik het wel hoor, die gaat volledig terecht voor zijn eigenbelang ipv dat van PSV dat in hem een perfecte backup en invaller heeft op linksbuiten.

Yorbe heeft nog een contract voor anderhalf jaar, dan vind ik 5 miljoen wat magertjes, ik snap dat hij graag wil spelen, iets wat hij ook nodig heeft om de volgende stap in zijn ontwikkeling. is verhuur Twente of wederom Union niet een optie?
kwam sterker terug, benieuwd waar zijn plafond ligt.

als Bakayoko wordt verkocht komende zomer(zeer aannemelijk) en met Lang en Lozano weet je het nooit kan ook snel gaan dan zou er voor Yorbe wel een basisplek in kunnen zitten volgend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren