Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wrang gevoel bij Advocaat: ‘Die Portugees neemt alle beslissingen’

Laatste update:

Dick Advocaat koestert nog altijd warme gevoelens voor Zenit Sint-Petersburg. De 67-jarige Hagenaar maakte de Russen kampioen, won de beker en sleepte ook de UEFA Cup en Europese Super Cup in de wacht. Hij werd in augustus 2009 ontslagen, maar was er graag teruggekeerd. Dat zegt hij in een interview met Sport-Express.

/

“Ik heb eigenlijk tot nu nog het gevoel gehad dat Zenit weer bij mij terug zou kunnen komen. Dat zou best logisch zijn geweest, maar sinds mijn ontslag ben ik nooit meer door de club gebeld”, aldus Advocaat. “Ik weet nu hoe het zit, al kan ik het nog steeds niet helemaal volgen. Want degene die alle belangrijke beslissingen neemt, is Jorge Mendes, samen met zijn vrienden.”

André Villas-Boas, de huidige trainer van de Europa League-tegenstander van PSV, is een cliënt van de vermaarde Portugese zaakwaarnemer. Advocaat vermoedt dat Mendes veel invloed heeft bij Zenit: “Als ze me nu zouden bellen, weet ik niet of het nog zou doen. De impact van die Portugees is groter dan wie dan ook. Hulk heeft zijn contract toch verlengd? Nou, daar heb je het al. Mendes weet dat het grote geld bij Zenit is op te halen.”

Wie vind jij een betere trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Makelaars' als Raiola en Mendes geven jongens buiten Europa een kans om te slagen in Europa, maar dat is ook het enige positieve.. De meeste spelers worden gewoon gebruikt om zelf geld te krijgen.

Advocaat moet maar eens beseffen dat hij in Rusland niks meer te zoeken heeft na zijn wanprestatie op het EK in Oekraïne en Polen. Hij had zijn kans moeten pakken toen Dinamo Moskou hem wilde hebben, maar toen vroeg meneer te veel geld, wat al jaren zijn drijfveer is. Het zegt meer als genoeg dat Advocaat nu open staat voor 'zijn' club ADO Den Haag, wat nu een Chinese eigenaar heeft.

17 februari 2015 om 20:26

waarom ga je niet in op het topic? hij zegt hier toch niks verkeerd lijkt mij, maar juist dingen die kloppen.. of hij dan iets anders wel of niet heeft gedaan is hier niet zo relevant lijkt mij...

17 februari 2015 om 21:22

Omdat Dickie dit alleen maar zegt omdat hij ergens geld wil verdienen en beseft dat hij dat bij Zenit niet meer kan doen. Advocaat weet helemaal niet hoe Zenit beleid voert en kan daar dus helemaal niks over zeggen. Waarom jij dan suggereert dat hij dingen zegt die kloppen is mij niet duidelijk.

17 februari 2015 om 22:25

Misschien kent hij nog mensen van de club? Materiaalman, fysio, keeperstrainer, spelers, management? Dan weet ik wel degelijk hoe het eraan toe gaat bij Zenit

Advocaat heeft voor het geld gekozen. Dat is zijn goed recht, maar wel erg vreemd dat hij interesse heeft in Ado dat nu in Chinese handen is. Rusland is voor hem aantrekkelijk, vanwege het geld. Als hij echt clubliefde voor ADO had, was hij allang daar gaan werken.

Vreemde pose van Dick heeft VZ gekozen. Lijkt net of doet hij een of andere rare "groet"

17 februari 2015 om 22:07

Hahaha welke groet zou jij nou bedoelen

18 februari 2015 om 11:28

Hij zit gewoon met z'n hand voor de mond?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren